chris7_ Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 340 για ενα 3αρη στην χιο!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 380 για 50άρι,10 λεπτά από μετρό ευαγγελισμού...ε έτσι και έτσι ;) Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Υπάρχει και η λύση της συγκατοίκησης για μοίρασμα του ενοικίου Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 320 ευρω για 45τμ κοντα στο κεντρο της Καλαματας...Βεβαια ειναι καινουργιο το σπιτι... Οσο αφορα τωρα τα ενοικια το εχουν μαμησει το θεμα...δεν γινετε για σπιτι 25τμ στην Καλαματα να δινεις 315 ευρω(τα δινει ενας φιλος μου):X:X:X Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 700 για 100 τμ στο Χαιδάρι 5ος όροφος οροφοδιαμέρισμα με θέα μέχρι τον Πειραιά Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 800 για 250m² 3οροφη μεζονετα στο πανοραμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 560 πολλά δεν είναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 500 ευρώ για 50 τετραγωνικά... Αυτή η ετήσια αύξηση μας έφαγε... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 500 ευρώ για 50 τετραγωνικά... Αυτή η ετήσια αύξηση μας έφαγε... Τόσα πολλά?:blink: Και εγώ θα έχω την αύξηση δυστυχώς αλλά 20 ευρώ στα 2 χρόνια,οπότε o.k...όμως 500 για 50αράκι μου φαίνεται εξωφρενικό ποσό!:confused: Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Τόσα πολλά?:blink: Και εγώ θα έχω την αύξηση δυστυχώς αλλά 20 ευρώ στα 2 χρόνια,οπότε o.k...όμως 500 για 50αράκι μου φαίνεται εξωφρενικό ποσό!:confused: Η ετήσια αύξηση ήταν 10%... Το θέμα είναι ότι είναι εξαιρετικό σπίτι, σε βολικότατο σημείο, οπότε δεν σκέφτηκα το ενδεχόμενο να φύγω... Από Φεβρουάριο όμως, bye bye... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Freak analogws gia ti spiti prokeitai kai gia ti xrhsh to proorizeis. alles apaithseis exei enas foithths alles enas oikogeniarxhs. κοιταξε,αυτη την στιγμη εχω δυο κενα διαμερισματα. το ενα ειναι καθαρα για φοιτητη-ια,γκαρσονιερουλα,γυρω στα 55 τμ(ή 60 δεν θυμαμαι) πληρως ανακαινισμενο(αλλαγη ειδων υγιεινης,βαμμενο κτλ),με πορτα ασφαλειας,κλιματισμο,αυτονομη θερμανση(αεριο) κα.300ε η τιμη του το αλλο δεν προοριζεται και τοσο για φοιτητη καθως ειναι 3αρι ρετιρε (τεραααστιο μπαλκονι)με σαλοτραπεζαρια,κλιματισμο,μπαρ,πορτα ασφαλειας,συναγερμο,αυτονομη θερμανση(αεριο) και θεα.η τιμουλα του ειναι 530(για να πεσει στα 500) με οσους μεσιτες μιλησα βρισκουν τις τιμες φυσιολογικες προς το χαμηλες.παρολα αυτα τα αυτακια μου και τι δεν εχουν ακουσει απο υποψηφιους ενοικιαστες.. και ρωτω..τι απαιτησεις εχει πια ενας φοιτητης; κι εγω υπηρξα φοιτητρια,και ο αδερφος μου και τετοιοα παραλογα δε λεγαμε ποτε!(πηρε μια χτες τηλεφωνο και με ρωτουσε αν χωραει τζακουζι)ε ελεος!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 @FREAK_OF_NATURE gia farsa prokeite, oi times pou ta dineis einai mia xara, autoi pou irtan ti ithelan den mporo na katalavo mallon ithelan na tsimpiseis na katevseis tin timi. i etisia afksisi prepei na einai se sinenoisi me ton idioktiki kai ton enikiasti kai prepei na pigainei oxi ena ksero 10%. emeis eixame axriki timi 360E gia 80ari me poli megalo mpalkoni kai neoktisto, fisika itan gnostos, meta apo 2 xronia to kaname 400E pou simainei 5,5% ton xrono, oxi asxima Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 δε νομιζω να ειναι φαρσα.αντε και το τζακουζι ειναι φαρσα...αν σου πω το τι παραλογα ακουσα αυτες τις μερες θα τραβας τα μαλλια σου. ισως να ψαχνουν δικαιολογια για να ριξουν την τιμη...τι να πω.. οσο για την αυξηση που αναφερεις εχουμε σαν παγια τακτικη μας σε οσα διαμερισματα νοικιαζουμε να μην ανεβαζουμε ποτε το ενοικιο πριν την παροδο 3ετιας(ετσι μας εχει καθισει) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Kαι μένα μια χαρά μου ακούγονται οι τιμές που ζητάς... Ίσως να έπεσες σε ταγαρόβλαχους που δεν έχουν ιδέα πόσο πάνε τα ενοίκια στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 100 Ε για γκαρσονιερα μονοκατοικια αλλα μενω σε ενα χωριο ξεχασμενο απο τον θεο και τους ανθρωπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Kαι μένα μια χαρά μου ακούγονται οι τιμές που ζητάς... Ίσως να έπεσες σε ταγαρόβλαχους που δεν έχουν ιδέα πόσο πάνε τα ενοίκια στη Θεσσαλονίκη. ΠΟΥ να δεις τωρα σε τι επεσα.που το νοικιασα και το ξενοικιασα σε 2 μερες. παρασκευη δωσαμε τα χερια,στα 280ε(γιατι ηταν 65 χρονων χηρα και αρχισε την γκρινια)και σημερα που πηγαμε να υπογραψουμε συμβολαια αρχισε τα "αν δεν εχω να πληρωσω καποιον μηνα" και τα "να το ριξουμε στα 200"....:blink: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 100 Ε για γκαρσονιερα μονοκατοικια αλλα μενω σε ενα χωριο ξεχασμενο απο τον θεο και τους ανθρωπους σε ποιό μέρος αν επιτρέπεται? και γιατί πήγες σε ξεχασμένη περιοχή? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 σε ποιό μέρος αν επιτρέπεται? και γιατί πήγες σε ξεχασμένη περιοχή? καπου στον καμπο, μεταξυ Λαρισας και Καρδιτσας απλα ετυχε να βρω μονο εκει δουλεια πανω στο αντικειμενο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts