qsd330 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 ασε το ροοτ για αργοτερα . βαλε το cleanup και βγαλε και τα δυο αλλα προγραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 απο ροοτ κ αυτα δε ξερω εσυ τι προτεινεις? να βαλω το system clean up και να βγαλω ενα εκ των battery saver και task killer? Κάνε ενα back up για να μη χάσεις φωτο κ.τ.λ και μετά μία επαναφορά εργοστασιακών. Θα δεις ότι το κινητό θα έχει άλλο αέρα μετά. Ότι και να κάνεις με τις εφαρμογές πάλι θα το συναντήσεις μακροπρόθεσμα το θέμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 εχω κανει ηδη επαναφορα εργ. ρυθμισεων :p πριν τρεις μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 εχω κανει ηδη επαναφορα εργ. ρυθμισεων :p πριν τρεις μηνες Τι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Τι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο; οταν πηγαινω στη διαχειρηση εργασιω ν αυτες που ανοιγω οταν πηγαινω στο tsak killer βλεπω ακυρες π.χ. e mail youtube talk κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 (edited) οταν πηγαινω στη διαχειρηση εργασιω ν αυτες που ανοιγω οταν πηγαινω στο tsak killer βλεπω ακυρες π.χ. e mail youtube talk κλπ Δυςτυχως η ευτυχως ετσι λειτουργει το android. Αμα πατησεις διακοπη, δε βλεπεις διαφορα; Κοιτα, γενικα το κινητο ολοι γνωριζουμε οτι εχει χαμηλη ραμ. Προσπαθησε να μην εχεις εφαρμογες που να μη τρωνε πορους. Για μενα εχεις τρεις λυσεις: Ρουτ, αλλα και παλι αν δεν το κατεχεις θα παιδευτεις λιγο, Ξανα επαναφορα εργοστασιακων η, Πας για αλλη συσκευη. Edited October 29, 2013 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 και ποιες θα καταλαβω οτι τρωνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Η ραμ που καταναλώνει καθε εφαρμογή φαίνεται στην διαχείριση εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 παιδια εβγαλα το advance task killer και το ds battery saver να δω πως θα παει και να σας πω.... να βαλω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SystemCleanup.Inteks.org που ανεφερε αλλος ενας φιλος πιο κατω εχετε καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Το system cleaner θέλει ρουτ. Επίσης με τον task killer περισσότερο ζημιά θα κάνεις παρά καλό. Υπάρχουν εκατοντάδες απαντήσεις για αυτό το θέμα. Αναζήτησε στο thread και θα βρεις πολυ πράμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 οταν λες αναζητησε σε thread τι εννοεις? σορρυ ειμαι ασχετος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Καλημερα! Εχω ενα s5830i και βρηκα την 2.3.3 να του περασω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει ελληνικα! Επισης την 2.2 που λεγανε τα παιδια πιο πανω οτι ειναι ακομη πιο καλυτερη για το κινητο δεν την βρηκα πουθενα! Ξερει κανεις που μπορω να βρω ετω μια απο τις 2 αλλα με ελληνικο μενου? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 διεγραψα λοιπον το task killer και το battery saver και το κινητο ποως πριν κραταει με το ζορι απ το πρωι ως το βραδυ αλλα βεβαια δε κολλαει.... αν εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη ειναι καλοδεχουμενη για εξοικονομηση μπαταριας :p ααααα και κατι αλλο υπαρχει καμια εφαρμογηγια τη διαχειρηση εργασιων να βγαινει στην αρχικη οθονη του κινητου και με ενα πατημα να κλεινουν ολες οι εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Καλημερα! Εχω ενα s5830i και βρηκα την 2.3.3 να του περασω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει ελληνικα! Επισης την 2.2 που λεγανε τα παιδια πιο πανω οτι ειναι ακομη πιο καλυτερη για το κινητο δεν την βρηκα πουθενα! Ξερει κανεις που μπορω να βρω ετω μια απο τις 2 αλλα με ελληνικο μενου? Ευχαριστω! Sammobile.com κλασικά Οτι υπάρχει εκεί διεγραψα λοιπον το task killer και το battery saver και το κινητο ποως πριν κραταει με το ζορι απ το πρωι ως το βραδυ αλλα βεβαια δε κολλαει.... αν εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη ειναι καλοδεχουμενη για εξοικονομηση μπαταριας :p ααααα και κατι αλλο υπαρχει καμια εφαρμογηγια τη διαχειρηση εργασιων να βγαινει στην αρχικη οθονη του κινητου και με ενα πατημα να κλεινουν ολες οι εφαρμογες? Η μπαταρία είναι ένα ακόμα μεγάλο θέμα της συσκευής.. :p Εγώ όσο το είχα το έλυσα με την ginger real 2 (έχω οδηγό, κοίτα το πρώτο μήνυμα στο θέμα) και γενικά είχα πετύχει την καλύτερη δυνατή λειτουργία στη συσκευή με αυτή τη ρομ. Πέρασε καιρός βέβαια, δεν ξέρω αν υπάρχει κατι καλύτερο, αλλά δεν με καίει κιόλας ιδιαίτερα :p Για καθάρισμα της ραμ με 1 κλικ, fast reboot (δεν κάνει επανεκκίνηση ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 οταν λες fast reboot?(δεν κάνει επανεκκίνηση) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Έτσι λέγεται η εφαρμογή. Αδειάζει την ραμ με ενα κλικ απλά. Δεν κάνει κανονική επανεκκίνηση. Το διευκρινίζω γιατί το όνομα του μπορεί να μπερδεύει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη που απ την αρχικη οθονη του κινητου μπορουμε να κλεινουμε τις εφαρμογες με ενα πατημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Kαλησπέρα εχω to ace ενος φιλου και εχει κανει λαθος το μοτιβο τι μπορω να κανω για να του το ανοιξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Kαλησπέρα εχω to ace ενος φιλου και εχει κανει λαθος το μοτιβο τι μπορω να κανω για να του το ανοιξω? Hard reset : Με κλειστό το κινητό home + power Σβήνονται τα πάντα εννοείται!!το κινητό θα γίνει όπως όταν το αγόρασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Hard reset : Με κλειστό το κινητό home + power Σβήνονται τα πάντα εννοείται!!το κινητό θα γίνει όπως όταν το αγόρασε! Σε ευχαριστώ παρά πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 εκτος απ το fast reboot υπαρχει κανενα αλλο widget για να κλεινει ολες τις εφαρμογες με ενα πατημα απ την οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 εκτος απ το fast reboot υπαρχει κανενα αλλο widget για να κλεινει ολες τις εφαρμογες με ενα πατημα απ την οθονη? Μπορεις να κανεις οποια ερωτηση θες για εφαρμογες σε αυτο το τοπικ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642&page=545 Πιστεψε με θα σε απαντησουνε πιο εμπειροι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaizO Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Τωρα τελευταια μου εχει εμφανισει ενα προβλημα οταν κανω κληση μεσω εφαρμογης οπως skype,viber.Ενω τα ακουστικα και το μικροφωνο δουλευουν κανονικα οταν κανω κληση απο καποια εφαρμογη ενω μπορω να ακουσω τς αλλους ακουγεται απο το μικροφωνο μου μονο ενας περιεργος ηχος.Οταν κανω κανονικη κληση ακουγομαι κανονικα.Επισης εχω δοκιμασει κ αλλα ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 κατι αλλο ρε παιδια ποσο σας κραταει η μπαταρια με χρηση και χωρις χρηση? περιμενω να ακουσω γνωμες εμενα το φορτιζω πρωι και με χρηση ιντερνετ απο browser και με κανα τηλεφωνο μετα βιας μεχρι τ απογευμα ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Πολύ είναι κιόλας.. 3 4 φορές τη μέρα θέλει φόρτιση για νορμάλ χρήση σαν αποκλειστικη συσκευή.. Αν κάποιος δεν το δουλεύει δεν ξερω.. Άλλοι βγάζανε με το ν9 πχ 3-5 μέρες και λέγανε οτι το δουλεύουν και εγω το φορτιζα 4 φορές μαζι με την βραδινή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts