konstantinoslp Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 πως θα ξερω ομως ποιες εφαρμογες μπορουν να εγκατασταθουν στην καρτα μνημης?δε θα πρεπει εγω ο ιδιος να τις περασω εκει? Ή τις τσεκαρεις μια - μια απο ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων (νομιζω ετσι ειναι η σειρα,το χω κλειστο τωρα :p) Ή κατεβαζεις το app2sd που σου χει μαζεμενες ποιες περνανε στην καρτα μνημης και τις περνας. (επισης σε ενημερωνει με το που κατεβασεις μια εφαρμογη αν περναει στην sd) Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 να εισαι καλα φιλε κωνσταντινε και οι υπολοιποι.εισαι ευχαριστημενος απο το κινητο?παντως και το λευκο του φαινεται ωραιο αλλα το μαυρο δειχνει πιο επισημο.το λευκο ειναι σαν ψευτικο,φανταζει σαν πλαστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 να εισαι καλα φιλε κωνσταντινε και οι υπολοιποι.εισαι ευχαριστημενος απο το κινητο?παντως και το λευκο του φαινεται ωραιο αλλα το μαυρο δειχνει πιο επισημο.το λευκο ειναι σαν ψευτικο,φανταζει σαν πλαστικο. Φιλε μου δεν εχω το κινητο.. Απλα το μενου στα SE ειναι ιδιο..:) αυτο που βλεπεις στη φωτο ειναι το μινι προ. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 οκ, να εισαι καλα.παντως το χπιρια πλει το εχω βαλει στο ματι απο τοτε που το πρωτοειδα στο γερμανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 καλησπερα.τι γινεται ρε παιδια,κανεις γι'αυτο το τηλεφωνο,εστω καποια γνωμη απο οσους το εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 στα 199 pounds το play στην Αγγλια.. http://www.xperiablog.net/2011/09/21/xperia-play-price-down-to-just-199-in-uk/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 στα 199 pounds το play στην Αγγλια.. http://www.xperiablog.net/2011/09/21/xperia-play-price-down-to-just-199-in-uk/ 240€ στο expansys Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Νομιζω το δινουν στην τιμη που πρεπει να πωλειται Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 το εχπανσυς κανει αποστολες στην Ελλαδα? παντως εχω δει και το χπιρια ρει και μου φαινεται παρα πολυ καλο και απο εμφανιση και απο δυνατοτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Και 720p με την αναβαθμιση;;α ρε σονυ.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) στα μιντια μαρκετ το εχουν οτι τραβαει βιντεο στα 720π ενω δεν ειναι ετσι,εκτος κι αν εχει παρει αναβαθμιση. απο το easy buy world εχει αγορασει κανεις κινητο? απ'οτι βλεπω εχει τρομερες τιμες.μηπως ειναι μουφα? Edited September 24, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 απο το easy buy world εχει αγορασει κανεις κινητο? απ'οτι βλεπω εχει τρομερες τιμες.μηπως ειναι μουφα? Εγω εχω παρει 5 κινητα απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Ολα ηταν τελεια και η παράδοση στην ωρα της! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 ηταν φιλε παραεισαγωγης? για το πλει που ρωτησα μου ειπαν οτι το φερνουν απο Γερμανια και το εγχειριδιο χρησης μαλιστα δεν ειναι στα Ελληνικα.ετσι μου ειπαν.τουλαχιστον σου βγηκαν καλα αυτα τα κινητα? για παραδοση στο σπιτι εντος Αττικης μου ειπαν οτι ειναι 6 ευρω με αντικαταβολη ενω στο σαιτ αναφερει πιο λιγα εξοδα.τι ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 ηταν φιλε παραεισαγωγης? για το πλει που ρωτησα μου ειπαν οτι το φερνουν απο Γερμανια και το εγχειριδιο χρησης μαλιστα δεν ειναι στα Ελληνικα.ετσι μου ειπαν.τουλαχιστον σου βγηκαν καλα αυτα τα κινητα? για παραδοση στο σπιτι εντος Αττικης μου ειπαν οτι ειναι 6 ευρω με αντικαταβολη ενω στο σαιτ αναφερει πιο λιγα εξοδα.τι ισχυει? Ναι φιλε μου ολα ηταν απο γερμανια αλλα ειχαν ελληνικα μενου τα smartphone.Mε αντικαταβολη τα αγοραζα και εγω.Για τα 6 ευρω δεν θυμαμαι γιατι εχει περασει λιγος καιρος απο την τελευταια συσκευη,αλλα και δεν εδινα βαση γιατι ειναι πολυ καλες οι τιμες τους. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 φιλε βεζυρο στα κινητα που ειχες παρει απο το ebw μπορουσες να μπεις κανονικα στο αντροιντ μαρκετ? επισης, ετυχε να πας καποιο απο αυτα στο σερβις και να μη στο δεχτουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 φιλε βεζυρο στα κινητα που ειχες παρει απο το ebw μπορουσες να μπεις κανονικα στο αντροιντ μαρκετ? επισης, ετυχε να πας καποιο απο αυτα στο σερβις και να μη στο δεχτουν? Κανενα απο τα κινητα δεν μου χαλασε οποτε δεν πηγα ποτε στο σερβις. Επισης αυτοι που τα αγορασαν απο εμενα τα εχουν ακομα και δεν εχουν παρουσιασει καποιο προβλημα .Στο μαρκετ ειχα κανονικα προσβαση. Το μονο ενοχλητικο στο galaxy tab αν θυμαμαι καλα ηταν οτι οταν το αναβες εδειχνε το σημα της t-mobile για λιγο στην αρχη (κατι σαν την vodafone εδω) που ειναι παροχος στην γερμανια,αλλα με φλασαρισμα αλλης ρομ δεν το ξαναειδα ποτε μου. Τωρα αν πεσεις σε προβληματικο κομματι απο την στιγμη που εχεις την αποδειξει αγορας δεν νομιζω να εχεις να φοβηθεις τιποτα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Tσάμπα Πράμα http://www.expansys.com.gr/sony-ericsson-xperia-play-eu-black-209424/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFF13 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 http://www.itech4u.gr/news/news-feed/item/2148-sony-ericsson-xperia-play-to-support-hd-video-recording ο λογος που το εβαλα ηταν οχι γιατι τελικα θα παρει στην 2.3.4 βιντεο 720p αλλα διοτι εχει εναν θορυβο ο οποιος υπαρχει και σε αλλο κινιτο se xperia mini pro,μακαρι να κανω λαθος απλα το εβαλα ενημερωτικα!!! Παράθεση το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 να κανω μια ερωτηηση τα παιχνιδια που προοριζονται μονο για το play κατεβαινουν και αυτα απο το μαρκετ? η απο αλλου? και που απο8ηκευονται? στην εσωτερικη μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apisteftos Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Καλημερα παιδια ειχα αγορασει το sony ericsson r800i και μου ειχε προβλημα με το φλας..Μου φερνουν αλλη συσκευη και παλι τα ιδια..Το εχει καποιος αυτο το κινητο να μου πει αν εχει κατι παρομοιο η ειμαι απλα ατυχος..Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 ρε παιδια κανενα νεο ποτε θα παρουμε την αναβαθμιση.... αντε να τραβιξουμε ενα βιντεο της προκοπης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavcon Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Καταρχήν χαιρετισματα στο φόρουμ μετά από καιρό Σκέφτομαι την αγορά του PLAY και ειμαι ανάμεσα στο expansys (254e με μεταφορικά) και στο birdphone.gr (307e με μεταφορικά). Έχει αγοράσει κανεις σας από αυτα τα μαγαζιά και αν ξέρετε τι παίζει με θέματα εγγύησης, περιοχομένων συσκευασίας και ότι άλλο νομίζετε. Επειδή δεν είναι για μένα θέλω να μαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Φιλε μου απο expansys εχω αγορασει οπως και αλλοι παμπολες φορες αξιοπιστοτατο εγγυηση πανευρωπαικη κτλ..το μονο κακο πωε εχω παραγγειλει το εν λογω κινητο κανα μηνα και ακομη να φερουνε αποθεμα οποτε ισως και να μην φερουνε ποτε.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 κανενα νεο για την 2.3.4 στα ελληνικα play????? ολα τα αλλα μοντελα την εχουν παρει εκτος απο τα play..!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 κανενα νεο για την 2.3.4 στα ελληνικα play????? ολα τα αλλα μοντελα την εχουν παρει εκτος απο τα play..!!!!!!! ουτε τα mini pro την εχουν παρει ακομα!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts