aras Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 καλημερα παιδια.μαλλον δεν εχει ξεκινησει τις πωλησεις του για τα καλα το κινητο μου φαινεται.δε βλεπω να το σχολιαζει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 εγω το αγορασα απο τον γερμανο πριν απο 10 μερες ! σαν κινητο ειναι καλο το μονο αρνητικο που του βρηκα ειναι οτι δεν εχει καθολου καλες καμερες ! εχει πολυ καλα ηχεια ! ειναι φοβερο στα παιχνιδια . Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 καλησπερα.φιλε μπλου αις κι εγω σκεφτομαι να το αγορασω.το ειδα σε λαιβ στο γερμανο αχαρνων που ειναι στην οσια ξενη απεναντι και η καμερα του μου φανηκε πολυ καλη.τα ηχεια του δεν ηταν πολυ δυνατα και καθαρα.σαν εμφανιση μου αρεσε πολυ.η οθονη του ηταν εξαιρετικη απο ευκρινεια.απο βιντεο και μπαταρια πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 για εμενα το βιντεο του ειναι χαλια . η μπαταρια ειναι καλη 1,5 μερα Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 καλησπερα.μπλου αις και υπολοιποι εχω ιντερνετ κοσμοτε ον δε γκοου 5γιγα και θελω να βαλω την καρτα σιμ απ΄το τσιπακι στο κινητο για να περασω καποιες εφαρμογες απο το αντροιντ μαρκετ.μου ζηταει ομως να δημιουργησω λογαριασμο στο γκουγκλ για να εχω προσβαση στο ιντερνετ.ξερει κανεις πως δημιουργω λογαριασμο?μεσω τζι μειλ π.χ?ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Ναι, φτιάξε έναν λογαριασμό στο gmail και αυτόν θα βάλεις και στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 δημιουργησα ενα λογαριασμο αλλα οταν πηγα να τον βαλω στο κινητο δεν τον εκανε δεκτο.δεν ξερω μηπως φταιει αν πχ το ονομα χρηστη ειναι γραμμενο με μικρα/κεφαλαια η ελληνικα/αγγλικα.πχ αν το ονομα χρηστη στο τζι μειλ το εγραψα με μικρα,θα πρεπει και στο κινητο να το περασω με μικρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 δημιουργησα ενα λογαριασμο αλλα οταν πηγα να τον βαλω στο κινητο δεν τον εκανε δεκτο.δεν ξερω μηπως φταιει αν πχ το ονομα χρηστη ειναι γραμμενο με μικρα/κεφαλαια η ελληνικα/αγγλικα.πχ αν το ονομα χρηστη στο τζι μειλ το εγραψα με μικρα,θα πρεπει και στο κινητο να το περασω με μικρα? Πρέπει να το βάλεις ακριβώς όπως το έφτιαξες. Προτίμησε αγγλικούς χαρακτήρες μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 καλησπερα παιδια.το εξπιρια πλει απο ποια καταστηματα διατιθεται?απο γερμανο και κοσμοτε μονο η και απο αλλου?αν καποιος αγορασει ενα κινητο παραεισαγωγης θα μπορει να κατεβασει εφαρμογες απο το αντροιντ κανονικα?καποιος αλλος που να εχει αγορασει το εξπιρια πλει υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 καλησπερα παιδια.το εξπιρια πλει απο ποια καταστηματα διατιθεται?απο γερμανο και κοσμοτε μονο η και απο αλλου?αν καποιος αγορασει ενα κινητο παραεισαγωγης θα μπορει να κατεβασει εφαρμογες απο το αντροιντ κανονικα?καποιος αλλος που να εχει αγορασει το εξπιρια πλει υπαρχει? Λογικα, από αρχές Σεπτεμβρίου θα διατίθεται και από άλλα καταστήματα. Με το εισαγωγής μπορείς να κανείς ότι και με το ελληνικό, μόνο με το γράφεις μυνήματα και με την εγγύηση μπορεί να έχεις ένα θεματακι. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 τι θεματακι μπορει να εχω με μελλοντικη αναβαθμιση?π.χ. αν το παω σε σονυ ερικσον σερβις ποιντ με αποδειξη εγγυησης απο ηλεκτρονικο καταστημα μπορει να μην το δεχτουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Κοιτα τιμη που το εχει το αγγλικο εξπανσυς...του θανατου..και η εγγυηση σε καλυπτει βεβαια εφοσον ειναι αυσκευη ευρωπαικης ενωσης Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 εγω για ηλεκτρονικα καταστηματα κοιταω στο σκρουτζ.το αγγλικο εξπανσυς τι διαφορα εχει απο τα ελληνικα καταστηματα στο σκρουτζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Γενικότερα είναι και ψιλοντροπή που χαρακτηρίστηκε PS Phone ... Τα μοναδικά που μου άρεσαν από τα παιχνίδια του είναι το Modern Combat και το Star Battalion ... Παιχνίδια όπως Farm Story & Tower Blocks δεν θα πρεπε να υπάρχουν σε αυτό το κινητό γιατί υποτίθεται πως είναι κινητό για μία συγκεκριμένη καταναλωτική ομάδα, όχι για τους "FaceBook Gamers" ... Τώρα εντάξει θα μου πεις, παίζει και το Syphon Filter & Metal Gear Solid, αλλά εγώ προσωπικά τα παίζω εδώ και 14 χρόνια τα παιχνίδια του Ps1, δεν έχω την κάψα να πληρώσω άλλα 400 € πλας για να τα παίξω στο κινητό από την στιγμή που τα παίζω στο PsP των 100 € ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 υπαρχει περιπτωση να το κανουμε να γραφει 720p ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 η μπαταρία τι λέει; βαστάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 η μπαταρία τι λέει; βαστάει; Δες σχόλιο #97 :) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 το πρόσεξα αλλά δεν αναφέρει τι χρηση το έχει κάνει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 το χπερια πλει ειναι καλο για κατεβασμα εφαρμογων απο το αντροιντ?εχει κατεβασει καποιος καποια εφαρμογη εως τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 το χπερια πλει ειναι καλο για κατεβασμα εφαρμογων απο το αντροιντ?εχει κατεβασει καποιος καποια εφαρμογη εως τωρα? Τι εννοεις;οπως ολα τα αντροιντ ειναι. Μπαινεις μαρκετ και κατεβαζεις εφαρμογες.. --- - Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 παντως σαν τηλεφωνο ειναι πολυ ακριβο.ο γερμανος το εχει στα 500 μεχρι και 31 αυγουστου.απο 1η Σεπτεμβριου ξανα στα 600 ευρω!δεν ξερω αν ενα αντροιντ κινητο μπορει να δεχτει καρτα σιμ απο το τσιπακι του ιντερνετ ον δε γκοου για κατεβασμα εφαρμογων.το εχει δοκιμασει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jumaru17 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) Γεια σας παιδιά. Πριν μερικούς μήνες έγινα ένας πανευτυχής κάτοχος ενός Xperia play. Είναι το πρώτο μου android και δεν ξέρω και πολλά από φωτογραφίες σε κινητά γι'αυτό θα ήθελα τα φώτα σας. Πριν κάτι μέρες παρατήρησα το εξής στις παρακάτω φωτογραφίες κάτι που με το παλιότερο μου κινητό 6600 slide Nokia δεν είχα δει ποτέ να συμβαίνει. Πατήστε πάνω στις μικρογραφίες των φωτογραφιών για να δείτε το κανονικό μέγεθος. http://www.picamatic.com/show/2011/08/27/04/01/7817801_bigthumb.jpg http://www.picamatic.com/show/2011/08/27/04/01/7817799_bigthumb.jpg Παρατηρείστε τα χρώματα πόσο χάλια είναι στα σημεία που υπάρχει το φως. Oi φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε συνθήκες φυσικού φώτος μεσημέρι και πρωί. Τι μπορώ να κάνω; Φοβάμαι μην έμπλεξα με ελαττωματικό κινητό και τρέχω με εγγυήσεις και τέτοια. Edited August 27, 2011 by jumaru17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 μήπως έχεις ενεργοποιημένο κάποιο εφέ στην κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 σαν το εφέ πόστερ μου μοιάζει.... για τσέκαρε το jumaru17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 σαν το εφέ πόστερ μου μοιάζει.... για τσέκαρε το jumaru17 Οντως, εχει βαλει εφφε. πιθανοτατα κατα λαθος. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts