Jump to content

ZTE Skate

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω την STOCK ROM απο την wind για να την ξαναφλασαρω στο κινητο???

Σου απάντησα κ στο modaco υπάρχει και εδώ πιο πίσω το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να την περάσεις... βάλε μια GENERAL ROM το ίδιο είναι. Η Wind έχει stock την General B01.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

• Απαντήσεις 467
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και απο εμενα.Αν και δεν εχω λογια να περιγραψω την χαρα μου που βρηκα ενα smartphone που με καλυπτει αφανταστα και δεν εδωσα και μια ολοκληρη περιουσια,ακομα δεν μπορω να βρω πως να στειλω mms ενω δεχομαι κανονικα.

Τι τηλεφωνα στη wind,τι σε φιλους και γνωστους,τι σε ψαξιμο στο εξωτερικο,εγω δεν βρισκω ακρη.

Μπορει κανεις να βοηθησει??????

Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα και εγκατεστησα το go sms pro , το οποιο ειναι και δωρεαν και ελυσα το προβλημα...

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Παιδιά διάβασα οτι αργεί γενικός το κινητό σε scrolling και είναι χάλια στο web browser. Ισχύει ? Πάει καλά το κινητό η τζάμπα θα το πάρω ?

Τζαμπα θα το παρεις... γιατι για αυτα που προσφερει τζαμπα ειναι... σοβαρα τωρα , το εχω 6 μηνες και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.. ουτε αυτα που λες αλλα ουτε και κανενα αλλο...

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Τζαμπα θα το παρεις... γιατι για αυτα που προσφερει τζαμπα ειναι... σοβαρα τωρα , το εχω 6 μηνες και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.. ουτε αυτα που λες αλλα ουτε και κανενα αλλο...

Δηλαδή αυτά που λένε είναι μαλ@@@@ για να μην το αγοράσεις. Όντως φθηνό είναι. Σε ευχαριστώ φίλε μου.:)

παιδια οποιος εχει προβλημα με τον σενσορα του κινητου κατεβαζη την official εφαρμογη της zte Proximity Sensor Calibration απο το google play.Ηταν σιγουρα προβλημα πολλων συσκευων και αναγκαστηκε η zte να βγαλη την συγκεκριμενη εφαρμογη!!!!!

παιδια οποιος εχει προβλημα με τον σενσορα του κινητου κατεβαζη την official εφαρμογη της zte Proximity Sensor Calibration απο το google play.Ηταν σιγουρα προβλημα πολλων συσκευων και αναγκαστηκε η zte να βγαλη την συγκεκριμενη εφαρμογη!!!!!

Απαιτει εκδοση 2,3,7 και νεοτερη... Μας δουλευει η zte; αφου το skate εχει εκδοση 2,3,5 πως θα δουλεψει ;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Δουλευει σιγουρα σ ε 2.3.5 την κατεβαζουμε και σε 3sec ειναι οκ.Μετα την κανουμε απεγκατασταση δεν χρειαζεται να υπαρχη στο λειτουργικο.

Τι ειναι το proximity sensor και σε τι χρησιμευει?

Καμιά φορά στο κινητό όταν είναι σβηστή η οθόνη (κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ή όταν είναι κλειδωμένο) και πας να το ανοίξεις δεν ανάβει ο οθόνη και η μόνη λύση είναι να βγάλεις την μπαταριά. Αυτό το "Proximity Sensor Calibration" διορθώνει ακριβώς αυτό το πρόβλημα.

"Proximity Sensor" γενικά είναι ο "αισθητήρας εγγύτητας" δηλαδή ο αισθητήρας που βρίσκεται δίπλα από το μπροστινό ακουστικό (και δίπλα από τον αισθητήρα φωτός) και αντιλαμβάνεται αν υπάρχει κάποιο αντικείμενο και σε πόση απόσταση, κοντά στην μπροστινή επιφάνεια του κινητού

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

Ολα τα skate εχουν αυτο το προβλημα; ή μερικα μονο;

Δεν θυμαμαι να εχω παρατηρησει κατι τετοιο στο δικο μου. Αραγε χρειαζομαι να εγκαταστησω το διορθωτικο πακετο ή οχι;

Το προβλημα εχει αναφερθει και στο παρελθον και για το blade και εχει λυθει με καλιμπραρισμα οθονης...

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

έχει αναφερθεί πουθενα το πρόβλημα με το φλας σε βραδινές λήψεις φωτογραφιας;

Στο δικό μου θαμπωνει την φωτογραφια το φλας !!!

Σε ολα θαμπωνει τις φωτο... ειναι το αδυνατο σημειο του τηλεφωνου οι νυκτερινες φωτογραφησεις...

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Παιδιά καλημέρα, καλό μήνα, αγόρασα το συγκεκριμένο τηλ. μεταχειρισμένο ενός μηνός αγορά και είναι καινούργιο, φοράει την CM7 και είναι τέλειο, για πλοήγηση το sygic είναι ότι καλύτερο έχω δει σαν πρόγραμμα με Ελληνικούς χάρτες, επίσης κανένα πρόβλημα με όσα αναφέρονται σε προηγούμενες σελίδες του φόρουμ.

Παιδιά καλημέρα, καλό μήνα, αγόρασα το συγκεκριμένο τηλ. μεταχειρισμένο ενός μηνός αγορά και είναι καινούργιο, φοράει την CM7 και είναι τέλειο, για πλοήγηση το sygic είναι ότι καλύτερο έχω δει σαν πρόγραμμα με Ελληνικούς χάρτες, επίσης κανένα πρόβλημα με όσα αναφέρονται σε προηγούμενες σελίδες του φόρουμ.

Φιλε εχεις προσεξει εαν το σημα στο gps ειναι σταθερο?Μιλαμε παντα σε γνωστη σου διαδρομη,με ανοιχτο ουρανο.

Εμενα τουλαχιστον οι μπαρες σηματος δεν ειναι σταθερες....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Το προβλημα εχει αναφερθει και στο παρελθον και για το blade και εχει λυθει με καλιμπραρισμα οθονης...

Μπορείς να παραθέσεις την λύση; Πως γίνεται το καλιμπράρισμα οθόνης;

Μετα απο 4 μηνες στην κατοχη μου το skate μου παει σφαιρα και το εχω φορτωσει τα μυρια.Παρολα αυτα δεν μπορω ακομα να στειλω mms αλλα μπορω να λαμβανω.Περιεργο ε?

Τι αλλα προγραμματα αποστολής μυνηματων δοκιμασα,τι το quick settings που αναφερει ενας φιλος πιο πανω,τι την wind πηρα,τι χειροκινητα περασα το apn αλλα τιποτα.Υπαρχει κανεις με το ιδιο προβλημα?

Μπορειτε να μου προτεινετε καμια λυση???

Ευχαριστω εκ των προτερων...

GO SMS PRO λεγεται η απαντηση στο προβλημα σου και ειναι δωρεαν στο μαρκετ.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!δοκιμασα να rootaro το δικο κ και κλασικα εκανα πατατα.χρησημοποιησα το CMW Recovery k οποιαδηποτε rom k αν δοκιμασα να κανς install,ακομα κ την δικα του που ειχα κανει back up με εβγαλε παλι στ μενου του boot.οταν παταω να κανει ινσταλλ το update γραφει πως βρισκει το πακετο,το ανοιγει κ μετα λεει οτι δν μπορει να το ανοιξει στην καρτα sd.διαβασα κ σε ξενα φορουμ αλλα λυση δεν βρηκα.οτι κ αν δοκιμασα παλι στο ιδιο μενου με βγαζει...καποια βοηθεια??

• 2 weeks later...
Μπορει να βοηθησει καποιος με ποιον τροπο απορριπτουμε τις ανωνυμες κλησεις; το εχει αυτο σαν δυνατοτητα το τηλεφωνο η πρεπει να περασουμε ξεχωριστο προγραμμα;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Εχω περασμενο vanila 2.3.5 και γραφει ελληνικα μονο μεσω Τ9 το οποιο ειναι επιεικως απαραδεκτο και δεοντως εκνευριστικο. Τι αλλες εναλλακτικες εχω για να μπορω να γραφω ελληνικα ?

• The title was changed to ZTE Skate