Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus 3D (P920)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 10κ έφτανα και τις 3 επανεκκινήσεις την ώρα. Με την 10d αρκετά πιο σταθερά αλλά είχα. Με την 2.3.5 τα reboots ανήκουν στο παρελθόν. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα και θα ευχαριστηθείτε το κινητό.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με 10κ έφτανα και τις 3 επανεκκινήσεις την ώρα. Με την 10d αρκετά πιο σταθερά αλλά είχα. Με την 2.3.5 τα reboots ανήκουν στο παρελθόν. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα και θα ευχαριστηθείτε το κινητό.

δλ απο την πρωτη εκδοση που ειχα μεχρι την τελευταια μονο εμενα δεν εχει κανει ποτε επανεκκινηση??? να και μια φορα που ειμαι τυχερος χαχαχα:)

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

δλ απο την πρωτη εκδοση που ειχα μεχρι την τελευταια μονο εμενα δεν εχει κανει ποτε επανεκκινηση??? να και μια φορα που ειμαι τυχερος χαχαχα:)

Κάρτα sd έχεις βάλει στο κινητό?

Κάρτα sd έχεις βάλει στο κινητό?

Ναι εχω βαλει καρτουλα.

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

χχαχα και γω απο τους τυχερους ειμαι ,ακομα ακομα και σε αυτονομια μπαταριας ,καλα τωρα δεν το δουλευω οπως στην αρχη βεβαια

χχαχα και γω απο τους τυχερους ειμαι ,ακομα ακομα και σε αυτονομια μπαταριας ,καλα τωρα δεν το δουλευω οπως στην αρχη βεβαια

κοιτα στο θεμα αυτονομιας το εχω ξαναγραψει οταν το εχω για browsing κραταει κανα 2ωρο το galaxy tab μου κραταει κανα 4ωρο οποτε για κινητο καλα ειναι.

καλησπερα παιδια προσπαθω να βαλω μια custom rom εχω κανει root το κηνιτο μου αλλα δεν καταλαβενω πωσ μπενει σηγκεκρημα αυτη NEW ACURATEAM GINGER 2.3.5 v2 rom που λεει οτι δουλευει καλα θα ηθελα αν ξερει καποιοσ ενα οδηγο πως να τι βαλω ευχαρισω η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και καλλα αγγλικα ευχαριστω και παλη...

καλησπερα παιδια προσπαθω να βαλω μια custom rom εχω κανει root το κηνιτο μου αλλα δεν καταλαβενω πωσ μπενει σηγκεκρημα αυτη NEW ACURATEAM GINGER 2.3.5 v2 rom που λεει οτι δουλευει καλα θα ηθελα αν ξερει καποιοσ ενα οδηγο πως να τι βαλω ευχαρισω η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και καλλα αγγλικα ευχαριστω και παλη...

με προσοχη φιλε μου γιατι πρεπει πρωτα να flashareis το καταλληλο baseband αλλοιως μπορει να brickareis το κινητο σου....θα σου ελεγα να περιμενεις την επισημη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Παιδια εχω θεμα. επεσε το κινητο μου απο τα χερια της κοπέλας μου, και αν και δουλεύει μια χαρά, γρατζουνιστηκε πολύ η οθόνη. Ξέρει κανεις αν μπορώ να κάνω τίποτα? πχ αν μπορώ να αλλάξω την πρόσοψη?

Παιδια εχω θεμα. επεσε το κινητο μου απο τα χερια της κοπέλας μου, και αν και δουλεύει μια χαρά, γρατζουνιστηκε πολύ η οθόνη. Ξέρει κανεις αν μπορώ να κάνω τίποτα? πχ αν μπορώ να αλλάξω την πρόσοψη?

δεν υπαρχει προσοψη μπροστα αλλα ειναι ολη οθονη (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος).....αρα αν σου γραντζουνιστηκε το τζαμακι νομιζω οτι αλλαζει ολο ως οθονη και κοστιζει πολλα.....ελπιζω να κανω λαθος:X:X:(

update: ισως να κανω και λαθος γιατι βασει αυτου του video φαινεται ο τυπος να εχει αλλαξει μονο τζαμακι

http://youtu.be/9ELiw6F637Y

Edited by ximikos_fil

παιδια αμα καει καποιο pixel στην οθονη το καλυπτει η εγγυηση ?
Αυτο ειναι συνηθως σπανιο να σου καει πιξελ μετα. Αρχικα αν εχει καμενο πιξελ

• Administrators
Αυτο ειναι συνηθως σπανιο να σου καει πιξελ μετα. Αρχικα αν εχει καμενο πιξελ

Όχι... μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή αν και το συνηθέστερο είναι μέσα στις πρώτες 10 ημέρες χρήσης.

παιδια αμα καει καποιο pixel στην οθονη το καλυπτει η εγγυηση ?

Επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία, από που είναι αγορασμένη η συσκευή;

Modpic.gif

Όχι... μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή αν και το συνηθέστερο είναι μέσα στις πρώτες 10 ημέρες χρήσης.
Μαλλον το ιδιο λεμε με διαφορετικα λογια.. :p Κατα καποιο τροπο ειναι σπανιο ειπα, δεν το απεκλεισα, αλλα συνηθως το βγαζει εξ αρχης, αρα τα ιδια λεμε φιλε γιαννη

δεν υπαρχει προσοψη μπροστα αλλα ειναι ολη οθονη (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος).....αρα αν σου γραντζουνιστηκε το τζαμακι νομιζω οτι αλλαζει ολο ως οθονη και κοστιζει πολλα.....ελπιζω να κανω λαθος:X:X:(

update: ισως να κανω και λαθος γιατι βασει αυτου του video φαινεται ο τυπος να εχει αλλαξει μονο τζαμακι

http://youtu.be/9ELiw6F637Y

μεταξυ τζαμιου και οθονης υοαρχει ενα υγρο ,δεν γινεται να αλλαξεις μονο το εξωτερικο παει πακετο

Καλημέρα παιδιά.Να ρωτήσω κάτι;

Έχετε βγάλει άκρη με την αναβάθμιση της συσκευής τελικά;Εγω την συνδέω με το PC Suite και μου λέει οτι δεν χρειάζεται αναβάθμιση.Και για Free To Air δεν το συζητώ..Δεν κουνιέται φύλλο...

Keep calm it just works.

μεταξυ τζαμιου και οθονης υοαρχει ενα υγρο ,δεν γινεται να αλλαξεις μονο το εξωτερικο παει πακετο

Φιλε εισαι σιγουρος για αυτο? εχω ξενερωσει πολυ ρε ****το

Φιλε εισαι σιγουρος για αυτο? εχω ξενερωσει πολυ ρε ****το
εχω αλλαξει 2-3 φορες ο8ονη σε παλιοτερο κινητο και το εχω διαπιστωση ..

το 3d δε σας ζαλίζει;

πριν λίγο είχα στα χ'έρια μου το κινητό και ζαλίστηκα στο πρώτο 3λεπτο

μετα απο λιγο το συνη8ιζεις και δεν εχεις κανενα προβλημα ,οτι ειναι στην αρχη ειναι το προβλημα

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Ρε παιδιά εμείς θα πάρουμε ICS. Τώρα θα μου πείτε κάτσε να πάρουμε Ginger και βλέπουμε, αλλά απ' ότι είδα η LG ανακοίνωσε ότι θα δώσει για το 2X. Βασικά περιμένω την αναβάθμιση, μιας και ηρεμήσει το κινητό γιατί μου κάνει πολλά κουλά τον τελευταίο καιρό και έτοιμος είμαι να το κάνω φριζμπι από το παράθυρο :mad:

πω-πω τι θα κανουμε?παλι αναμονη?καμια custom?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Δεν ισχυει βρε παιδια , εδω η ιδια η Lg λεει οτι εχει ξεκινησει στην ευρωπη. 21 του μηνος απο αυριο , ερχεται επισημα πρωτα στην ευρωπη. Καποιο ελληνικο site εκανε λαθος και εγραψε λαθος για 21 δεκεμβρη , και το ενα ειδε τι εγραφε το πρωτο και εκανε copy..:lol:. Απο αυριο τυπικα ξεκιναει "επισημα". Η ιδια η Lg κορεας μεσα απο το Facebook το εχει δηλωσει. Πηγη εδω = http://www.facebook.com/LGMobile?sk=wall ( Για του λογου το αληθες σε αυτα που λεω απο το Facebook Lg κορεας. "The enhanced Android 2.3 Gingerbread update for the LG Optimus 3D will provide:

Enhanced HSPA+ speed, Enriched 3D experience and Improved multimedia!

The update ¨is now available in Europe¨ and other markets will follow by the end of the year." )

Edited by aby

ρε παιδια με τα leaks πως παει η μπαταρια σας?

εχω βρει ενα τρελο bug που δεν δειχνει σωστα τα battery stats στις ρυθμισεις

αντε να δουμε με το επισημο...