aristotelhs2060 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Επίσης έχουν βελτιώσει και το Quick Office Pro 7. Πλέον για να εμφανίσεις το πληκτρολόγιο υπάρχει εικονίδιο και γίνεται με μια κίνηση, δε χρειάζεται να μπεις στο μενού. ;) να υποθεσω οτι την εκδοση 7 την εβαλες εσυ μετα στην anna ετσι? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 εβαλα την αννα ,μια χαρα ,εχω ελληνικα.ποιος ο λογος να κανω και hard reset???? pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Κι εμένα έχει εξαφανιστεί η κοκκινίλα που είχα. Ο πιο εύκολος τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να βάλεις το αναλογικό ρολόι στην προφύλαξη οθόνης. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει, άλλα όπου και να ρυθμίσω τη φωτεινότητα, δεν υπάρχει κοκκινίλα. Μια πολύ ευχάριστη αλλαγή είναι η νέα γραμματοσειρά. Είναι πεντακάθαρη και ιδιαίτερα ευανάγνωστη. Μπορεί κάποιος να το παρατηρήσει ξεκάθαρα στον X-plore, στο γκρι παράθυρο προτάσεων που βγάζει το Swype κλπ. :) Επίσης έχουν βελτιώσει και το Quick Office Pro 7. Πλέον για να εμφανίσεις το πληκτρολόγιο υπάρχει εικονίδιο και γίνεται με μια κίνηση, δε χρειάζεται να μπεις στο μενού. ;) Ο νέος browser καλοδεχούμενος, επίσης τεράστια βελτίωση το ημερολόγιο, ιδίως η δημιουργία και η επεξεργασία καταχωρίσεων, άλλα και η προεπισκόπηση στην προβολή μήνα. Ποια νέα γραμματοσειρά; δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή της γραμματοσειράς. Επίσης το εικονίδιο για εμφάνιση πληκτρολογίου εμφανίζεται και στην έκδοση quick office της Anna και δεν είναι η έκδοση 7 άλλα η 6.4.460. Όντως καλύτερο το νέο ημερολόγιο άλλα με ένα σημαντικότατο μειονέκτημα το οποίο δεν το έχει η belle άλλα ούτε και η pr1.1 όταν θέλεις να αλλάξεις προβολή πχ από μήνα σε ημέρα δεν υπάρχει εικονίδιο στην οθόνη εργασίας άλλα πρέπει να πας μέσω μενού δλδ επιλογές-προβολή κτλ αυτό είναι πάρα πολύ δύσχρηστο. frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Αnna...Mάλιστα... Δυο ερωτήσεις παιδιά αν γίνεται.. Στις φωτογραφίες που τραβάω πλέον η η κάθε μια πιάνει πλέον 1 mb αντι για 2 που έπιανε πριν την αναβάθμιση σε άννα..Είναι καλό αυτό τώρα;Δεν θα ηταν καλύτερο να έπιανε περισσότερο χώρο;εννοείται έχω ανάλυση 12MP.. Πριν την αναβάθμιση σε άννα η μνήμη C ηταν στα 154 mb ενώ τώρα είναι στα 119-121 mb....Γιατί έπεσε τόσο πολύ;Τόσο πολύ απαιτιτική είναι η Άννα; Παίδες αν μπορεί κανένας να με βοηθήσει στις 2 ερωτήσεις που έκανα χθές και σε 3 νέες που έχω σήμερα..Έχω βάλει την Άννα και το κινητό μου δεν ανταποκρίνεται όπως πριν (ή νομίζω πως δεν ανταποκρίνεται καλά). Οι άλλες 3 ερωτήσεις είναι οι εξής: 3. Ενώ ανοίγει το μενού των χαρτών και όταν πατάω χάρτες με βρήσκει κανονικά σε ανοιχτό χώρο, όταν πατάω ενημέρωση χαρτών μερικές φορές κάνει πως φορτώνει αλλά δεν ανοίγει η εφαρμογή αυτή..Ξέρεις όταν πάταγες ενημέρωση σου άνοιγε και σε πήγαινε σε νέα καρτέλα που σου έλεγε α. έλεγχος ενημερώσεων και β. τον χάρτη που έχεις εγκαταστήσει...Τώρα οταν πατάω ενημέρωση δεν με βάζει σε αυτή την καρτέλα.. 4. Όταν πατάω στο κατάστημα ovi για να κατεβάσω καμία εφαρμογή συνεχώς "δεν είναι δυνατή η σύνδεση στην υπηρεσία".Γιατι μπορεί να γίνεται αυτό;Συμβαίνει και σε άλλους; 5. Όταν ανοίγω Συνδεσιμότητα-Ρυθμίσεις-Προορισμοί, όλοι οι προορισμοί έχουν χαθεί που είχα..Ακόμα και σε ένα φάκελο που έιχα βάλει 3 προορισμούς έχουν χαθεί και αυτοί (είχα βάλει την HOL που μπαίνω απο το σπίτι και 2 άλλες).Στο internet μπαίνω κανονικά με το wifi του σπιτιού μου που έχει κωδικό και δεν μου το ζητάει αλλά κάθε φορά είναι να ανοίξω wifi πρέπει να το ανοίξω με τον οδηγό wlan και όταν αλλάζω εφαρμογές (μπαίνω απο τη μια στην άλλη) πολλές φορές με πετάει έξω ...Πως γίνεται να β΄'επω τις συνδέσεις απο όπου μπάινω..Ούτε του σπιτιού μου δεν βλέπω... Ευχαριστώ για όποιον φιλο απαντήσει..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παίδες αν μπορεί κανένας να με βοηθήσει στις 2 ερωτήσεις που έκανα χθές και σε 3 νέες που έχω σήμερα..Έχω βάλει την Άννα και το κινητό μου δεν ανταποκρίνεται όπως πριν (ή νομίζω πως δεν ανταποκρίνεται καλά). Οι άλλες 3 ερωτήσεις είναι οι εξής: 3. Ενώ ανοίγει το μενού των χαρτών και όταν πατάω χάρτες με βρήσκει κανονικά σε ανοιχτό χώρο, όταν πατάω ενημέρωση χαρτών μερικές φορές κάνει πως φορτώνει αλλά δεν ανοίγει η εφαρμογή αυτή..Ξέρεις όταν πάταγες ενημέρωση σου άνοιγε και σε πήγαινε σε νέα καρτέλα που σου έλεγε α. έλεγχος ενημερώσεων και β. τον χάρτη που έχεις εγκαταστήσει...Τώρα οταν πατάω ενημέρωση δεν με βάζει σε αυτή την καρτέλα.. 4. Όταν πατάω στο κατάστημα ovi για να κατεβάσω καμία εφαρμογή συνεχώς "δεν είναι δυνατή η σύνδεση στην υπηρεσία".Γιατι μπορεί να γίνεται αυτό;Συμβαίνει και σε άλλους; 5. Όταν ανοίγω Συνδεσιμότητα-Ρυθμίσεις-Προορισμοί, όλοι οι προορισμοί έχουν χαθεί που είχα..Ακόμα και σε ένα φάκελο που έιχα βάλει 3 προορισμούς έχουν χαθεί και αυτοί (είχα βάλει την HOL που μπαίνω απο το σπίτι και 2 άλλες).Στο internet μπαίνω κανονικά με το wifi του σπιτιού μου που έχει κωδικό και δεν μου το ζητάει αλλά κάθε φορά είναι να ανοίξω wifi πρέπει να το ανοίξω με τον οδηγό wlan και όταν αλλάζω εφαρμογές (μπαίνω απο τη μια στην άλλη) πολλές φορές με πετάει έξω ...Πως γίνεται να β΄'επω τις συνδέσεις απο όπου μπάινω..Ούτε του σπιτιού μου δεν βλέπω... Ευχαριστώ για όποιον φιλο απαντήσει..... Κάνε ένα hard reset και θα φτιάξει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παίδες αν μπορεί κανένας να με βοηθήσει στις 2 ερωτήσεις που έκανα χθές και σε 3 νέες που έχω σήμερα..Έχω βάλει την Άννα και το κινητό μου δεν ανταποκρίνεται όπως πριν (ή νομίζω πως δεν ανταποκρίνεται καλά). Οι άλλες 3 ερωτήσεις είναι οι εξής: 3. Ενώ ανοίγει το μενού των χαρτών και όταν πατάω χάρτες με βρήσκει κανονικά σε ανοιχτό χώρο, όταν πατάω ενημέρωση χαρτών μερικές φορές κάνει πως φορτώνει αλλά δεν ανοίγει η εφαρμογή αυτή..Ξέρεις όταν πάταγες ενημέρωση σου άνοιγε και σε πήγαινε σε νέα καρτέλα που σου έλεγε α. έλεγχος ενημερώσεων και β. τον χάρτη που έχεις εγκαταστήσει...Τώρα οταν πατάω ενημέρωση δεν με βάζει σε αυτή την καρτέλα.. 4. Όταν πατάω στο κατάστημα ovi για να κατεβάσω καμία εφαρμογή συνεχώς "δεν είναι δυνατή η σύνδεση στην υπηρεσία".Γιατι μπορεί να γίνεται αυτό;Συμβαίνει και σε άλλους; 5. Όταν ανοίγω Συνδεσιμότητα-Ρυθμίσεις-Προορισμοί, όλοι οι προορισμοί έχουν χαθεί που είχα..Ακόμα και σε ένα φάκελο που έιχα βάλει 3 προορισμούς έχουν χαθεί και αυτοί (είχα βάλει την HOL που μπαίνω απο το σπίτι και 2 άλλες).Στο internet μπαίνω κανονικά με το wifi του σπιτιού μου που έχει κωδικό και δεν μου το ζητάει αλλά κάθε φορά είναι να ανοίξω wifi πρέπει να το ανοίξω με τον οδηγό wlan και όταν αλλάζω εφαρμογές (μπαίνω απο τη μια στην άλλη) πολλές φορές με πετάει έξω ...Πως γίνεται να β΄'επω τις συνδέσεις απο όπου μπάινω..Ούτε του σπιτιού μου δεν βλέπω... Ευχαριστώ για όποιον φιλο απαντήσει..... Μήπως δεν έχεις βάλει τα application updates 1/2 και 2/2; Κάνε επανεκίννηση και ξαναψάξε για updates με το Ovi Suite. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Μήπως δεν έχεις βάλει τα application updates 1/2 και 2/2; Κάνε επανεκίννηση και ξαναψάξε για updates με το Ovi Suite. Όχι τα έβαλα και τα δύο...To hard reset έχω διαβάσει πως καλό είναι να αποφεύγεται γιατί ίσως προξενεί προβλήματα στο κινητό ή καλύτερα μετά δεν έχειςκαταστήματα ovi και χάρτες...Κάνω λάθος;Κάποια λύση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παιδια στην ΑΝΝΑ δεν εχει να οριζουμε εμεις στα e-mail ποιες ωρες θα τα παίρνουμε? ψαχνω απο χθες και δεν μπορω να το βρω, απ την ωρα που τα εγκατεστησα ειναι συνεχεια σε συνδεση με το wlan. Οταν τα απεγκαθηστω το wlan κλεινει κανονικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Όχι τα έβαλα και τα δύο...To hard reset έχω διαβάσει πως καλό είναι να αποφεύγεται γιατί ίσως προξενεί προβλήματα στο κινητό ή καλύτερα μετά δεν έχειςκαταστήματα ovi και χάρτες...Κάνω λάθος;Κάποια λύση; αυτο ισχυε οταν χανονταν οι qt βιβλιοθηκες. Οπως και να χει, μετα απο καιρο χρησης , ειναι καλο ενα hard reset, θα σου καθαρισει το κινητο και θα λειτουργει σαν καινουργιο. Εγω μετα το hard reset ειδα αλλο κινητο.. Παιδια στην ΑΝΝΑ δεν εχει να οριζουμε εμεις στα e-mail ποιες ωρες θα τα παίρνουμε? ψαχνω απο χθες και δεν μπορω να το βρω, απ την ωρα που τα εγκατεστησα ειναι συνεχεια σε συνδεση με το wlan. Οταν τα απεγκαθηστω το wlan κλεινει κανονικα. Συχνοτητα συγχρονισμου πηγαινεις. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παιδιά παρατήρησα κάτι μετά αφού έκανα την αναβάθμιση σε ανά όταν πάω στο μητρώο δεν μου δείχνει καθόλου τα ολάν μονο επαφές και μηνύματα το έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyragge Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Καλησπέρα, περασα την 24.01 απο ναβιφιρμ, ξερει κανεις αν εχει ελληνικα καπου αυτη η εκδοση? Ειμαι στα αγγλικα τωρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Για τα παραπάνω προωλήματα μου, μου έχετε προτείνει το hard reset..Διαβάζοντας όμως τις οδηγίες για να το κάνω, είδα το σχόλιο του stendor http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305383 : Ενημέρωση: Δεν προτείνεται το hard reset με κανέναν από τους προαναφερθέντες τρόπους, μέχρι νεοτέρας. Ο λόγος είναι πως μετά από hard reset παρατηρήθηκε πως χάνονται οι εφαρμογές των Ovi Maps και του Ovi Store και η επαναφορά τους δεν είναι δυνατή ούτε με εγκατάσταση εκ νέου του λογισμικού. Τι να κάνω τελικά; λέτε να δημιουργήσω κανένα ανεπανόρθωτο πρόβλημα στο Ν8; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Για τα παραπάνω προωλήματα μου, μου έχετε προτείνει το hard reset..Διαβάζοντας όμως τις οδηγίες για να το κάνω, είδα το σχόλιο του stendor http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305383 : Ενημέρωση: Δεν προτείνεται το hard reset με κανέναν από τους προαναφερθέντες τρόπους, μέχρι νεοτέρας. Ο λόγος είναι πως μετά από hard reset παρατηρήθηκε πως χάνονται οι εφαρμογές των Ovi Maps και του Ovi Store και η επαναφορά τους δεν είναι δυνατή ούτε με εγκατάσταση εκ νέου του λογισμικού. Τι να κάνω τελικά; λέτε να δημιουργήσω κανένα ανεπανόρθωτο πρόβλημα στο Ν8; Το χουμε πει 1000 φορες. Το hard reset προκαλουσε προβλημα στην προηγουμενη εκδοση λογισμικου. Απο κει και περα, αν θελεις ( ΑΝ ) κινητο χωρις να λαγκαρει, χωρις ψευτοκολληματα και λοιπα, τοτε ΔΕΝ μπορεις να το χεις αν δεν κανεις hard reset . Στο κατω κατω, ΟΤΙ και να σου βγαλει, το επαναφερεις με το φλασαρισμα (οπου ειναι υποθεση 5 λεπτων, απορω πως το κανουν θεμα εδω μεσα και φοβουνται) . :) Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyragge Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Φιλε lelelo μετα απο hard reset δουλευουν ολα αν κατεβασεις ξανα το firmware οχι των 200 μβ αλλα του giga τσεκαρωντας την επιλογη που λεει για το φουλ λογισμικο στο κατεβασμα μεσα απο τον φοινικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (οπου ειναι υποθεση 5 λεπτων, απορω πως το κανουν θεμα εδω μεσα και φοβουνται) . :) αμα δεν το χεις κανει ποτε, φοβασαι ;) σαν το bunjee jumping, την πρωτη φορα θες 10 λεπτα για να βουτηξεις, μετα θες να το κανεις ολη την ωρα :lol: Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 αυτο ισχυε οταν χανονταν οι qt βιβλιοθηκες. Οπως και να χει, μετα απο καιρο χρησης , ειναι καλο ενα hard reset, θα σου καθαρισει το κινητο και θα λειτουργει σαν καινουργιο. Εγω μετα το hard reset ειδα αλλο κινητο.. Συχνοτητα συγχρονισμου πηγαινεις. και που ειναι αυτη η ρυθμιση; δεν την βρισκω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Τελικα πρωτα hard reset και μετα την anna η πρωτα anna και μετα hard reset? hard reset και πριν και μετα! ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Φιλε lelelo μετα απο hard reset δουλευουν ολα αν κατεβασεις ξανα το firmware οχι των 200 μβ αλλα του giga τσεκαρωντας την επιλογη που λεει για το φουλ λογισμικο στο κατεβασμα μεσα απο τον φοινικα... Δηλαδή spyragge κάνω hard reset και μετά το βάζω στο ovi suite και ψάχνω για software updates ή θέλει και τίποτα άλλο; αμα δεν το χεις κανει ποτε, φοβασαι ;) σαν το bunjee jumping, την πρωτη φορα θες 10 λεπτα για να βουτηξεις, μετα θες να το κανεις ολη την ωρα :lol: Όντως pgetsopoulos το φοβάμαι λίγο γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ και είμαι κάτι παραπάνω απο άσχετος με τεχνολογίες και τέτοια θέματα αν και διαβάζω καθημερινά το forum..Είναι ένα κινητό ακριβό για εμένα και μιας και κατάφερα να το πάρω και δεν υπάρχει λόγος να το αχρηστεύσω και να γυρίσω στα απλά κινητά...Ευχαριστώ πάντως όσους φίλους μας βοηθούν..ακόμα και αυτούς που ενοχλούντε με ερωτήσεις που έχουν γραφτεί πολλές φορές.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 για πρωτη φορα μετα απο ποσους μηνες το εχω το κινητο εφαγε το χειροτερο κολλημα με την επισημη ελληνικη anna. Ειχε κολλησει το κινητο κατα την διαρκεια των updates (οχι του firmware) μεσω ovi suite και δε μπορουσα να το ξεκολλησω με τπτ. Δεν εκλεινε ουτε κρατωντας το Power Button για λιγα δευτερολεπτα. Αναγκαστηκα να ξεβιδωσω τις κατω βιδουλες για να βγαλω την μπαταρια. τουλαχιστον ειδα πως γινεται. Απο τοτε δεν ειχα καποιο κολλημα . Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyragge Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (edited) Φιλε lelelo, όταν έκανα hard reset και δεν δουλευε το ovi, όλοι λέγανε το φλάσαρε το ξανα με τον φοινικα και θα επανέλθει.. αλήθεια, αλλά πρέπει να κατεβάσεις απο τον φοίνικα σύμφωνα με το product code σου, την πληρη έκδοση απο το μενου εκεί που λεει data download τσεκάρεις και το download optional files also και κατεβάζεις το πληρες firmware και μετα δουλεύει κανονικα... Τώρα.. Κι εγω σημερα το ψοφησα, αλλα όταν το επανεφερα πέρασα την τελευταια 24.01.. υπάρχει καμμια ελπιδα για ελληνικο μενου η να γραφω εστω ελληνικά παιδιά? Edited September 10, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ όταν θες να διορθώσει / προσθέσεις κάτι σε υπάρχον μήνυμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Φιλε lelelo, όταν έκανα hard reset και δεν δουλευε το ovi, όλοι λέγανε το φλάσαρε το ξανα με τον φοινικα και θα επανέλθει.. αλήθεια, αλλά πρέπει να κατεβάσεις απο τον φοίνικα σύμφωνα με το product code σου, την πληρη έκδοση απο το μενου εκεί που λεει data download τσεκάρεις και το download optional files also και κατεβάζεις το πληρες firmware και μετα δουλεύει κανονικα... Φίλε μου μια τελευταία ερώτηση για να μη σε ζαλίζω πολύ.. Ο φοίνικας ποιός είναι; Μόλις έκανα hard reset και ... το βάζω σε τάξη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyragge Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 το phoinix που το φλασαρεις εννοω...οτι θες ρωτα, κανενα προβλημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 το phoinix που το φλασαρεις εννοω...οτι θες ρωτα, κανενα προβλημα... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, να σαι καλά για τη βοήθεια και την καλή διάθεση... Το hard reset έγινε, το κινητό πάει σφαίρα...Τα προβλήματα που είχα ξεπεράστηκαν. Το μόνο που δεν μου έχει απαντηθεί είναι γιατί έχει πέσει η C απο 155mb (με pr1.2) σε 130 mb (με symbian anna) αλλά υποθέτω πως το λειτουργικό αυτό θα είναι πιο απαιτητικό και πως τις περισσότερες φωτογραφίες που τραβάω τις βγάζει 1 mb και σπάνια 2 που τις έβγαζε με την pr1.2 αλλά ίσως φταίει ο χαμηλός φωτισμός και οτι το παρατηρησα βράδυ σε φωτισμό σπιτιού - λάμπας...Βασικά η κάμερα του είναι το πιο σημαντικό για μένα...Εσυ έχεις πειράξει καθόλου την συμπίεση της φωτογραφίας (εννοώ έχεις βάλει κανένα mod για να μη συμπιέζει τις φωτογραφίες); Υπάρχει κανένα καλό προγραμματάκι για να τραβάει ακόμα καλυτερο βίντεο (στα 30fp ας πούμε) και φωτογραφία και να μην τις συμπιέζει; Μετά το hard reset μου γύρισε ξανά σε πλοήγηση "cosmote" και έναρξη "cosmote" μιας και είναι branded cosmote και έχω wind αλλά βαριέμαι να κάνω debrand με φλασάρισματα....τα μάθαμε κι αυτά... Σε ξάνα ευχαριστώ, έμαθα περισσοτερα σήμερα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Τι κανουμε για να εμφανίζονται τα pop-up Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, να σαι καλά για τη βοήθεια και την καλή διάθεση... Το hard reset έγινε, το κινητό πάει σφαίρα...Τα προβλήματα που είχα ξεπεράστηκαν. Το μόνο που δεν μου έχει απαντηθεί είναι γιατί έχει πέσει η C απο 155mb (με pr1.2) σε 130 mb (με symbian anna) αλλά υποθέτω πως το λειτουργικό αυτό θα είναι πιο απαιτητικό και πως τις περισσότερες φωτογραφίες που τραβάω τις βγάζει 1 mb και σπάνια 2 που τις έβγαζε με την pr1.2 αλλά ίσως φταίει ο χαμηλός φωτισμός και οτι το παρατηρησα βράδυ σε φωτισμό σπιτιού - λάμπας...Βασικά η κάμερα του είναι το πιο σημαντικό για μένα...Εσυ έχεις πειράξει καθόλου την συμπίεση της φωτογραφίας (εννοώ έχεις βάλει κανένα mod για να μη συμπιέζει τις φωτογραφίες); Υπάρχει κανένα καλό προγραμματάκι για να τραβάει ακόμα καλυτερο βίντεο (στα 30fp ας πούμε) και φωτογραφία και να μην τις συμπιέζει; Μετά το hard reset μου γύρισε ξανά σε πλοήγηση "cosmote" και έναρξη "cosmote" μιας και είναι branded cosmote και έχω wind αλλά βαριέμαι να κάνω debrand με φλασάρισματα....τα μάθαμε κι αυτά... Σε ξάνα ευχαριστώ, έμαθα περισσοτερα σήμερα... Για την καμερα βάλε το Camera Pro ρυθμίζεις εσυ την συμπιεση, μια φωτογραφία μπορει να ειναι και πανω απο 10mb και τραβάει και video στα 30fp, επίσης ειναι αυτόνομο πρόγραμμα και δεν επηρεάζει καθόλου την καμερα του κινητου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts