Jump to content

Sony Xperia Play

BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια.μαλλον δεν εχει ξεκινησει τις πωλησεις του για τα καλα το κινητο μου φαινεται.δε βλεπω να το σχολιαζει καποιος.

• Απαντήσεις 274
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω το αγορασα απο τον γερμανο πριν απο 10 μερες ! σαν κινητο ειναι καλο το μονο αρνητικο που του βρηκα ειναι οτι δεν εχει καθολου καλες καμερες ! εχει πολυ καλα ηχεια ! ειναι φοβερο στα παιχνιδια .
:p

καλησπερα.φιλε μπλου αις κι εγω σκεφτομαι να το αγορασω.το ειδα σε λαιβ στο γερμανο αχαρνων που ειναι στην οσια ξενη απεναντι και η καμερα του μου φανηκε πολυ καλη.τα ηχεια του δεν ηταν πολυ δυνατα και καθαρα.σαν εμφανιση μου αρεσε πολυ.η οθονη του ηταν εξαιρετικη απο ευκρινεια.απο βιντεο και μπαταρια πως παει?

καλησπερα.μπλου αις και υπολοιποι εχω ιντερνετ κοσμοτε ον δε γκοου 5γιγα και θελω να βαλω την καρτα σιμ απ΄το τσιπακι στο κινητο για να περασω καποιες εφαρμογες απο το αντροιντ μαρκετ.μου ζηταει ομως να δημιουργησω λογαριασμο στο γκουγκλ για να εχω προσβαση στο ιντερνετ.ξερει κανεις πως δημιουργω λογαριασμο?μεσω τζι μειλ π.χ?ευχαριστω πολυ.

δημιουργησα ενα λογαριασμο αλλα οταν πηγα να τον βαλω στο κινητο δεν τον εκανε δεκτο.δεν ξερω μηπως φταιει αν πχ το ονομα χρηστη ειναι γραμμενο με μικρα/κεφαλαια η ελληνικα/αγγλικα.πχ αν το ονομα χρηστη στο τζι μειλ το εγραψα με μικρα,θα πρεπει και στο κινητο να το περασω με μικρα?

• Administrators
δημιουργησα ενα λογαριασμο αλλα οταν πηγα να τον βαλω στο κινητο δεν τον εκανε δεκτο.δεν ξερω μηπως φταιει αν πχ το ονομα χρηστη ειναι γραμμενο με μικρα/κεφαλαια η ελληνικα/αγγλικα.πχ αν το ονομα χρηστη στο τζι μειλ το εγραψα με μικρα,θα πρεπει και στο κινητο να το περασω με μικρα?

Πρέπει να το βάλεις ακριβώς όπως το έφτιαξες. Προτίμησε αγγλικούς χαρακτήρες μόνο.

Modpic.gif

καλησπερα παιδια.το εξπιρια πλει απο ποια καταστηματα διατιθεται?απο γερμανο και κοσμοτε μονο η και απο αλλου?αν καποιος αγορασει ενα κινητο παραεισαγωγης θα μπορει να κατεβασει εφαρμογες απο το αντροιντ κανονικα?καποιος αλλος που να εχει αγορασει το εξπιρια πλει υπαρχει?

καλησπερα παιδια.το εξπιρια πλει απο ποια καταστηματα διατιθεται?απο γερμανο και κοσμοτε μονο η και απο αλλου?αν καποιος αγορασει ενα κινητο παραεισαγωγης θα μπορει να κατεβασει εφαρμογες απο το αντροιντ κανονικα?καποιος αλλος που να εχει αγορασει το εξπιρια πλει υπαρχει?

Λογικα, από αρχές Σεπτεμβρίου θα διατίθεται και από άλλα καταστήματα. Με το εισαγωγής μπορείς να κανείς ότι και με το ελληνικό, μόνο με το γράφεις μυνήματα και με την εγγύηση μπορεί να έχεις ένα θεματακι.

I fly with ASICS DynaFlyte 2

τι θεματακι μπορει να εχω με μελλοντικη αναβαθμιση?π.χ. αν το παω σε σονυ ερικσον σερβις ποιντ με αποδειξη εγγυησης απο ηλεκτρονικο καταστημα μπορει να μην το δεχτουν?

Κοιτα τιμη που το εχει το αγγλικο εξπανσυς...του θανατου..και η εγγυηση σε καλυπτει βεβαια εφοσον ειναι αυσκευη ευρωπαικης ενωσης
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

εγω για ηλεκτρονικα καταστηματα κοιταω στο σκρουτζ.το αγγλικο εξπανσυς τι διαφορα εχει απο τα ελληνικα καταστηματα στο σκρουτζ?

Γενικότερα είναι και ψιλοντροπή που χαρακτηρίστηκε PS Phone ... Τα μοναδικά που μου άρεσαν από τα παιχνίδια του είναι το Modern Combat και το Star Battalion ... Παιχνίδια όπως Farm Story & Tower Blocks δεν θα πρεπε να υπάρχουν σε αυτό το κινητό γιατί υποτίθεται πως είναι κινητό για μία συγκεκριμένη καταναλωτική ομάδα, όχι για τους "FaceBook Gamers" ...

Τώρα εντάξει θα μου πεις, παίζει και το Syphon Filter & Metal Gear Solid, αλλά εγώ προσωπικά τα παίζω εδώ και 14 χρόνια τα παιχνίδια του Ps1, δεν έχω την κάψα να πληρώσω άλλα 400 € πλας για να τα παίξω στο κινητό από την στιγμή που τα παίζω στο PsP των 100 € ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

το χπερια πλει ειναι καλο για κατεβασμα εφαρμογων απο το αντροιντ?εχει κατεβασει καποιος καποια εφαρμογη εως τωρα?

το χπερια πλει ειναι καλο για κατεβασμα εφαρμογων απο το αντροιντ?εχει κατεβασει καποιος καποια εφαρμογη εως τωρα?

Τι εννοεις;οπως ολα τα αντροιντ ειναι.

Μπαινεις μαρκετ και κατεβαζεις εφαρμογες..

---

- Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

παντως σαν τηλεφωνο ειναι πολυ ακριβο.ο γερμανος το εχει στα 500 μεχρι και 31 αυγουστου.απο 1η Σεπτεμβριου ξανα στα 600 ευρω!δεν ξερω αν ενα αντροιντ κινητο μπορει να δεχτει καρτα σιμ απο το τσιπακι του ιντερνετ ον δε γκοου για κατεβασμα εφαρμογων.το εχει δοκιμασει καποιος?

Γεια σας παιδιά. Πριν μερικούς μήνες έγινα ένας πανευτυχής κάτοχος ενός Xperia play. Είναι το πρώτο μου android και δεν ξέρω και πολλά από φωτογραφίες σε κινητά γι'αυτό θα ήθελα τα φώτα σας. Πριν κάτι μέρες παρατήρησα το εξής στις παρακάτω φωτογραφίες κάτι που με το παλιότερο μου κινητό 6600 slide Nokia δεν είχα δει ποτέ να συμβαίνει. Πατήστε πάνω στις μικρογραφίες των φωτογραφιών για να δείτε το κανονικό μέγεθος.

http://www.picamatic.com/show/2011/08/27/04/01/7817801_bigthumb.jpg

http://www.picamatic.com/show/2011/08/27/04/01/7817799_bigthumb.jpg

Παρατηρείστε τα χρώματα πόσο χάλια είναι στα σημεία που υπάρχει το φως.

Oi φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε συνθήκες φυσικού φώτος μεσημέρι και πρωί. Τι μπορώ να κάνω; Φοβάμαι μην έμπλεξα με ελαττωματικό κινητό και τρέχω με εγγυήσεις και τέτοια.

Edited by jumaru17

σαν το εφέ πόστερ μου μοιάζει.... για τσέκαρε το jumaru17

Οντως, εχει βαλει εφφε.

πιθανοτατα κατα λαθος.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• The title was changed to Sony Xperia Play