Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προβληματικες παρτιδες παντα υπαρχουν, ομως ειδικα στη samsung αυτα τα πραγματα ειναι σπανια. Αλλου υστερει η εταιρια, δηλαδη στο software

Σωστο κι αυτο Γιάννη, αλλα είναι δυνατόν με τέτοιο hardware να σκαλωνει αυτο το μηχανάκι?

Παρόλο που είμαι ενθουσιασμένος, πληρώνοντας έμαθα ότι είναι καλύτερα να δοκιμάζω ο ίδιος πριν αγοράσω.

Είναι πολλα που πρέπει να τσεκαριστουν πριν πάρει κάποιος την απόφαση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προβληματικες παρτιδες παντα υπαρχουν, ομως ειδικα στη samsung αυτα τα πραγματα ειναι σπανια. Αλλου υστερει η εταιρια, δηλαδη στο software

εχεις δικιο Γιαννη, αλλωστε κι εγω με αφορμη την αποψη του Παναγιωτη εξεφρασα μια γενικοτερη αποψη (κι δεν αναφερομουν αποκλειστικα στη samsung) οτι δεν ειναι παντα καλο να τρεχουμε να αγορασουμε κατι που μολις εχει κυκλοφορησει λογω προωρου ενθουσιασμου, ελαχιστοποιωντας ετσι ο καθενας μας τυχον δυσαρεστες εκπληξεις...:)

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Administrators
καλημερα ξερει καποιος απο που μπορω να το βρω με tegra 2 ?

Ας κάνουμε λίγο υπομονή, πρώτα να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει και μετά με τι και που. Αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου πει κάποιος με σιγουριά.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

καλημερα.

να ρωτησω κατι που ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα.

μου ερχονται διπλά τα μηνυματα στο handcent. Τι πρεπει να κανω?

Εψαξα να το βρω αλλα δεν το βρισκω με τον ορο "διπλα μηνυματα" ή "διπλο μηνυμα" κλπ

Εχουν γινει τοσα πολλα τα threads

• Administrators
καλημερα.

να ρωτησω κατι που ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα.

μου ερχονται διπλά τα μηνυματα στο handcent. Τι πρεπει να κανω?

Εψαξα να το βρω αλλα δεν το βρισκω με τον ορο "διπλα μηνυματα" ή "διπλο μηνυμα" κλπ

Εχουν γινει τοσα πολλα τα threads

Έχεις το Galaxy S2 και έχεις τέτοιο πρόβλημα; :confused:

(Πήγαινε στις ρυθμίσεις του default προγράμματος για sms της συσκευής σου και απενεργοποίησε εκεί τα notifications).

Modpic.gif

γειά σας . έχω βάλει στο μάτι το επερχόμενο galaxy s2 . ερωτήσεις:

1) ξέρουμε το sar rating?

2) ξέρουμε αν θα έχει κάτω από €600

3) ΠΟΤΕ έρχεται?

με δύο λέξεις στα κυβικά και τα χρήματα του έχει αντίπαλο ΤΗ στιγμή που βγαίνει?

καλημερα ξερει καποιος απο που μπορω να το βρω με tegra 2 ?

συμφωνα με διαφορα site που διαβαζω ακουγεται οτι θα κυκλοφορησει μάλλον Αγγλία και Αμερική με τον tegra2...οποτε μπορεις να το παρεις απο εκει χωρις να χρειαζεται να τηλεφωνησεις στο εργοστασιο...:p

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Administrators
συμφωνα με διαφορα site που διαβαζω ακουγεται οτι θα κυκλοφορησει μάλλον Αγγλία και Αμερική με τον tegra2...οποτε μπορεις να το παρεις απο εκει χωρις να χρειαζεται να τηλεφωνησεις στο εργοστασιο...:p

Έχεις δίκιο. Ανακαλώ την τελευταία μου τοποθέτηση λόγω ελλιπής ενημέρωσης. :rolleyes:

Modpic.gif

Έχεις δίκιο. Ανακαλώ την τελευταία μου τοποθέτηση λόγω ελλιπής ενημέρωσης. :rolleyes:

Πάντως εδώ αναφέρει ότι σε Αμρική και Αγγλία θα "φοράει" σιγουρα τον Exynos.

παιδιά δεν ξέρω, εμένα όλα αυτά με τον Tegra μου φένονται μαρκετίστικα κόλπα που θα αποτύχουν σίγουρα

και άμα κρίνω από τις ικανότητες της samsung σε hardware ο exynos πρέπει να είναι καλύτερος ~

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Πάντως εδώ αναφέρει ότι σε Αμρική και Αγγλία θα "φοράει" σιγουρα τον Exynos.

κι εδώ αλλά και σε άλλες πηγές έχω διαβάσει να λένε το αντίθετο...

Οπότε θα καταλήξουμε ότι μάλλον το αυγό θέλει κούρεμα... :p

ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία. Όλοι έχουμε πολλές απορίες οι οποίες δυστυχώς προς το παρόν δε μπορούν να λυθούν από κανένα, με αξιόπιστο τρόπο.

• Administrators
και άμα κρίνω από τις ικανότητες της samsung σε hardware ο exynos πρέπει να είναι καλύτερος ~

Παρεμφερείς οι δυνατότητές τους.

http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=6173.0

Εντούτοις προτιμώ τον Omap του LG Optimus 3D.

Modpic.gif

απλα οπως λεει εδω σε όλα τα Android smartphones με επεξεργαστή Nvidia Tegra 2 θα παιζει PlayStation Suite

Ενδιαφέρον. Η απορία μου όμως είναι εφόσον το Xperia play δε φοράει Tegra2, πάει να πει ότι τα παιχνίδια δεν εξαρτώνται εντελώς από θέμα συμβατότητας για να τρέξουν στον επεξεργαστή Tegra2.

Άρα λέω εγώ ο κακοπροέραιτος, μήπως όλο αυτό με το Tegra Zone είναι μια πολύ καλή μουφο-μάρκετινγκ ανακοίνωση; Να πεις αααα playstation suite στο Tegra Zone, τρέχουμε όλοι για τηλέφωνα με Tegra...

Υπάρχει περίπτωση με επίσημο ή ανεπίσημο τρόπο (μέσω κάποιας μόντας από XDA) τα παιχνίδια αυτά να τρέχουν και στον Exynos της Samsung και να βλέπεις αλλά και να χρησιμοποιείς κανονικά όλο το Tegra Zone ακόμα και αν έχεις το SGS2 με Exynos;

Ειλικρινά δεν το κατέχω το ζήτημα και μπορεί να μη στέκει το παραπάνω σκεπτικό μου καθόλου, απλά μου δημιουργείται αυτή η απορία.

Όπως είπα και πριν έχω πολλές απορίες άλυτες :)

Edited by karlesg

η επίσημη νομίζω τοποθέτηση είναι οτι όλα τα παιχνίδια τρέχουν στους high end επεξεργαστές απλά δήθεν εκμεταλεύονται παραπάνω τους tegra διπύρηνους

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

η επίσημη νομίζω τοποθέτηση είναι οτι όλα τα παιχνίδια τρέχουν στους high end επεξεργαστές απλά δήθεν εκμεταλεύονται παραπάνω τους tegra διπύρηνους

Και πρακτικά αυτό σημαίνει τι;

Καταρχάς ένας με Exynos επεξεργαστή θα μπορεί να δει και να τρέξει όλα τα παιχνίδια του Tegra Zone; Στα τηλέφωνα με Tegra θα τρέχουν με 50 fps και στον Exynos με 20 fps; Στα τηλέφωνα με Tegra θα έχουν καλύτερα γραφικά ενεργοποιημένα (πχ κάτι σε στυλ physx); Ή όλο αυτό είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, και παρακτικά στον Tegra θα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον Εxynos και άντε να χάνεις 2-3 fps στον Exynos;

Δηλαδή προσπαθώ να καταλάβω τις πρακτικές διαφορές και όχι τις μαρκετινίστικες.

Edited by karlesg

o tegra ενσωματωνει πιο ισχυρη gpu απο τον exynos απο οτι φαινεται αλλα δεν νομιζω να ειναι τεραστιες οι διαφορες

ειδικα στον καταναλωτη και στην τελικη χρηση οι διαφορες θα ειναι σχεδον μηδαμηνες :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Επειδή πολύ σημαντικό ρόλο στις gpu παίζουν οι drivers, ας περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία και μετά το βλέπουμε. Ακόμα και αν στα benchs παραμείνει πιο γρήγορος ο Tegra2 η προσωπική μου άποψη/υπόθεση είναι ότι σε πρακτικό επίπεδο οι διαφορές αν υπάρχουν θα είναι ελάχιστες όπως είπες.

Και να το ξαναπω πάλι κι ας γίνω κουραστικός κι ας με πιάσετε με τις πέτρες :) Νομίζω πιο σημαντικό κριτήριο πρέπει να είναι η κατανάλωση ενέργειας γενικά, παρά τα 2-3 fps στα παιχνίδια.

ή μπορεί πολυ απλα παρα το γεγονος οτι οι 2 επεξεργαστες ειναι εξισου δυνατοι να υπαρξει θεμα ασυμβατοτητας των παιχνιδιων για λογους μαρκετινγκ καθαρα! οψόμεθα ....

ή μπορεί πολυ απλα παρα το γεγονος οτι οι 2 επεξεργαστες ειναι εξισου δυνατοι να υπαρξει θεμα ασυμβατοτητας των παιχνιδιων για λογους μαρκετινγκ καθαρα! οψόμεθα ....

Δεν ξέρω τι ισχύει με το Tegra Zone και το θέμα επίσημης συμβατότητας (δηλαδή αν μπορεί να το βλέπει μια συσκευή επίσημα χωρίς Tegra επεξεργαστή). Αλλά ακόμα και αν ισχύει κάποιο επίσημο κλείδωμα στη συμβατότητα, φαντάζομαι κάτι τέτοια οι XDA-devs ταχουνε για χαβαλέ! Εφόσον μπορούν να πειράξουν kernel, δύσκολα θα κολλήσουν σε τέτοια ζητήματα. Όλα αυτά κάνοντας υποθέσεις πάντα.

Ίδωμεν

Edited by karlesg

παιδιά αν έχετε την καλοσύνη (ξαναρώτησα) πείτε μου το σαρ του καθώς και σε τι τιμή περίπου αναμένεται? ευχαριστώ σας.

παιδιά αν έχετε την καλοσύνη (ξαναρώτησα) πείτε μου το σαρ του καθώς και σε τι τιμή περίπου αναμένεται? ευχαριστώ σας.

Τιμη ειναι πολυ νωρις ακομα να ξερουμε γυρω στα 600 650 ισως οσο για το ΣΑΡ δεν εχει ανακοινωθει ακομα κατι

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

• Administrators

Αν δεν κυκλοφορήσει επίσημη έκδοση της συσκευής, δεν πρόκειται να μάθουμε ποιο είναι το sar. Υπομονή λοιπόν.

Modpic.gif

παντως αν ειναι να δωσει κανεις +600€ καλα θα ηταν να μπορουσαμε να αποφυγουμε χακεριες (XDA κλπ κλπ) και να χουμε εξαρχης τον tegra2 για να παιζουμε παιχνιδια PS1+2...πιθανοτατα ομως θα πρεπει να το παρουμε απο εξωτερικο....:(

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...