Federacion Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Εντάξει το κινητό δεν είναι για πολλά-πολλά. Νομίζω με αυτή τη ρομ φτάνει στα όρια του. Και παλι καλά να λέμε...είναι παλιό, αργό και με τραγικά μικρή εσωτερική μνήμη. Αυτά όμως δεν φτιάχνουν ότι και να κάνουμε. Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 ναι έχεις δίκαιο , δεν μπορούμε να έχουμε και πολλές απαιτήσεις από αυτή την συσκευή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Το μόνο που πραγματικά θα ήθελα να διορθώσω είναι η διάρκεια της μπαταρίας του. Δεν είναι δυνατόν με κλειστό wifi να κρατάει 13 ωρες. Εχω δοκιμάσει battery saver και juice defender..αλλά τα ίδια. Καμιά ιδέα; Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 μήπως έχεις κάποιο θέμα με την rom ? γιατί εγώ που το έχω πεθάνει το κινητό με τις αλλαγές rom και το έχω συνεχεια στο πείραγμα μου κρατάει γύρο στις 2 μέρες χωρίς να ασχολούμαι με wifi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Oχι το πρόβλημα μπαταρία υπήρχε και μανίσιο ολοκαίνουριο... Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ωπ. as specified με αυτό το mod δε λειτουργεί το bluetuth ακουστικό. Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Τις τελευταίες 2 μέρες ανοίγω το κινητό και μου λέει πως δεν έχει σιμ μέσα ενώ έχει...δοκίμασα και άλλες σιμ αλλά το ίδιο(οι σιμ σε άλλα κινητά λειτουργούν μια χαρά). Ξέρει κανείς τι φταίει; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts