nikos523 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Γεια σας παιδια!!!!! ειμαι καινουρια εδω και δεν ξερω αν στελνω στο σωστο μερος την ερωτηση μου... αλλα εχω μια μικρη απορια... εχω το galaxy ace με android 2.3.5 και παταω ρυθμισεις-πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο-και ενημερωση λογισμικου, εκει ειναι που του κανεις την αναβαθμιση... μετα τα χανω ολα απο μεσα;;;; (τηλ. καταλογο, βιντεο, φωτο,μηνυματα κ.α) δεν ξερω αν φαινεται αλλα ειμαι τελειως ασχετη!!! ειναι το 1 μου κινητο με android και το ψαχνω ακομα!!!!! :oops: Αυτή είναι η αναβάθμιση OTA. Δεν δίνει ota στο ace η samsung hellas. Για να αναβαθμίσεις το κινητό επίσημα, κατεβάζεις το πρόγραμμα sansung kies στον υπολογιστή και συνδέεις το κινητό. Αν υπάρχει update θα στο βγάλει. Δεν χάνεις κάτι. Τσάπα αγχώνεσαι όμως γιατί δεν νομίζω να υπάρχει άλλο update για τα ελληνικά κινητά. Καλώς ήρθες στη παρέα του myphone :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Καλησπέρα, Μόλις αναβάθμισα σε 2.3.5 και παρατηρώ το εξής : Όταν ακουμπάω την οθόνη, ανάβουν αμέσως και τα menu και back. Είναι φυσιολογικό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπέρα, Μόλις αναβάθμισα σε 2.3.5 και παρατηρώ το εξής : Όταν ακουμπάω την οθόνη, ανάβουν αμέσως και τα menu και back. Είναι φυσιολογικό ; Ναι. Δεν θυμάμαι να μην αναβανε ποτέ τα κουμπιά. Έχω δύο χρόνια μακριά από το froyo βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Είχα 2.3.3 και είμαι σίγουρος πως δεν άναβαν. Thanks πάντως για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 1) Εκτος απο την GingerReal ποια αλλη ROM μου προτεινετε για το Galaxy Ace S5830? 2) Εχει δοκιμασει κανεις αυτην? Μου φαινεται καλη το μονο μειον ειναι οτι ειναι ακομα σε beta σταδιο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1490867 3) Τα "wifi boosters" λειτουργουν? Σκεφτομουν να δοκιμασω ενα. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) 1) Εκτος απο την GingerReal ποια αλλη ROM μου προτεινετε για το Galaxy Ace S5830? 2) Εχει δοκιμασει κανεις αυτην? Μου φαινεται καλη το μονο μειον ειναι οτι ειναι ακομα σε beta σταδιο.-->δεν τραβάει video όμως και δεν έχει ρυθμίσεις στην camera http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1490867 3) Τα "wifi boosters" λειτουργουν? Σκεφτομουν να δοκιμασω ενα. δεν την έχω δοκιμάσει αν την δοκιμάσεις γράψε αν μπορείς εντυπώσεις .:) θα σου πρότεινα την The Myth 2 - Go Green την έχω αρκετό καιρό και δεν μου έχει εμφάνιση κάποιο πρόβλημα επίσης είναι πολύ ομαλή :happy: Edited July 25, 2012 by ns11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) 1) Εκτος απο την GingerReal ποια αλλη ROM μου προτεινετε για το Galaxy Ace S5830? 2) Εχει δοκιμασει κανεις αυτην? Μου φαινεται καλη το μονο μειον ειναι οτι ειναι ακομα σε beta σταδιο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1490867 3) Τα "wifi boosters" λειτουργουν? Σκεφτομουν να δοκιμασω ενα. 1. Εγώ προσωπικά όχι :p 2. Δοκίμασε την και γράψε μας εντυπώσεις. Άποψη μου, το ace δεν είναι για πολλά πολλά. Μια χαρά πάει με μια σωστή 2.3, αλλά δεν είναι για παραπάνω (μακάρι να βγω ψεύτης βέβαια) 3. Όχι δεν την έχω δοκιμάσει αν την δοκιμάσεις γράψε αν μπορείς εντυπώσεις .:) θα σου πρότεινα την The Myth 2 - Go Green την έχω αρκετό καιρό και δεν μου έχει εμφάνιση κάποιο πρόβλημα επίσης είναι πολύ ομαλή :happy: Δεν μπορώ να τον πάρω πλέον σοβαρά τον τύπο.. Συνέχεια νέα thread, warez στη ρομ, ταχύτατες αλλά συνέχεια τα ίδια προβλήματα και πολύ κακή μπαταρία (έχω δοκιμάσει όλες της the myth εκτός από αυτή). Άποψη μου πάντα. Edited July 26, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Δεν μπορώ να τον πάρω πλέον σοβαρά τον τύπο.. Συνέχεια νέα thread, warez στη ρομ, ταχύτατες αλλά συνέχεια τα ίδια προβλήματα και πολύ κακή μπαταρία (έχω δοκιμάσει όλες της the myth εκτός από αυτή). Άποψη μου πάντα. εγώ είναι η μοναδική the myth που έχω δοκιμάσει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Υπαρχει μια εφαρμογη στο market που που οταν εχεις ανοιχτες εφαρμογες δεν κλειδωνει η οθονη. Ξερετε πως λεγετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkni Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Καλησπέρα, έχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα μεταφοράς application στην sd καρτα? Μου έβγαλε μνμ οτι γεμιζει η συσκευη απο apps, λεω "οκ, θα τις μεταφερω στην καρτα", παω Ρυθμισεις>Διαχειρηση Εφαρμογων και ενω σε οσες ειναι στην SD με αφηνει να τις παω στο τηλεφωνο (μπορω να επιλεξω το κουμπι "μεταφορα στη συσκευη") για οσες ειναι στη συσκευη ειναι γκριζαρισμενο(Unclickable) το κουμπακι "Μεταφορά στην SD" Εχω περιπου 33% χρηση της SD και 90% χρηση της μνημης του κινητου και ειναι κριμα υγ. ψαχνοντας λιγο στο θεμα, ειδα οτι και αλλα παιδια το αντιμετωπιζαν αυτο. Εχετε προτεινει καποια προγραμματα (app2sd ή καπως έτσι) αλλα τους λετε οτι πρεπει να ειναι root για να το κανουν, σωστα? Εχουμε καποιον οδηγο πως γινεσαι root? υγ2. Κατι βρηκα, θελει να κατεβασω ενα αρχειο και να το βαλω στην sd καρτα λεει. Υποθετω χρειαζεται να βγαλω την καρτουλα, να την βαλω σε card reader στο pc και να την ξαναβαλω ή μιλαμε για καρτα μεσα στη συσκευη και κατοπιν συνδεση συσκευης στο Pc? Edited July 28, 2012 by dkni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Καλησπέρα, έχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα μεταφοράς application στην sd καρτα? Μου έβγαλε μνμ οτι γεμιζει η συσκευη απο apps, λεω "οκ, θα τις μεταφερω στην καρτα", παω Ρυθμισεις>Διαχειρηση Εφαρμογων και ενω σε οσες ειναι στην SD με αφηνει να τις παω στο τηλεφωνο (μπορω να επιλεξω το κουμπι "μεταφορα στη συσκευη") για οσες ειναι στη συσκευη ειναι γκριζαρισμενο(Unclickable) το κουμπακι "Μεταφορά στην SD" Εχω περιπου 33% χρηση της SD και 90% χρηση της μνημης του κινητου και ειναι κριμα υγ. ψαχνοντας λιγο στο θεμα, ειδα οτι και αλλα παιδια το αντιμετωπιζαν αυτο. Εχετε προτεινει καποια προγραμματα (app2sd ή καπως έτσι) αλλα τους λετε οτι πρεπει να ειναι root για να το κανουν, σωστα? Εχουμε καποιον οδηγο πως γινεσαι root? Οδηγός για root στην πρώτη σελιδα....Όσο για εφαρμογή εγώ είχα στο galaxy 3(i5800) το link to SD και μου άρεσε πάρα πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkni Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Θενξ, τον ειχα βρει τον οδηγο. Να βγαλω υποθετω την καρτουλα, να την περασω σε card reader για να φορτωσω το αρχειο και να την ξαναβαλω στο τηλεφωνο, ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Θενξ, τον ειχα βρει τον οδηγο. Να βγαλω υποθετω την καρτουλα, να την περασω σε card reader για να φορτωσω το αρχειο και να την ξαναβαλω στο τηλεφωνο, ετσι? Γιατί? Αφού περνάει και με το USB καλώδιο κατευθείαν στο τηλέφωνο...Τέλος πάν τον αν σε βολεύει καν το έτσι όπως είπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Βρε παιδιά λύστε μου μία απορία γιατί θα με τρελάνει... Μπαίνω στο μάρκετ να δω για ενημερώσεις εγκατεστημένων εφαρμογών και στη λίστα βλέπω μόνο μερικές από τις εφαρμογές (όχι όλες) Σβήνω-ανάβω-ξαναμπαίνω και βλέπω πάλι μερικές, άλλες αυτή τη φορά. Κάποιες από αυτές που πριν φαίνονταν τώρα δε φαίνονται ενώ κάποιες από αυτές που πριν δε φαίνονταν, τώρα φαίνονται. Είναι ... φυσιολογικό bug αυτό ή κάνω κάτι στραβά??? Για την ιστορία να σας πω ότι έχω μαμίσια ROM 2.3.3 και δεν έχω κανένα πρόβλημα, πάει σφαίρα, δε lag-άρει πουθενά κλπ... Επίσης το Titanium market doctor δε βρίσκει broken links. Ευχαριστώ... Edited July 28, 2012 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 γιατι το κινητο δεν κανει αναβαθμιση μονο του σε 4 android οπως κανει η sony ericsson στα κινητα της με τα ιδια λεφτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 γιατι το κινητο δεν κανει αναβαθμιση μονο του σε 4 android οπως κανει η sony ericsson στα κινητα της με τα ιδια λεφτα? Πόσα κινητά sony έχουν 800mhz cpu και πήραν επίσημα ics? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 επειδη δεν ειμαι και ειδικος εννοεις οτι δεν εχουν την δυνατοτητα τα samsung λογω χαρακτηριστικων να την υποστηριξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 επειδη δεν ειμαι και ειδικος εννοεις οτι δεν εχουν την δυνατοτητα τα samsung λογω χαρακτηριστικων να την υποστηριξουν? Εννοώ ότι το ace δεν έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για ics. Δεν είναι θέμα samsung. Δεν παίρνουν όλα τα κινητά της κάθε εταιρείας τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 το καταλαβα οποτε ξεχναω το ψαξιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyreverse Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 παιδια εβαλα android 2.3.7. την εβαλα σημερα και ρυθμισα καποια πραγματα γενικα ολα μια χαρα αλλα εχω ενα θεμα. η μπαταρια του κινητου ξεφορτιζεται απ το 55% στο 32% μεσα σε 10 λεπτα. ξερετε αν ειναι ετσι η ρομ; η απλα θελει καποιο χρονο προσαρμογης; υπαρχει καμια ρυθμιση που να μπορω να κανω για εξοικονομηση μπαταριας; μηπως να βαλω καποια αλλη ρομ; απλα αυτη μου αρεσει τρελα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Handtec Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Καλο θα ηταν να το πας εκει να στο φτιαξουν οσο ειναι καιρος, μιας και κλεινουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monikaki Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλησπερα σε ολους!!!! εχω μερικες μερες που πηρα στα χερια μου το κινητακι μου κ εχω μερικες αποριες. πρωτον υπαρχει καποιος τροπος να στελνω μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες? και δευτερον οταν παω στην διαχειριση εργασιων στην καρτελα "σε εκτελεση" μου εμφανιζει ρυθμισεις, περιεχομενα drm, ενημερωση λογισμικου , υπηρεσιες google , email , ενημερωση λογισμικου, sns, syncmids, ωρα, google play strore και πληκτρολογιο sumsung. μπορω να τερματισω καποια για εξοικονομιση της μπαταριας κ της μνημης χωρις να επηρρεαστει κατι?? υ.γ. σορρυ για το τεραστιο μνμ:O αλλα ειμαι ψιλοασχετη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλησπερα σε ολους!!!! εχω μερικες μερες που πηρα στα χερια μου το κινητακι μου κ εχω μερικες αποριες. πρωτον υπαρχει καποιος τροπος να στελνω μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες? και δευτερον οταν παω στην διαχειριση εργασιων στην καρτελα "σε εκτελεση" μου εμφανιζει ρυθμισεις, περιεχομενα drm, ενημερωση λογισμικου , υπηρεσιες google , email , ενημερωση λογισμικου, sns, syncmids, ωρα, google play strore και πληκτρολογιο sumsung. μπορω να τερματισω καποια για εξοικονομιση της μπαταριας κ της μνημης χωρις να επηρρεαστει κατι?? υ.γ. σορρυ για το τεραστιο μνμ:O αλλα ειμαι ψιλοασχετη :p Απλά γύρνα το πληκτρολόγιο στα ελληνικά (σύρσιμο με το δάχτυλο στο space). Με τις εφαρμογές δεν μπορείς να κάνεις κάτι αν δεν έχεις root το κινητό (σε βγάζει εκτός εγγύησης). Θα ανοίγουν ξανά μόνες τους οι εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monikaki Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 καλημερα. και ευχαριστω πολυ για την απαντηση. αυτο με το space δεν πιανει κ στις γλωσσες εισαγωγης δεν εχει ελληνικα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 καλημερα. και ευχαριστω πολυ για την απαντηση. αυτο με το space δεν πιανει κ στις γλωσσες εισαγωγης δεν εχει ελληνικα :confused: Κοίτα αν υπάρχει άλλο πληκτρολόγιο στο κινητό (το gingerbread). Στο μέθοδος εισόδου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts