alan17 Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 α εγώ έχω το 5.1 νομίζω.θα κατεβάσω το καινούριο αν είναι.thanks και πάλι...και κάτι λίγο άσχετο.μήπως έχει κανείς σε ήχο(πολυφωνικό) το summerjam 2003 ή το girl like you??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Summerjam 2003 gia nokia (4kanalo) Episis, opoios exei mousiki dance kai trance se midi mporei na mou ta steilei? To email mou einai narcotic81@yahoo.com t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispatra Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Γιαν σας εχω ενα προβλημα καθως φορτωανα παιχνιδι java στο κινητο απο τι nokia game installer εγινε μια βλακεια και διακοπικε η συνδεση και στο κινητο μου εβγαλε αγνωστη εφαρμογη και εγω δεν μπωρω να την διαγραψω απο το κινητο ουτε απο τον υπολογιστη γιατι δεν μου βγαζει το αγνωστη εφαρμογη τι να κανω να το διαγραψω μπορειτε να με βοηθησετε το κινητο ειναι μερος της ζωης μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον giannispatra Γιαν σας εχω ενα προβλημα καθως φορτωανα παιχνιδι java στο κινητο απο τι nokia game installer εγινε μια βλακεια και διακοπικε η συνδεση και στο κινητο μου εβγαλε αγνωστη εφαρμογη και εγω δεν μπωρω να την διαγραψω απο το κινητο ουτε απο τον υπολογιστη γιατι δεν μου βγαζει το αγνωστη εφαρμογη τι να κανω να το διαγραψω μπορειτε να με βοηθησετε Γιατί κάτι μου λέει ότι δε θα σβήνει;; Έκλεισες και ξανάνοιξες το κινητό;; Αν δε σβήνει και τότε μάλλον με ένα ξαναπέρασμα του software θα λυθεί. Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan17 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 ευχαριστώ narcotic...έχεις τίποτα άλλα καλά καινούρια??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 HotViewer version: 1 Description: Reqwireless HotViewer is a rich Hotmail client for mobile Java (J2ME) devices, giving users the ability to send and receive HTML and plain-text email, images, attachments (Word, PDF, ZIP) and much more using their Hotmail account, all in only 53 KB Download: http://www.jams.it/index.php?action=list_app&&subaction=lista_appplicazioni&catid=5003&start_page=1#9285 this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alan17 ευχαριστώ narcotic...έχεις τίποτα άλλα καλά καινούρια??? Den ta exw twra sto pc alla nomizw pws tha vreis arketa sto wap site mou... dystyxws omws tha prepei na ta katevaseis mesw gprs... http://tagtag.com/narcotic81 t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον pan82 Με τη τελευταία έκδοση του pc suite (5.6) μπορείς να περάσεις ένα αρχείο java είτε με το jad είτε με το jar. Series 30 είναι το 3510i ας πούμε. Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις και το jad gia το τάβλι ;(έχω προβλήματα με το pc suite 5.6) :wacko: Ευχαριστώ :) http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον cybernec Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις και το jad gia το τάβλι ;(έχω προβλήματα με το pc suite 5.6) :wacko: Ευχαριστώ :) Mα δεν υπάρχει αν τα είχα εννοείται ότι θα τα ανέβαζα και τα δύο αλλά όπως είπα έτσι το βρήκα και μένα μου φάνηκε περίεργο στην αρχή αλλά αφού διαπίστωσα ότι μπορώ να το περάσω με το pc suite εύκολα και γρήγορα δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Re, pws evales ta ringtones sto TAGTAG??? Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον giannispatra Γιαν σας εχω ενα προβλημα καθως φορτωανα παιχνιδι java στο κινητο απο τι nokia game installer εγινε μια βλακεια και διακοπικε η συνδεση και στο κινητο μου εβγαλε αγνωστη εφαρμογη και εγω δεν μπωρω να την διαγραψω απο το κινητο ουτε απο τον υπολογιστη γιατι δεν μου βγαζει το αγνωστη εφαρμογη τι να κανω να το διαγραψω μπορειτε να με βοηθησετε 1. Κατέβασε το τελευταίο PC Suite 2. Κάνε Browse Mobile και πήγαινε στο dir με τα Games ή τα Applications 3. Delete! ;) Το νέο Suite είναι καταπληκτικό, άργησαν αλλά έφτιαξαν κάτι πραγματικά δυνατό. Άντε να ξεκλειδώσουν και την IrDA στο series 40 να κάνουμε και καμμιά σοβαρή δουλειά! Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispatra Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 2 4 ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΠΑΤΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΕΓΝΩΣΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ . ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ OPM ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΑ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΜΑ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ? το κινητο ειναι μερος της ζωης μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Προς cybernec: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treetzyman Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Hello Nokia-Freaks, join my Yahoo Group NOKIA-FUN you'll find over 500 Games for Nokia Series 40 last upload: Splinter Cell 2 - Extended Ops have phun greets treetzyman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotmanolo Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Hey treetzyman!!!!! How are you??? Long time no see... I saw you in my forum lately but i didn't had the change to talk 2 you!!!! Thanx for sharing with us!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treetzyman Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Yeah, takes a long way to find a new forum like unwired. I've find this one with google. Hope you get member of my group :) greets treetzyman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekpexan Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 GEIA SAS. EIMAI KAINOYRGIOS. MPOREI NA MOU PEI KAPOIOS POU MPORO NA KATEVASO TO NOKIA GAMES INTALLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Φιλε ekpexan... αν πας στην 5η σελιδα θα δεις οτι εχει το nokia games που θελεις κατεβασε το απο εκει... το εχει και στα Ελληνικα αλλα και στα Αγγλικα.. και φιλε cybernec....Τιποτα.. αμα θελεις και τιποτα αλλο...ευχαριστως ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treetzyman Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Hey Guys, have MobiMB 1.2.6 incl. pass and JadMaker at my Yahoo-Group NOKIA-FUN / have phun New: MTV Jack Ass Game New: Rayman3 for S40 FULL SCREEN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hotmanolo i didn't had the change :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxoulis Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 ναι βρε hotmanolo ακους εκει change αντι για chance δε χωράνε εδώ τετοια λάθη ακούς? μάθε πρώτα αγγλικά, πάρε το proficiency και μετα έλα να γράψεις στο forum, οκ? ακους εκει! αμαν πια! να καταθεσεις το βιογραφικο σου και μετα να κανεις post reply ΤΟ ΑΚΟΥΣ????? :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον monaxoulis ναι βρε hotmanolo ακους εκει change αντι για chance δε χωράνε εδώ τετοια λάθη ακούς? μάθε πρώτα αγγλικά, πάρε το proficiency και μετα έλα να γράψεις στο forum, οκ? ακους εκει! αμαν πια! να καταθεσεις το βιογραφικο σου και μετα να κανεις post reply ΤΟ ΑΚΟΥΣ????? :lol: :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 kapio web html browser eiparxei gia to 6610 ??? epidei exo GPRS thelo na mpeno sto net.. opos sto PC moy.. an einai.. kapios na me enimerosei.... eyxaristo. poli... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Yparxei kapio fidaki pou na pezei sto nokia 7250 i ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Eixa vrei kapote fidaki pou epaize se series40 alla den to thumamai akrivws.An to vrw tha sas enimerwsw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts