konstantinoslp Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Κυκλοφορησε η 2.3.4,μονο μεσω companion.πρωτα εγινε εημερωση στο ιδιο το companion και μετα η αναβαθμιση.το κινητο μου λεει τωρα αριθμο εκδοσης 4.0.2.Α.0.42. Εκδοση 2.3.4 ΟΜΩΣ που ειναι το panorama view?και η καμερα τραβαει βιντεο απλα υψηλη αναλυση δεν αλλαξε κατι.μονο "ενα widget καιρου προσεξα ως αλλαγη.:( Update Και η φωτεινοτητα αλλαξε επιτελους στο play φανταζομαι αναφερεσαι,οχι στο mini pro που ειπα στον φιλο. τσεκαρε και το screen capture που ειναι χρησιμο ορισμενες φορες.δηλαδη εισαι στην 2.3.4 και δεν εχεις 3d panorama??πως γινετα??Αυτη ειναι η βασικη λειτουργια της εκδοσης.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 παιδια δεν εχει παρει ακομα την αναβαθμιση τουλαχιστον το ελληνικο play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 γιατι εχει πεσει τοσο η τιμη του;;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taxiarxis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Αγορα μεσω Ebay, xperia play, απο Αγγλια, σε 3 μηνες δεν φορτωνει τπτ, κολλησε, Γερμανος και Arvato εξουσιοδοτημενα δεν αναγνωριζουν την εγγυηση και προτεινουν ολικη αντικατασταση ....τελος.....δλδ 310 λιρες αγγλιας και 275 ευρω που ζηταει για επισκευη, συνολο ...καταλαβατε.. Σκοπευω να δημιουργησω ενα web event και να σας καλεσω να το δειτε να το σπαω live....θα συμμετεχετε?:D νεωτερα προσεχως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ούτε με SΕUS δεν σώζεται; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taxiarxis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Εαν ειναι τα exe που κατεβασα μιλωντας με το online help της SE, τσου...δεν δουλευει . Καμμια συσκευη δεν αντιλαμβανεται το κινητο οταν ειναι συνδεδεμενη επανω της.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 καλησπερα.εχω το πλει.μπορω να ανοιξω ξεχωριστο φακελο και να βαλω μεσα καποιες φωτογραφιες που εχω βγαλει η θα μου τις βαζει ολες χυμα στα πολυμεσα?δεν εχω καταφερει να το κανω.ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 καλησπερα.εχω το πλει.μπορω να ανοιξω ξεχωριστο φακελο και να βαλω μεσα καποιες φωτογραφιες που εχω βγαλει η θα μου τις βαζει ολες χυμα στα πολυμεσα?δεν εχω καταφερει να το κανω.ξερει κανεις? Στην αρχική οθόνη πατά το πλήκτρο του μενού. Εκει που επιλέγεις προσθήκη, σου δινει την δυνατότητα να δημιουργήσεις φάκελο και να βάλεις αυτά που θες. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 τον φακελο φιλε τον εχω βρει μονο που δεν ξερω πως εισαγω φωτογραφιες απο τη συλλογη μεσα σε αυτον.ξερεις μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Για την μεταφορά στον φάκελο χρησιμοποιώ την διαχείριση αρχείων από το pc companion. Από κει και πέρα μπορείς μα κατεβάσεις το Aston file manager (οπως και παρεμφερή του) για να κανεις την μεταφορά μόνο με το Τηλέφωνο. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Για την μεταφορά στον φάκελο χρησιμοποιώ την διαχείριση αρχείων από το pc companion. Από κει και πέρα μπορείς μα κατεβάσεις το Aston file manager (οπως και παρεμφερή του) για να κανεις την μεταφορά μόνο με το Τηλέφωνο. Αstro...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) Η ταχύτητα του ARC με έκανε να μην προσέξω πως το έγραψα... :lol: Edited November 17, 2011 by TiZiaNo Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerodinis Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παιδιά, πώς κάνουμε calibration στο μαγνητόμετρο του κινητού; Τον Βορρά τον δείχνει με καμιά εξηνταριά μοίρες απόκλιση. Είδα ένα βίντεο στο Youtube όπου έδειχνε μια κίνηση καλιμπραρίσματος για iPhone, αλλά στο Play δε βλέπω να έχει αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Πηρε αναβαθμιση icecream?ετσι μου ειπε φιλος πουτο εχει απο αωγλια Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Δεν πήρε ακόμα. Θα πάρει όμως. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Γεια σας φιλοι κατοχοι του Xperia Play και οχι μονο. επειδη σκεφτομαι σοβαρα να το παρω για τα Χριστουγεννα (η τιμη ειναι πλεον πολυ καλη και δεν διαφαίνεται διαδοχος στον οριζοντα) ηθελα να κανω 2 ερωτησουλες. παμε λοιπον 1) τα διαφορα emulators για SNES, PSX και Ν64 τα βρισκεις φανταζομαι απο το Android Store ετσι? ειναι δωρεαν ή με καποιο συμβολικο ποσό? (3-4 ευρω πχ)? 2) Οταν παιζεις emulators λειτουργουν κανονικα τα κουμπια της συσκευης? (φανταζομαι λειτουργουν, σωστα?) αυτα! keep gaming! -------------------------- edit: απ'οτι ειδα στα γρηγορα , το 2) απαντηθηκε. ναι παιζουν κανονικα τα κουμπια. ειδα και βιντεακια με το Play να παιζει FF7, Ocarina, Tekken 3.... πω τελειο αν σκεφτεις πως εχεις hardware keyboard Edited December 19, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNSighT Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) (Εντυπώσεις μετά από ένα μήνα συμβίωσης με το Xperia Play) Ένα θέμα που συζητιέται αρκετά είναι το πάχος του που αν και θεωρείται μεγάλο - για τα δεδομένα των smartphones της εποχής - δεν είναι ενοχλητικό (υποκειμενικό αυτό) και το κάνει και ιδιαίτερα βολικό στο κράτημα (λόγω του καμπυλωτού σχήματος του πίσω μέρους). Δύο πράγματα που θα περίμενα καλύτερα είναι η αίσθηση των πλήκτρων στο κάτω μέρος της οθόνης (μικρά και άβολα), ενώ ακόμα πιο μικρό και άβολο είναι το πλήκτρο του on/off/lock/unlock (σχεδόν "κρυμένο" στο πάνω μέρος της συσκευής). Επίσης, εμφανίζει ελαφρύ (ίσως όχι και τόσο ελαφρύ) τζογάρισμα ανάμεσα στα δύο μέρη του, κάτι που στην αρχή με ξένισε αρκετά. Η τιμή του φαίνεται να σταθεροποιείται σε λογικά πλαίσια, κάτω από τα 300 ευρώ, και πλέον αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση. Σε ζητήματα "τηλεφώνου" και multimedia δυνατοτήτων δε θα επεκταθώ, είναι λίγο πολύ γνωστά και υπάρχουν στα specs. Αξίζει να αναφερθεί το ιδιαίτερα χαμηλό SAR (0,36) και η καλή μπαταρία του. Το Xperia Play αποτελεί must-have για τους "retro gamers", ανώτερο από οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Σε συνδιασμό με την υποδοχή micro-SD κάρτας και λόγω Android, μπορείτε να έχετε παντού μαζί σας οποιοδήποτε παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει για Atari 2600, NES, Master System, Game Boy (απλό, color, advance), Game Gear, SNES, Mega Drive, Neo-Geo Arcade, Playstation εως και Nintendo 64, ενώ υπάρχει και emulator συμβατός με συγκεκριμένη έκδοση για roms του Mame. Ακόμα κι αν δεν έχετε περάσει όλα τα roms στην κάρτα, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να κατεβάσετε το παιχνίδι που θέλετε δωρεάν από τη σχετική εφαρμογή, Emulator Roms. Πέραν του emulation, όσον αφορά το gaming συνυπολογίστε όλα τα παιχνίδια για συσκευές Android, συν κάποια με ειδικό σχεδιασμό για το Xperia Play. Σαν γενική εντύπωση, να πω ότι είχα χρόνια να ενθουσιαστώ τόσο με συσκευή/τηλέφωνο/gadget. Η ωρίμανση του Android σε συνδιασμό με το gaming χειριστήριο του Play, προσφέρουν μία δυνατή ψυχαγωγική εμπειρία και παρέχουν κάποιους ωραίους συνδιασμούς που μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να βρεθούν σε μία gaming/multimedia συσκευή (όπως το να ακούς μουσική από άλλη εφαρμογή, ενώ παράλληλα παίζεις κάποιο παιχνίδι). Edited December 23, 2011 by iNSighT Παράθεση all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 με το Playstation1 (psx) emulating, τα πραγματα ειναι απλα οπως με το mame, snes κλπ? δηλαδη απλα πετας το iso του παιχνιδιου στο φακελο και το παιζεις μεσω του psx emulator?? (η οπως λεγεται το προγραμμα που κανει τη δουλει αυτη) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Νομιζω διαβασα οτι μεχρι τωρα υπαρχουν 200 συμβατοι τιτλοι παιχνιδιων..καθολου ασχημα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNSighT Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) theprodigy, οι emulators βρίσκονται στο Android Store ή στο slideme.org και οι περισσότεροι είναι free, ενώ για κάποιους πρέπει να πληρώσεις αυτό που αναφέρεις ως "συμβολικό ποσό" (3-4 ευρώ). Σχετικά με το PSX, υπάρχουν διάφοροι emulators, ο πιο γνωστός (FPSe) το μόνο που χρειάζεται είναι ένα bios file (για να bootάρει τα παιχνίδια) και το iso του παιχνιδιού (για το ποια παιχνίδια υποστηρίζει δες compatible games). Edited December 23, 2011 by iNSighT Παράθεση all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 theprodigy, οι emulators βρίσκονται στο Android Store ή στο slideme.org και οι περισσότεροι είναι free, ενώ για κάποιους πρέπει να πληρώσεις αυτό που αναφέρεις ως "συμβολικό ποσό" (3-4 ευρώ). Σχετικά με το PSX, υπάρχουν διάφοροι emulators, ο πιο γνωστός (FPSe) το μόνο που χρειάζεται είναι ένα bios file (για να bootάρει τα παιχνίδια) και το iso του παιχνιδιού (για το ποια παιχνίδια υποστηρίζει δες compatible games). α μπραβο , ο FPSe δεν μπορουσα να θυμηθω το ονομα του. σχετικα με PSX games παντως θα ηθελα κυριως να βαλω το FF7 και απ'ο,τι βλεπω στο youtube ειναι συμβατο:) thanks man Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitro912gr Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά, είμαι έτοιμος να το πάρω μεταχειρισμένο, αξίζει τον κόπο; Θα δώσω το LG GT540 και θα το πάρω με 30 επιπλέον, φαντάζομαι από το LG με 2.1 και τόσα λίγα λεφτά είναι αναβάθμιση σοβαρή από όποια σκοπιά και να το δω :P Παράθεση MS βγάλε νέο lumia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konor2000 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Και εγώ πήρα το κινητό το έχω εδώ και 2 μήνες περίπου. Είμαι σε γενικές γραμμές ενθουσιασμένος μιας και είναι το πρώτο μου android κινητό. Το μόνο παράπονο που μπορεί να έχει περισσότερο σχέση με το android σαν OS είναι οτι κάποιες φορές "κολλάει" ειδικά όταν το ζορίζω σε ταχύτητα εναλλαγής των menu. Πιστέυω επιβάλλεται να καθαρίζει κανείς τη μνήμη τακτικά (Advanced Task Killer) ενω φαινεται να βοηθαει και το Memory Booster η αναλογα προγράμματα. Επίσης οπωσδηποτε η εφαρμογή App2sd μιας και η βασική μνήμη του Xperia Play είναι αρκετά μικρή. (Μάλλον απο εκεί πηγάζουν όλες οιο καθυστερήσεις) Το μεγαλύτερο μειονέκτημα για μένα η έλλειψη ραδιοφώνου μιας και λόγω δουλειάς το χρησιμοποιώ αρκετά. Τωρα τι με ενθουσίασε: 1. Επιτέλους Skype Video Call , δουλεύει πολύ καλά μιλάω με φίλο από Νέα Υόρκη συχνά μέσω WIFI η κάμερα δεν είναι και τέλεια αλλα τη δουλειά την κάνει αρκεί να έχει φωτισμό καλό 2. Πολυ καλή υποστήριξη Gmail (όλα τα android) 3. Πολύ καλός ο Opera Mini για Internet 4. Video playlist me Mtube kai Meridian Και πάμε στα παιχνίδια. Είμαι και εγω παλιος gamer οπότε ΜΑΜΕ και ειδικά to Bubble (τρελλό τάισμα μικρός όταν ημουν) 5. Grand Theft Auto 3 (ότι και να πω είναι λίγο για το θρύλο, είναι σοβαρός λόγος να αγοράσει κανεις το κινητό για μένα) 6. Από Gameloft το Shadow Guardian είναι ίσως το καλύτερο ,θυμίζει το uncharted 7. Πάλι Gameloft το Backstab επίσης πολύ καλό έχω κατεβάσει και άλλα παιχνίδια άλλα δεν έχω προλάβει να τα τσεκάρω ιδιαίτερα. Επίσης πολύ καλός ο emulator SNES (MarioKart παίζει τέλεια με το χειριστήριο), πραγματικά συγκινήθηκα μιας και το ειχα το μηχανημα. Τα πάντα υπάρχουν στην "πειρατική ακτή " οπότε αν αγοράσεις τα παιχνίδια μπορείς να κατεβάσεις απο εκεί για να τα εχεις backup ;-) Thats it... Edited January 3, 2012 by konor2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Μια ερώτηση: έπιασα στα χέρια μου την λεγάμενη συσκευή στο public στο σύνταγμα, και τα πλήκτρα ήταν υπερβολικά μαλακά στο πάτημα, ειδικά τα L/R έδειχναν λες και θα έμεναν μέσα στην συσκευή. Έτσι είναι γενικά τα πλήκτρα; Γιατί μου άφησε πολύ κακή εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bille1988 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν θα έχω πρόβλημα με τη μικρή ενσωματωμένη μνήμη. Επειδή ξέρω ότι κάποιες εφαρμογές και παιχνίδια δεν παίρνανε στην κάρτα, δε θα μπουκώσει η μνήμη του κινητού ή μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να περνάει τα πάντα στη κάρτα? θα είμαι εντάξει με μια κάρτα 8 giga? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts