Sotnem Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από το γερμανικό άμαζον και δεν έχω ιδέα. Στο co.uk έχει και free shipping κάποιες φορές για Ελλάδα. Παίζει ρόλο και τι τρόπο αποστολής θα διαλέξεις. Ας βγει και σε άλλα site π.χ. expansys και θα δούμε. Για να σου δώσω πάντως μια τάξη μεγέθους το Pre2 που πήρα από το επίσημο store (με DHL σε 2-3 εργάσιμες και online tracking) στοίχισε 20 λίρες σε μεταφορικά. Πιθανότατα από amazon θα είναι φτηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringbearer Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μάλιστα... όπως αναφέρθηκε το amazon.de έχει τα 355€ το Veer (7 Ιουλίου) 422€ το Pre3 (31 Ιουνίου) Προσωπικά θα περίμενα μεγαλύτερη διαφορά τιμής στα δύο web-όφωνα και συγκεκριμένα το veer πιο κάτω... αν είναι να πιάσει το entry level των χρηστών smartphones. Παράθεση Socrates P. Palm IIIxe > IBM WorkpadC3 > PalmOne Tungsten/T > Sony Clie UX-50 > Treo 650 > Treo 680 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Αρκετά ακριβό το Veer, αντίθετα είναι καλή η τιμή του Pre3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Preorder Pre 3 http://blog.clove.co.uk/2011/06/16/hp-pre-3-now-available-to-pre-order-at-clove/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. June 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Αργά ή γρήγορα, το ήξερα ότι θα έρθει η ώρα να το πω: I'm buying. Τέλη καλοκαιριού :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Αργά ή γρήγορα, το ήξερα ότι θα έρθει η ώρα να το πω: I'm buying. Τέλη καλοκαιριού :) Εγώ παρήγγειλα ένα Pre 1 από το eBay για να πάρω μια γεύση, ενόψη του Pre 3. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringbearer Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Preorder Pre 3 http://blog.clove.co.uk/2011/06/16/hp-pre-3-now-available-to-pre-order-at-clove/ NICE!!! Και η τιμή είναι καλή! Παράθεση Socrates P. Palm IIIxe > IBM WorkpadC3 > PalmOne Tungsten/T > Sony Clie UX-50 > Treo 650 > Treo 680 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Τα pre-order πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Για να δούμε... -- Sent from my Palm Pre using Forums Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδια καλησπερα , που θα μπορουσα να διαβαζω πληροφοριες σχετικα με το webOS τι εφαρμογες υπαρχουν κλπ κλπ , για να πω την αληθεια μου τσιγκλισε το ενδιαφερον ετσι για μια αλλαγη απο τα καθιερωμενα μηλα και ρομποτακια που παιρνω συνεχια . Επισης κανενα νεοτερο σχετικα με κυκλοφοριες κλπ δεν εχουμε ε ? 31 Ιουνιου ισχυει ακομα ε ? και τελος απο που προτεινεται για παραγγελια οταν με το καλο ερθει ?? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδια καλησπερα , που θα μπορουσα να διαβαζω πληροφοριες σχετικα με το webOS τι εφαρμογες υπαρχουν κλπ κλπ , για να πω την αληθεια μου τσιγκλισε το ενδιαφερον ετσι για μια αλλαγη απο τα καθιερωμενα μηλα και ρομποτακια που παιρνω συνεχια . Επισης κανενα νεοτερο σχετικα με κυκλοφοριες κλπ δεν εχουμε ε ? 31 Ιουνιου ισχυει ακομα ε ? και τελος απο που προτεινεται για παραγγελια οταν με το καλο ερθει ?? http://forums.precentral.net/ http://www.everythingpre.com/forum/ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Για το webOS μπορείς να κοιτάξεις και εδώ στο υπο-φόρουμ της Palm στα τόπικς για τα Pre όπως επίσης και στο FAQ που έχω γράψει κάποια γενικά. Όσον αφορά στα σάιτ precental και webosroundup είναι τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Για όσους φοβούνται να το πάρουν από μη-επίσημο site, το Pre3 βγήκε επιτέλους και στο eurostore (μαζί με το Τοuchpad). Η τιμή του είναι στις 399 λίρες που αυτή την στιγμή μεταφράζεται σε 442€ (χωρίς μεταφορικά). Το λινκ για όποιον ενδιαφέρεται είναι: http://eurostore.palm.com/epages/Store.sf/secruAWf7MBIk2/?ObjectPath=/Shops/PalmStore/Products/HP-FB437AA-ABU Για μέσα Ιουλίου λέει η αποστολή... Στην ίδια τιμή είναι και το 16αρι Touchpad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 να επανέλθω ρωτώντας: 1. τί γίνεται με τα ελληνικά? και γενικά greek language support 2. skype support? και το πιο σημαντικό: apple mac OS sync? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 1. Ελληνικά επίσημα δεν υπάρχουν. Παρ' όλα αυτά μπορείς να περάσεις ελληνικό πληκτρολόγιο. Το είχε φτιάξει κάποιος user από εδώ, το βελτίωσα εγώ στη συνέχεια και το έχω ανεβάσει στο υποφόρουμ της Palm με οδηγίες εγκατάστασης. Δουλεύει μια χαρά (το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό στο δικό μου κινητό, αλλά το δοκίμασα και στον emulator). Οι επαφές λειτουργούν μια χαρά, στα mail δουλεύει, στα μηνύματα το ίδιο και κυρίως δουλεύει 100% τέλεια πλέον και στο Just Type. Μιλάμε πάντα για webOS 2.1. Δεν γνωρίζω αν οι αλλαγές στο 2.2 (με το οποίο βγήκε το Veer και λογικά θα έρθει το Pre 3) είναι τόσο σημαντικές ώστε να μην παίζει. Σκόπευα κάποια στιγμή να ζητήσω από κάποιον κάτοχο Veer να μου πει αν υπάρχουν τα ίδια αρχεία στο 2.2 αλλά δεν έχω βρει τον χρόνο. Ευελπιστώ ότι θα λειτουργεί κι εκεί. 2. Το Skype θα υποστηρίζεται στο Pre3 (και στο Τοuchpad) σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει. 3. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω ιδέα από Mac. Αν κοιτάξεις και στο υπό κατασκευή FAQ θα δεις ότι καθημερινά γίνεται backup του προφίλ σου στο cloud της Palm (με τα καλά και με τα κακά της υπόθεσης). Από εκεί και πέρα για πιο άμεσο sync είτε θα πρέπει να χρησιμοποιείς google services (gmail, google calendar κτλ), είτε να αγοράσεις κάποιο πρόγραμμα (για Windows). Έχω πετύχει topics σε ξένα φόρουμ για Mac αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ να τα διαβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 για το Mac sync ειπαν καποια στιγμη θα το φτιαξουν πιστευω με το Pre 3 και το webOS3 να ειναι ετοιμο... αυτο το λειτουργικο με αυτα τα notifications δεν υπαρχει απλα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 παμε για dual core πλεον στο Pre 3!!!!!!! http://h41112.www4.hp.com/promo/webos/uk/en/smartphone/pre3-specs.html Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 παμε για dual core πλεον στο Pre 3!!!!!!! http://h41112.www4.hp.com/promo/webos/uk/en/smartphone/pre3-specs.html Ειναι ο επεξεργαστης του TouchPad αρα δεν παιζει radio implementation , πραγμα απαραιτητο για τηλεφωνικη συσκευη :lol: Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Ειναι ο επεξεργαστης του TouchPad αρα δεν παιζει radio implementation , πραγμα απαραιτητο για τηλεφωνικη συσκευη :lol: αρα εχουν κανει λαθος; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 αρα εχουν κανει λαθος; Λογικα ναι, αν και η εξαφανιση των specs απο το Αμερικανικο site της ΗΡ μαζι με τις φημες για fall launch μπορει και να σημαινει οτι θα αναβαθμισουν το hardware. Ειλικρινα δεν ξερω :worry: Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 παιδια ποτε το περιμενουμε το κινητο στην ελλαδα ξερει κανεις?ή και στο expansys το βλεπω οτι ειναι σε προπαραγγελια αυτο σημαινει οτι ερχεται συντομα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 για Ελλαδα δεν ξερει κανεις κατι αλλα γενικα στο eurostore της εταιριας μαλλον εντος του Ιουλιου... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Οι ημερομηνίες πήγαν λίγο πίσω, πράγμα εξαιρετικά άσχημο. Στο Palm eurostore για κάποιες μέρες το έβγαλαν και τώρα το ξαναέχουν βάλει με ημερομηνία: Mid July Μια που σχεδόν είμαστε Mid July και ακόμα σε mail ατόμων που ρωτούν δεν απαντούν συγκεκριμένα, πιστεύω ότι μπορεί να πάει και Αύγουστο. Αντίστοιχα πιστεύω θα πάει και στα άλλα μη-επίσημα site. Για Ελλάδα δεν τρέφω καμία ελπίδα, μόνο απ' έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=IdfG-RosISc&feature=player_embedded]HP Pre 3 Smartphone reviewed by Mark Bunting - Sky TV - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Εξαιρετική πτώση της τιμής του Veer από την HP Γερμανίας. 179€, καθόλου άσχημα! Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Εξαιρετική πτώση της τιμής του Veer από την HP Γερμανίας. 179€, καθόλου άσχημα! 79€ δεν έπεσε (από 479 σε 399 το μικρό και από 579 σε 499 το μεγάλο); edit: άκυρο, μιλάς για το Veer, μιλάω για το Touchpad. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts