Jump to content

HP TouchPad

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια χαρα σταθερη ειναι η cm10

θα σου ελεγα να την περασεις

εδω οδηγος

επισης τελικα βρεθηκε ενα κολπακι για να σταματησει το over night battery drain

περισσοτερα εδω

• 3 months later...
  • Απαντήσεις 521
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To έχω παροπλισμένο αρκετό καιρό γιατί το note ii με καταβόλεψε. Η αλήθεια είναι ενώ στην αρχή το web os με εντυπωσίασε, δεν έχει την πρακτικότητα του android. Οπότε το πουλάω ή προχωράω σε unofficial καταστάσεις?

η αλήθεια ειναι οτι η απλότητα του webos καθως και η σταθεροτητα του μου λειπουν ορισμενες φορές.

ωστοσο τοσο καιρο που το εχω με cyanogenmod 10.1 δεν εχει δειξει σημαδια κοπωσης (αργό/δεν τρεχουν εφαρμογες/ να κολλαει και τετοια)

οποτε για μεγαλο ταμπλετ 9,8" καλο ειναι, δεν υστερει σε κατι απο τα τωρινα.

• 4 months later...
Υπάρχει κάποιο νεο σχετικα με το development του webos για το touchpad?

Απο android ποια είναι η πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση?

το webos εχει πεθανει πλεον.

απο αndroid μερια κυκλοφορουν stable εκδοσεις με οτι θες εσυ

cyanogen mod 11 και aosp ΟΛΕΣ 4.4

Σχετικά με το WebOS μάλλον θα το δούμε σύντομα σε LG smart TV....

Όσο για την ανάπτυξη roms για το touchpad πέρασα την rom από εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2223665

και μπορώ να πώ ότι είναι η καλύτερη και απροβλημάτιστη που είχα ποτέ.

Νόμιζα ότι πήρα καινούργιο tablet :p

Αν και πολλές φορές σκέφτηκα να βάλω android, μιας και το webos δεν δέχεται καμία αναβάθμιση, εντούτοις ο απλός σχεδιασμός του και 2-3 εφαρμογές με έχουν πείσει να το κρατήσω. Ευελπιστώ κάποιος κάποια στιγμή να ασχοληθεί με αυτό το λογισμικό και να το αναβαθμίσει χωρίς πρόβλημα. Είναι κρίμα και το hp touchpad να μετατραπεί σε ακόμα μια android συσκευή. Επίσης το webos έχει πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας.

Όσο καλό κι αν ήταν το Web OS δυστυχώς το hp touchpad μένει στη θήκη του. Κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ και να περάσω Android γιατί αυτή τη στιγμή χαραμίζεται.

• 2 months later...
Αν και πολλές φορές σκέφτηκα να βάλω android, μιας και το webos δεν δέχεται καμία αναβάθμιση, εντούτοις ο απλός σχεδιασμός του και 2-3 εφαρμογές με έχουν πείσει να το κρατήσω. Ευελπιστώ κάποιος κάποια στιγμή να ασχοληθεί με αυτό το λογισμικό και να το αναβαθμίσει χωρίς πρόβλημα. Είναι κρίμα και το hp touchpad να μετατραπεί σε ακόμα μια android συσκευή. Επίσης το webos έχει πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας.

Kι εγώ ακόμη δεν το έχω 'τολμήσει'. Από τη μία μου αρέσει πολύ το περιβάλλον του κι έτσι κι αλλιώς πέρα από απλό σερφάρισμα, ΥΤ, ταινίες, μουσική και τα κλασσικά δεν έχω άλλες απαιτήσεις, οπότε τα όσα περισσότερα μπορεί να προσφέρει το android δεν με καίνε καθόλου όσο αφορά στη χρήση που κάνω με το τάμπλετ, από την άλλη ώρες ώρες τρώγομαι να του βάλω χέρι έτσι για τη φάση αλλά στο τέλος πάντα λέω, άστο μωρέ το μηχανάκι μην κάνεις και καμιά πατάτα σαν εντελώς ψάρι που είσαι με τα φλασαρίσματα και το ρημάξεις στο τέλος... Κανένας εντελώς και παντελώς βήμα-βήμα για 5χρονα φάση lol οδηγός υπάρχει; ίσως κάνα τέτοιο να με έπειθε να το επιχειρήσω... :worry:

Edited by apVga

• 2 months later...

δεν ξερω ποσοι ακομα το χρησιμοποιειτε, το ειχα καιρο με cyanogenmod 10.1

και τελικα το πηρα αποφαση να εγκαταστησω cyanogen mod 11 (android 4.4.3) kitkat

και μπορω να πω οτι αρκετα καλυτερο απο πριν.

λειτουργουν ολα με χαμηλη καταναλωση μπαταριας

ενω η εγκατασταση ειναι πανευκολη

και αμα θες πετας και τελειως το webos

[ATTACH]46274[/ATTACH]

Πρόδρομε εγώ σήμερα μετά από καιρό το έβγαλα από το συρτάρι και πέρασα την 4.3.1 του evervolv σύμφωνα με τον οδηγό easy way που υπάρχει στο xda.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2147284

Λες να αρχίσω τις δοκιμές? Έχουμε κάποιο link με ρομ και οδηγίες? Bluetooth, camera κτλ λειτουργούν?

Edited by achillesgk

Πρόδρομε εγώ σήμερα μετά από καιρό το έβγαλα από το συρτάρι και πέρασα την 4.3.1 του evervolv σύμφωνα με τον οδηγό easy way που υπάρχει στο xda.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2147284

Λες να αρχίσω τις δοκιμές? Έχουμε κάποιο link με ρομ και οδηγίες? Bluetooth, camera κτλ λειτουργούν?

ναι λειτουργουν ολα (το bluetooth λένε παρότι λειτουργει καταναλώνει πολύ μπαταρία)

και υπαρχει και πιο ευκολος τροπος που περιγραφεται εδω

Edited by prodromosfan

ναι λειτουργουν ολα (το bluetooth λένε παρότι λειτουργει καταναλώνει πολύ μπαταρία)

και υπαρχει και πιο ευκολος τροπος που περιγραφεται εδω

Σε ευχαριστώ, εσύ το σούταρες το web os??

εντελως

ειχε αρχισει να δειχνει τα χρονια του εδω και καιρο

Απλά θέλω να το χαρίσω σε μία φίλη μου που είναι μακριά και σκεφτόσουν μήπως πρέπει να τπ αφήσω ως εναλλακτική. Δεν ξέρω τι κολλήματα θα συναντήσει με τις διάφορες εκδόσεις Android και δεμ θέλω να τις μείνει τούβλο.

Την εγκατέστησα και εγω την cyanogen mod 11 (android 4.4.4) kitkat, και όντως εντυπωσιάστηκα, δεν lagαρει καθόλου,

ταχύτατο, μπαταρία μια χαρά, κάμερα, σχεδόν όλα δουλεύουν άψογα. Εγραψα σχεδόν γιατί βρήκα ότι έχει κάποιο bug

με τα location services στον χάρτη, καιρό. Διάβασα για κάποιες λύσεις αλλά δεν κατάφερα να το διορθώσω, αν κάποιος φίλος

ξέρει ή έχει βρει κάτι ας μας πει. Πάντως την προτείνω ανεπιφύλακτα την μετάβαση.

iphone 7 iOS 12.0

• 2 years later...

Ξερει κανεις που θα βρω το πισω καλλυμα για αντικατασταση του ?

Το δικο μου εχει 2 ραγισματακια και δεν ξερω ποσο θα αντεξει ακομα.

Το δικό μου παρουσίασε τα ραγισματα στο 1ο εξάμηνο. Έκτοτε και για 5 χρόνια δεν προχώρησε το ράγισμα. Εάν δεν σε πειράζει αισθητικά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το αλλάξεις.

Oσο ειχα την θηκη του ηταν μια χαρα. Το προστατευε απολυτα.

Μολις η θηκη βγηκε εκτεθηκε και χτυπηθηκε.....

• The title was changed to HP TouchPad