Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus 3D (P920)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με κλειστό το WiFi και το 3g και με CPU governor στα 300 mhz όταν η οθόνη είναι κλειστή η μπαταρια γίνετα υποφερτη. Μόνο τότε όμως...

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δοκιμασα χτες και απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 1 μετα τα μεσανυχτα μου ειχε φτασει στο 67% η μπαταρια.

ειχα κανει 3 κλησεις ειχα κανα 35 λεπτο ιντερνετ και κανα 15 λεπτο παραγωγη 3d.

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Το δοκιμασα χτες και απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 1 μετα τα μεσανυχτα μου ειχε φτασει στο 67% η μπαταρια.

ειχα κανει 3 κλησεις ειχα κανα 35 λεπτο ιντερνετ και κανα 15 λεπτο παραγωγη 3d.

;) όχι άσχημα... αλλά σίγουρα δεν το πήραμε για να έχουμε το 3g κλειστό...

Πρέπει να περιμένουμε για άλλο kernel. Ειδικά η κατανάλωση του WiFi είναι απαράδεκτη

Με αυτή την μπαταρία ξεφεύγει από την κατηγορία του κινητού και γίνεται όπλο! Δεν ξέρω, εγώ δεν θα έδινα τόσα λεφτά για να το κάνω τούβλο. Εκτός κι αν έχεις σκοπό να πορευτεις πολύ καιρό μαζί του...

καλησπερα υπαρχει κανενα παραδειγμα πως περναμε stock rom στο κινητο

Αυτό γίνεται μέσω της σουίτας της LG αλλά πρώτα πρέπει να έχεις κάνει unroot τη συσκευή σου. Έχει ένα utility που κανείς update ή ξανακατεβαζεις και περνάς τη stock rom.

Γεια σας παιδια, θελω 2 διευκρινησεις!!!

πρωτον: ξερει κανεις πως να μεταφερω την μουσηκη μου και της φωτο απο την μνημη του κινιτου στην εξωτερικη καρτα SD για το LG optimus 3D... ???

λεπτομερια, ρωταωα να γινετε μεταφορα μεσω κινητου, χωρις την παρεμβαση του pc!!!!

επεισης αλλη μια απορια...αν κατεβασω το update της android το 2.3 για το ιδιο κινητο εκτως απο το οτι θα διαγραφουν οτι εχω μεσα, θα υπαρξει καποιο προβλημα πιστευεται???

Ευχαριστω!!

Γεια σας παιδια, θελω 2 διευκρινησεις!!!

πρωτον: ξερει κανεις πως να μεταφερω την μουσηκη μου και της φωτο απο την μνημη του κινιτου στην εξωτερικη καρτα SD για το LG optimus 3D... ???

λεπτομερια, ρωταω να γινετε μεταφορα μεσω κινητου, χωρις την παρεμβαση του pc!!!!

με εναν οποιοδηποτε file manager (π.χ. astro) απο το market μπορεις να το κανεις αυτο.

επεισης αλλη μια απορια...αν κατεβασω το update της android το 2.3 για το ιδιο κινητο εκτως απο το οτι θα διαγραφουν οτι εχω μεσα, θα υπαρξει καποιο προβλημα πιστευεται???

Ευχαριστω!!

αμα βρεις android 2.3 για optimus 3D πες το μας και μας να το κατεβασουμε!!

με εναν οποιοδηποτε file manager (π.χ. astro) απο το market μπορεις να το κανεις αυτο.

αμα βρεις android 2.3 για optimus 3D πες το μας και μας να το κατεβασουμε!!

Στειλτε και μενα ρε παιδια....

Χαχαχα......εχει καταντησει ανεκδοτο η αναβαθμιση...

Φιλε μου υπομονη...θα μας τη φερει ο αι βασιλης

Κύριοι ποια είναι η ποιο πρόσφατη stock rom version σε εμάς? Είναι η V10d? Γιατί αυτήν περνάω τώρα και είδα ότι η Αγγλία έχει την V10f. Εχουν σημαντικές διαφορές. Επίσης αναβάθμιση ΟΤΑ δεν πέρνει? Γιατί είχα την V10c και δεν μου έβγαζε αναβάθμιση. Μου έλεγε ότι είμαι ενημερωμένος. Και τώρα πάω να περάσω μέσω LG s/w update και έχει κολλήσει και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν εγκαταστάθηκε καλά κάποιο υλικό. Ρε μάγκες μήπως το brickara. Βοήθεια παρακαλώ. Εχει κολλήσει στο 6% της αναβάθμισης και δεν προχωράει. Το είχα και ρουταρισμένο. Αμα το αποσυνδέσω το έχασα το κινητό?

Edit: Τελικά δεν το πέρασε και το αποσύνδεσα, αλλά τουλάχιστον λειτούργησε. Ουφ... μαμώ την lg. Χειρότερη από την Sammy είναι. Το έκανα και unroot για καλό και κακό.

Edit2: Πέρασε τελικά η αναβάθμιση. Μου βγάζει V10f οπότε υποθέτω είναι η ποιο πρόσφατη. Καλιμπράρισμα μπαταρίας πέρνει το κινητό?

Edited by tzistsam

Κύριοι ποια είναι η ποιο πρόσφατη stock rom version σε εμάς? Είναι η V10d? Γιατί αυτήν περνάω τώρα και είδα ότι η Αγγλία έχει την V10f. Εχουν σημαντικές διαφορές. Επίσης αναβάθμιση ΟΤΑ δεν πέρνει? Γιατί είχα την V10c και δεν μου έβγαζε αναβάθμιση. Μου έλεγε ότι είμαι ενημερωμένος. Και τώρα πάω να περάσω μέσω LG s/w update και έχει κολλήσει και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν εγκαταστάθηκε καλά κάποιο υλικό. Ρε μάγκες μήπως το brickara. Βοήθεια παρακαλώ. Εχει κολλήσει στο 6% της αναβάθμισης και δεν προχωράει. Το είχα και ρουταρισμένο. Αμα το αποσυνδέσω το έχασα το κινητό?

Edit: Τελικά δεν το πέρασε και το αποσύνδεσα, αλλά τουλάχιστον λειτούργησε. Ουφ... μαμώ την lg. Χειρότερη από την Sammy είναι. Το έκανα και unroot για καλό και κακό.

Edit2: Πέρασε τελικά η αναβάθμιση. Μου βγάζει V10f οπότε υποθέτω είναι η ποιο πρόσφατη. Καλιμπράρισμα μπαταρίας πέρνει το κινητό?

Φιλε μου ειναι νομος και κανονας για το lg 3d οτι οταν θες να κανεις επανοφορα επισημου firmware η αναβαθμιση πρεπει να μην εχεις root. Για το καλιμπραρισμα δεν ξερω να σου απαντησω αλλα δεν νομιζω να εχεις να χασεις κατι με μια δοκιμη στο προγραμματακι..

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

• Administrators

Λέμε ότι καλό είναι να μην επαναλαμβάνεσαι, έχεις ρωτήσει ήδη αλλού όπου έχεις πάρει και απάντηση.

Τρία post έχεις και αυτά είναι για μια μπαταρία! Συνεχίζουμε...

Modpic.gif

Φιλε μου ειναι νομος και κανονας για το lg 3d οτι οταν θες να κανεις επανοφορα επισημου firmware η αναβαθμιση πρεπει να μην εχεις root. Για το καλιμπραρισμα δεν ξερω να σου απαντησω αλλα δεν νομιζω να εχεις να χασεις κατι με μια δοκιμη στο προγραμματακι..

δικιο εχεις. απλα εχω κακομαθει απο το galagy 3 και παρασυρθηκα στην αναβαθμηση με την μια. τελος καλο ολα καλα.

παιδια να παρω το 3d ή το 2x ?το μονο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια του και δεν ξερω αν θα εχει την ιδια υποστηριξει απο xda και cyanogen

• Administrators
παιδια να παρω το 3d ή το 2x ?το μονο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια του και δεν ξερω αν θα εχει την ιδια υποστηριξει απο xda και cyanogen

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Συνάδλφοι και συναγωνιστές...Σας παραθέτω απάντηση σε email που έστειλα στην LG.

Τους ρώτησα για αναβάθμιση και μπαταρία.

"Σας ευχαριστούμε τόσο για τα καλά σας λόγια όσο και για τον προσωπικό σας χρόνο που αφιερώσατε για να μας αποστείλλετε το μήνυμά σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν η ημερομηνία διαθεσιμότητας της αναβάθμισης σε 2,3. Σχετικά με την μπαταρία η αναβάθμιση δεν πρόκειται να αλλάξει κατί όσο αφορά την κατανάλωση. Για να βελτιώσετε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας πέρα απο την χρήση Wi-Fi, bluetooth και φωτεινότητα οθόνης θα χρειαστεί να προσέξετε την χρήση που κάνετε στο τηλέφωνο όσο αφορά τυχών εφαρμογές που καταναλώνουν γρήγορα την μπαταρία όπως skype ή άλλες εφαρμογες που έχετε κατεβάσει απο το market."

Ψιλο-απογοητεύτικα,αλλά δεν το βάζω κάτω...Το 3D τα σπάει και τέλος.

Keep calm it just works.

Συνάδλφοι και συναγωνιστές...Σας παραθέτω απάντηση σε email που έστειλα στην LG.

Τους ρώτησα για αναβάθμιση και μπαταρία.

"Σας ευχαριστούμε τόσο για τα καλά σας λόγια όσο και για τον προσωπικό σας χρόνο που αφιερώσατε για να μας αποστείλλετε το μήνυμά σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν η ημερομηνία διαθεσιμότητας της αναβάθμισης σε 2,3. Σχετικά με την μπαταρία η αναβάθμιση δεν πρόκειται να αλλάξει κατί όσο αφορά την κατανάλωση. Για να βελτιώσετε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας πέρα απο την χρήση Wi-Fi, bluetooth και φωτεινότητα οθόνης θα χρειαστεί να προσέξετε την χρήση που κάνετε στο τηλέφωνο όσο αφορά τυχών εφαρμογές που καταναλώνουν γρήγορα την μπαταρία όπως skype ή άλλες εφαρμογες που έχετε κατεβάσει απο το market."

Ψιλο-απογοητεύτικα,αλλά δεν το βάζω κάτω...Το 3D τα σπάει και τέλος.

Τωρα εσυ πιστευεις πως αυτοι ειναι σχετικοι??? στηλε μνμ στο επισημο mail της LG οχι της Ελλαδας.:cool:

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Κι εσύ πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι που να μεταμορφώσει τη διάρκεια της μπαταρίας; :blink: Οντως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!:rolleyes:

δεν ειπα αυτο αλλα η νεοτερη εκδοση του android κανει καλυτερη διαχειριση της ενεργειας της μπαταριας και λειτουργει ποιο σωστα τις εφαρμογες του κινητου. Μια μικρη βελτιωση θα την δουμε.:cool:

Λοιπον τωρα διαβασα αυτο.

http://www.intomobile.com/2011/07/19/uk-lg-optimus-3d-getting-android-23-gingerbread-update-october/

για να δουμε.:)

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Κρίνοντας από την εμπειρία μου με αλλά τηλέφωνα από τη μετάβασή από την 2.2 στη 2.3 ναι θα δούμε διάφορα. ΠΙΟ σημαντικό όμως είναι να βελτιωθουν οι drivers και το kernel

Παιδιά μια ερώτηση...:

Τo updater της LG έχει αναβάθμιση για το κινητό...Ξέρετε περί τίνος πρόκειτε;

Την έχει κάνει κάποιος απο εσάς?

Παίζει να είναι update του Android?

Edited by satelsat
Keep calm it just works.

Παιδιά μια ερώτηση...:

Τo updater της LG έχει αναβάθμιση για το κινητό...Ξέρετε περί τίνος πρόκειτε;

Την έχει κάνει κάποιος απο εσάς?

Παίζει να είναι update του Android?

το εχω κανει αλλα δεν ειδα καμια διαφορα...:cool:

Παιδιά μια βοήθεια..Προσπαθώ να του κάνω αναβάθμιση απο το προγραμματάκι της LG,αλλά όσες φορές και αν έχω προσπαθήσει μου λέει πρόβλημα επικοινωνίας.

-Εχω περάσει τους Drivers

-Φoρτισμένη μπαταρία,και αφαίρεση SD.

-Απλή σύνδεση τηλεφώνου-υπολογιστή και όχι "μαζική αποθήκευση".

Υπάρχει κάτι άλλο το οποίο δεν εχω κάνει ή πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!:happy:

Keep calm it just works.

Παιδιά μια βοήθεια..Προσπαθώ να του κάνω αναβάθμιση απο το προγραμματάκι της LG,αλλά όσες φορές και αν έχω προσπαθήσει μου λέει πρόβλημα επικοινωνίας.

-Εχω περάσει τους Drivers

-Φoρτισμένη μπαταρία,και αφαίρεση SD.

-Απλή σύνδεση τηλεφώνου-υπολογιστή και όχι "μαζική αποθήκευση".

Υπάρχει κάτι άλλο το οποίο δεν εχω κάνει ή πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!:happy:

Μάλλον έχεις κάνει κάτι που δεν πρεπει: root. Κανε unroot και ξαναπροσπαθησε. Και όχι μια φορά...