nikos523 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Καλησπερα και καλο μηνα . Εχω το galaxy Ace την εκδοση 2,3,5 του εκανα ροοτ και θελω να βαλω την 4 εκδοση ξερεται που θα βρω εναν πληρη οδηγο και ευκολο ; Δεν υπάρχει 4. Εκτος αν έχουν βγει τίποτα alpha της πλάκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 (edited) γεια σας καλο μηνα! το samsung μου ,που ειχα παρει και ηταν root ειχε απο οτι βλεπω μεσω του CWM manager v 1.80 αυτη τη rom απο εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 ΕΙΝΑΙ εκδοδη kernel 2.6.35.7 perf ... ΚΑΙ TheMyth ICS beta 2 lite εκδοδη android 4.0.1 και καλα... (επειδη δε ξερω απο αυτα εγω ,ειναι καλη rom αυτη? την εχει κανεις σας αλλος? παντως που το εχω καιρο καπως,ειναι σταθερη χωρις ουτε ενα προβλημα κτλπ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? μεσω του tweak manager λεει : CF-Root Tweak manager v1.20 copyright 2011 -Chainfire CURRENT KERNEL CF-ROOT S5830 3.7.82 Edited May 1, 2012 by papig Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Οι the myth πάντα ήταν γρήγορες αλλά με αθλια bugs (εγώ είχα πάντα soft reboots όταν είχα ανοιχτό wifi) και κακή μπαταρία. Δοκίμασε την gingerreal 2 αν θέλεις. Περίπου 2πλάσια αντοχή της μπαταρίας από τη ρομ σου. Θα πρέπει πρώτα να κανεις wipe & να περάσεις μια στοκ gingerbread (γιατί το σύστημα σου είναι ext4 τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 το τηλ καθυστερει στις εντολες.........δηλαδη παταω το εικονδιο του τηλ και με μαυρη οθονη μπορει να κανει και 10-15 δευτερλολεπτα για να με μπασει στο πληκτολογιο ή στις τελευταιες κλησεις.......με αλλες εφαρμογες αργει λιγοτερο..........μπορω να κανω κατι να το διορθωσω? το τηλ ειναι root χρησημοποιω το link2sd για να χω την ram χαλαρη και δεν εχω μεσα πανω απο 6-8 εφαρμογες (fb,skype,viber,zbox, link2sd,titanium backup και 2-3 παιχνιδια light)....... να αναφερω επεισης οτι μου δειχνει συνεχως φουλαρισμενη rom.........(δεν ξερω αν αυτο εχει καποια σημασια) α! μπορω να την αδειασω λιγο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Αυτό σημαίνει ότι κλείνει τον dialer λόγο έλλειψης ραμ. 5-6 εφαρμογές έχεις, αλλά όλες μένουν ανοιχτές στο background :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Αυτό σημαίνει ότι κλείνει τον dialer λόγο έλλειψης ραμ. 5-6 εφαρμογές έχεις, αλλά όλες μένουν ανοιχτές στο background :p για πε και τι να κανω......προσπαθω οσο μπορω να κοιταω στο zbox τις running apps και να τις τερματιζω...........με την rom tipota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Δεν υπάρχει 4. Εκτος αν έχουν βγει τίποτα alpha της πλάκας. α ΟΚ γιατι κατι βρεικα που λεγανε οτι ειναι ICS αλλα δεν κανω τιποτα θα μεινω στην 2.3.5 Εσεις προτηνεται καμοια καλα που υπαρχει ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 για πε και τι να κανω......προσπαθω οσο μπορω να κοιταω στο zbox τις running apps και να τις τερματιζω...........με την rom tipota? χρησιμοποιησε το autostarts για αρχη ετσι ωστε να σταματησεις εφαρμογες που τρεχουν οποτε θελουν απο μονες τους. βαλε εναν task killer (ΜΗΝ βαλεις auto kill) για να κλεινεις εφαρμογες που μενουν στο background χωρις λογο ενω εσυ θελεις να τις κλεισεις (fb,twitter,skype πχ) αυτο "με την ρομ" δεν το καταλαβαινω :p α ΟΚ γιατι κατι βρεικα που λεγανε οτι ειναι ICS αλλα δεν κανω τιποτα θα μεινω στην 2.3.5 Εσεις προτηνεται καμοια καλα που υπαρχει ; εγω προτεινω gingerreal2 (πρωτη σελιδα οδηγος). δεν εχω κανενα παραπονο και την εχω ενα 5μηνο τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 εγω προτεινω gingerreal2 (πρωτη σελιδα οδηγος). δεν εχω κανενα παραπονο και την εχω ενα 5μηνο τουλαχιστον Μια χαρά ήταν το ACE με την GR τώρα το χαίρεται άλλος κι από μπαταρία σούπερ. Νίκο τι πήρε το μάτι μου; Ιphone4; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Μια χαρά ήταν το ACE με την GR τώρα το χαίρεται άλλος κι από μπαταρία σούπερ. Νίκο τι πήρε το μάτι μου; Ιphone4; 4s αλλα δεν.. παμε για gs3/onex/ones :D παντως δεν ειδα ακομα ρομ για το ace που να μην εχει bugs! να δουλευουν ολα! να κραταει τοσο η μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 4s αλλα δεν.. παμε για gs3/onex/ones :D παντως δεν ειδα ακομα ρομ για το ace που να μην εχει bugs! να δουλευουν ολα! να κραταει τοσο η μπαταρια! Ναι η GR βγήκε πιο σταθερή κι από την μαμά. Μα τι σε έπιασε να πάρεις το μπρίκι όσα έχω πιάσει στα χέρια μου στα 10 λεπτά τα πέταξα δεν μας πάει το IOS μετά από Android. Εγώ πήρα το SII και έχω και το Y-DUOS για δεύτερο σε κανένα μήνα θα σπρώξω το DUOS και θα πάρω κανένα ACE πάλι γιατί το λάτρεψα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Ναι η GR βγήκε πιο σταθερή κι από την μαμά. Μα τι σε έπιασε να πάρεις το μπρίκι όσα έχω πιάσει στα χέρια μου στα 10 λεπτά τα πέταξα δεν μας πάει το IOS μετά από Android. Εγώ πήρα το SII και έχω και το Y-DUOS για δεύτερο σε κανένα μήνα θα σπρώξω το DUOS και θα πάρω κανένα ACE πάλι γιατί το λάτρεψα. Dunno.. Ειχα δωσει το 4 για το sgs καποτε και λατρεψα το android! Ακουγα πολλα για τα μηλα τωρα τελευταια και σκεφτηκα "πως μπορει να εκανα τοσο λαθος??"!! Ε, τελικα δεν εκανα!:p Galaxy s/ace/y εχω στην κατοχη μου τωρα,ενα blade και 2-3 χαζοτηλεφωνα. anyway (για να μην ειμαστε εντελως offtopic :P) Οσοι δεν εχουν την gr2, ποσο σας βγαζει η μπαταρια? uptime γενικα, χρηση οθονης,μουσικη κλπ κλπ.. Ειμαι σχεδον σιγουρος πως η gr2 μου βγαζει διπλασια αποδοση, απλα θελω να βεβαιωθω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Dunno.. Ειχα δωσει το 4 για το sgs καποτε και λατρεψα το android! Ακουγα πολλα για τα μηλα τωρα τελευταια και σκεφτηκα "πως μπορει να εκανα τοσο λαθος??"!! Ε, τελικα δεν εκανα!:p Galaxy s/ace/y εχω στην κατοχη μου τωρα,ενα blade και 2-3 χαζοτηλεφωνα. anyway (για να μην ειμαστε εντελως offtopic :P) Οσοι δεν εχουν την gr2, ποσο σας βγαζει η μπαταρια? uptime γενικα, χρηση οθονης,μουσικη κλπ κλπ.. Ειμαι σχεδον σιγουρος πως η gr2 μου βγαζει διπλασια αποδοση, απλα θελω να βεβαιωθω!:) Νίκο το είχα ανεβάσει και πιο παλιά δες το Με την μαμά δυο ώρες το πολύ... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 και εγω παιδια ειχα το samsung y samsung ace πηγα στο ...sony neo v μα ξαναγυρισα στο galaxy ace! το εχω λατρεψει!!!!!!!!!! τελειο μεγεθος οθονης,γυαλι σασι ολα οκ,απλα οκ αυτα που εχουν 8 megapixel στις φωτο βγαζουν καλυτερες σαφως.... Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Εγώ φίλε με το ACE έβγαλα καλύτερες φώτος από το SII, τα mpixel δεν έχουν πάντα τον πρώτο λόγο ;) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Εγώ φίλε με το ACE έβγαλα καλύτερες φώτος από το SII, τα mpixel δεν έχουν πάντα τον πρώτο λόγο ;) Φυσικα και τα mpixels δεν εχουν τον πρωτο λογο..Σημαντικοτερο λογο παιζει ας πουμε το κρυσταλο του φακου, και αλλα πραγματα παρα τα mpixels τα οποια στην ουσια σε βοηθανε περισσοτερο στην μετεπειτα επεξεργασια της εικονας που τραβηξες! με το ace ειμαι κι εγω πολυ ευχαριστημενος αρκει να μην χρησιμοποιησεις zoom! αν και γενικα δεν χρησιμοποιω ποτε zoom! ακομα και με φυσικες φωτογραφικες μηχανες! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 θελω τη βοηθεια σας: εχω βαλει widget εφαρμογες εχω φτιαξει επιφανειες και αλλες πχ μεσω του GO EX launther ΑΛΛΑ μετα απο επαννεκινηση του κινητου (το αποφευγω οσο μπορω μα καμια φορα...) χανονται μετα τα widget εχουν κενα εικονιδια στις θεσεις τους(προβλημα φορτωσης γραφικου στοιχειου), πως στο καλο θα κανω να μη χανονται? ειναι πολυ κουραστικο να κανω συντομευσεις εκ νεου σε τοσα πολλα που εχω φτιαξει εικονιδια,,,,,,,σε τοσες επιφανειες.μιλαω παντα για widget συντομευσεις τα αλλα οκ .. μαλλον ειναι που τα εχω παει ισως στην sd θα δοκιμασω να ειναι στο τηλ.... αυτο θα φταιει μαλλον.. ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ? παντως μεσω της εφαρμογης GO EX launther μαλλον εχει μονο για να σωσεις τα εικονιδια κτλπ ισως της samsung αρχικης οθονης.....(εκει εχει μονο 3 επιφανειες οθονες) ενω στο αλλο εχω φτιαξει 10 επιφανειες ( πριν λιγο διαστημα μπορουσες να προσθεσεις απο το μενου του "προσθηκη"πιο πολλες επιφανειες πχ και 20!!! τωρα γιατι δε γινετε? το εχουν αλλαξει...?) μιλάω για το GO EX LAUNCHER ****ΕΞΤΡΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: στους χαρτες που εχουμε το εικονιδιο χαρτων google inc, οταν αναζητουμε σε καθε περιοχη (παταμε το "δακρυ" πανω που βγαζει μενου πχ "εξευρευνηση" ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ "δακρυα-οδηγους" στο χαρτη που εχουν συμβολα A B C D E F G H ΑΝΑΛΟΓΑ την επιχειρηση τι συμβολιζει το καθε αρχικο? δε το εχω καταλαβει αυτο! Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 τι λετε για αυτη εδω την εκδοση ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 τι λετε για αυτη εδω την εκδοση ; Only for developers! IT CAN KILL YOUR PHONE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Only for developers! IT CAN KILL YOUR PHONE! ναι το ειδα αλλα την εχει δοκιμασει κανεις ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 ναι το ειδα αλλα την εχει δοκιμασει κανεις ; Όχι βέβαια. Τι να δοκιμάσεις? Δουλεύει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Όχι βέβαια. Τι να δοκιμάσεις? Δουλεύει τίποτα? μπααα αυτο οτι ειδα αυτη μου αρεσε ετσι οπως την βλεπω ξερεις αν ειναι καλη ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 μπααα αυτο οτι ειδα αυτη μου αρεσε ετσι οπως την βλεπω ξερεις αν ειναι καλη ; Δεν την φοράει κάνεις ακόμα. Είναι σε υπερβολικά νηπιακό στάδιο και υπό εξέλιξη ακόμα. Γιατί δεν την δοκιμάζεις αφού θέλεις τόσο πολύ? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Δεν την φοράει κάνεις ακόμα. Είναι σε υπερβολικά νηπιακό στάδιο και υπό εξέλιξη ακόμα. Γιατί δεν την δοκιμάζεις αφού θέλεις τόσο πολύ? ;) Λεω αν την δοκιμασω Λοιπον εχω κανει root στο κινητο exv 2.3.5 που θα βρω εναν πληρη οδηγο για να φλασαρο το κινητο και να παρω και ενα backup ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Λεω αν την δοκιμασω Λοιπον εχω κανει root στο κινητο exv 2.3.5 που θα βρω εναν πληρη οδηγο για να φλασαρο το κινητο και να παρω και ενα backup ; Η κάθε custom rom έχει το δικό της τρόπο (σχεδόν ποτέ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και στο thread του δημιουργού της υπάρχει οδηγός. Για να επιστρέψεις στην τωρινή κατάσταση κάνεις τα εξής. Περνας cwm Από cwm-backup & restore-backup (το backup της ρομ θα το βρεις στο φάκελο clockworkmod στην κάρτα μνήμης) Για να επιστρέψεις: Φλασαρισμα μιας 2.3.x (οδηγός 1η σελίδα) Περνάς cwm Απο cwm-wipe data,wipe cache,advanced-wipe dalvik cache,mounts & storage- format system (για να σβηστούν όλα) και backup & restore-restore Reboot to recovery-wipe cache,wipe dalvik cache Έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts