satelsat Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 οταν περασουμε την νεα εκδοση να κανουμε factory reset ή δεν χρειαζεται; Πως μπορουμε να αποθηκευσουμε τις επαφες ωστε να μην καθομαστε να τις ξαναγραφουμε απο την αρχη με καθε αναβαθμιση; Καλησπέρα. Δεν χρειάζεται να κάνεις factory reset,δεν υπάρχει λόγος. Όσο για της επαφές,κάνε αποθήκευση επαφών & στον λογαριασμό σου στο Google (Gmail)!Ή μπορείς να κάνεις backup στην κάρτα microsd. Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Μια ερωτηση... απο χτες που εβαλα την 2.3.5 εχω συνεχεια αρκετες εφαρμογες σε εκτελεση απο μονες τους το εχει κανεις αλλος η μονο εγω???:rolleyes: υγ. τις κλεινω και μετα ανοιγουν απο μονες τους παλι καποιες. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Μια ερωτηση... απο χτες που εβαλα την 2.3.5 εχω συνεχεια αρκετες εφαρμογες σε εκτελεση απο μονες τους το εχει κανεις αλλος η μονο εγω???:rolleyes: υγ. τις κλεινω και μετα ανοιγουν απο μονες τους παλι καποιες. Απλά έτσι δουλεύει το android, δεν υπάρχει κάτι να σε απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Λοιπον εδω υπαρχει και αυτη η εφαρμογη που κανει ενεργο το ραδιο του κινητου μας. και μιλαω για κανονικο fm ραδιο οχι ιντερνετικο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1344410 :) Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Λοιπον εδω υπαρχει και αυτη η εφαρμογη που κανει ενεργο το ραδιο του κινητου μας. και μιλαω για κανονικο fm ραδιο οχι ιντερνετικο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1344410 :) Παιδιά δούλεψε!!Σήμα καμπάνα λέμε!:p Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Η μπαταρια βελτιωθηκε καθολου μετη 2.3 ή εμεινε στα ιδια χαλια; Sent from my Touchpad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Η μπαταρια βελτιωθηκε καθολου μετη 2.3 ή εμεινε στα ιδια χαλια; Sent from my Touchpad using Tapatalk Καλημέρα.Σε οδικό ταξίδι 7 ωρών,με μουσική-παιχνίδι-φωτογραφική μηχανή (υπεροχα τοπία στην χώρα μας!)και ιντερνετ μέσω δικτύου,ξεκίνησα απο Αθήνα 100% και έφτασα με 48%.Οπότε ναι.Βελτιώθηκε! Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 παιδια καποιος μπορει να μας διαφωτιση πως θα το κανουμε μεσω Pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 παιδια καποιος μπορει να μας διαφωτιση πως θα το κανουμε μεσω Pc θα μπεις στην ιστοσελιδα της LG και θα κατεβασεις το αρχειο LGmobile update και επισης το usbdriver για το κινητο σου. μετα θα τα κανεις εγκατασταση στο pc σου. Ανοιγεις το πραγραμμα κανεις το κινητο σου συνδεση με το usb στο pc και ολα τα αλλα ειναι ευκολα μετα. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Όντως δουλεψε. Πολύ καλό πρόγραμμα παιδιά. Κατεβάστε το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 θα μπεις στην ιστοσελιδα της LG και θα κατεβασεις το αρχειο LGmobile update και επισης το usbdriver για το κινητο σου. μετα θα τα κανεις εγκατασταση στο pc σου. Ανοιγεις το πραγραμμα κανεις το κινητο σου συνδεση με το usb στο pc και ολα τα αλλα ειναι ευκολα μετα. τα εκανα,αλλα μαλλον κατι πηγε στραβα ...8α το δοκιμασω και αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapcor32 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 εχει καταφερει κανενας με την 2.3.5 να το κανει root? εχω δοκιμασει 2 lg και δεν τα κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Καλησπερά.Σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος του κινητού :happy: 1,Υπάρχει καμια βάση για το κινητό(sync and charge)? 2,Μπορούμε να συνδεσουμε στικάκια με καποια custom rom? 3,Όταν συνδέουμε το κινητό με hdmi μόνο τα βίντεο προβάλονται σε 1080ρ?Πχ αν ανοίξω τον browser θα προβάλεται και αυτός σε 1080p η στην ανάλυση του κινητού (800x480) ? 4,Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή θηκη σχετικά λεπτή?και έναν screen protector με προστατευτικό και για τις κάμερες? 5,Καινούριο καπάκι (μήπως γίνει τπτ ) 6, 2η μπαταρία ή μια εξωτερικη? Ευχαριστώ Edited December 4, 2011 by johnko1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapcor32 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 :protest::protest: Γεια σας φιλοι μου.Θυμαστε μερικες σελιδες πιο πισω που ελεγα την περιπετεια μου κατα την προσπαθεια αναβαθμισης?με το brickarisma και την αλλαγη πλακετας απο service? Ε λοιπον ναι ξανα τα ιδια.και εννοειται πως δεν ασχολουμαι με root και τετοια. Τι να πω μου εγραψε το update tool οτι υπαρχει αναβαθμιση.με χαρα λεω ωραια επιτελους gingerbread?ετσι? ΑΜΔΕ ΓΑΜ..ΩΤΗ ΜΟΥ .ξανα τα ιδια .τι να πω το χειροτερο update tool ,και καποτε στο galaxy s θεωρουσα οτι χειροτερο Απο το kies δεν θα υπαρξει.Τα χω παρει κρανιο λεμε.!!! ας ελπισουμε οτι το service θα ανταποκριθει παλι γρηγορα και σωστα.:angry::angry::angry: ΕΓΩ φιλε μου το επαθα 3 φορες σε ενα μηνα.μεχρι που τους εκραξα στο service και με ειπαν να παω στο πλαισιο που το πηρα να αφησω το παλιο και να παρω καινουργιο και ετσι εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Εγω το πηρα απο Αγγλια.Με Αγγλικη αποδειξη.ΔΕν φταιει το κινητο.Αφου μου αλλαξαν την πρωτη φορα την πλακετα και ετσι αλλαξε το imei και το serial number.Ειναι θεμα driver .Μολις κατεβαζει την αναβαθμιση και παει να την κανει εγκατασταση στο κινητο τοτε στο 16-20 % σταματαει ,λεει οτι σταματησε η επικοινωνια του pc με το κινητο και δεν αναγνωριζει το omap.Βγαζει αγνωστη συσκευη.Ακομη και αν κανω επανεγκατασταση τους drivers βγαζειτο ιδιο.Δυστυχώς σβήνει και το resrore mode απο το κινητο και ετσι δεν μου ανοιγει το mode να κανω διαδικασια επαναφορας.Ασε ταχω παρει κρανιο λεμε.ΚΡΑΝΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! Φίλε μου κι έμενα το ίδιο έκανε και τελικά αφού δοκίμασα σε 2 -3 άλλα pc με win7 (με το ίδιο αποτέλεσμα) το δοκίμασα και σε ένα παλιό pc με win XP και πέρασε σωστά το update... Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Μολις το εστειλα στο service.δεν σκεφτήκα οτι πρεπει να εχω pc με xp.Ασε φιλε δραμα γιατι απο οτι καταλαβα ,τα ιδια θα γινουν και κατα την αναβαθμιση σε icecream. Ελα ντε, αυτό ήταν αιτία και πήρα το Note... Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 AKOMA kai τωρα την υστατη στιγμη δεν μπορεσα να το κανω αναβα8μηση ,βρεεεε τοσο δυσκολο ειναι ρε γμτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδιά βοηθήστε λίγο η κοπέλα μου αγόρασε lg otimus 3d και σήμερα παραπονέθηκε ότι κάνη κάνα 5λεπτο να ανοίξει η κάμερα φαντάζομαι δεν είναι φιλολογικό ε ?:confused: Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδιά βοηθήστε λίγο η κοπέλα μου αγόρασε lg otimus 3d και σήμερα παραπονέθηκε ότι κάνη κάνα 5λεπτο να ανοίξει η κάμερα φαντάζομαι δεν είναι φιλολογικό ε ?:confused: Σε καμία περίπτωση, κάτι δεν δουλεύει σωστά. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Σε καμία περίπτωση, κάτι δεν δουλεύει σωστά. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με ότι αυτό συνεπάγεται. Το δοκίμασε το πρωί τίποτα. :( λες να το πάμε στην lg ? Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Αν μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (το έκανε σίγουρα σωστά; ) εξακολουθεί να έχει πρόβλημα ίσως χρειάζεται επίσκεψη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Αν μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (το έκανε σίγουρα σωστά; ) εξακολουθεί να έχει πρόβλημα ίσως χρειάζεται επίσκεψη στο service. Ναι σωστά το έκανε το έλεγξα και εγώ. Οκ θα πάει στην LG Ευχαριστώ για της άμεσες απαντήσεις.:) Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Καλησπερά.Σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος του κινητού :happy: 1,Υπάρχει καμια βάση για το κινητό(sync and charge)? 2,Μπορούμε να συνδεσουμε στικάκια με καποια custom rom? 3,Όταν συνδέουμε το κινητό με hdmi μόνο τα βίντεο προβάλονται σε 1080ρ?Πχ αν ανοίξω τον browser θα προβάλεται και αυτός σε 1080p η στην ανάλυση του κινητού (800x480) ? και έναν screen protector με προστατευτικό και για τις κάμερες? 5,Καινούριο καπάκι (μήπως γίνει τπτ ) 6, 2η μπαταρία ή μια εξωτερικη? Ευχαριστώ Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει γιατί αυριο παιρνω το κινητό!!!!! Α και κάτι ακόμα:Ο stock video player λέει τίποτα ή να βάλω άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Λοιπον παιδια μολις το πηρα στα χερια μου.Gingerbread 2.3.5.Μπραβο βρε lg. Συνεχιζεις να με εκπλήσεις. Αμα είναι για κάθε update να πρέπει να στείλεις το κινητό στο service φεξε μου και γλυστρησα... Sent from my Touchpad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Εγώ πάντως έκανα κανονικά το update σε windows 7 x64 και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Άντε υπομονή για cm9!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts