mertaghon2 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Στο παρακάτω eshop http://www.innova24.biz/ItemDetail.aspx?shitemid=112925 φαίνετε με τιμή 540 ευρώ. Η ερώτηση είναι σε περίπτωση αγοράς τι γίνετε με τα ελληνικά (keyboard, swype κα)?:confused: παιδιά αν λέει εδώ 16/5 ...ελλάδα λογικά μέσα στον ιούνιο?.. ή είμαι πολύ optimistic??οπότε κ πάω για το optimus 2x:p?? να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) παιδιά αν λέει εδώ 16/5 ...ελλάδα λογικά μέσα στον ιούνιο?.. ή είμαι πολύ optimistic??οπότε κ πάω για το optimus 2x:p?? Παντως και το optimus 2x δεν ειναι και ασχημο. πολυ καλο hardware και απο κατι video review παιρνει πολυ καλες κριτικες !!!! το μονο που εχω αμφιβολια εγω, ειναι κατα ποσο το τοσο δυνατο hardware ολων των διπυρηνων συσκευων που θα κυκλοφορησουν, θα ειναι εκμεταλλευσιμο. εγω εχω το galaxy s και ολα ανοιγουν σφαιρα και παιζουν σουπερ. νομιζω οτι θα ζησουμε εποχες οπως οταν βγηκαν οι διπυρηνοι επεξεργαστες στους υπολογιστες, και δεν υπηρχαν τοτε καν προγραμματα που να εκμεταλλευονται αυτο το hardware. οι πρωτοι χρηστες των διπυρηνων θα χρησιμοποιουν πολυ δυνατο hardware, που ομως θα ειναι "μη εκμεταλλευσιμο". Edited April 5, 2011 by TonyK LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Παντως και το optimus 2x δεν ειναι και ασχημο. πολυ καλο hardware και απο κατι video review παιρνει πολυ καλες κριτικες !!!! το μονο που εχω αμφιβολια εγω, ειναι κατα ποσο το τοσο δυνατο hardware ολων των διπυρηνων συσκευων που θα κυκλοφορησουν, θα ειναι εκμεταλλευσιμο. εγω εχω το galaxy s και ολα ανοιγουν σφαιρα και παιζουν σουπερ. νομιζω οτι θα ζησουμε εποχες οπως οταν βγηκαν οι διπυρηνοι επεξεργαστες στους υπολογιστες, και δεν υπηρχαν τοτε καν προγραμματα που να εκμεταλλευονται αυτο το hardware. οι πρωτοι χρηστες των διπυρηνων θα χρησιμοποιουν πολυ δυνατο hardware, που ομως θα ειναι "μη εκμεταλλευσιμο". Μέχρι τη 2.4 δεν θα υπάρχει πλήρης εκμετάλλευση και των 2 πυρήνων. Ποιά όμως από τα πρώτης γενιάς 2πύρηνα θα πάρουν τη 2.4? MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μέχρι τη 2.4 δεν θα υπάρχει πλήρης εκμετάλλευση και των 2 πυρήνων. Ποιά όμως από τα πρώτης γενιάς 2πύρηνα θα πάρουν τη 2.4? Ανεπίσημα ολα. επίσημα θα δείξει.Μια φορα το GS2 σίγουρα θα την πάρει το θεμα ειναι ποσο θα αργήσει να την πάρει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μέχρι τη 2.4 δεν θα υπάρχει πλήρης εκμετάλλευση και των 2 πυρήνων. Ποιά όμως από τα πρώτης γενιάς 2πύρηνα θα πάρουν τη 2.4? χμμ εγείρεις άλλο θέμα τώρα..το 2χ υπάρχει περίπτωση να μην πάρει 2.4?? ένας λόγος που το κοιτάω είναι ότι θα έχει μέλλον.. πού βασίζεις την αμφιβολία σου ,αν επιτρέπεται??:) στα 512 ραμ μήπως?? να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Ανεπίσημα ολα. επίσημα θα δείξει.Μια φορα το GS2 σίγουρα θα την πάρει το θεμα ειναι ποσο θα αργήσει να την πάρει. χμμ εγείρεις άλλο θέμα τώρα..το 2χ υπάρχει περίπτωση να μην πάρει 2.4?? ένας λόγος που το κοιτάω είναι ότι θα έχει μέλλον.. πού βασίζεις την αμφιβολία σου ,αν επιτρέπεται??:) στα 512 ραμ μήπως?? Δεν ξέρω κάτι, απλά θέτω ένα ζήτημα, που όλοι ξέρουμε ότι στα android είναι ζήτημα... Δηλαδή, θα πάρει την αναβάθμιση, δεν θα την πάρει.... Η LG κάπου είχα διαβάσει ότι όλα της τα τηλέφωνα θα παίρνουν τουλάχιστον μια αναβάθμιση. Δηλαδή ένα τηλέφωνο που βγαίνει με τη 2.2 θα πάρει και τη 2.3 σίγουρα. Από εκεί και πέρα παίζει... Πάντως, κάτι πιο συγκεκριμένο δεν ξέρω. Και το μισό γίγα ράμ, μπορεί να μην είναι πολύ σήμερα, αλλά δεν είναι και λίγο. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 τα 512 mb ram μπορει να μην ειναι λιγο σαν hardware μεγεθος, ομως συμφωνα με τα χαρακτηριστικα των περισσοτερων κινητων που θα κυκλοφορησουν αυτο τον καιρο, προσωπικη αποψη οτι τα 512mb ειναι πολυ πολυ λιγα !!!! και θα εξηγησω το γιατι. δεν μπορει το hd2, το οποιο κυκλοφορει εδω και παραπανω απο εναμισυ χρονο (κυκλοφορησε επισημως Νοεμβριο 2009), να εχει 448mb ram, και το optimus 2x να βγαινει με 512mb. τι θα τους κοστιζε δηλαδη παραπανω αν εβαζαν 1Gb ram ? αντε το κοστος παραγωγης να αυξανοταν κατα 20 ευρω (λεμε τωρα !!!!). κατι τετοιες κινησεις εταιρεων πραγματικα δεν εχουν κανενα νοημα !!!! LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) αν και offtopic θα σε απογοητευσω λιγο Tonyk μιας και το hd2 με καποιες μοντες η ram του ειναι 576mb :) Edited April 5, 2011 by hraklhs57 Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 αν και offtopic θα σε απογοητευσω λιγο Tonyk μιας και το hd2 με καποιες μοντες η ram του ειναι 576mb :) Δεν με απογοητευσες καθολου :). Εγω μιλαω παντα με τα επισημα χαρακτηριστικα της συσκευης, και μιλαω για το ευρωπαϊκο hd2 το οποιο εχει 448mb ram επισημως καθως και 512mb rom !!!! http://www.gsmarena.com/htc_hd2-2957.php Το hd2 Που κυκλοφορει στην Αμερικη εχει επισημως 576mb ram και 1gb rom !!!! http://www.gsmarena.com/t_mobile_hd2-3228.php Και επειδη ισως δεν το γνωριζεις, οσο ειχα το hd2 ημουν και στην ομαδα του φιλου Γιαννη (Ioathe) και συνεβαλα οσο μπορουσα στην πολυ καλη δουλεια και τις Omega Rom που εχει φτιαξει ο Γιαννης. Και το hd2 μου δεν φορεσε ποτε αλλη ρομ εκτος της Omega. Οποτε τα 576mb ram τα ειχα κι'εγω :). LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 και θα εξηγησω το γιατι. δεν μπορει το hd2, το οποιο κυκλοφορει εδω και παραπανω απο εναμισυ χρονο (κυκλοφορησε επισημως Νοεμβριο 2009), να εχει 448mb ram, και το optimus 2x να βγαινει με 512mb. τι θα τους κοστιζε δηλαδη παραπανω αν εβαζαν 1Gb ram ? αντε το κοστος παραγωγης να αυξανοταν κατα 20 ευρω (λεμε τωρα !!!!). Η αλήθεια είναι ότι στο Optimus 2X σε συσκευή απείραχτη out-of-the-box είδα ελεύθερη ram μόνο 100ΜΒ! Για εμένα πάντως το πρόβλημα δεν έγκειται στη ram αυτή καθ'αυτή, αλλά στις εφαρμογές και στα widget που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρία τα οποία κατά τη γνώμη μου καταλαμβάνουν περισσότερη ram από όσο θα περίμενε κάποιος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 τα 512 mb ram μπορει να μην ειναι λιγο σαν hardware μεγεθος, ομως συμφωνα με τα χαρακτηριστικα των περισσοτερων κινητων που θα κυκλοφορησουν αυτο τον καιρο, προσωπικη αποψη οτι τα 512mb ειναι πολυ πολυ λιγα !!!! Όλοι θέλουμε παραπάνω.. παραπάνω απ όλα.. αλλά δεν καταλαβαίνω τον ντόρο με την ram στην προκειμένη περίπτωση. Το έχω ξαναπεί στο LG 2X thread.. Το λειτουργικό δεν αλλάζει. Αν το λειτουργικό δουλεύει τόσο καιρό με 512Mb ram σε άλλες συσκευές, τότε δεν υπάρχει λόγος ξαφνικά οι απαιτήσεις να μεγαλώνουν. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Το λειτουργικό δεν αλλάζει. Αν το λειτουργικό δουλεύει τόσο καιρό με 512Mb ram σε άλλες συσκευές, τότε δεν υπάρχει λόγος ξαφνικά οι απαιτήσεις να μεγαλώνουν. Θα διαφωνήσω. Το λειτουργικό αλλάζει... και όσο αναβαθμίζεται θα αναβαθμίζονται και οι απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Δεν με απογοητευσες καθολου :). Εγω μιλαω παντα με τα επισημα χαρακτηριστικα της συσκευης, και μιλαω για το ευρωπαϊκο hd2 το οποιο εχει 448mb ram επισημως καθως και 512mb rom !!!! http://www.gsmarena.com/htc_hd2-2957.php Το hd2 Που κυκλοφορει στην Αμερικη εχει επισημως 576mb ram και 1gb rom !!!! http://www.gsmarena.com/t_mobile_hd2-3228.php Και επειδη ισως δεν το γνωριζεις, οσο ειχα το hd2 ημουν και στην ομαδα του φιλου Γιαννη (Ioathe) και συνεβαλα οσο μπορουσα στην πολυ καλη δουλεια και τις Omega Rom που εχει φτιαξει ο Γιαννης. Και το hd2 μου δεν φορεσε ποτε αλλη ρομ εκτος της Omega. Οποτε τα 576mb ram τα ειχα κι'εγω :). καλημερα, τα επισημα χαρακτηριστικα τους τα γνωριζω :p εγω μιλησα για μοντες (τις οποιες εκανες κι εσυ και απολαμβανες τα 576mb) καθως ετσι που το εγραψες πριν μου εδωσες την εντυπωση οτι δεν το γνωριζες...sorry λοιπον!!συμφωνω παντως μαζι σου αφου ειναι δυνατον μετα να μην σου φαινονται λιγα τα 512mb...;κι εμενα μου φαινονται λιγα τα 512 του γαλαξια αφου το desire που ειχα-εχω απο πριν εχει 576...:lol: στις επομενες αναβαθμισεις του android που κατα μεγαλη πιθανοτητα θα απαιτειται μεγαλυτερη ram ισως και να εχει προβλημα αργοτερα το 2χ...δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που τα υπολοιπα 2πιρυνα οπως π.χ atrix,galaxy s2,evo 3d εχουν τη διπλασια... Edited April 6, 2011 by hraklhs57 Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Κάνετε λες και θα το κρατήσετε χρόνια....:X Ποιές επόμενες αναβαθμίσεις?:p MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλημερα, τα επισημα χαρακτηριστικα τους τα γνωριζω :p εγω μιλησα για μοντες (τις οποιες εκανες κι εσυ και απολαμβανες τα 576mb) καθως ετσι που το εγραψες πριν μου εδωσες την εντυπωση οτι δεν το γνωριζες...sorry λοιπον!!συμφωνω παντως μαζι σου αφου ειναι δυνατον μετα να μην σου φαινονται λιγα τα 512mb...;κι εμενα μου φαινονται λιγα τα 512 του γαλαξια αφου το desire που ειχα-εχω απο πριν εχει 576...:lol: στις επομενες αναβαθμισεις του android που κατα μεγαλη πιθανοτητα θα απαιτειται μεγαλυτερη ram ισως και να εχει προβλημα αργοτερα το 2χ...δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που τα υπολοιπα 2πιρυνα οπως π.χ atrix,galaxy s2,evo 3d εχουν τη διπλασια... Θυμάσαι τι γινόταν πριν 10 μήνες περίπου; Όταν ήταν να κυκλοφορήσει το froyo που όλοι σφάζονταν για το αν θα το πάρουν συσκευές Low end.. τύπου g1, lg gt540.. εδώ αγχωνόντουσαν για το wildfire και άλλα πιό πρόσφατα κινητά. Βγήκε η 2.2 και την έχει πάρει ότι android συσκευή υπάρχει. Με όσα ραμ και αν είχε. Το ίδιο τείνει να γίνει με την 2.3. My point is... πως η ιστορία έχει δείξει πως το λειτουργικό τρέχει με χαμηλές απαιτήσεις.. τώρα όταν πάμε σε 3.0+ δεν ξέρω τι θα γίνει... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Θυμάσαι τι γινόταν πριν 10 μήνες περίπου; Όταν ήταν να κυκλοφορήσει το froyo που όλοι σφάζονταν για το αν θα το πάρουν συσκευές Low end.. τύπου g1, lg gt540.. εδώ αγχωνόντουσαν για το wildfire και άλλα πιό πρόσφατα κινητά. Βγήκε η 2.2 και την έχει πάρει ότι android συσκευή υπάρχει. Με όσα ραμ και αν είχε. Το ίδιο τείνει να γίνει με την 2.3. My point is... πως η ιστορία έχει δείξει πως το λειτουργικό τρέχει με χαμηλές απαιτήσεις.. τώρα όταν πάμε σε 3.0+ δεν ξέρω τι θα γίνει... φυσικα και θυμαμαι...συμφωνω αλλα δεν ξερω τι θα γινει με την 2.4...γιαυτο βγαινουν διπυρηνα αλλωστε...μπορει να γινει πιο απαιτητικο το λειτουργικο...εκτιμηση κανω... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Θυμάσαι τι γινόταν πριν 10 μήνες περίπου; Όταν ήταν να κυκλοφορήσει το froyo που όλοι σφάζονταν για το αν θα το πάρουν συσκευές Low end.. τύπου g1, lg gt540.. εδώ αγχωνόντουσαν για το wildfire και άλλα πιό πρόσφατα κινητά. Βγήκε η 2.2 και την έχει πάρει ότι android συσκευή υπάρχει. Με όσα ραμ και αν είχε. Το ίδιο τείνει να γίνει με την 2.3. My point is... πως η ιστορία έχει δείξει πως το λειτουργικό τρέχει με χαμηλές απαιτήσεις.. τώρα όταν πάμε σε 3.0+ δεν ξέρω τι θα γίνει... Ναι... αλλά μην ξεχνάς ότι σχεδόν όλες οι προηγούμενης γενιάς συσκευές "τα βρήκαν σκούρα" με την αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ναι... αλλά μην ξεχνάς ότι σχεδόν όλες οι προηγούμενης γενιάς συσκευές "τα βρήκαν σκούρα" με την αναβάθμιση. Μιλάμε για κινητά που βγήκαν το 2008 και πήρανε λειτουργικό του 2010/11, που ξεκινήσανε με 1.5 και φτάσανε 2.2. Δεν ξέρω..θέλω να είμαι λίγο πιό αισιόδοξος όσον αφορά την μνήμη. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μιλάμε για κινητά που βγήκαν το 2008 και πήρανε λειτουργικό του 2010/11, που ξεκινήσανε με 1.5 και φτάσανε 2.2. Δεν ξέρω..θέλω να είμαι λίγο πιό αισιόδοξος όσον αφορά την μνήμη. Δυστυχώς και το milestone σκούρα τα βρήκε και αιτία είναι η ραμ. Το θέμα όμως δεν είναι καλά και σώνει να πάρεις την αναβάθμιση, (άλλωστε δεν υπάρχουν και τόσο δραματικές αλλαγές πια...)αλλά να έχεις εκείνη την έκδοση του λειτουργικού, με την οποία το κινητό σου λειτουργεί καλύτερα. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 φυσικα και θυμαμαι...συμφωνω αλλα δεν ξερω τι θα γινει με την 2.4...γιαυτο βγαινουν διπυρηνα αλλωστε...μπορει να γινει πιο απαιτητικο το λειτουργικο...εκτιμηση κανω... Νομίζω ότι τα διπύρηνα βγαίνουν περισσότερο επειδή θα βαρύνουν οι εφαρμογές και όχι τόσο το λειτουργικό. Ήδη από τα πρώτα reviews των διπύρηνων, ιδιαίτερη αναφορά δίνουν στο ότι ο browser λειτουργεί πολύ καλύτερα πλέον σε flash σελίδες, και ότι το άνοιγμα των εφαρμογών είναι πλέον πολύ γρηγορότερο. Δυστυχώς και το milestone σκούρα τα βρήκε και αιτία είναι η ραμ. Το θέμα όμως δεν είναι καλά και σώνει να πάρεις την αναβάθμιση, (άλλωστε δεν υπάρχουν και τόσο δραματικές αλλαγές πια...)αλλά να έχεις εκείνη την έκδοση του λειτουργικού, με την οποία το κινητό σου λειτουργεί καλύτερα. θα συμφωνήσω απόλυτα με το σχόλιο σου. Από την άλλη όμως, μία αναβάθμιση δεν φέρνει μόνο διορθώσεις και βελτιώσεις. Φέρνει επίσης νέες δυνατότητες και νέες προσθήκες οι οποίες πολλές φορές κάνουν την διάφορα προς το καλύτερο. Παράδειγμα που μπορώ να αναφέρω είναι η πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης που υπάρχει στην 2.2.1 σε σχέση με την 2.2 στο galaxy s, οπου η διαφορά στην καθημερινή λειτουργία είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 θα συμφωνήσω απόλυτα με το σχόλιο σου. Από την άλλη όμως, μία αναβάθμιση δεν φέρνει μόνο διορθώσεις και βελτιώσεις. Φέρνει επίσης νέες δυνατότητες και νέες προσθήκες οι οποίες πολλές φορές κάνουν την διάφορα προς το καλύτερο. Παράδειγμα που μπορώ να αναφέρω είναι η πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης που υπάρχει στην 2.2.1 σε σχέση με την 2.2 στο galaxy s, οπου η διαφορά στην καθημερινή λειτουργία είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Μπράβο, αυτό ακριβώς λέω. Όταν το μιλεστόνε με τη 2.1 έχει καλύτερη διαχείρηση μνήμης από ότι με τη 2.2 , τι να την κάνω την αναβάθμιση?? Και εδώ που τα λέμε, η αναβάθμιση δόθηκε κατ΄ απαίτηση του κόσμου (χαμός είχε γίνει τότε) και όχι γιατί τη σηκώνει το κινητό και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Τελικα η CPU του S2 θα τρέχει σε 1.2GHz. http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii_dualcore_cpu_will_run_at_12_ghz-news-2491.php Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Τελικα η CPU του S2 θα τρέχει σε 1.2GHz. http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii_dualcore_cpu_will_run_at_12_ghz-news-2491.php :worry: στα 1.2 ε??? η αληθεια ειναι οτι ο exynos @ 1ghz φαινοταν πισω απο tegra αλλα και απο τον καινουριο qualcom τον qualcom αποκλειεται να τον περασει, για να δουμε με τον tegra οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μιλάμε για κινητά που βγήκαν το 2008 και πήρανε λειτουργικό του 2010/11, που ξεκινήσανε με 1.5 και φτάσανε 2.2. Δεν ξέρω..θέλω να είμαι λίγο πιό αισιόδοξος όσον αφορά την μνήμη. θα συμφωνισω με τον φιλο πιο πανω οσο αναβαθμιζεται το κινητο πρεπει να μεγαλωσει και η μνημη ωστε το κινητο να μπορει να αντεξει το κινητο...εδω παντως εχουμε δει κινητα με windows mobile να εχουν android μεσα...οι αναβαθμησεις χρειαζονται για την ομαλη λειτουργεια του κινητου αλλα και να μην κανεις αναβαθμηση δεν πειραζει αλλα θα χασεις πολλα Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παιδιά ξέρουμε πάνω κάτω πότε θα έρθει το θηρίο έστω και λίγα κομμάτια βιτρίνας να το δούμε από κοντά?:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts