Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus 3D (P920)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με την 2.3.5 ποσο βγαζει στο quadrant εχει καθολου βελτιωση???? το λεω γιατι σαν hardware ειναι καλυτερο του galaxy s2 και ελεγαν οτι φταιει η 2.2...

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα μπεις στην ιστοσελιδα της LG και θα κατεβασεις το αρχειο LGmobile update και επισης το usbdriver για το κινητο σου.

μετα θα τα κανεις εγκατασταση στο pc σου.

Ανοιγεις το πραγραμμα κανεις το κινητο σου συνδεση με το usb στο pc και ολα τα αλλα ειναι ευκολα μετα.

to εκανα αλλα μου λεει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη, γιατι αυτο? Υπαρχει κανενα link να την κατεβάσω? SOS

Edited by steliosk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Guest XristisFol

Καλησπερα παιδια.

Δυο ερωτησεις θα ηθελα να κανω και αν μπορειτε παρακαλω να μου απαντησετε.

1ον) Αν καποιος εχει βαλει την 2.3.5 ας κανει εναν κοπο και να μας πει τι ακριβως αλλαγες εχει. Ετσι απλως για να ξερουμε βρε αδελφε τι καλο θα παρουμε στις 19 Δεκεμβρη.

2ον) Εχει "τολμησει" καποιος να βαλει μεγαλυτερη μπαταρια στο LG? Εγινε τιποτε καλυτερο ή μπα? Θα ηθελα τη γνωμη σας. Με μια προχειρη ερευνα που εκανα ειδα οτι αυτες οι μπαταριες ερχονται απο Hong Kong κι ετσι, και με κυριευσαι ενας φοβος. Εχει κανεις να προτηνει κατι? Ειναι αξιοπιστες ή οχι? Μπορει να μου πει καποιος απο που μπορω να αγωρασω καποια αξιοπιστη και να εχω καλο αποτελεσμα? Ειτε απο καταστημα ειτε και ηλεκτρονικα.

Ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος στο forum. Αν ειμαι παρακαλω δωστε μου ενα link για το που μπορω να συζηταω τετοια θεματα.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..

to εκανα αλλα μου λεει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη, γιατι αυτο? Υπαρχει κανενα link να την κατεβάσω? SOS

δοκιμασε κανα δυο φορες ακομα.Αν δε στο βγαλει τοτε η το κινητο σου δεν ειναι gr το γραφει στο κουτι.

τοτε θα περιμενεις λιγες μερες ακομα.

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Μου το εβγαλε και εμένα στην αρχή.Δοκίμασε να διαγράψεις τους drivers και ξαναδοκίμασε

Στο δικό μου κάποιες φορές γράφει πως δεν υπάρχει update, ενώ κάποιες φορές γράφει πως υπάρχει. Όταν συμβαίνει το 2ο, πατάω το "start updating", μου ανοίγει ένα άλλο παράθυρο το οποίο πάλι ψάχνει για μοντέλο, λειτουργικό κτλ αλλά μετά μου λέει ότι "δεν υποστηρίζεται αναβάθμιση για αυτό το μοντέλο". Μάλλον θα πρέπει να περιμένω καμιά 10αριά μέρες ακόμα.

Εχει αρκετες μικρο αλλαγες με σημαντικοτερες το φλας στην 3d camera, την επεξεργασια βιντεο και το πολυ καλυτερο task manager. Η μεγαλη διαφορα του ειναι η διαρκεια της μπαταριας του. το εχω αναβαθμισει απο τις 21 νοεμβρίου και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι με μεση χρηση κραταει δυο μερες ευκολα. Ξεχάστε τα απογευματινά φορτισμάτά χωρίς λόγο. ειδικα στη χρηση του wi-fi εχω δει τεραστια διαφορα. Επιπλέον το ραδιόφωνο που έχουν ανεβάσει στο xda ειναι το μόνο που του έλειπε. Πλέον ειναι και επίσημα το καλύτερο κινητό της αγοράς.

Ωραίο το gb, αλλά έχει κάποια θεματάκια, ορισμένα από οποία είναι σπαστικά. π.χ μπορεί να τύχει να σε παίρνουν τηλέφωνο και ενώ να ακούνε ότι καλεί κανονικά, στο κινητό σου να μην φαίνεται (ούτε να ακούγεται) τίποτα. Επίσης κάποιες φορές μου έχει κολήσει η κάμερα. Γενικά χρειάζεται αρκετή περιποίηση ακόμη. Ελπίζω να βγάλει σύντομα διορθώσεις η lg :)

Ωραίο το gb, αλλά έχει κάποια θεματάκια, ορισμένα από οποία είναι σπαστικά. π.χ μπορεί να τύχει να σε παίρνουν τηλέφωνο και ενώ να ακούνε ότι καλεί κανονικά, στο κινητό σου να μην φαίνεται (ούτε να ακούγεται) τίποτα. Επίσης κάποιες φορές μου έχει κολήσει η κάμερα. Γενικά χρειάζεται αρκετή περιποίηση ακόμη. Ελπίζω να βγάλει σύντομα διορθώσεις η lg :)

Εγω δεν εχω τιποτα απο αυτα που γραφεις και την εχω 3 εβδομαδες + την ρομ στο κινητο.

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

μεσω ΟΤΑ εχουμε κατι παιδια ;δεν μπορεσα να το κανω ακομα ..το κινητο το εχω παρει απο εξωτερικο

μπα μου φαίνεται μας δουλεύει η lg...Δοκιμάζω ΟΤΑ για GB και λέει δεν υπάρχει ενημέρωση.Συνδεώ το κινητό στο pc και update found!Στο θέμα υποστήριξη είναι λιγο χάλια :p

Πήρε ένας φίλος μου σήμερα το κινητό και του το έφτιαξα. Δεν βρήκα όμως τρόπο να συγχρονίσω τις επαφές του με το facebook για να περαστούν οι φωτογραφίες και τα updates στις επαφές του. Γίνεται κι απλά δεν το βρήκα ή δεν γίνεται. Αν έχει απαντηθεί ξανά ζητάω συγνώμη αλλά με μία γρήγορα ματιά που έριξα δεν μπόρεσα να το εντοπίσω.
Θάνος

γεια σας παιδιά έχω εδώ και 2 μέρες που πήρα το LG optimus 3D από το vnp.gr λοιπόν να αναφέρω αρχικά κάτι πολύ σημαντικό, η συσκευασία του κινητού δεν ήτανε σφραγισμένη και έλειπε το καλώδιο hdmi :(

λοιπόν ας πω παρακάτω..

το κινητό φοράει 2.2.2 froyo δυστυχώς μάλλον δεν είναι ελληνικό και δεν γίνετε update..

το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι είναι αρκετά αργό σαν κινητό.. εκεί που το χρησιμοποιούσα ξαφνικά άρχισα να κάνει κάτι περίεργα lag... επίσης κάτι άλλο περίεργο που παρατηρισα είναι όταν έχω στην αρχική οθόνη κάποιο wallpaper κολλάει λίγο.. όταν βάλω όμως ένα live wallpaper είναι πιο smooth.. είχε ρε παιδιά κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα με την 2.2.2 ?? αρχίζω τώρα και προβληματίζομαι.. σκέφτομαι να το πάω για αντικατάσταση... αλλα μερικές φορες σέρνεται υπερβολικά στην αρχική οθόνη και κάνει κάτι lag και είναι σπαστικό.. να φταίει λέτε το λογισμικό? επίσης το έκανα και hard reset και το πρόβλημα συνεχίζεται..

και το άλλο τώρα.. η μπαταρία του μου θυμίζει LG arena... μέσα σε 2 ώρες χρήσης και λίγο 3D τελειωσε..

επίσης αργεί και να φόρτωση... :(

αχ τι επαθα!!!!Ετρεξα rom manager,το κινητό κολλησε και έκανε hard reset!!!Πάνε όλα τα save από τα παιχνιδια :mad:

καλησπερα κυριοι

εχω προβλημα με το κινητο μου

ενω το κινητο ειναι ανοιχτο με σημα κανονικα οταν με καλουν σε αυτους χτυπαει κανονικα ενω σε εμενα

ακρα του ταφου σιωπη

ξερει καποιος τι πρεπει να κανω !!!!!!!!

καλησπερα κυριοι

εχω προβλημα με το κινητο μου

ενω το κινητο ειναι ανοιχτο με σημα κανονικα οταν με καλουν σε αυτους χτυπαει κανονικα ενω σε εμενα

ακρα του ταφου σιωπη

ξερει καποιος τι πρεπει να κανω !!!!!!!!

Το πρόβλημα δηλαδή είναι στον ήχο; Ή δε φαίνεται καθόλου στην οθόνη του τηλεφώνου ότι δέχεται κλήση;

Φίλε να ξέρεις ότι αυτό ειναι θέμα του task manager σου χρησιμοποιείς. στο 2.2 δεν είχες πρόβλημα γιατί το task manager που είχε μαμα ήταν ψιλό άχρηστο. τώρα όμως ειναι πολύ αλλαγμενο, και για αυτο εχουν προφανως ασυμβιβαστο.

δε φαίνεται καθόλου στην οθόνη του τηλεφώνου ότι δέχεται κλήση

Ειχα παθει το ιδιο κ εγω. Βεβαια στο δικο μου, το τηλεφωνο δεν επανερχοταν ποτε κ επρεπε να βγαλω κ να ξαναβαλω τη μπαταρια για να δουλεψει. Το εκανε αρκετα συχνα και το εστειλα στην LG, οπου μου αλλαξαν την πλακετα και τωρα δουλευει μια χαρα. Αν συνεχιζει να στο κανει παρε ενα τηλ στο support της LG

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

τελικά έγινε το update σήμερα και πλέον έχω 2.3.5 :D

είναι πολύ καλύτερο τώρα και με την μπαταρία ακόμα.. απλά κάνει κάτι περίεργα μερικές φορες αλλα δεν με πειράζει τόσο.. :p

Edited by omorfonios

Και εγώ από σήμερα είμαι χρήστης του P920 :D

Βρε παιδιά, τα άσπρα τα P920 είναι άσπρα μόνο από πίσω και τα κουμπιά τους? :p

Από μπροστά εμένα γιατί είναι μαύρο? :p

Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος να διαπιστώσω 100% άμα το κινητό είναι ελληνικό ή όχι?

Edited by ktar_i

Επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω το κινητό γιατί παίζει τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές στα μικρά μαγαζιά το βρίσκεις 350€ και στα γνωστά ξεκινάει από 150€ πάνω. Διαβάζω και κάτι προβλήματα με τις εισερχόμενες κλήσεις αυτά υπάρχουν σε όλους;

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Καλησπέρα παιδιά,

αύριο θέλω να πάω να αγοράσω το 3D. Πήγα σήμερα το είδα σε δύο διαφορετικά καταστήματα ενός εμπορικού κέντρου και και τα δύο είχαν το ίδιο πρόβλημα. Ήταν αδύνατο να γράψεις μόνο ένα χαρακτήρα. Το πατούσα ελάχιστα και έγραφε 3 φορές το ίδιο γράμμα.

Έχεις συμβεί σε κάποιον από σας; Διορθώνεται με κάποιο update ίσως;

Θα εκτιμούσα μια απάντηση σήμερα καθώς σκέφτομαι αύριο να το χτηπήσω.

Ευχαριστώ.

Επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω το κινητό γιατί παίζει τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές στα μικρά μαγαζιά το βρίσκεις 350€ και στα γνωστά ξεκινάει από 150€ πάνω. Διαβάζω και κάτι προβλήματα με τις εισερχόμενες κλήσεις αυτά υπάρχουν σε όλους;

εγώ το πήρα στα 345 euro μπορώ να σου πω ότι το μονο πρόβλημα που έχει σε εμενα είναι να καθυστερεί η συσκευή.. ώρες... ώρες, μου σπάει τα νεύρα... :p

τώρα αυτό με τις εισερχόμενες κλήσης που λες δεν ύπαρxη σε όλους... αλλα πιστεύω θα το καλύπτει η εγγύηση ;)

Εγω δεν εχω τετοι θεμα φιλε μου

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω θα με βοήθαγε περισσότερο.