Jump to content

gerodinis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gerodinis

  1. Παιδιά, πώς κάνουμε calibration στο μαγνητόμετρο του κινητού; Τον Βορρά τον δείχνει με καμιά εξηνταριά μοίρες απόκλιση. Είδα ένα βίντεο στο Youtube όπου έδειχνε μια κίνηση καλιμπραρίσματος για iPhone, αλλά στο Play δε βλέπω να έχει αποτέλεσμα.
  2. Ξέρετε μήπως και ποιό μοντέλο της ZTE είναι; Όχι ότι θα αγόραζα τέτοιο κινητό. Ο μόνος λόγος που γνωρίζω την εταιρεία είναι από τα μόντεμ τύπου USB stick που δίνει η Cosmote (έχω το ZTE MF662). Οπότε θα κοιτάξω για κάποιο... πιο επώνυμο.
  3. Βρήκα στον κατάλογο Ιουνίου 2010 της Vodafone ένα κινητό με ονομασία Vodafone 547. Δεδομένου ότι η Vodafone δεν κατασκευάζει κινητά, θα ήθελα να μάθω ποιό μοντέλο και ποιού κατασκευαστή είναι αυτή η συσκευή.
  4. Όταν λέω "ΚΑΙ **** ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ" το εννοώ. Μια χαρά κινητό, που διαδραματίζει μια χαρά και το ρόλο της φωτογραφικής μηχανής, χωρίς να κοστίζει 500 ευρώ.
  5. Για το DNA (που αυτό επηρεάζει η ακτινοβολία) έχεις ακούσει; Ξεχνάς κάτι σημαντικότατο στο συμπέρασμά σου: την ένταση εκπομπής. Ας πούμε το ραντάρ του MiG-25 λειτουργούσε στα 9 GHz, αλλά σκότωνε τα κουνέλια σε απόσταση 1 χιλιομέτρου!
  6. ρίξε της χριστοπαναγίες και ****σταυρίδια (καλά, όχι χριστουγεννιάτικα!) και θα το κόψει μια και καλή...
  7. μάλλον πρόκειται για σύστημα παρόμοιο με τις datalink που υπάρχουν στα μαχητικά αεροσκάφη.
  8. πείτε ό,τι θέλετε, στα δίκτυα υπολογιστών σαν την ενσύρματη σύνδεση δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ :cool:
  9. Ρε παιδιά έχω μια (ίσως ηλίθια ή ίσως πολύ πεφωτισμένη) απορία. Έχει βρεθεί τρόπος να δικτυώσει κανείς 2 η περισσότερα PC μέσω CB (δηλαδή με εκπομπή στα βραχέα);
  10. Εγώ πάλι έχω ένα ζευγάρι φορητά SONY ICB-170 στα 100mW (!) με 1 κανάλι στα 27.080 MHz! Μοντέλο 1974 παρακαλώ!! Λέτε να πιάνει τίποτα στην Αθήνα (Νέο Φάληρο); Αν και λίαν συντόμως την κάνω για Χαλκίδα... Πάντως κάτι CB από κότερα Ιταλών τα έπιανε, αλλα αμφιβάλλω αν μπορούσαν αυτοί να με ακούσουν :-(
×
×
  • Create New...