Kull Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Και ένα ακόμη video review απο vodafone uk http://www.youtube.com/watch?v=XJcqdRzX7sE&feature=related Επίσης γνωρίζει κανείς εάν το Live View έχει υποδοχή 3,5 για ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 super είναι ...... Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλησπέρα κ απο μένα :) Σαν κάτοχος του c905 [από τη 1η μέρα κυκλοφορίας του (ακόμα θυμάμαι τη δυσκολή εκείνη ώρα του αποχωρισμού των 550 €!)] :p και απόλυτα ικανοποιημένη από τις 1.000.000.000.... λήψεις μου, απόφασισα με δυσταγμό να αναθεωθώ με τον διάδοχο του...που ακόμα τον ψάχνω! Αφού έπαιξα το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, τελικά νομίζω ότι η σειρά xperia και πιο συγκεκριμένα arc κ neo είναι εξαιρετικά! (αν κ δεν ειμαι fan των smart phones). Παρόλο την πολυλογία μου όμως, δεν μπορώ να βρω διαφορές αναμέσα σε αυτά τα 2 κινητά και ποιο είναι γενικότερα καλύτερο, ειδικά στη κάμερα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε, γιατί εγώ η μόνη διαφορά που βρήκα είναι το arc βγαίνει σε ροζ! χαχαχα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλησπέρα κ απο μένα :) Σαν κάτοχος του c905 [από τη 1η μέρα κυκλοφορίας του (ακόμα θυμάμαι τη δυσκολή εκείνη ώρα του αποχωρισμού των 550 €!)] :p και απόλυτα ικανοποιημένη από τις 1.000.000.000.... λήψεις μου, απόφασισα με δυσταγμό να αναθεωθώ με τον διάδοχο του...που ακόμα τον ψάχνω! Αφού έπαιξα το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, τελικά νομίζω ότι η σειρά xperia και πιο συγκεκριμένα arc κ neo είναι εξαιρετικά! (αν κ δεν ειμαι fan των smart phones). Παρόλο την πολυλογία μου όμως, δεν μπορώ να βρω διαφορές αναμέσα σε αυτά τα 2 κινητά και ποιο είναι γενικότερα καλύτερο, ειδικά στη κάμερα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε, γιατί εγώ η μόνη διαφορά που βρήκα είναι το arc βγαίνει σε ροζ! χαχαχα :lol: H μονη διαφορα ειναι οτι το arc ειναι οθονη 4.2 και το neo με 3.7 Επισης και η αλλη διαφορα που ειπες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Και η μπροστινή VGA κάμερα που έχει το Neo για 3G βιντεοκλήσεις! Αλήθεια έχει άλλο Android τηλέφωνο μπροστινή VGA κάμερα για 3G βιντεοκλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Αλήθεια έχει άλλο Android τηλέφωνο μπροστινή VGA κάμερα για 3G βιντεοκλήσεις; ναι... Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 ναι... Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Και ποιο είναι αυτό/ά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Τα περισσότερα καινούργια της HTC,τα Samsung Galaxy S2 & Ace,το LG Optimus 2X....Aυτά με μιά πρώτη σκέψη. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 εχουμε τιποτα νεοτερο για τιμη-διαθεσιμοτητα??? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Απο εδω : http://www.xperiablog.net/2011/02/23/xperia-arc-versus-xperia-neo-%E2%80%93-which-should-you-choose/ Similarities 1GHz Snapdragon MSM8255 chipset 8.1MP Exmor R camera sensor Bravia Engine display HDMI support HD video recording (720p) Xperia arc advantages Larger 4.2-inch screen (Xperia neo has a 3.7-inch screen) Sexier design Thinner and lighter – despite the larger display 512MB ROM (versus 320MB for Xperia neo) Xperia Neo advantages Front-facing camera (missing on the Xperia arc) Cheaper by around €100 (£80) Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Απο εδω : http://www.xperiablog.net/2011/02/23/xperia-arc-versus-xperia-neo-%E2%80%93-which-should-you-choose/ Similarities 1GHz Snapdragon MSM8255 chipset 8.1MP Exmor R camera sensor Bravia Engine display HDMI support HD video recording (720p) Xperia arc advantages Larger 4.2-inch screen (Xperia neo has a 3.7-inch screen) Sexier design Thinner and lighter – despite the larger display 512MB ROM (versus 320MB for Xperia neo) Xperia Neo advantages Front-facing camera (missing on the Xperia arc) Cheaper by around €100 (£80) ειδικα αυτο το "τεχνικο" χαρακτηριστικο ειναι απο μονος του ενας λογος για να το αγορασεις... :lol::lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) τελικα εχει 512 ή 320? ο καθενας ο,τι θελει γραφει...:rolleyes::blink: Edited March 28, 2011 by margaritagr Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Σαν κάτοχος του c905 [από τη 1η μέρα κυκλοφορίας του (ακόμα θυμάμαι τη δυσκολή εκείνη ώρα του αποχωρισμού των 550 €!)] :p και απόλυτα ικανοποιημένη από τις 1.000.000.000.... λήψεις μου, απόφασισα με δυσταγμό να αναθεωθώ με τον διάδοχο του...που ακόμα τον ψάχνω! Αφού έπαιξα το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, τελικά νομίζω ότι η σειρά xperia και πιο συγκεκριμένα arc κ neo είναι εξαιρετικά! σορυ, αλλα απο C905 που ειχε xenon flash θα πας σε Led? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 σορυ, αλλα απο C905 που ειχε xenon flash θα πας σε Led? Αυτός είναι ένας λόγος που δεν εχω αλλάξει νωρίτερα κινήτο... Αλλά αφού δεν βρίσκω, τι να κανω;; Μια ζωή με το 905; Αν κ όπως με ενημέρωσαν οι "ειδικοι" της se η τεχνολογία Led, λένε σε συνδυασμό με το καινούργιο φακό Exmor R, είναι καλύτερη από το xenon... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Αυτός είναι ένας λόγος που δεν εχω αλλάξει νωρίτερα κινήτο... Αλλά αφού δεν βρίσκω, τι να κανω;; Μια ζωή με το 905; Αν κ όπως με ενημέρωσαν οι "ειδικοι" της se η τεχνολογία Led, λένε σε συνδυασμό με το καινούργιο φακό Exmor R, είναι καλύτερη από το xenon... :shifty: Το led απο το xenon φλας δεν ειναι καλυτερο με την καμια. Αν ηταν ολες η φωτογραφικες μηχανες θα ειχαν led. To nokia n8 εχει 12.1 και xenon. Eπισης κοιτα και το SE Satio παλι με 12.1 και xenon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 http://www.facebook.com/topic.php?uid=35313373389&topic=24522 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δεν κατάλαβα πως μπορει και τα παίρνει αυτός νωρίτερα.. ουτε και τι διαφορά έχει το prototype.. γράφει χρήσιμα πράγματα παντως.. http://www.bogdancdumitru.blogspot.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Το led απο το xenon φλας δεν ειναι καλυτερο με την καμια. Αν ηταν ολες η φωτογραφικες μηχανες θα ειχαν led. To nokia n8 εχει 12.1 και xenon. Eπισης κοιτα και το SE Satio παλι με 12.1 και xenon. Έτσι μου είπαν...:wacko: Τα 2 παραπάνω που ανέφερες τα είχα για λίγο κ δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένη με την ποιότητα λήψης, ειδικά το βράδυ, συγκριτικά πάντα με το c905. Ευελπιστώ πάντως το arc κ το neo να μην ανήκουν στη κατηγορία του n8 κ του satio, όσο αφορά την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ευελπιστώ πάντως το arc κ το neo να μην ανήκουν στη κατηγορία του n8 κ του satio, όσο αφορά την κάμερα. Θα ειναι σαφεστατα κατωτερα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Θα ειναι σαφεστατα κατωτερα. Πλάκα μου κάνεις...! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Πλάκα μου κάνεις...! :worry: Kατσε κατσε, νομιζεις οτι ειναι καλυτερα τα arc και neo απο τα Satio και Ν8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Τα παραπάνω Mpixel δεν σημαινει οτι βγαζουν και καλητερη φωτο. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Τα παραπάνω Mpixel δεν σημαινει οτι βγαζουν και καλητερη φωτο. Γνωστη καραμελα,ετσι ειναι και το γνωριζω. Απλα δεν ειναι καποια τυχαια παραδειγματα, τραβανε εξαιρετικες φωτογραφιες και τα 2. (N8-Satio) Tο arc και το neo δεν θα ειναι καλυτερα με τιποτα απο αποψη φωτογραφιας. Edited March 29, 2011 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yperion Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Γνωστη καραμελα,ετσι ειναι και το γνωριζω. Απλα δεν ειναι καποια τυχαια παραδειγματα, τραβανε εξαιρετικες φωτογραφιες και τα 2. (N8-Satio) Tο arc και το neo δεν θα ειναι καλυτερα με τιποτα απο αποψη φωτογραφιας. Αυτό όμως είναι καθαρά υποθετικό, εκτός και αν έχει βγει κάποιο συγκριτικό και δεν το γνωρίζω... Τουλάχιστον για λήψεις που δεν απαιτούν φλας δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο εναντίον των arc και neo... Παράθεση SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4 ln -s /me /myphone/users/yperion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 No xenon,no party... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts