mclound Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Καλησπερα. Εχει περασει κανεις την Lewa rom απο xda να πει εντυπωσεις? Μολις την εβαλα και αυτη η rom ειναι απο αλλου!!! Τα κινεζακια εγραψαν! φοβερη ταχυτητα και κατι εντελως καινουριο για το τηλ μας! Καμια σχεση με οτι υπαρχει μεχρι τωρα! :blink:Και απ οτι διαβαζω απο αυριο και official support! Για να δουμε!! :D Όντως είναι τρομερή! μακράν ότι καλύτερο (εικαστικά προς το παρόν) έχω βάλει στο κινητό μας. Όμως με περίμενε μια μεγάάάάάλη έκπληξη: Δεν έχει το android market και ούτε μπορώ να βάλω τις αγορασμένες μου εφαρμογές... ή μήπως κάτι χάνω; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 (edited) Δυο ερωτησουλες προς τον nikos523. 1)Αν αλλαξουμε kernel για να βαλουμε την gingerreal μετα για να γυρισουμε σε στοκ τι γινεται? 2)Δεν παιζει κανενα link για κεταβασμα τις rom αν μπορεις κανε ενα upload. Ευχαριστω. Δεν αλλάζεις κερνελ για να περάσεις custom roms κλπ. Μόνο cwm βάζεις. Όταν περνάς stock rom με odin, επαναφέρεται η εργοστασιακή rom, το filesystem και ο kernel. Θα την ανεβάσω αύριο στο mediafire μαζί με τα ζιμπράγκαλα, γιατί γίνεται χαμός τελευταία με τα file sharing sites. Τότε γιατί έχουν εγκατασταθεί 2 APN (Cosmote Internet και Cosmote mms)? Νόμιζα ότι το ένα ήταν για Internet και το άλλο για mms.... Γιατί λογικά τα ξανακατεβάζει από μόνο του. Smartphone :) Edit: Περιμένω review απο αυτή τη lewa! Να δούμε τι λέει και αυτήν :) Edited March 1, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Περιμένω review απο αυτή τη lewa! Να δούμε τι λέει και αυτήν :) Καλημέρα! Από χθες που την έχω είναι σούπερ. Το -κλασσικό- κακό είναι η μπαταρία καθώς η CM7 την ρουφάει από το πουθενά, αλλά ένα άλλο κακό είναι η απουσία του android market. Με ένα μαμίσιο market (κινέζικο) κατάφερα και βρήκα το android market και το εγκατέστησα. Όλα καλά, νόμιζα. Κατεβάζει τις εφαρμογές (είτε free είτε αγοραστές που έχω) αλλά όταν τελειώνει το downloading και πάει να τις εγκαταστήσει, σκάει το android market και παίρνω τον γνωστό στο χέρι! δεν έχω καταφέρει ακόμη να περάσω αγοραστή εφαρμογή... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) Καλημέρα! Από χθες που την έχω είναι σούπερ. Το -κλασσικό- κακό είναι η μπαταρία καθώς η CM7 την ρουφάει από το πουθενά, αλλά ένα άλλο κακό είναι η απουσία του android market. Με ένα μαμίσιο market (κινέζικο) κατάφερα και βρήκα το android market και το εγκατέστησα. Όλα καλά, νόμιζα. Κατεβάζει τις εφαρμογές (είτε free είτε αγοραστές που έχω) αλλά όταν τελειώνει το downloading και πάει να τις εγκαταστήσει, σκάει το android market και παίρνω τον γνωστό στο χέρι! δεν έχω καταφέρει ακόμη να περάσω αγοραστή εφαρμογή... δοκιμασε να βαλεις αυτο στο /system/app (πατα mount rw) δωστου permissions rw-r--r-- και αλλαξε το ownership σε root (ολα αυτα με root explorer). το αρχειο υπαρχει (το μαρκετ ειναι) και θα σου ζητησει να κανεις αντικατάσταση. παρε ενα nandroid βεβαια, γιατι ποτε δεν ξερεις :) Edited March 2, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Γεια σας Έχοντας χάσει το ενός μηνός Huawei Sonic της, η αδερφή μου χρειάζεται νέο τηλέφωνο (πάλι) Πλησιάζει επιδότηση και σκέφτομαι για το Ace. Το δοκίμασα σήμερα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ, γρήγορο, ομορφούλι, ελαφρό, κάθεται καλά στο χέρι... Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το θέμα υποστήριξη. Έχει πάρει ICS, έστω και ανεπίσημα από XDA? Πώς λειτουργεί, το αντέχει; Έχει τουλάχιστον Gingerbread? Θέλω, ακόμα, να περάσω stock ROM, βγάζοντας τα χαζά της Sammy, δεν αποφάσισα όμως ακόμα, γιατί μου αρέσει γενικώς ό,τι έχει κάνει. Και ρωτάω, γιατί με το Sonic είχαμε ήδη φάει φόλα, γιατί δεν το έχει σχεδόν κανείς και δεν ασχολήθηκε κανείς. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ics δεν έχει πάρει. Gb εννοείται :) Για να βγάλεις ότι θέλεις δεν χρειάζεται άλλη ρομ. Χρειάζεται root (διαδικασία 2 λεπτών μαζί με το reboot) και έναν root explorer. Το κινητό είναι αρκετά καλό (ειδικά για γυναίκα ;) ) απλα δεν έχει καλή αυτονομία. Το sonic πάντως είναι fail :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Όντως είναι τρομερή! μακράν ότι καλύτερο (εικαστικά προς το παρόν) έχω βάλει στο κινητό μας. Όμως με περίμενε μια μεγάάάάάλη έκπληξη: Δεν έχει το android market και ούτε μπορώ να βάλω τις αγορασμένες μου εφαρμογές... ή μήπως κάτι χάνω; Γεια σας Έχοντας χάσει το ενός μηνός Huawei Sonic της, η αδερφή μου χρειάζεται νέο τηλέφωνο (πάλι) Πλησιάζει επιδότηση και σκέφτομαι για το Ace. Το δοκίμασα σήμερα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ, γρήγορο, ομορφούλι, ελαφρό, κάθεται καλά στο χέρι... Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το θέμα υποστήριξη. Έχει πάρει ICS, έστω και ανεπίσημα από XDA? Πώς λειτουργεί, το αντέχει; Έχει τουλάχιστον Gingerbread? Θέλω, ακόμα, να περάσω stock ROM, βγάζοντας τα χαζά της Sammy, δεν αποφάσισα όμως ακόμα, γιατί μου αρέσει γενικώς ό,τι έχει κάνει. Και ρωτάω, γιατί με το Sonic είχαμε ήδη φάει φόλα, γιατί δεν το έχει σχεδόν κανείς και δεν ασχολήθηκε κανείς. Ευχαριστώ πολύ! @mclound Στο ποστ 426 εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1506952&page=43 εχει το μαρκετ που το φλασαρεις και δουλευει λογικα. Δεν το εχω δοκιμασει παντως. Επισης αν δεν κανω λαθος εχει μονο κινεζικα και αγγλικα αυτη η ρομ ε? Ολοι εχουν ξετρελαθει παντως με αυτην, πρεπει σε καποια φαση να τη δοκιμασω :O @one_tree_hill Υπαρχει ανεπισημη ics με το αρνητικο οτι δεν δουλευει η καμερα ακομα. Κατα τα αλλα λενε οτι ειναι αρκετα καλη, φυσικα ειναι σε beta και θα βγει η πρωτη nightly στα κοντα. Περισσοτερες πληροφοριες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1490867 . Παντως, αν και δεν ειναι το καταλληλο θεμα εδω για συγκρισεις, θα προτεινα να πας σε καποιο αλλο κινητο οπως το se neo v ή huawei x5 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tbaitasis Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Καλησπέρα, με την CyanogenMod 7.2.0 by FrozenAceTeam υπάρχει τρόπος να τερματίζει η κλήση με το κουμπί της ενργοποίησης? Με την RC1 δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 To 'χει το κινητό αυτό ένας φίλος μου και παρόλο που είναι ευχαριστημένος, τις τελευταίες μέρες η μπαταρία δεν τα πάει καλά. Έχει πάρει κανείς από ebay καμμιά μπαταρία που όντως να είναι της προκοπής? Βλέπω κάτι χρυσές με τρελά mah και δεν τις πολυπιστεύω. Συνήθως τέτοιες μπαταρίες είναι καλές για κανά 2μηνο και μετά άχρηστες.Αν κάποιος έχει να συστήσει καμμιά καλή, ευπρόσδεκτο! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 To 'χει το κινητό αυτό ένας φίλος μου και παρόλο που είναι ευχαριστημένος, τις τελευταίες μέρες η μπαταρία δεν τα πάει καλά. Έχει πάρει κανείς από ebay καμμιά μπαταρία που όντως να είναι της προκοπής? Βλέπω κάτι χρυσές με τρελά mah και δεν τις πολυπιστεύω. Συνήθως τέτοιες μπαταρίες είναι καλές για κανά 2μηνο και μετά άχρηστες.Αν κάποιος έχει να συστήσει καμμιά καλή, ευπρόσδεκτο! Ευχαριστώ πολύ! Exω πάρει διάφορες με διάφορα mah. Λίγο πολύ όλες ιδιες μου έχουν βγει... Μιλάμε ισως για λίγες ώρες πάνω-κάτω... Δεν αξίζει τον κόπο Είπαμε... δυστυχώς, από μπαταρία πάσχουμε Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 paidia skeftomai na to parw..axizei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Exω πάρει διάφορες με διάφορα mah. Λίγο πολύ όλες ιδιες μου έχουν βγει... Μιλάμε ισως για λίγες ώρες πάνω-κάτω... Δεν αξίζει τον κόπο Είπαμε... δυστυχώς, από μπαταρία πάσχουμε Ευχαριστώ καταρχήν! Έστω καμμιά που να ήταν όπως η original στα πρώτα της?! Νομίζω ότι η αυθεντική κοστίζει αρκετά ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Ευχαριστώ καταρχήν! Έστω καμμιά που να ήταν όπως η original στα πρώτα της?! Νομίζω ότι η αυθεντική κοστίζει αρκετά ε? Με όσα θα έδινες για μία αυθεντική στην Ελλάδα, παίρνεις 4 μεγαλύτερες στο ebay (1550mah) Εγώ πήρα 2 τέτοιες ΣΥΝ ένα φορτιστή, όλα 10€ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3670458#post3670458 ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ Παλιότερα είχα αναφέρει κάτι που είχε πέσει στην αντίληψή μου. Κάποιοι από τους ebay sellers αναφέρουν στα ψιλά γράμματα : "1500Mah (ή 2400mah) είναι η χωρητικότητα που αναφέρεται στην ετικέτα. Η πραγματική χωρητικότητα είναι 1000Mah." Υποψιάζομαι οτι το κακό είναι γενικότερο, απλά οι άλλοι δε το αναφέρουν. Edited March 3, 2012 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλησπερα στην παρεα.Βρηκα στο ιντερνετ το συγκεκριμενο κινητο σ ασπρο.Εγω το εχω σε μαυρο χρωμα.Στο κουτι μεσα μου ειχε και αλλα δυο καπακια για πισω.Ενα ασπρο και ενα μαυρο ακομη.Γινετε να παραγγειλουμε απο πουθενα προσωψη μπρος πισω?Μου αρεσε ποιο πολυ σε ασπρο.Μπορω να το αλλαξω η γινετε μονο αν αγορασω το κινητο σε ασπρο?εψαξα στο ebay αλλα δεν βρηκα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλησπερα στην παρεα.Βρηκα στο ιντερνετ το συγκεκριμενο κινητο σ ασπρο.Εγω το εχω σε μαυρο χρωμα.Στο κουτι μεσα μου ειχε και αλλα δυο καπακια για πισω.Ενα ασπρο και ενα μαυρο ακομη.Γινετε να παραγγειλουμε απο πουθενα προσωψη μπρος πισω?Μου αρεσε ποιο πολυ σε ασπρο.Μπορω να το αλλαξω η γινετε μονο αν αγορασω το κινητο σε ασπρο?εψαξα στο ebay αλλα δεν βρηκα τιποτα. Δεν νομίζω να βγαίνει σε άσπρο μπροστά όπως και το galaxy s. Πρόσοψη δεν υπάρχει. Όλο το μπροστά είναι τζάμι. Το μαύρο μπροστά είναι μια φλούδα ανάμεσα σε οθόνη και gorilla glass που είναι συμπιεσμένα και κολλημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Δηλαδή μόνο αν αγοράσουμε το κινητό σε άσπρο Ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 δεν χρειαζεται να βγαλεις τον tw. κατεβαζεις απο το μαρκετ οσους launcher θελεις και δουλευεις οποιον θελεις, οποτε θελεις. για να τους αλλαζεις ευκολα, κατεβαζεις και την εφαρμογη home switcher απο το μαρκετ. (αν σου κανει νερα η εφαρμογη, κατεβαζεις το home switcher for froyo)Δεν θα σέρνεται χειρότερα με αυτόν τον τρόπο ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospatra1987 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Γεια σας! Ειμαι εδω και 7 μηνες κατοχος του κινητου και περα απο τις γνωστες αδυναμιες που εχει μπορω να πω οτι για mid-range συσκευη ειναι μια χαρα! Πριν απο κανα μηνα αποφασισα να κανω αναβαθμιση λογισμικου μεσω του Samsung Kies!...Ολα πηγαν καλα μονο που η αναβαθμιση εγινε σε 2.3.3!...Μου δημιουργηθηκε απορια γιατι φιλος που το αγορασε ειχε την 2.3.5 out of the box!! Mπορει καποιος να μου λυσει την απορια και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει αυτο σε αλλο post! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Γεια σας! Ειμαι εδω και 7 μηνες κατοχος του κινητου και περα απο τις γνωστες αδυναμιες που εχει μπορω να πω οτι για mid-range συσκευη ειναι μια χαρα! Πριν απο κανα μηνα αποφασισα να κανω αναβαθμιση λογισμικου μεσω του Samsung Kies!...Ολα πηγαν καλα μονο που η αναβαθμιση εγινε σε 2.3.3!...Μου δημιουργηθηκε απορια γιατι φιλος που το αγορασε ειχε την 2.3.5 out of the box!! Mπορει καποιος να μου λυσει την απορια και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει αυτο σε αλλο post! Εύκολο ο φίλος σου αγόρασε κάποιο παρεισαγωγή. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospatra1987 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Δηλαδη η επισημη rom της samsung για το galaxy ace ειναι η 2.3.3 και μεχρι εκει ε?....Σ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Δηλαδή μόνο αν αγοράσουμε το κινητό σε άσπρο Ε? Σου είπα, όπως και το S, όταν λένε "ασπρο" εννοούνε το πίσω καπάκι μόνο. Δεν νομίζω να έχει βγει ace μπρος-πισω άσπρο όπως το galaxy Y πχ (δεν το έψαξα όμως) Δεν θα σέρνεται χειρότερα με αυτόν τον τρόπο ; Όχι. Ένας launcher τρέχει και όχι όλοι μαζί. Εκτός αν τους ανοίγεις μόνος σου όλους και τους αφήνεις να τρέχουν στο background ;) Δηλαδη η επισημη rom της samsung για το galaxy ace ειναι η 2.3.3 και μεχρι εκει ε?....Σ ευχαριστω πολυ! Όχι. Η Samsung -Hellas- έχει δώσει μέχρι 2.3.3 στα ελληνικά ace. Η Samsung έχει βγάλει μέχρι 2.3.6 για το κινητό. Edited March 3, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) http://www.freeimagehosting.net/t/yl4fb.jpg Γιατι βρηκα αυτο.Και επισεις και στο ebay βρηκα την συσκευη σε ασπρο στα 210€ Edited March 3, 2012 by giorgos_dinamik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) http://www.freeimagehosting.net/t/yl4fb.jpg Γιατι βρηκα αυτο.Και επισεις και στο ebay βρηκα την συσκευη σε ασπρο στα 199€ μαλλον ειναι απο ξενο παροχο αυτο (branded), γιατι δεν κυκλοφορει σε full ασπρο. ουτε και στο ebay το ειδα τωρα που κοιταξα σε ασπρο. edit: αν εννοεις αυτο , 1. κανει 150 ευρω και οχι 199 2. ειναι 6 μηνων μεταχειρισμενο 3, ειναι στανταρ μαυρο μπροστα (αν δεν ηταν θα εβαζε κι αλλες φωτο) 4. ο τυπος προσπαθει απελπισμενα να το πουλησει (κανει μπαμ) :) Edited March 3, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 http://www.ebay.de/itm/SAMSUNG-GALAXY-ACE-PURE-WHITE-S5830-OHNE-VERTRAG-GALAXY-ACE-WEIs-WEISS-WLAN-/270921202346?pt=DE_Handy_s&hash=item3f14297aaa αυτο λεω...Επισεις λεει και οτι δεν ειναι κλειδωμενο...ουτε για branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Ριξτε καμια προταση για ρομ, εχω cm και βαρεθηκα λιγο. Λεω για omegaics ή lewa (με τα ελληνικα τι γινεται στη lewa?) Επισης εχουν βγει κατι Κινεζικες ρομς, δοκιμασε κανεις καποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts