Jump to content

Sony Ericsson Xperia Pro

BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

aaaaaaaa!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

πραγματικά είσαι η απόδειξη του "ζητείτε και θα λάβετε"!! ρε παλιόπαιδο... :lol::clap: δε ντρέπεις;;* καθόλου;;

* το "ντρέπεις" αποτελει ιδιωματισμό στην προσωπική μου γλώσσα και σημαίνει δεν ντρέπεσαι αλλά με εμφαντική σημασία...

εχω βάλει την τελευταία τελευταία, αυτή με το Β στη μέση, καταλαβαίνεις εσύ.. και γιατί στα βιντεάκι απου βλέπαμε φάνταζε σαν τόσο διαφορετική η άτιμη η ICS; πάντως και οι βελτιώσεις που έχει καλές είναι, ειδικά η κάμερα έγινε σούπερ, βίντεο δεν δοκίμασα ακόμα.. αλλά και τι άλλο να κάνει το δόλιο.. να ψήνει και τον γνωστό καφέ;; τηλέφωνο είναι.. ας λειτουργεί σφαιράτα κι είμαι οκ..

ένα έχω να πω: Thinking is overrated! :nagger:

:lol::p

Edited by lisa
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 497
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτησω οσα ειναι QWERTZ αντι για QWERTY εχουν ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο? Η' μονο τους ξενους? Τελικα πηρε το παγωτο επισημα?
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Ρίξε μια ματιά μερικές σελίδες πιο πίσω. Νομίζω ότι κάπου το αναφέρει η lisa.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Παιδάκια εγώ την έκανα την αναβάθμιση, όλα οκ.. Το θέμα μου τώρα είναι ότι τρώει σκαλώματα. Με καλεί κάποιος, για παράδειγμα, και όλα γίνονται σταδιακά! Ξεκινάει η δόνηση, μαυρίζει η οθόνη, ακούγεται ο ήχος κλήσης, εμφανίζεται ο αριθμός μόνος του (σαν να μην είναι αποθηκευμένος στις επαφές μου) και μετά εμφανίζεται το όνομα αυτού που με καλεί. Έχω κατεβάσει το GoTaskManager EX και φτάνει στο κόκκινο (90%).. Τί γίνηκε? Τί μπορώ να κάνω? Κ όσο για τα μηνύματα.. πολύ μου τη σπάει που δε μπορώ να γράψω ένα φυσιολογικό μήνυμα στα Ελληνικά! Ουφφ... Βοήθεια! :blink:

κι εμένα κάνει κάτι μικρά τέτοια αλλά υποπτεύομαι πως είναι επειδή έκανα την αναβάθμιση ασύρματα.. σκοπεύω κάποια στιγμή που θα έχω κουράγιο να την ξαναπεράσω με το seus και πιστεύω ότι μετά δε θα χει πρόβλημα.. είναι που θέλουν όλα πάλι πέρασμα από την αρχή μετά ρε παιδί μου γι'αυτό!!

κατά τ άλλα όλα καλά..

Δεν θέλουν όλα πάλι από την αρχή. Κάνεις ένα backup και απλά επαναφέρεις το backup. Τα πάντα γίνονται αυτόματα. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να το κοιτάς. :)

δλδ με το μπακ απ θα ξαναπάνε και τα εικονιδιάκια μου όλα στη θέση τους... εγώ δε θα τρέχω να τα βρίσκω καθόλου; αυτό εννοούσα πάντως, το μπακ απ.. απλά δε το κάνω συχνά και όλο λέω να το πάρω απόφαση να ρθει να στανιάρει... πάντως έχω αρχίσει να βλεφαριάζω αυτό το Τ, αλλά αφενός θα περάσει καιρός μέχρι να πέσει η τιμή του και αφετέρου πρέπει να μαστε και σίγουροι ότι δε θα χει προβλήματα... we 'll see...

Τα εικονιδιάκια σου που λες είναι θέμα launcher. Οι περισσότεροι έχουν επιλογή για να κάνεις backup τις ρυθμίσεις σου. Οπότε κάνεις ένα τέτοιο backup και έχεις και τα εικονιδιάκια σου στην θέση τους!

• 3 weeks later...

Επειδη μαλλον θα το τσιμπισω... Διαβαζω και δεν μπορω να καταλαβω αν παρεις QWERTZ τι προβλημα θα εχεις?

Εκτος απο το Ζ στην θεση του Y αλλαζουν και αλλα κουμπια θεσεις σε σχεση με οτι βλέπεις? Ελληνικά θα γράφει? Γιατι θυμαμαι σε μια καστομ ρομ που ειχε qwertz αν ηθελες να γραψεις ελληνικα και περναγες το πληκτρολογιο, μετα το αγγλικο δεν δουλευε το @ κτλ...

Μετα χαρας ειδα στο youtube οτι υποστηριζει και usb on the go ;-)

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Επειδη μαλλον θα το τσιμπισω... Διαβαζω και δεν μπορω να καταλαβω αν παρεις QWERTZ τι προβλημα θα εχεις?

Εκτος απο το Ζ στην θεση του Y αλλαζουν και αλλα κουμπια θεσεις σε σχεση με οτι βλέπεις? Ελληνικά θα γράφει? Γιατι θυμαμαι σε μια καστομ ρομ που ειχε qwertz αν ηθελες να γραψεις ελληνικα και περναγες το πληκτρολογιο, μετα το αγγλικο δεν δουλευε το @ κτλ...

Μετα χαρας ειδα στο youtube οτι υποστηριζει και usb on the go ;-)

Ρίξε μια ματιά στα αρχικά post. Το έχουμε συζητήσει. :)

• 3 weeks later...
Ρε παιδιά μου ήρθε μία ενημέρωση με αυτό το σύμβολο > :!: στο χώρο ειδοποιήσεων. Έγραφε City Alert και από κάτω Wind. Το είδε κανείς άλλος? Απ' ότι έψαξα λίγο στο Google, υπάρχει δικτυακή υπηρεσία στις ΗΠΑ με αυτόν τον τίτλο που προειδοποιεί για καταστροφές, σεισμούς, πολέμους και άλλα. Τι γίνηκε?

Ρε παιδιά μου ήρθε μία ενημέρωση με αυτό το σύμβολο > :!: στο χώρο ειδοποιήσεων. Έγραφε City Alert και από κάτω Wind. Το είδε κανείς άλλος? Απ' ότι έψαξα λίγο στο Google, υπάρχει δικτυακή υπηρεσία στις ΗΠΑ με αυτόν τον τίτλο που προειδοποιεί για καταστροφές, σεισμούς, πολέμους και άλλα. Τι γίνηκε?

Μηπως ειναι διαφημιαη απο καμια εφαρμογη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Σκεφτόμουν να πάρω κάποιο από τα καινούρια τηλέφωνα της Sony αλλά δυστηχώς δεν μπορώ καθόλου την αφή, οπότε λέω να πάρω το Pro γιατί πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο υπάρχει μέχρι στιγμής με QWERTY.

Οι απαιτήσεις μου είναι: Να έχει Android 4.x, να παίζει δυνατά ο ήχος και να μην κολλάει. Τα έχει αυτά ή θα φάω καμιά ξενέρα; Επίσης νομίζω κάτι είχα διαβάσει για την ελληνική γλώσσα, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ.

Edit: Είδα ότι δεν απαντούσε κανείς και διάβασα τις 33 σελίδες. Απ' ότι είδα γίνεται πλέον αναβάθμιση σε Android 4.x, απλά δεν κατάλαβα αν γίνεται και ρουτ σε αυτή την έκδοση. Για τον ήχο δεν έγγραψε κανείς ότι έχει πρόβλημα και για τα κολλήματα γράψατε ότι μετά την αναβάθμιση υπήρξαν, οπότε αξίζει η αναβάθμιση τελικά; Το βρήκα από eBay στα 240€, QWERTY έκδοση και σκέφτομαι να το αγοράσω.

Πριν είχα το X10 Mini Pro και με είχε ξενερώσει τελείως με τα κολλήματα που είχε αν και το έδωσα για το υψηλό του SAR (1.40 αν θυμάμαι καλά).

Edited by Crypton-R-

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

κοίτα, να σου πω... εμένα τελικά η αναβάθμιση ψιλοαδιάφορη μου είναι. το μόνο που είναι αρκετά ενδιαφέρον είναι το θέμα της κάμερας που σου δίνει δυνατότητα να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες, που πριν το ICS δεν το είχε. τα υπόλοιπα είναι κυρίως αισθητικής φύσης.. α! και εκτός από τη δυνατότητα να συνδέεσαι στο gtalk με όποιους λογαριασμούς θες, ενώ πριν το ICS μπορούσες μόνο με έναν. αυτές ήταν οι 2 σοβαρές αλλαγές για μενα.. δεν κατάλαβα καμιά άλλη διαφορά.

στο θέμα του ήχου κολλήματα δεν εχει. είναι αξιόπιστο τηλέφωνο..

από κει και πέρα το πιάνει μια στο τόσο η βλακεία του και κάνει κανα κολληματάκι, απειροελάχιστο, δλδ να σκεφτείς από τότε που το πήρα 1 φορά έκλεισε το σύστημα τελείως... να χει κάνει και 5-6 κλλήματα οθόνης στιγμιαία.. δλδ επί τόπου περνάνε.. βέβαια όταν τα χρυσοπληρώνουμε η γνώμη μου είναι ότι ούτε αυτά θα πρεπε να τα κάνει.. αλλά γενικά δεν με εκνευρίζει.. και αντέχει και στέκεται

πάντως πρόσεξε λίγο να είσαι σίγουρος γι'αυτό το QWERTY γιατί το τηλ δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην ελληνική αγορά.. αν το είχε κανείς δοκιμαστικά ίσως.. αυτά που έρχονται απέξω είναι κυρίως QWERTZ

Καλώς, ευχαριστώ :)

Πάντως έχουν κυκλοφορήσει QWERTY απλά όχι αυτά που είναι εισαγόμενα στην Ελλάδα γιατί ήρθαν όλα από Γερμανία.

Αυτό που βρήκα στο eBay νομίζω είναι από Αυστραλία.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Γεια σας παιδιά, το βλέπω το κινητάκι πάει 220-250 στην αγορά, αξίζει τον κόπο;

Έχει βάλει μυαλό η SE?

Σας ρωτάω γιατί μαζί με την κοπέλα μου καήκαμε πολύ άσχημα με το SE x10 mini pro και παρόλο που πριν από αυτό είχαμε και οι 2 κατά κανόνα SE (και Ericcsson σκέτα παλιότερα) τώρα ήμαστε απίστευτα επιφυλακτικοί με την εταιρία.

Με ενδιαφέρει το πληκτρολόγιο (το μόνο άλλο σε αυτά τα λεφτά είναι το κατά πολύ κατώτερο cha cha) και η διάρκεια μπαταρίας.

Θέλω δηλαδή να βγάζει 2-3 μέρες με κλειστά 3g, δεδομένα, χαμηλή φωτεινότητα και λοιπά tips.

MS βγάλε νέο lumia!

νομίζω πως αυτό το τηλέφωνο δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με το x10 mini pro..

δεν έχει προβλήματα ως τηλέφωνο (εκτός αν πέσεις σε κάποιο ελαττωματικό ως κομμάτι) αλλά γενικά σα τηλέφωνο δεν έχει δυσλειτουργίες. εγώ θα το αγόραζα ξανά.. αλλά να σας πω την αλήθεια τελικά λόγω ευρύχωρης οθόνης πιο πολύ με βολεύει το touch πληκτρολόγιο τελικά παρά το κανονικό.

τώρα.. να βγάζει 2-3 μέρες θέλεις κι εσύ ε;; τι να πω.. άμα κλείσεις και το ασύρματο μέσα σε όλα τα υπόλοιπα που λες πιθανόν να βγάζει 2 μέρες.. και χωρίς μουσική/ίντερνετ κάτι καλύτερο θα κάνει πιστεύω.. αλλά πάνω από 2 μέρες δε το χω.. τι να σου πω.. εγώ πάντως το φορτίζω κάθε βράδυ γιατί και στο 50% να φτάσει η μπαταρία άμα δε το ζορίσω δε με βγάζει για την άλλη μέρα εκτός σπιτιού.. γενικά το ξέρουμε το πρόβλημα αυτών των τηλεφώνων.. μπαταρία.. κατά τα άλλα είναι κοντά στο άριστο.

Ναι βασικά χωρίς μουσικές, internet και τα ρέστα, απλά ως κινητό για κανένα τηλέφωνο εδώ και εκεί να βγάζει τις 2-3 μέρες θέλω. Φαντάζομαι ότι μου κάνει, ευχαριστώ. :D
MS βγάλε νέο lumia!

Εχω το SONY ERICSSON XPERIA PLAY η αλλιως R800i και εχει την 2.3.4v

Πως μπορω να κανω ROOT το κινητο μου και να βαλω CUSTOM ROM που να μην μου κανει τιποτα κολπα δηλαδη να μην μου παρουσιασει κανενα προβλημα ?

Έχεις αποφασίσει ποια custom rom θα βάλεις; Ποια έκδοση ακριβώς της 2.3 έχεις;

• 6 months later...

Μόλις αγόρασα και εγώ ένα από το eshop ως το μοναδικό τηλ με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. Το μόνο κακό παρότι στο eshop γράφουν ότι είναι querty τελικά είναι η γερμανική έκδοση με το qwertz.

Το αναβάθμισα αμέσως στην έκδοση 4 (είχα και xperia mini pro και είχα την εμπειρία).

Έχω 2 ερωτήματα

το θέμα με τους 160 χαρακτήρες στο sms λύθηκε ;

το θέμα με την όταν το γυρνάς Ελληνικά να γράφει ζ με το ζ και υ με το υ έχει λυθεί;

Πάντως παρότι έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το mini pro δουλεύεις πολύ ποιο άνετα λόγο μεγέθους οθόνη και πληκτρολογίου. Είναι και καλύτερο στην αυτονομία.