anastas95 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Να δούμε τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της 7ης. Doctor Who τελικά; ;) Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Να δούμε τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της 7ης. Doctor Who τελικά; ;) Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι το τελευταίο ή το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι το τελευταίο ή το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς έχουμε και την πολυσυζητημένη 50th anniversary και δεν νομίζω ότι θα τελειώσει αφού ακούγονται νέα για 8η σαιζόν Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 έχουμε και την πολυσυζητημένη 50th anniversary και δεν νομίζω ότι θα τελειώσει αφού ακούγονται νέα για 8η σαιζόν Μακάρι, να υπάρξει και 8η σαιζόν :) Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πιστευω οτι εχει πολυ ψωμι ακομα η σειρα. Anyway, τι πιστευετε? Ο "Νεος doctor"(ο παπους :p) ειναι απο το μελλον η το παρελθον? Η λογικη λεει απο το παρελθον, αλλα μπορω να στηριξω και τις δυο εκδοχες με επιχειρηματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πιστευω οτι εχει πολυ ψωμι ακομα η σειρα. Anyway, τι πιστευετε? Ο "Νεος doctor"(ο παπους :p) ειναι απο το μελλον η το παρελθον? Η λογικη λεει απο το παρελθον, αλλα μπορω να στηριξω και τις δυο εκδοχες με επιχειρηματα.. Θεωρητικά από το παρελθόν του, πιθανόν να είναι αυτός του τελείωσε τον "Πόλεμο του Χρόνου" Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πιστευω οτι εχει πολυ ψωμι ακομα η σειρα. Anyway, τι πιστευετε? Ο "Νεος doctor"(ο παπους :p) ειναι απο το μελλον η το παρελθον? Η λογικη λεει απο το παρελθον, αλλα μπορω να στηριξω και τις δυο εκδοχες με επιχειρηματα.. http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130214162214/victorious/images/9/94/River_spoilers.gif Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Πιστευω οτι εχει πολυ ψωμι ακομα η σειρα. Anyway, τι πιστευετε? Ο "Νεος doctor"(ο παπους :p) ειναι απο το μελλον η το παρελθον? Η λογικη λεει απο το παρελθον, αλλα μπορω να στηριξω και τις δυο εκδοχες με επιχειρηματα.. Τρεις είναι οι κρατούσες θεωρίες: ή (1) ότι είναι η πρώτη πρώτη του ενσάρκωση, όταν ζούσε στην Gallifrey και πριν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το ψευδώνυμο "doctor" - οπου υποθέτουμε ότι η αποκάλυψη της ενσάρκωσης αυτής θα μας δείξει και τι ήταν αυτό που τον έκανε να φύγει και να τρέχει σ'όλο το χωροχρόνο χωρίς επιστροφή, ή (2) όπως λέει ο gkas1973, ότι είναι μια χαμένη ενδιάμεση ενσάρκωση μεταξύ του 8 και του 9 (αυτό που ξέρουμε για τον 9 - τον πρώτο της νέας σειράς - είναι ότι πέρασε μέσα απο αυτή την πολύ σκοτεινή και τραυματική περίοδο του time war όπου κι εκεί ενδέχεται να βγήκε ο κακός εαυτός του σε μια ενσαρκωση που θέλει να ξεχάσει/κρύψει) ή (3) ότι είναι αυτή η μελλοντική ενσάρκωση που είχε εμφανιστεί σε μία ιστορία του 6ου, με το ψευδώνυμο Valeyard όπου υποτίθεται ότι είναι εκεί για να δικάσει τον 6ο doctor. Άλλα πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη: ότι σύμφωνα με την κλασική σειρά, οι regenerations είναι 12 (ο 13ος doctor πεθαίνει για τα καλά). Στη νέα σειρά, τις πρώτες 4 σεζόν (εποχή Russel T Davies) αυτό φαινόταν να έχει εγκαταλειφθεί (υπήρχαν υπόνοιες για ατελείωτες ζωές), τίποτα όμως δεν εμποδίζει το Moffat να το επαναφέρει (βλ. τάφο) για να αυξηθεί και το σασπενς. Παρόλο που μια έξτρα ενσάρκωση και η επαναφορά του περιορισμού των 12 regenerations αυξάνει το ενδιαφέρον για τον τρέχοντα doctor (12ος αντί για 11ος?) και τον για επόμενο, είναι πολύ αυξημένη και η πιθανότητα ο μυστήριος doctor να μην μετράει ως κανονική regeneration και να εξηγηθεί ως προϊόν ατυχήματος (όπως ο Doctor που έμεινε στην άλλη διάσταση με τη Rose). Πάντως οι Βρετανοί αγαπάνε και είναι υπερβολικά προσκολλημένοι στα σύμβολα της (ποπ) κουλτούρας τους (από το James Bond μέχρι τη Βασίλισσα, από το Mr. Bean μέχρι το Sir David Attenborough και φυσικά το Doctor Who). Γι' αυτό και θεωρώ απίθανο να κοπεί η σειρά στο προσεχές μέλλον. Ήδη η 50ή επέτειος είναι τεράστιο γεγονός με πολλαπλούς εορτασμούς και ο Matt Smith έχει υπογράψει για 8η σεζόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Επιτέλους θα δω σήμερα το τελευταίοοοοοοοο <3 Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Ο matt την κανει συμφωνα με αυτα που διαβασα σημερα.. Μολις τον ειδαμε σαν 11ο μας γυρισαν τα συκωτια.. Μετα μας εκανα να τον γουσταρουμε περισσοτερο και απο τον david.. Και τωρα φευγει...!! ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΙ?!?! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. June 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ο matt την κανει συμφωνα με αυτα που διαβασα σημερα.. Μολις τον ειδαμε σαν 11ο μας γυρισαν τα συκωτια.. Μετα μας εκανα να τον γουσταρουμε περισσοτερο και απο τον david.. Και τωρα φευγει...!! ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΙ?!?! :blink: Καλά κι εγώ πολύ απογοητεύτηκα. Εμενα ο Smith μου άρεσε εξαιρετικά από την αρχή και χαιρόμουν πολύ που κόντευε να φτάσει (με την προοπτική να ξεπεράσει) σε διάρκεια τον Tennant ωστε να ταυτιστεί εξίσου με το ρόλο. Και είχα ακούσει τη φήμη ότι υπεγραψε για 8η σεζόν οπότε ήμουν εφησυχασμένη - το νέο ότι φεύγει μου ρθε τελείως αναπάντεχο. Κρίμα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Εμένα για κάποιο λόγο ο αγαπημένος μου Ντόκτορ ήταν πάντα ο 9, μετά ο 11 και τελευταίος ο 10. Όσο καλός και να ήταν ο τέναντ, τόσο που κάθισε τον βαρεθήκαμε... Ευτυχώς ήταν και η Ντόνα (<3) τότε και έσωνε την κατάσταση :Ρ Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδιά είδε κανείς το Day of the Doctor? Δεν ήταν θεϊκό? Επιτέλους επέστρεψε ο Tennant! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδιά είδε κανείς το Day of the Doctor? Δεν ήταν θεϊκό? Επιτέλους επέστρεψε ο Tennant! Ναι ηταν πολυ καλο το επεισοδιο αλλα δυστυχως ο Tennant δεν νομιζω να παιξει σε αλλο επεισοδιο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ναι ηταν πολυ καλο το επεισοδιο αλλα δυστυχως ο Tennant δεν νομιζω να παιξει σε αλλο επεισοδιο. Ναι το ξέρω, αλλά τουλάχιστον ήταν ωραία που τον είδαμε μια φορά ακόμα. Δύσκολα θα τον ξεπεράσουν οι μελλοντικοί Doctors. Και ο John Hurt έκανε εξαιρετική δουλειά, αν και αν αυτός ο αχάριστος ο Eccleston είχε δεχθεί να επιστρέψει πιθανόν να μην είχε δημιουργηθεί ο χαρακτήρας του Hurt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts