manospipis Δημοσιεύτηκε March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2004 :cry: :mad: :( Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospipis Δημ. March 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 300 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 440 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Δεν πληρώνω, είναι αγορασμένο το σπίτι... :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 και εγω δεν πληρώνω :) Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 χαχα ζω σε ιδιοκτιτο σπιτι...αρα ΤΙΠΟΤΑ :D Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Asta file mu....sthn italia pu spudazw,menw se ena apo ta pio fthna spitia ths Parma&plhrwnw "mono" 450! :wacko: &pali kala lew!!!!!!!!!!!!!!!! :o Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Ούτε και εγώ πληρώνω....προς το παρόν... :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 ego sth boulgaria dino 200 eyro...kala einai... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Όσοι είστε ακόμα ανήλικοι είναι λογικό να μην πληρώνετε ενοίκιο... Εγώ ευτυχώς πέρασα στην πόλη μου και μένω με τους γονείς μου. Γλυτώνω μια 400άρα χαλαρά. Έχω ακούσει περιπτώσεις, έναν που πληρώνει 500 αχνιστά ευρώ για ένα διαμέρισμα (ολοκαίνουργιο μεν, πολύ μικρό δε) στην περιοχή του Βαρδάρη, χωρίς να είναι επιπλωμένο. Και έναν άλλο στην περιοχή του Ποσειδωνίου να δίνει 400 ευρώ για επιπλωμένο διαμέρισμα. Αλλά κανένας από τους δύο δεν έχει ανάγκη και 1.000 ευρώ να έδινε, οπότε δεν το συζητάμε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 FREAK_OF_NATURE: ego sth boulgaria dino 200 eyro...kala einai... Στην Βουλγαρία με 200 ευρώ λογικά νοικιάζεις υπερπολυτελές διαμέρισμα έτσι; Αν βέβαια ο ιδιοκτήτης ξέρει πως είσαι Ελληνίδα, μπορεί να την έχει καραχτυπήσει την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 to spiti einai dyari se polh kalh katastash...to oti xtypane tis times einai alh8eia..as poume sth filipoupolh gia ena antistoixo spiti de 8a edines para pano apo 160 eyro...edo 200(h telikh timh...)to pio akribo spiti pou exo meinei sth boulgaria htan to proto moy...sth filipoupolh:dyari ,olo plakaki,8ermenomena dapeda,mpaniera,kouzina me keramikh estia,ktl ktl ktl kai edina 380 $ (pro eyro epoxh-to 99) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 400 ευρώ περίπου η δόση του δανείου στην τράπεζα. Αντί να νοικιάσω προτίμησα να αγοράσω σπίτι στην Αθήνα γιατί θα μου χρησιμεύσει και μετά τις σπουδές. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 350 Ευρω :cry: edit : Για ενα δωματιο με αλλους 4 συγκατοικους :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (23 Μάρ. 2004 , 20:40) 400 ευρώ περίπου η δόση του δανείου στην τράπεζα. Αντί να νοικιάσω προτίμησα να αγοράσω σπίτι στην Αθήνα γιατί θα μου χρησιμεύσει και μετά τις σπουδές. Πολυ εξυπνη κινηση :D Εγω δινω 308 ευρω για 3 άρι πρώτο όροφο στον Βύρωνα, Αθήνα. Παλια πολυκατοικία αλλα μεγάλο το διαμέρισμα :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (23 Μάρ. 2004 , 20:46) Πολυ εξυπνη κινηση :D Εγω δινω 308 ευρω για 3 άρι πρώτο όροφο στον Βύρωνα, Αθήνα. Παλια πολυκατοικία αλλα μεγάλο το διαμέρισμα :) Που κοντά είσαι στον Βύρωνα;;; Λες να είμαστε γείτονες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrip Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 mesologgi paidia 360 euro gia gkarsoniera (oxi studio) kalo spitaki, alla para polla lefta to xoun parakanei edo pera, eidan apotoma foitites kai mas exoun skisei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Πρόπερσι.. Αγγλία, Λονδίνο, 3άρι σπίτι σε κατάσταση χάλια για τα ελληνικά δεδομένα, 1733 λίρες και οι 3 συγκάτοικοι ( = 2500ευρώ !) :( Απλά πληρώνεις ότι είναι σε κεντρικό σημείο και στη λεγόμενη Ζώνη 1. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 1733x3 =2500:blink::wacko::rolleyes: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (24 Μάρ. 2004 , 04:01) 1733x3 =2500:blink::wacko::rolleyes: 2.500 ευρω βρε!Δηλαδη 1733/3 ο καθε συγκατοικος :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Όντως στις φοιτητουπόλεις το έχουν παραχέσει το θέμα! Ότι τιμές τους κατέβει εκείνη την ώρα λένε! :mad: Έγω πληρώνω 370 Ευρώ για ένα τριάρι, μαζί με συγκάτοικο. Δηλαδή 185 Ευρώ έκαστος! Δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο χάλια! Αλλά η μ@λ@κί@ είναι ότι είνια και 30 λεπτά από το κέντρο! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 £425 (=630 Eυρά) :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicos Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 600 euro stin trapeza kai ego ... ;) Παράθεση hero of our nation. Noodles Romanoff and his gang won't get far! Trust in me and you'll find that...wait, I've got it here somewhere...ummm..never mind. Viva the revolution! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Νothing! Το σπιτι ειναι πατρικο και το ενα και το αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (24 Μάρ. 2004 , 03:38) Πρόπερσι.. Αγγλία, Λονδίνο, 3άρι σπίτι σε κατάσταση χάλια για τα ελληνικά δεδομένα, 1733 λίρες και οι 3 συγκάτοικοι = ?2500 ! :( Απλά πληρώνεις ότι είναι σε κεντρικό σημείο και στη λεγόμενη Ζώνη 1. Πανάκριβα Νίκο,αλλά όπως είπες κι εσύ ζώνη ένα είναι αυτή!Ποιο κεντρικά δεν γίνεται! :) Προσωπικά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι για ένα 2αρι σε μία πολυκατοικία 35 χρόνων πληρώνω 370 ευρώ (χωρίς συγκάτοικο)! Κeep paying! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts