Jump to content

Πόσο ενοίκιο πληρώνετε;

manospipis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 92
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εγω δεν πληρώνω :)
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Asta file mu....sthn italia pu spudazw,menw se ena apo ta pio fthna spitia ths Parma&plhrwnw "mono" 450! :wacko:

&pali kala lew!!!!!!!!!!!!!!!! :o

Όσοι είστε ακόμα ανήλικοι είναι λογικό να μην πληρώνετε ενοίκιο...

Εγώ ευτυχώς πέρασα στην πόλη μου και μένω με τους γονείς μου. Γλυτώνω μια 400άρα χαλαρά. Έχω ακούσει περιπτώσεις, έναν που πληρώνει 500 αχνιστά ευρώ για ένα διαμέρισμα (ολοκαίνουργιο μεν, πολύ μικρό δε) στην περιοχή του Βαρδάρη, χωρίς να είναι επιπλωμένο. Και έναν άλλο στην περιοχή του Ποσειδωνίου να δίνει 400 ευρώ για επιπλωμένο διαμέρισμα. Αλλά κανένας από τους δύο δεν έχει ανάγκη και 1.000 ευρώ να έδινε, οπότε δεν το συζητάμε... ;)

FREAK_OF_NATURE: ego sth boulgaria dino 200 eyro...kala einai...

Στην Βουλγαρία με 200 ευρώ λογικά νοικιάζεις υπερπολυτελές διαμέρισμα έτσι; Αν βέβαια ο ιδιοκτήτης ξέρει πως είσαι Ελληνίδα, μπορεί να την έχει καραχτυπήσει την τιμή.

to spiti einai dyari se polh kalh katastash...to oti xtypane tis times einai alh8eia..as poume sth filipoupolh gia ena antistoixo spiti de 8a edines para pano apo 160 eyro...edo 200(h telikh timh...)to pio akribo spiti pou exo meinei sth boulgaria htan to proto moy...sth filipoupolh:dyari ,olo plakaki,8ermenomena dapeda,mpaniera,kouzina me keramikh estia,ktl ktl ktl kai edina 380 $ (pro eyro epoxh-to 99)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

400 ευρώ περίπου η δόση του δανείου στην τράπεζα.

Αντί να νοικιάσω προτίμησα να αγοράσω σπίτι στην Αθήνα γιατί θα μου χρησιμεύσει και μετά τις σπουδές.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (23 Μάρ. 2004 , 20:40)

400 ευρώ περίπου η δόση του δανείου στην τράπεζα.

Αντί να νοικιάσω προτίμησα να αγοράσω σπίτι στην Αθήνα γιατί θα μου χρησιμεύσει και μετά τις σπουδές.

Πολυ εξυπνη κινηση :D

Εγω δινω 308 ευρω για 3 άρι πρώτο όροφο στον Βύρωνα, Αθήνα. Παλια πολυκατοικία αλλα μεγάλο το διαμέρισμα :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (23 Μάρ. 2004 , 20:46)

Πολυ εξυπνη κινηση :D

Εγω δινω 308 ευρω για 3 άρι πρώτο όροφο στον Βύρωνα, Αθήνα. Παλια πολυκατοικία αλλα μεγάλο το διαμέρισμα :)

Που κοντά είσαι στον Βύρωνα;;;

Λες να είμαστε γείτονες;;;

Πρόπερσι.. Αγγλία, Λονδίνο, 3άρι σπίτι σε κατάσταση χάλια για τα ελληνικά δεδομένα, 1733 λίρες και οι 3 συγκάτοικοι

( = 2500ευρώ !) :(

Απλά πληρώνεις ότι είναι σε κεντρικό σημείο και στη λεγόμενη Ζώνη 1.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (24 Μάρ. 2004 , 04:01)

1733x3 =2500:blink::wacko::rolleyes:

2.500 ευρω βρε!Δηλαδη 1733/3 ο καθε συγκατοικος :cry:

Όντως στις φοιτητουπόλεις το έχουν παραχέσει το θέμα! Ότι τιμές τους κατέβει εκείνη την ώρα λένε! :mad:

Έγω πληρώνω 370 Ευρώ για ένα τριάρι, μαζί με συγκάτοικο. Δηλαδή 185 Ευρώ έκαστος! Δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο χάλια! Αλλά η μ@λ@κί@ είναι ότι είνια και 30 λεπτά από το κέντρο!

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (24 Μάρ. 2004 , 03:38)

Πρόπερσι.. Αγγλία, Λονδίνο, 3άρι σπίτι σε κατάσταση χάλια για τα ελληνικά δεδομένα, 1733 λίρες και οι 3 συγκάτοικοι = ?2500 ! :(

Απλά πληρώνεις ότι είναι σε κεντρικό σημείο και στη λεγόμενη Ζώνη 1.

Πανάκριβα Νίκο,αλλά όπως είπες κι εσύ ζώνη ένα είναι αυτή!Ποιο κεντρικά δεν γίνεται! :)

Προσωπικά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι για ένα 2αρι σε μία πολυκατοικία 35 χρόνων πληρώνω 370 ευρώ (χωρίς συγκάτοικο)!

Κeep paying!

129026.png?1640591734