Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα το τσεκάρω κι αυτό! Δε μας νοιάζει αν θα χαθεί οτιδήποτε. ;)
http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κανε το φλασαρισμα με refubrish & dead phone flashing οταν κανει την αντιστροφη μετρηση αστην να τελειωσει και οταν πεταξει το παραθυρακι βγλατο κινητο απο το καλωδιο και κανε τα 8 δευτερα που σου λεω και μετα τα λεμε

Δε χρειάζεται να περιμένει να τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση.. Εγώ το βγάζω μόλις βλέπω να μετράει και είναι μια χαρά. Είτε το βγάλεις είτε όχι αυτό θα μετρήση από το 25 ως το 1 και μετά θα σου βγάλει error. Τουλάχιστον όταν φλασάρεις belle.

Πειράζει που τώρα δεν έχει ελληνική γλώσσα; Να ακολουθήσω τον οδηγό για αλλαγή γλώσσας ή πάλι σαν dead phone και θα παίξει;

Παιδιά την κατέβασα αλλά έχει ένα αρχείο fpsx. Πως θα φλασάρω με αυτό το αρχείο μόνο;

Παιδιά την κατέβασα αλλά έχει ένα αρχείο fpsx. Πως θα φλασάρω με αυτό το αρχείο μόνο;

καμια 10αρια αρχεια ειναι. το rofs 2 ειναι ενα αυτο που θα αντικαταστησεις απο το αρχικο. εκει που τη βρηκεσ εχει εναν οδηγο για το πως την φλασαρεις. διαβασε τον

Ooook ok, τώρα έπιασα πως τα ελληνικά δεν έφταναν μόνο! Και με είχα για έξυπνο! :Ρ

Τέλος, δε θα άλλαζα με τίποτα το hd2 για ένα n8 :) Aλλά φαίνεται καλό κινητό. Το κινητό είναι κοπέλας..αυτή θα τρελαθεί! χεχε

Για να δούμε... flashing...

Παιδιά το κινητό έπαιξε μια χαρά! 1000 ευχαριστώ! Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο! Έπρεπε να καταλάβω από την αρχή πως όλα γίνονται με 8sec power και phoenix και... :lol:

Σίγουρα πιο εύκολο φλασάρισμα από windows mobile και android κλπ! :p

Edited by Delijohn

Αν σου πω πως το έκλεισα στα καπάκια...:lol::lol::lol:

Πέρα από την πλάκα καλό μου φάνηκε αν και δεν έπαιξα πολύ. Γρήγορο και εύχρηστο μου φάνηκε! Αν σκεφτείς πως το μόνο symbian που είχα δει και βιώσει, ήταν του w960 :X

Αν σου πω πως το έκλεισα στα καπάκια...:lol::lol::lol:

Πέρα από την πλάκα καλό μου φάνηκε αν και δεν έπαιξα πολύ. Γρήγορο και εύχρηστο μου φάνηκε! Αν σκεφτείς πως το μόνο symbian που είχα δει και βιώσει, ήταν του w960 :X

Χαχα καμία σχέση, φτιάξτο της λίγο, βάλτης κάνα widget στην αρχική κτλ... Αν θέλεις να το κάνεις θα σου πω τι έχω εγώ στις δύο αρχικές μου οθόνες:

1. widget ώρας, widget ημερολόγιο, widget επαφές προτιμώμενες.

συντομέυσεις: κληθέντες αριθμοί, επαφές, μηνύματα, κατάστημα(store), ιστός, opera mobile, έκθεση, email.

2. widget ραδιόφωνο fm, widget spb weather (αν το εγκαταστήσεις), widget msn.

συντομέυσεις: κληθέντες αριθμοί (σε κάθε αρχική οθόνη), αρχεία, x-plore, phone restart, drive, sygic, qtorch, youtube, σημειώσεις, soundhound, shazam, ρυθμίσεις.

Κάποιες εφαρμογές σίγουρα δεν τις έχεις, απλά στο λέω να πάρεις μια ιδέα, μη το δει γυμνό και της φανεί κάπως. Γίνεται πολύ έυκολα και γρήγορα όλο αυτό με παρατεταμένο πάτημα πάνω στην αρχική οθόνη και προσθήκη widget ή συντόμευσης αντίστοιχα.

Επίσης ενεργοποίησε το: μενού-εργαλεία-ρυθμίσεις-θέματα-προφύλαξη οθόνης- sleeping screen!

Edited by Moralas

καλησπέρα σας.

θα ήθελα να σας ρωτήσω, μετα το το hard reset, πρέπει να κάνω και φλασάρισμα στο κινητό ή δεν είναι απαραίτητο;

δηλαδή να κάνω hard reset και μετα να κάνω την αναβαθμιση σε αννα, χωρίς το φλασαρισμα;

τι λέτε, θα είναι ενταξει το κινητό n-8 έτσι;

σας ευχαριστώ πολύ.

.

skiouros_54 μια χαρά θα είναι! Εγώ μάλιστα πρώτα πέρασα την Anna και μετά έκανα το reset χωρίς κανένα πρόβλημα. Μη βλέπεις που ορισμένοι εδώ φλασάρουν κάθε πρωί με τον καφέ τους...:rolleyes::lol:

καλημερα παιδια θελω μια μεγαλη χαρη! ενω περναω αρχεια ταινιες ντιβ-εξ δεν εχει υποτιτλους μπορει καποιος αναλυτικα πως παιζουν οι υποτιτλοι νατο κανω βημα βημα οπου μπορειτε μου απαντατε εδω η εισερχομενα! σας ευχαριστω προκαταβολικα!

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

skiouros_54 μια χαρά θα είναι! Εγώ μάλιστα πρώτα πέρασα την Anna και μετά έκανα το reset χωρίς κανένα πρόβλημα. Μη βλέπεις που ορισμένοι εδώ φλασάρουν κάθε πρωί με τον καφέ τους...:rolleyes::lol:

:lol: Τον Master of Flashers, όπως είχες πεί... Θα ήθελα πάντως ο Master να μου απαντήσει σε μια απορία μου ( ξέρω, θα έχει απαντηθεί αμέτρητες φορές, αλλά θέλω τη γνώμη του ειδικού.. :p )... Έχω περάσει την Άννα, αλλά και πολλές εφαρμογές.. Παιχνίδια, ήχους, εορτολόγια, swype κλπ... Επίσης, έχω c: 115mb... Είναι " φυσιολογικά" αυτά τα mb ή χρειάζομαι hard reset;... :O

Huawei Nova 5T

mr_47 εγώ δεν είμαι μάστερ, αλλά πιστεύω ότι είναι νορμάλ η χωρητικότητα σου αν έχεις περάσει τόσες εφαρμογές όπως λες... ακόμα και στο c: να μην τις βάζεις, όλο και κάποιο αρχειάκι περνάει με την εγκατάσταση! Εγώ έχω 111,6 προς το παρόν...ΧΑ, σ' έφαγα!!:p Όταν είχα "καθαρίσει" το κιν. που πρωτοέβαλα την Anna πρέπει να ήταν γύρω στα 145...δεν θυμάμαι ακριβώς! Δεν βλέπω πάντως λόγο για reset, το εργαλείο τρέχει μια χαρά...;)

καλημερα παιδια θελω μια μεγαλη χαρη! ενω περναω αρχεια ταινιες ντιβ-εξ δεν εχει υποτιτλους μπορει καποιος αναλυτικα πως παιζουν οι υποτιτλοι νατο κανω βημα βημα οπου μπορειτε μου απαντατε εδω η εισερχομενα! σας ευχαριστω προκαταβολικα!

μολις συνδέσεις το κιν με τον υπολογιστη πασ στο φακελο βιντεο, κατεβαζεις τους υποτιτλους, και τους περνας στο φακελο βιντεο μαζι με την ταινια , δεν χρειάζεται να ειναι σε καποιο ξεχωριστο φακελο . το μονο που πρεπει ειναι να εχουν τουν ιδια ακριβως τιτλο (εκτος απο την κατάληξη) οι υπότιτλοι ειναι σε srt αν δεν κανω λαθος. με το που θα παιξει η ταινια θα τους περασει κατευθειαν μαζι. ελπιζω να σε κατατόπισα

φιλε tsamada καταρχας σευχαρστω πολυ που απαντησες! τα εβαλα στα βιντεο μαζι μετους υποτιτλους αλλα μου τους εδιξε αλλαμπουρνεζικα οταν επαιζε η ταινια οταν λεσ εκτος απτην καταληξη εννοεις οτι πρεπει νατην αλλαξω? δωσε μου ενα παραδειγμα αα κ κατι αλλο στις ταινιες που δεν υπαρχουν μεσα στο φακελο υποτιτλοι κ ειναι δηλαδη ενσωματωμενοι γιατι δε τους παιζει ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙNΗΤΟ ΜΟΝΟ DIVX γιατι τις avi μου λεει οτι δε θα τις παιζει ισχυει αυτο?

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

φιλε tsamada καταρχας σευχαρστω πολυ που απαντησες! τα εβαλα στα βιντεο μαζι μετους υποτιτλους αλλα μου τους εδιξε αλλαμπουρνεζικα οταν επαιζε η ταινια οταν λεσ εκτος απτην καταληξη εννοεις οτι πρεπει νατην αλλαξω? δωσε μου ενα παραδειγμα αα κ κατι αλλο στις ταινιες που δεν υπαρχουν μεσα στο φακελο υποτιτλοι κ ειναι δηλαδη ενσωματωμενοι γιατι δε τους παιζει ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙNΗΤΟ ΜΟΝΟ DIVX γιατι τις avi μου λεει οτι δε θα τις παιζει ισχυει αυτο?

καλημερα. θα ανοιξεις τον υποτιτλο με το σημειωματαριο και θα κανεις αποθηκευση ως-και τερμα κατω θα αλλαξεις την κωδικοποιηση απο ANSI που μαλλον θα ειναι σε utf-8. βαζεις υποτιτλο και ταινια με το ιδιο ονομα στον ιδιο φακελο και θα δεις κανονικα ελληνικα :)

δσποινις η κυρια ΝΕΚΤΑΡΙΑ σας ευχαριστω παρα πολυ :-))))) τα avi δε τα παιζει με τιποτα ε? αυτα μετους ενσωματομενους πρεπει να ξανακατεβασω τους υποτιτλους?

S10+ <3

δσποινις η κυρια ΝΕΚΤΑΡΙΑ σας ευχαριστω παρα πολυ :-))))) τα avi δε τα παιζει με τιποτα ε? αυτα μετους ενσωματομενους πρεπει να ξανακατεβασω τους υποτιτλους?

λαθος μου , ξεχασα να το πω για τους υποτιτλους,οσο για τους ενσωματομενους δεν μου εχει τυχει ταινια να τη περασω και να τους εχει μεσα αλλα νομιζω πως αν τους κατεβασεις και τους περασεις οπως ειπε η νεκταρια (και ξσχασα εγω) δεν θα εχεις προβλημα

πχ thexmen.mp4 και thexmen.srt οπου mp4 οτι καταληξη εχει η ταινια που εχεις δεν παιζει ρολο(αρκη να την υποστηριζει το κιν)

Edited by tsamadas

mr_47 εγώ δεν είμαι μάστερ, αλλά πιστεύω ότι είναι νορμάλ η χωρητικότητα σου αν έχεις περάσει τόσες εφαρμογές όπως λες... ακόμα και στο c: να μην τις βάζεις, όλο και κάποιο αρχειάκι περνάει με την εγκατάσταση! Εγώ έχω 111,6 προς το παρόν...ΧΑ, σ' έφαγα!!:p Όταν είχα "καθαρίσει" το κιν. που πρωτοέβαλα την Anna πρέπει να ήταν γύρω στα 145...δεν θυμάμαι ακριβώς! Δεν βλέπω πάντως λόγο για reset, το εργαλείο τρέχει μια χαρά...;)

πρέπει να πάω για reset, διότι έχω μόνο 90mb ελεύθερα.

σας έφαγα απο την ανάποδη, βεβαια.

καλό βράδυ να έχετε και σας ευχαριστώ πολύ.

καλησπερα σε ολους :) με το bug μη εμφανισης των συνδεσεων wlan/ πακετων δεδομενων στο μητρωο εχουμε καμια λυση? γιατι χαζευοντας βρηκα αυτο http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=53355.0 , αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως πως γινεται...

εχω το Ν8. Εβγαλα την sim και την μνημη και απο εκεινη την ωρα μου παιζει ενα συνεχομενο ηχο της αστυνομιας στο τερμα του ηχου, ας το εχω στο αθορυβο. Οτι και να κανω δεν σταματαει ,πρεπει να κλεισω εντελος το τηλ. Τι μπορει να φταει???????:angry:

Μηπως καποια στιγμη εγκατεστησες καμμια εφαρμογη anti-theft γιατι η συγκεκριμενη συμπεριφορα του κινητου παραπεμπει σε τετοια εφαρμογη..Προσπαθησε να θυμηθεις κ να την απεγκαταστησεις κ μακαρι αν της εχεις δωσει κωδικο να τον εχει κρατησει καπου η να τον θυμασαι γιατι μετα ουτε απεγκατασταση δεν μπορεις να την κανεις την συγκεκριμενη εφαρμογη...
Poco X3 nfc 6/128

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...