savdown Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 (edited) Παιδια μια ερωτηση και μονο.και να παρακαλεσω οποιος απαντηση ας το κανει αντικειμενικά. Δεν ρωταω για να γινει καποια αντιπαραθεση,αλλα σαν ασχετος δεν ξερω πολλα απο τα εσωτερικα του καθε κινητου, επεξεργαστη-μνημη-gpu κτλ. Μιας και το ποσο που θα δωσω ειναι σχετικα μεγαλο για την εποχη που ζουμε για ενα απο τα 2 κινητα. Το θελω να κανει λιγο απο ολα,και σαν φωτο-gps-games-internet κτλ.Και γενικα να ειναι δυνατο το κινητο. Δεν μιλαω για την ποιοτητα υλικων-κατσκευης-συναρμογης,εκει τα επιασα στα χερια μου και ειδα ποιο ειναι το καλυτερο. Λοιπον το Sony Αrc s η το Lg optimus 3d? Κάνει για όλα αυτά που θες, συγκεκριμένα το χρεισιμοποιώ πολύ με gps- internet και λίγο για games photos. Οι φωτογραφίες είναι αρκετά καλές και πολύ καλύτερες από το htc wildfire που είχα, games παίζει τα πάντα και χωρίς πρόβλημα gps κλειδώνει γρήγορα χωρίς πρόβλημα και εδώ. Internet ότι περιμένεις από κινητό απλά βάλε τον dolphine browser που είναι καλύτερος. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα 350€ που έδωσα και θα το κρατήσω πολύ καιρό ειδικά όταν πάρει και την ICS αναβάθμιση. Τώρα βλέποντας και τα χαρακτηριστικά του Sony μάλλον υπερτερή σε όλα του LG και είναι και λίγο φτηνότερο, οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει το 3D καλύτερα να επιλέξεις το Sony. Edited March 4, 2012 by savdown Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Κάνει για όλα αυτά που θες, συγκεκριμένα το χρεισιμοποιώ πολύ με gps- internet και λίγο για games photos. Οι φωτογραφίες είναι αρκετά καλές και πολύ καλύτερες από το htc wildfire που είχα, games παίζει τα πάντα και χωρίς πρόβλημα gps κλειδώνει γρήγορα χωρίς πρόβλημα και εδώ. Internet ότι περιμένεις από κινητό απλά βάλε τον dolphine browser που είναι καλύτερος. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα 350€ που έδωσα και θα το κρατήσω πολύ καιρό ειδικά όταν πάρει και την ICS αναβάθμιση. Τώρα βλέποντας και τα χαρακτηριστικά του Sony μάλλον υπερτερή σε όλα του LG και είναι και λίγο φτηνότερο, οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει το 3D καλύτερα να επιλέξεις το Sony. σε τι υπερτερεί το arc s?Είναι μονοπύρηνο, έχει μόνο 1GB εσωτερική μνήμη και 512 Ram (όπως το o3d).Μόνο η κάμερα του είναι καλύτερη για φωτογραφία.Η cpu είναι στα 1.4(μονορύρηνο) και του O3D στα 1(διπύρηνο) οπότε θεωρητικά το πρώτο είναι πιο smooth κατά την πλοήγηση στο μενού,αλλά τα διπύρηνα έχουν καλύτερο multitasking,ειδικά στα βαριά παιχνίδια δείχνουν τη δύναμη τους. Μόνο αυτό το λινκ βρήκα αλλά δεν λέει πολλά http://geekaphone.com/compare/Sony-Ericsson-Xperia-arc-S-vs-LG-Optimus-3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 σε τι υπερτερεί το arc s?Είναι μονοπύρηνο, έχει μόνο 1GB εσωτερική μνήμη και 512 Ram (όπως το o3d).Μόνο η κάμερα του είναι καλύτερη για φωτογραφία.Η cpu είναι στα 1.4(μονορύρηνο) και του O3D στα 1(διπύρηνο) οπότε θεωρητικά το πρώτο είναι πιο smooth κατά την πλοήγηση στο μενού,αλλά τα διπύρηνα έχουν καλύτερο multitasking,ειδικά στα βαριά παιχνίδια δείχνουν τη δύναμη τους. Μόνο αυτό το λινκ βρήκα αλλά δεν λέει πολλά http://geekaphone.com/compare/Sony-Ericsson-Xperia-arc-S-vs-LG-Optimus-3D Αναλόγως τι ζητάς απο το κινητό, η φωτογραφία θα είναι σίγουρα καλύτερη στο Arc όπως και η οθόνη που είναι LED. GPS- ιντερνετ δεν περιμένω διαφορές και για games το LG αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι κάποιος έχει προτεραιότητα τα παιχνίδια σε σχέση με την κάμερα και την οθόνη. Πάντως άλλο ένα μειονέκτημα του Sony που βρήκα είναι πως βγάζει βίντεο 720ρ αντί του 1080ρ του LG οπότε είναι σημασία έχει τι θέτει ο καθένας σαν προτεραιότητα μια και ξεκάθαρα δεν ξεχωρίζει κανένα. Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 @eixkeixk οσο πιο αντικειμενικά μπορω τα παρακατω. Μιας και τα δουλεψα και τα 2 να πω τα παρακατω. Οκ μεταξυ μας τωρα δεν το φτανει το lg το sony σε τπτ σχεδον.(Το sony τρωει τα κολληματακια του συχνα-πικνα.) Ειναι αμεσα ορατο στην πλοηγηση στο νετ οτι ψιλοσκαλωνη. Ειναι αρκετα πιο δυνατο το κντ τις lg και αυτο το βλεπεις σε πολλα σημεια σε καθημερινη χρηση,αλλωστε το sony ειναι απλα υπερχρονισμενο απο το 1 στα 1.4....μονοπυρινο...βεβαια αυτο σημαινει καλυτερη μπαταρια σε χρονους αναμονης-χρησης. Οκ μονο σε καμερα ειναι καλυτερο στις φωτο παντα,γιατι στο video ειναι και εκει πισω.Και ισως ενα κλικ καλυτερη οθονη σε εξωτερικους χωρους παντα.Για να μην πω τωρα για τα πλαστικα του πονεμενη ιστορια,δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχει η sony στον τομεα αυτο,στο κορυφαιο κντ σου τουλαχιστον πρεπει να εχεις μια πιο καλη ποιοτητα στα πλαστικα σου,οσο και στην συναρμογη αυτων.Εαν κρατατε στο ενα χερι το lg και στο αλλο το sony καταλαβαινεις αμεσως την μεγαλη διαφορα στον τομεα αυτο.Οκ σε θεμα ομορφιας το sony ειναι μπροστα.Βεβαια η τιμη τους εχει μια διαφορα στα 100 ευρο περιπου οποτε ειναι σχετικα σεβαστη για πολλους.:) Εγω παντως το εδωσα το sony μιας και δεν με καλυψε,περιμενα περισσοτερα να πω την αληθεια.Βεβαια με το lg βγαζω δεν βγαζω 2 μερες με την μπαταρια αλλα το δουλευω κιολας αρκετα. Αλλα και παλι περι ορεξεως λενε σπανακοτυροπιτα..........:D Αυτα τελειως φιλικα και οσο πιο αντικειμενικά μπορω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_296 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλησπερα! Αλλαξα την sd και εβαλα μεγαλητερη σε χωρητικοτητα αντιγραφοντας ολα τα αρχεια που ειχα στην παλια με αποτελεσμα οταν ανοιξα το κιν. ηταν λες και εγινε hard reset. Χαθηκαν ολες οι εφαρμογες και οι επαφες. Στην εσωτερικη sd η χωρητικοτητα παραμενει η ιδια. Τι εχει γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλησπερα, νεος κατοχος του optimus 3d κι εγω εδω και 2-3 μερες...πολυ ευχαριστημενος. βλεπω οτι πολλοι βαζουν την ρομ του ThiaiZ....δουλευουν τα παντα σε αυτη τη ρομ? υπαρχει καποιος οδηγος για τα βηματα που πρεπει να κανω? απο τι εχω καταλαβει θα πρεπει να μαι root(ειμαι ηδη),να φλασαρω το cwm(θα βαλω το touch cwm),να περασω το gb baseband V21a,μετα τα σχετικα wipes και install...σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλησπερα, νεος κατοχος του optimus 3d κι εγω εδω και 2-3 μερες...πολυ ευχαριστημενος. βλεπω οτι πολλοι βαζουν την ρομ του ThiaiZ....δουλευουν τα παντα σε αυτη τη ρομ? υπαρχει καποιος οδηγος για τα βηματα που πρεπει να κανω? απο τι εχω καταλαβει θα πρεπει να μαι root(ειμαι ηδη),να φλασαρω το cwm(θα βαλω το touch cwm),να περασω το gb baseband V21a,μετα τα σχετικα wipes και install...σωστα? αμα έχεις gingerbread δεν χρειάζεσαι να εγκαταστήσεις το baseband.Τα υπόλοιπα σωστα τ'άπες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 την επισημη 2.3.5 φοραω τωρα...αρα δεν χρειαζεται να πειραξω baseband ετσι? η ρομ τι λεει? καλη,σταθερη,δουλευουν τα παντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_lin Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπερα παιδια Νεος κατοχος LG optimus 3D και ψαχνομαι.... μπορειτε να μου πειτε πως 8α αποκτησω την αναφορα παραδοσης στα μνμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια Νεος κατοχος LG optimus 3D και ψαχνομαι.... μπορειτε να μου πειτε πως 8α αποκτησω την αναφορα παραδοσης στα μνμ? Εμένα πάντως έχει κανονικά αναφορά στο κάθε μνμ ξεχωριστά, απλώς δεν καταγράφει κάπου όλες τις αναφορές μαζί. Και μια πληροφορία που μερικοί ίσως να μην γνωρίζουν, γράφτηκα στο LG smartworld Uk γιατί δεν έχει για Ελλάδα και έχει αρκετές εφαρμογές και κυρίως παιχνίδια(NOVA2,Splinter Cell κλπ) δωρεάν. Edit: Μόλις κατέβασα 1 τότε χάθηκε η προσφορά για τα υπόλοιπα, μάλλον έχει περιορισμό 1 δωρεάν τον μήνα ή κάτι τέτοιο. Edited March 7, 2012 by savdown Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλησπερα παιδια Νεος κατοχος LG optimus 3D και ψαχνομαι.... μπορειτε να μου πειτε πως 8α αποκτησω την αναφορα παραδοσης στα μνμ? Όπως σε όλα τα Android, άνοιξε την εφαρμογή για τα μηνύματα, μετά menu > settings και τσέκαρε την επιλογή για αναφορά παράδοσης σε SMS ή/και MMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 παιδιά πήρα το καλώδιο hdmi και το σύνδεσα στην τηλεόραση. όμως κάθε φορά που κλείνει η οθόνη, χάνεται το σήμα στη τηλεόραση. πχ ακούω ένα τραγούδι και όταν το κινητό πέφτει στην αναμονή, χάνεται το hdmi σήμα στην τηλεόραση.... πια είναι η λύση? δεν υπάρχει και επιλογή να μένει πάντα ανοιχτό το τηλέφωνο και να μην πέφτει στην αναμονή... με σπάσαν τα νεύρα Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 παιδιά πήρα το καλώδιο hdmi και το σύνδεσα στην τηλεόραση. όμως κάθε φορά που κλείνει η οθόνη, χάνεται το σήμα στη τηλεόραση. πχ ακούω ένα τραγούδι και όταν το κινητό πέφτει στην αναμονή, χάνεται το hdmi σήμα στην τηλεόραση.... πια είναι η λύση? δεν υπάρχει και επιλογή να μένει πάντα ανοιχτό το τηλέφωνο και να μην πέφτει στην αναμονή... με σπάσαν τα νεύρα πήγαινε ρυθμίσεις,οθόνη.Αν και εγώ έχω widget και κάνω τη δουλειά μου (go switch) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 μου εχουν σπασει τα νευρα,κανω οτι ακριβως λεει και δεν μπορω να κανω την αναβαθμηση απο 2.2.2 σε 2.3 μπορει να με βοηθησει καποιος.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 μου εχουν σπασει τα νευρα,κανω οτι ακριβως λεει και δεν μπορω να κανω την αναβαθμηση απο 2.2.2 σε 2.3 μπορει να με βοηθησει καποιος.ευχαριστω κάνε εγκατάσταση τους drivers και επανεκίνηση τον υπολογιστή.ενεργοποίησε στο κινητό το usb debugging και σύνδεσε το στο Pc.Δοκίμασε 1-2 φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Εμένα πάντως έχει κανονικά αναφορά στο κάθε μνμ ξεχωριστά, απλώς δεν καταγράφει κάπου όλες τις αναφορές μαζί. Και μια πληροφορία που μερικοί ίσως να μην γνωρίζουν, γράφτηκα στο LG smartworld Uk γιατί δεν έχει για Ελλάδα και έχει αρκετές εφαρμογές και κυρίως παιχνίδια(NOVA2,Splinter Cell κλπ) δωρεάν. Edit: Μόλις κατέβασα 1 τότε χάθηκε η προσφορά για τα υπόλοιπα, μάλλον έχει περιορισμό 1 δωρεάν τον μήνα ή κάτι τέτοιο. πως έκανες το register? ζητάει αριθμό τηλεφώνου +44 Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 πως έκανες το register? ζητάει αριθμό τηλεφώνου +44 Δεν θυμάμαι, δοκίμασε με αριθμό απο google. Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n958gb Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Μάγκες έχω από χθες την Thiaiz v2.5 και το κινητό πετάει.Έβαλα και overclock modules μετά για ακόμα πιο τρελές ταχύτητες.Να μερικές φωτογραφίες απο quadrant,τις δοκίμασα απο μια φορα αρα δεν είναι 100% σίγουρα,μπορεί να πάει παραπάνω χωρίς overclock http://img594.imageshack.us/img594/2392/shotfeb2820120.png με overclock στα 1188MHz :D http://img804.imageshack.us/img804/7964/shotfeb2820123.png Και εγω εβαλα παιδια χθες την ThiaiZ03D v.2.6 και παει ταχυτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 και γω εδω και 2-3 μερες εχω την ρομ του ThiaiZ03D πολυ καλη πολυ σταθερη στο quadrant μου βγαλε 3028 :D απο τι θυμαμαι...με την μαμα ρομ εβγαζε 2098...:wacko: (αν και απο τι διαβασα στην εκδοση 2 του quadrant θα διορθωθουν πολλα προβληματα σχετικα με τα dual/quad core κινητα)... μολις πριν λιγο εκανα εγγραφη στο lg smart world...εχει αρκετα βιντεακια 3d και εφαρμογες/παιχνιδια 3d....συν τις απλες εφαρμογες του μαρκετ(ή google play καλυτερα:rolleyes:) για τον φιλο που ρωταει πιο πανω πως γινεται η εγγραφη,εγω την εκανα απο το site του lg smartworld και εβαλα καναδα και ενα τηλεφωνο καναδα που βρηκα απο το google:p ολα καλα...εχω αρχισει ηδη και κατεβαζω διαφορα απο κει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n958gb Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 και γω εδω και 2-3 μερες εχω την ρομ του ThiaiZ03D πολυ καλη πολυ σταθερη στο quadrant μου βγαλε 3028 :D απο τι θυμαμαι...με την μαμα ρομ εβγαζε 2098...:wacko: (αν και απο τι διαβασα στην εκδοση 2 του quadrant θα διορθωθουν πολλα προβληματα σχετικα με τα dual/quad core κινητα)... μολις πριν λιγο εκανα εγγραφη στο lg smart world...εχει αρκετα βιντεακια 3d και εφαρμογες/παιχνιδια 3d....συν τις απλες εφαρμογες του μαρκετ(ή google play καλυτερα:rolleyes:) για τον φιλο που ρωταει πιο πανω πως γινεται η εγγραφη,εγω την εκανα απο το site του lg smartworld και εβαλα καναδα και ενα τηλεφωνο καναδα που βρηκα απο το google:p ολα καλα...εχω αρχισει ηδη και κατεβαζω διαφορα απο κει... και μενα φιλε μου 3027 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 και μενα φιλε μου 3027 α ωραια τοτε:p:p μπορει να δοκιμασω και τα oc modules να δω αν αλλαξει κατι και βλεπουμε:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Στα 299 ευρο πλεον το κντακι μας στο media markt............:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Παίδες, παίζει τίποτα με usb host σε αυτή την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 να ρωτησω πιο ειναι καλητερο optimus 3d h to evo 3d? το evo εχει 1 giga ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 (edited) ειναι αληθεια οτι το 3D δεν εχει ραδιοφωνο? Edited March 15, 2012 by cute_eyes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts