swaron Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παντως το whats up που ειναι ωραια εφαρμογη κατα ταλλα δεν το εκλεισε,αν κ κανω εξοδο απο το προγραμμα,συνεχιζει το κινητο να ειναι στο ιντερνετ (εκτος αν κλεισω τις ρυθμισεις) κ τα μηνυματα απο το whats up μου ερχονται κανονικα,ενω υποτιθεται οτι δεν τρεχει.και το θεμα ειναι οτι δεν το εμφανιζει να τρεχει,οποτε πατησα να κλεισουν ολες οσες ετρεχαν. εκει τι κανουμε λοιπον?βασει αυτου καταλαβαινω οτι το app stop δεν τα δειχνει ολα.εκτος αν γινεται να μην τρεχει η εφαρμογη κ να ενεργοποιειται οταν ερχεται καποιο σημα?κ πως μπορει να με κραταει στο ιντερνετ με το ζορι αφου δεν τρεχει? Η συγκεκριμένη εφαρμογή whatsapp είναι φτιαγμένη να είναι πάντα συνδεδεμένη με το ιντερνετ έτσι ώστε να μην χανεις κανενα μνμ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Ξέρει κανένας, αν μπορούμε να αναβαθμήσουμε πουθενά το flash player ή το java???? Και επίσης, ξέρει κανένας αν στο Symbian Belle αυτα θα αναβαθμιστούν ή γενικά τι αλλαγές θα γίνουν στο software??πέρα από αυτες τις εμφάνισης..(Δεν ξέρω αν είναι και το σωστο θέμα αυτό που ρωτάω...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Σήμερα, ρώτησα σε ένα nokia care, υια το symbian belle, και μου είπαν πως δεν θα είναι διαθέσιμο για το N8... Ισχύει??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Σήμερα, ρώτησα σε ένα nokia care, υια το symbian belle, και μου είπαν πως δεν θα είναι διαθέσιμο για το N8... Ισχύει??? οχι δεν ισχυει. Προχθες κιολας παρουσιαστηκε βιντεο απο επισημο event της νοκια με symbian belle σε C6-01/C7/E7/N8 . Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 παιδια μια απορια. το ν8 παιζει mkv. το εχω δοκιμασει. ομως mkv με dts ηχο παιζει? ξερει κανενας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Σήμερα, ρώτησα σε ένα nokia care, υια το symbian belle, και μου είπαν πως δεν θα είναι διαθέσιμο για το N8... Ισχύει??? Είσαι σήγουρος ότι πήγες σε nokia care ??? Αν ναι, τότε αν ξαναπάς να τους πεις να το κλείσουνε το μαγαζί :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 μηπως δεν ηταν επισημο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 παιδια μια απορια. το ν8 παιζει mkv. το εχω δοκιμασει. ομως mkv με dts ηχο παιζει? ξερει κανενας? καλησπερα. οχι δεν παιζει dts ηχο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Παιδια, ας βοηθησει οποιος μπορει. οταν ανοιγω την καμερα εμφανιζεται το σημα του GPS. πως απενεργοποιω το geo-tagging? thanks edit: Conception & Johny-B σας ευχαριστω και τους δυο! Edited November 4, 2011 by thePRODIGY post update Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 thePRODIGY μπαίνεις στις ρυθμίσεις της κάμερας από το εικονίδιο κάτω δεξιά και βάζεις "όχι" στην αποθήκευση πληροφοριών θέσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Παιδια, ας βοηθησει οποιος μπορει. οταν ανοιγω την καμερα εμφανιζεται το σημα του GPS. πως απενεργοποιω το geo-tagging? thanks Ρυθμίσεις-Αποθήκ.πληροφ.θέσης κάντο όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Τελικα μετα την Αννα το κινητο εχει αποκτησει συνεχη εστιαση στην βιντεοληψη?? Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Τελικα μετα την Αννα το κινητο εχει αποκτησει συνεχη εστιαση στην βιντεοληψη?? Οχι με την Αννα, αλλα με το camera patch που το κατεβαζεις απο το Nokia beta labs http://betalabs.nokia.com/apps/camera-update?oauth_consumer_key=74a64ac6c3d4b6e6197c9a335c97523b&oauth_token=9ae7GODQlf6b2vwt7Qoq6WifNYRMly8xnEwm2BgdzACGMBwY&oauth_nonce=O1v1YdFNH3hY2KLivwY12OfqnSg%3D&oauth_signature_method=HMAC-SHA1&oauth_signature=MlOfvqwIxRM2w6AQkJhE7vtU%2BWU%3D&oauth_timestamp=1320441593&oauth_version=1.0 Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Χθές έβαλα κι εγω το περιβόητο symbian anna μεσω ovi suite.Το κινητό μου είναι branded cosmote όμως και δυστυχώς ο browser βρέθηκε κλειδωμένος στο cosmote internet και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις π.χ. WLAN.Επιπλέον όλες οι εφαρμογες που χρησιμοποιούν internet,οπως το ovi store,το ovi maps,το garmin κλπ δείχνουν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε σύνδεση. Αίσχος στην Cosmote και απο βδομάδα φούλ για ΝΟΚΙΑ care να μου βάλουν μια unbranded έκδοση μπας και ξαναγίνει το τηλέφωνό μου λειτουργικό... GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Χθές έβαλα κι εγω το περιβόητο symbian anna μεσω ovi suite.Το κινητό μου είναι branded cosmote όμως και δυστυχώς ο browser βρέθηκε κλειδωμένος στο cosmote internet και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις π.χ. WLAN.Επιπλέον όλες οι εφαρμογες που χρησιμοποιούν internet,οπως το ovi store,το ovi maps,το garmin κλπ δείχνουν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε σύνδεση. Αίσχος στην Cosmote και απο βδομάδα φούλ για ΝΟΚΙΑ care να μου βάλουν μια unbranded έκδοση μπας και ξαναγίνει το τηλέφωνό μου λειτουργικό... Δεν χρειάζεται να δώσεις τζάμπα χρήματα σε Nokia store, όταν μπορείς ωραιότατα να το φλασάρεις με το φοίνικα. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Δεν χρειάζεται να δώσεις τζάμπα χρήματα σε Nokia store, όταν μπορείς ωραιότατα να το φλασάρεις με το φοίνικα. ;) ακριβως. Ασε που θα σου γινει και debranded ετσι.. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Δεν χρειάζεται να δώσεις τζάμπα χρήματα σε Nokia store, όταν μπορείς ωραιότατα να το φλασάρεις με το φοίνικα. ;) Δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να φλασάρω με phoenix ελληνικό firmware. Έστω ότι έχω ένα κινητό παραεισαγωγής. Πως βρίσκω το ελληνικό firmware; Πρέπει να αλλάξω το product code; Μετά θα παίρνει αναβαθμίσεις μέσω Ovi; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Χθές έβαλα κι εγω το περιβόητο symbian anna μεσω ovi suite.Το κινητό μου είναι branded cosmote όμως και δυστυχώς ο browser βρέθηκε κλειδωμένος στο cosmote internet και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις π.χ. WLAN.Επιπλέον όλες οι εφαρμογες που χρησιμοποιούν internet,οπως το ovi store,το ovi maps,το garmin κλπ δείχνουν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε σύνδεση. Αίσχος στην Cosmote και απο βδομάδα φούλ για ΝΟΚΙΑ care να μου βάλουν μια unbranded έκδοση μπας και ξαναγίνει το τηλέφωνό μου λειτουργικό... Δοκίμασες να πας στις ρυθμίσεις συνδέσεων μπας και σου άλλαξε τις ρυθμίσεις? Πάντως εμένα έχει αρχίσει να με απογοητεύει η Αννούλα, χθες χρειαζόμουν να βάλω το κινητό γρήγορα σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας και πήγα από το μενού που είναι και το προφιλ όπως παλιά και δε την είχε την επιλογή, επίσης στα μηνύματα όταν έχω κάνει κάποιο λάθος και πάω προς τα πίσω να αλλάξω τη λέξη το τ9 δεν αναγνωρίζει τη λέξη και πρέπει να αλλάξω μόνο το "λάθος" με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τη σβήσω και να τη ξαναγράψω με τη Belle θα είμαι καλύτερα? Τι προτείνετε? http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να φλασάρω με phoenix ελληνικό firmware. Έστω ότι έχω ένα κινητό παραεισαγωγής. Πως βρίσκω το ελληνικό firmware; Πρέπει να αλλάξω το product code; Μετά θα παίρνει αναβαθμίσεις μέσω Ovi; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272 Πάντως εμένα έχει αρχίσει να με απογοητεύει η Αννούλα, χθες χρειαζόμουν να βάλω το κινητό γρήγορα σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας και πήγα από το μενού που είναι και το προφιλ όπως παλιά και δε την είχε την επιλογή, επίσης στα μηνύματα όταν έχω κάνει κάποιο λάθος και πάω προς τα πίσω να αλλάξω τη λέξη το τ9 δεν αναγνωρίζει τη λέξη και πρέπει να αλλάξω μόνο το "λάθος" με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τη σβήσω και να τη ξαναγράψω με τη Belle θα είμαι καλύτερα? Τι προτείνετε? Δεν χρειάζεται να πας στο μενού για να ενεργοποιήσεις την εξ. ενέργειας. Πατάς πάνω στην μπαταρία στην αρχική οθόνη και την ενεργοποιείς. Έτσι ήταν και στο symbian^3, έτσι είναι και στην Άννα. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxo_BF Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 εχω απογοητευτει παντελως απο το κινητο...τη μια αναγνωριζει τα wlan απο μονο του κι αναγκαζομαι να τα σβηνω απο τους προορισμους για να μη συνδεεται αυθαιρετα,την αλλη δεν αναγνωριζει τιποτα κι ουτε αναγνωριζει το ασυρματο του σπιτιου μου αφου το διεγραψα απο τους προορισμους!!Ελεος δηλαδη και του κανα αναβαθμιση προ ημερων!τη μια δεν υπαρχουν αλμπουμ και φωτο,την αλλη εμφανιζονται ως διαμαγειας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 εχω απογοητευτει παντελως απο το κινητο...τη μια αναγνωριζει τα wlan απο μονο του κι αναγκαζομαι να τα σβηνω απο τους προορισμους για να μη συνδεεται αυθαιρετα,την αλλη δεν αναγνωριζει τιποτα κι ουτε αναγνωριζει το ασυρματο του σπιτιου μου αφου το διεγραψα απο τους προορισμους!!Ελεος δηλαδη και του κανα αναβαθμιση προ ημερων!τη μια δεν υπαρχουν αλμπουμ και φωτο,την αλλη εμφανιζονται ως διαμαγειας Απογοητέυσου από τη συγκεκριμένη συσκευή και όχι γενικά από το κινητό και πήγαινέ το σε κάποιο nokia care να στο ελένξουν και ενδεχομένως να στο αντικαταστήσουν. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Καλησπέρα πέρασα σήμερα το πρωί στο pc το νέο nokia suite και περιδιαβαίνοντας στα περιεχόμενα του πήγα εκεί που έχει to device info για να διαπιστώσω ότι η C: ήταν γεμάτη:blink:. Ακολούθησα τις συμβουλές του nokia suite για ξαλάφρωμα από φωτογραφίες και μηνύματα αλλά και διπλές επαφές και ελευθερώθηκαν 55mb. Βλέποντας τη C ανακάλυψα ότι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που θέλω να σβήσω αλλά δεν μπορώ γιατι έγραφε πως υπάρχει προστασία εγγραφής. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό; Τέλος ανακάλυψα ένα Zip αρχείο μεγέθους 21mb που είχε τίτλο fp 10........και κάτι άλλα νούμερα; Ξέρει κάποιος τι είναι αυτό και αν επιτρέπεται να το σβήσω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Η εγγύηση που δίνεται για την μπαταρία του N8 είναι ένας χρόνος. @SaintPetrouil Μην τρώτε το κουτόχορτο παιδιά. 2 Χρονάκια είναι η εγγύηση βάση της ΕΕ σε όλα τα κινητά ;) http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 @SaintPetrouil Μην τρώτε το κουτόχορτο παιδιά. 2 Χρονάκια είναι η εγγύηση βάση της ΕΕ σε όλα τα κινητά ;) 2 χρόνια είναι για τα κινητά όχι για τις μπαταρίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Είσαι σήγουρος ότι πήγες σε nokia care ??? Αν ναι, τότε αν ξαναπάς να τους πεις να το κλείσουνε το μαγαζί :p Συγκεκριμένα στο Αγρίνιο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts