Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έπεσε στα χέρια μου ένα Ν8, το οποίο ένας φίλος το δίνει όσο όσο. Πως θα δω αν έχει πρόβλημα με κοκκινίλες? Πόσο θα ήταν μια καλή τιμή να το πάρω μεταχειρισμένο?

και να εχει (πολυ πιθανον) τι σε νοιαζει? Το καλυπτει 100% η εγγυηση και στο αλλαζουν εντος μιας μερας σε οποιοδηποτε νοκια care. Eφοσον το δινει οσο οσο τοτε ειναι ευκαιρια. (φανταζομαι κατω απο 309 που ναι αυτη την στιγμη η χαμηλοτερη τιμη καινουργιου).

δεν ξέρω τι έκανε η νόκια αλλά ενώ είχα πρόβλημα με την κοκκινίλα μετά την αννούλα δεν υπάρχει πια. Στο μεγάλο ρολόι τουλάχιστον που το έβλεπα έντονα.

Δεν εκανε κατι σε software μιας και ειναι θεμα hardware. Απλα αλλαξε τις ταπετσαριες και τα χρωματα τους , οταν βαλεις παλι την εικονα που χουμε για να δουμε το προβλημα θα δεις πως παλι υπαρχει.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σε ολους!!!! Το Σάββατο αγόρασα το Nokia N8 και ειμαι πολύ χαρουμενος γιατι παντα ειχα κινητα παντόφλες! Τέλσοσπαντων, έχω 2 θεματάκια όμως και για αυτό σας παραθέτω το παρακατω mail οπου εστειλα και στην Νοκια για να μου απαντησετε κι εσεις.

Καλησπέρα. Πριν από 3 μέρες αγόρασα το Nokia N8-00. Το κινητο είναι φανταστικό - κυρίως η καμερα του, όμως έχω να κανω 2 ερωτήσεις.

α) Πόσο περίπου αντέχει η μπαταρία του; Το χρησιμοποιω με το 3G ανοικτο και μεσα σε 1 μερα εχει τελειωσει η μπαταρια του. (Δεν εχω ανοικτες εφαρμογες/ Wifi / GPS / Bluetooth / κτλ )

Είχα διαβασει πως αντέχει πολύ περισσότερο.

β) Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Ενας από τους λόγους που αγόρασα για αλλη μια φορα κινητο Nokia, ήταν επειδη είδα κατι που δεν το εχει καποια αλλη εταιρια. Το FM Transmiter.

Δυστυχώς, όσο και αν προσπάθησα δεν το βρήκα πουθενα μεσα στο κινητο παρα μονο στο manual του (αυτο που εχει μεσα στο menu) και ελεγε πως σε καποιες χώρες δεν ειναι διαθέσιμο, στέλνοντας με εδώ:

http://europe.nokia.com/support/fm-transmission

Και ρωταω εγω. Αφου στο site γραφει πως δεν υπάρχει προβλημμα, γιατι εγω δεν μπορω να χρησιμοποιήσω τον πομπο; Μήπως η σελιδα δεν ειναι ενημερωμενη; Αν παω στο εξωτερικο, ο πομπος θα λειτουργει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Οπως και να χει, Νοκια Ν8 σ'αγαπω!! :love:

Γεια σε ολους!!!! Το Σάββατο αγόρασα το Nokia N8 και ειμαι πολύ χαρουμενος γιατι παντα ειχα κινητα παντόφλες! Τέλσοσπαντων, έχω 2 θεματάκια όμως και για αυτό σας παραθέτω το παρακατω mail οπου εστειλα και στην Νοκια για να μου απαντησετε κι εσεις.

Καλησπέρα. Πριν από 3 μέρες αγόρασα το Nokia N8-00. Το κινητο είναι φανταστικό - κυρίως η καμερα του, όμως έχω να κανω 2 ερωτήσεις.

α) Πόσο περίπου αντέχει η μπαταρία του; Το χρησιμοποιω με το 3G ανοικτο και μεσα σε 1 μερα εχει τελειωσει η μπαταρια του. (Δεν εχω ανοικτες εφαρμογες/ Wifi / GPS / Bluetooth / κτλ )

β) Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Ενας από τους λόγους που αγόρασα για αλλη μια φορα κινητο Nokia, ήταν επειδη είδα κατι που δεν το εχει καποια αλλη εταιρια. Το FM Transmiter.

Δυστυχώς, όσο και αν προσπάθησα δεν το βρήκα πουθενα μεσα στο κινητο παρα μονο στο manual του (αυτο που εχει μεσα στο menu) και ελεγε πως σε καποιες χώρες δεν ειναι διαθέσιμο, στέλνοντας με εδώ:

Και ρωταω εγω. Αφου στο site γραφει πως δεν υπάρχει προβλημμα, γιατι εγω δεν μπορω να χρησιμοποιήσω τον πομπο; Μήπως η σελιδα δεν ειναι ενημερωμενη; Αν παω στο εξωτερικο, ο πομπος θα λειτουργει;

Οπως και να χει, Νοκια Ν8 σ'αγαπω!! :love:

Καλορίζικο το νέο σου υπερκινητό:)

Α) Ημπαταρία κρατάει 1μιση 2 μέρες το πολύ χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Έχεις κάνει 2-3 πλήρεις φορτίσεις εκφορτίσεις;

Β) Πήγαινε Ρυθμίσεις -> συνδεσιμότητα -> Αναπαραγωγή μέσω ραδιοφώνου.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Τώρα παω για την 3 φορτιση.

Κοιτα εδώ. Δεν εχω αυτη την επιλογη (δικα μου ειναι τα screenshots)

Ρυθμίσεις 1

Ρυθμίσεις 2

Μην μου πεις οτι εσυ την εχεις την επιλογη...

Να σημειωσω επισης οτι οταν το ανοιξα το κινητο ειχε απο μονο του μεσα την Αννα και οχι το Symbian 3. (το κουτι κλειστο ηταν).

Ευχαριστω :)

Είναι :

1. Μενού / Μουσική / Αν. σε ραδ.

2. Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / Αναπαρ. μεσω ραδ. (Περίεργο που λείπει από εσένα)

3. Οταν παίζει ένα τραγούδι πατώντας Επιλογές / Αναπ. μέσω ραδιοφώνου .

ΕΔΙΤ : Τι product code εχει? Μήπως δεν είναι ελληνικό και έχει απενεργοποιημένο το FM transmitter?

Xiaomi Mi 9T 128GB

μεσα απο την μουσικη παιζωντας ενα τραγουδι, πατα επιλογες>πομπος FM

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δεν υπάρχουν αυτα που λέτε. Το product code που το βρίσκω;

Πάτησα *#0000# και λεει Κωδικός Προιοντος: 0599762

Εψαξα και ο αριθμος αυτος σημαινει:

0599762: EURO2 DG GERMANY

όμως εγω το εχω παρει απο ελληνικο μαγαζι και ειχε τα ελληνικα εγκατεστημενα μεσα (ασχετα οτι τα manual ειναι στα Φιλανδικα( ; )Γερμανικα( ; ). Σε καποια αλλη γλωσσα τελοσπαντων.

Edited by boom100060
Κωδικός προιοντος

Παίδες, για εγκατάσταση ελληνικών σε ένα Ν8 είναι απαραίτητο να πάει σε ένα nokia shop; Γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο από τον χρήστη;

ελεος ρε μεγάλε, διάβασε και καμιά 1η σελίδα πριν ποστάρεις !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παίδες, για εγκατάσταση ελληνικών σε ένα Ν8 είναι απαραίτητο να πάει σε ένα nokia shop; Γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο από τον χρήστη;

Οι συγκεκριμένες ερωτήσεις έχουν απαντηθεί χιλιάδες φορές και με μία αναζήτηση θα μπορούσατε εύκολα να βρείτε την απάντηση.

Για να περάσετε Ελληνικά διαβάστε τον οδηγό My Guides > Οδηγοί > Symbian > [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3.

Τώρα σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το αν μπορείτε να ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία ή δεν ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε τότε μπορείτε να πάτε σε κάποιο κατάστημα Nokia Care και να σας περάσουν τα Ελληνικά στην συσκευή σας. Ίσως να υπάρχει μια χρέωση ~16€.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά πως υα με βοηθήσει εμένα αυτό; Εχω ήδη Ελληνικά και βρίσκομαιστο αννα και οχι στο συμπιαν 3. Εκτος αν η ιδια διαδικασια θα μου δωσει τον πομπο .Δεν βρισκομαι τυχαια εδώ. Έκανα τις αναζητησεις μου εδώ και επειδη δεν βρηκα κατι ρωτησα.

Ρε αδελφέ ο πομπός υπάρχει και στο δικό σου και λειτουργεί άσχετα με το τι λέει η Nokia. Μία δοκιμή στο ράδιο θα σε πείσει

Ψάξε και υπάρχει το Αν. σε ραδ. αυτό είναι. Δεν γίνεται να υπάρχει σε όλα και στο δικό σου να μην υπάρχει.

Δεν υπάρχουν αυτα που λέτε. Το product code που το βρίσκω;

Πάτησα *#0000# και λεει Κωδικός Προιοντος: 0599762

Εψαξα και ο αριθμος αυτος σημαινει:

0599762: EURO2 DG GERMANY

όμως εγω το εχω παρει απο ελληνικο μαγαζι και ειχε τα ελληνικα εγκατεστημενα μεσα (ασχετα οτι τα manual ειναι στα Φιλανδικα( ; )Γερμανικα( ; ). Σε καποια αλλη γλωσσα τελοσπαντων.

Μια λύση θα ήταν να ξαναπεράσεις το λειτουργικό μέσω OVI suit, αλλά μετά θα χάσεις τα ελληνικά οπότε θα ακολουθήσεις τον παραπάνω οδηγό για να τα ξαναβάλεις. πιθανόν να σου βάλει τον πομπό. Επίσης δες πρώτα μήπως υπάρχουν τίποτα ενημερώσεις για την συσκευή, πρώτα OTA και μετά μέσω OVI suit.

Edited by Johnious13

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Προσφατα εκανα εγκατασταση της Αννας μεσω PC καθως εκει ηταν μονο διαθεσιμη (ουγγρικο N8 εχω) και δεν με ενδιεφερε η απουσια των ελληνικων. Μετα την εγκατασταση της Αννας εκανα και ενα hard reset (περιττο να πω οτι καμια απο τις ουγγρικες εφαρμογες δεν διαγραφηκε...).

Ενεργοποιω το κινητο και καθε φορα με ρωταει για εναν Nokia account. Επιλεγω οτι ηδη εχω αλλα καθε φορα που επεξεργαζεται την εντολη πεταγεται ενα "Connection Failed Try again later". Λεω ενταξει δεν πειραζει

Κατεβαζω κανα 2 εφαρμογες απο το Beta Labs οι οποιες ειναι αδυνατο να τις εγκαταστησω γιατι καποιο προβλημα εμφανιζεται παλι.

Σημερα μπηκα στο facebook απο το κινητο και προσπαθησα να κατεβασω την εφαρμογη facebook και παλι η ιδια αποτυχια εγκαταστασης.

Επισης προσπαθησα να κατεβασω και την Social αναβαθμιση που ηταν διαθεσιμη αλλα failed...

Κανω ενα restart και μου βγαζει ενα ωραιοτατο μηνυμα " Phone start-up failed - please contact retailer "

Το μονο που μπορουσα να κανω ειναι να το ξανακανω restart.

Τωρα τουλαχιστον δουλευει.

Τρελη αναβαθμιση... :mad:

Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

Τρομακτικες ειναι αυτες οι διαδικασίες. Φοβάμαι μην το καταστρέψω το κινητο ακομα δεν το πηρα. Πάντως δεν σας λέω ψέματα, πραγματικα δεν υπάρχουν οι επιλογες, δείτε!

Εικόνα 1

Εικόνα 2

Εικόνα 3

Εικόνα 4

Αρχίζω να το μισώ αυτο το μαγαζι....

Πάντως δείτε τι απάντησε η Νοκια και ξενερωσα (από κατω προς τα πάνω διβάζεται)...

Αγαπητέ κύριε Χαραλάμπους,

ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι εφόσον το τηλέφωνο σας δεν είναι κατασκευασμένο για την ελληνική αγορά,τότε στην

προκειμένη περίπτωση δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε για την αντίστοιχη λειτουργία σε άλλη χώρα.Στην περίπτωση αυτή θα

πρέπει να απευθυνθείτε στον κατασκευαστή αυτόν απο όπου αγοράσατε το κινητό σας,το ηλεκτρονικό κατάστημα στην προκειμένη

και να ρωτήσετε για την λειτουργία αυτή στην αντίστοιχη χώρα.Εαν πρόκειτι για την αγορά της Γερμανίας,λειτουργεί και εκεί

κανονικά η υποστήριξη αυτή.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή πρόβλημα σχετικά με το κινητό σας παρακάλω επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσωπικά, θα εκτιμούσα την συμμετοχή σας σε μία μικρής διάρκειας έρευνα,η

οποία έχει ως στόχο την αξιολόγηση της απάντησης μου στην ερώτηση σας Η έρευνα,θα σας σταλεί σε ξεχωριστό ηλεκτρονικό

μήνυμα.

Με εκτίμηση

Δέλλιου Αντιγόνη

Nokia Care

-----Original Message-----

From: emenaaa

Sent: 05/10/2011 11:16:30 AM

To: "ContactCentre.Europe@nokia.com " <ContactCentre.Europe@nokia.com>

Subject: ΑΠ: RE: WebForm Automated Email

Καλημέρα. Ευχαριστώ για την άμεση απάνηση. Όπως είχα αναφέρει και στο πρώτο e-mail, είναι αδύνατον να βρω τον πομπό. Είναι

σαν να μην υπάρχει! Ουτε σε καποιο μενού της μουσικής υπάρχει, ουτε στις ρυθμίσεις.

Δεν ξερω αν βοηθαει αυτό αλλά το κινητό το αγόρασα από το http://www.ebw.gr το οποίο αν και Ελληνικό μαγαζί φαίνεται πως

προμηθεύεται από αλλού τις συσκευές του αφου στο κουτι του κινητου μου όλες οι οδηγίες ήταν γραμμένες στα Γερμανικά. Το

product code της συσκευής είναι το 0599762, το οποίο από οτι είδα είναι Γερμανικο.

Το περιεργο όμως είναι πως οταν ανοιξα για πρώτη φορά το Ν8, είχε εγκατεστημένο το Symbian Anna αντι για το Symbian 3 και

τα ελληνικά ήταν προεπιλεγμένα (Το κουτί δεν ήταν πειραγμένο ή ανοιγμένο).

Αυτό που θέλω να πω, είναι πως κατάλαβα οτι το κινητό μου ίσως να μην έχει σχεδιασεί για την Ελληνική αγορά αλλά παρολα

αυτα, τα πάντα επάνω του είναι στα Ελληνικά οπότε, γιατι να μην έχει ότι έχουν και τα υπόλοιπα κινητα που πωλούνται στην

Ελλάδα;

Και σας ρωτάω τώρα εγώ, μπορώ να κάνω κάτι για να εμφανιστεί αυτή η λειτουργία στη συσκευή μου; Αν όχι, μπορείτε να κάνετε

κάτι εσείς (Η Nokia) ; Τι θα μου κοστίσει αυτό; Μήπως μπορω να καλυπτώ από κάποιου είδους εγγύηση λόγω ελλειπής λογισμικού;

Ευχαριστώ

Αγαπητέ κύριε Χααλάμπους,

ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι όσον αφορά στην μπαταρία,προκειμένου να κρατάει περισσότερο η μπαταρία,είναι καλύτερο

όταν δεν χρειάζεται το σήμα 3G να το κλείνετε.Η λειτουργία αυτή του 3G σήματος καταναλώνει αρκετή μπαταρία,περισσότερη απο

ότι το είναι ρυθμισμένο το κινητό στην gsm λειτουργία.

Δεύτερον,σχετικά με το fm transmitter,μπορείτε να πάτε μέσα στο μενού-μουσική -play via radio.Με αυτή την μορφή πλέον θα

βρείτε το fm transmitter καθώς έχει αλλάξει το όνομα του.Στην Ελλάδα λέιτουργεί κανονικά το πρόγραμμα αυτό.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή πρόβλημα σχετικά με το κινητό σας παρακάλω επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσωπικά, θα εκτιμούσα την συμμετοχή σας σε μία μικρής διάρκειας έρευνα,η

οποία έχει ως στόχο την αξιολόγηση της απάντησης μου στην ερώτηση σας Η έρευνα,θα σας σταλεί σε ξεχωριστό ηλεκτρονικό

μήνυμα.

Με εκτίμηση

Δέλλιου Αντιγόνη

Nokia Care

[THREAD ID:1-5GNKER4]

*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*

-----Original Message-----

From: emena

Sent: 04/10/2011 08:27:17 PM

To: ContactCentre.Europe@nokia.com

Subject: WebForm Automated Email

Καλησπέρα. Πριν από 3 μέρες αγόρασα το Nokia N8-00. Το κινητο είναι φανταστικό - κυρίως η καμερα του, όμως έχω να

κανω 2 ερωτήσεις.

α) Πόσο περίπου αντέχει η μπαταρία του; Το χρησιμοποιω με το 3G ανοικτο και μεσα σε 1 μερα εχει τελειωσει η μπαταρια του.

(Δεν εχω ανοικτες εφαρμογες/ Wifi / GPS / Bluetooth / κτλ )

β) Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Ενας από τους λόγους που αγόρασα για αλλη μια φορα κινητο Nokia, ήταν επειδη είδα κατι

που δεν το εχει καποια αλλη εταιρια. Το FM Transmiter.

Δυστυχώς, όσο και αν προσπάθησα δεν το βρήκα πουθενα μεσα στο κινητο παρα μονο στο manual του (αυτο που εχει μεσα στο menu)

και ελεγε πως σε καποιες χώρες δεν ειναι διαθέσιμο, στέλνοντας με εδώ:

Και ρωταω εγω. Αφου στο site γραφει πως δεν υπάρχει προβλημμα, γιατι εγω δεν μπορω να χρησιμοποιήσω τον πομπο; Μήπως η

σελιδα δεν ειναι ενημερωμενη; Αν παω στο εξωτερικο, ο πομπος θα λειτουργει;

Προς ενημέρωση σου Symbian ^3 είναι το λειτουργικό. Το To Anna είναι η έκδοση του. Και το Symbian Anna είναι Symbian ^3. Από εκεί και πέρα κάνε flash με phoenix το ελληνικό firmware.

Θα περιμένω και την απαντηση του καταστήματος (τους εκανα forward την συζητηση με την ΝΟΚΙΑ) και βλέπουμε.

Πάντως μολις ειδα οτι και στο πίσω μέρος του κουτιού γράφει σε πολλές γλώσσες (και στα ελληνικα) το εξης:

el-Ο πομπός FM δεν προορίζεται για χρήση στις εξής χώρες: Ελλάδα. Δείτε την παρακάτω συνδεση για περισσότερες πληροφοριες.

http://europe.nokia.com/fmtransmitter

Και εγώ yes βλέπω. Το κινητο δεν θέλει να το δει :D

Χμμ. Όταν συνδέω το κινητο στο PC και ανοιγει το Nokia Ovi Suite μου βρίσκει νέο Device Software Version.

Αν του βάλω αυτό θα χασω τα ελληνικά και θα μπει ο transmitter (μαλλον) και μετα για να βάλω τα Ελληνικά θα πρεπει να κανω το κολπο με το phoenix? Καλά τα εχω καταλαβει;

Το ξαναρωταω γιατι το θελω πολύ τον transmitter αλλα ταυτοχρονα φοβαμαι μην κανω λάθος.

Άντε ξεκιναώ... Καλή μου τύχη

Edit: 1.46pm

Πωπωωωωω 1000+60 ευχαριστώ!

Εκανα το πρωτο μερος (update απο την σουιτα) και υπάρχει επιλογη play via radio τώρα!

Τωρα πρεπει να βρω τα υπολοιπα!

Edit: 2.23pm

Η εκδοση του Phoenix που υπάρχει στον οδηγο δεν λειτουργει. Κατεβάζω την 2011.02.000.44842

Edit: 2.48pm

Η έκδοση αυτή, δείχνει να λειτουργεί.

Edit: 2.59pm

Εκανα το download το package αλλά δεν με αφηνει να κανω scan product. Ξανακατεβάζω το package...

Edit: 3.01pm

Τίποτα. Τι κανω τώρα;

Edit: 3.03pm

Επρεπε να το επιλέξω και απο το connections. Συνεχίζω την διαδικασια.

Edit: 3.09pm

Προβλημμα στο refurbish, δεν βρίσκει τα αρχεια. Ξανακατεβάζω το package και τικαρω να το αποθηκευσει καπου στον δισκο.

Edit: 3.11pm

Παλι δεν με αφηνει να κανω refurbish...

Βοηθεια

Δείτε εδώ:

Κλικ εδω!

Τώρα πρεπει να φυγω θα συνεχίσω το βράδυ

Edited by boom100060

Άντε ξεκιναώ... Καλή μου τύχη

Edit: 1.46pm

Πωπωωωωω 1000+60 ευχαριστώ!

Εκανα το πρωτο μερος (update απο την σουιτα) και υπάρχει επιλογη play via radio τώρα!

Τωρα πρεπει να βρω τα υπολοιπα!

Edit: 2.23pm

Η εκδοση του Phoenix που υπάρχει στον οδηγο δεν λειτουργει. Κατεβάζω την 2011.02.000.44842

Edit: 2.48pm

Η έκδοση αυτή, δείχνει να λειτουργεί.

Edit: 2.59pm

Εκανα το download το package αλλά δεν με αφηνει να κανω scan product. Ξανακατεβάζω το package...

Edit: 3.01pm

Τίποτα. Τι κανω τώρα;

Edit: 3.03pm

Επρεπε να το επιλέξω και απο το connections. Συνεχίζω την διαδικασια.

Edit: 3.09pm

Προβλημμα στο refurbish, δεν βρίσκει τα αρχεια. Ξανακατεβάζω το package και τικαρω να το αποθηκευσει καπου στον δισκο.

Edit: 3.11pm

Παλι δεν με αφηνει να κανω refurbish...

Βοηθεια

Δείτε εδώ:

Κλικ εδω!

Τώρα πρεπει να φυγω θα συνεχίσω το βράδυ

λοιπον, αυτο ειναι το αρχειο με τα στανταρ δεδομενα της 16αρας μνημης...

πηγαινε απλα options, επελεξε το στη λιστα, καντο delete, meta ok και refurbish!!

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...