Yoda Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1284506 το εχει δοκιμάσει κανένας αυτο? Εγώ παιδιά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό: https://market.android.com/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lY2xpcHNpbS5ncHNzdGF0dXMyIl0. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Εχει καποιος θεμα με το ραδιοφωνο? Μου κανει ενα συνεχομενο ssssssss,. Σε ολους τους σταθμους, δεν ειναι παράσιτα κ το κάνει μόνο στο ράδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 mporei kapoios na mou pei pws syndeetai sto pc?me to kalwdio kanei apla enan hxo k tpt allo...! Τραβα απο ψηλα με το δαχτυλο προς τα κατω την "Notification Βar" μετα τον ηχο που ακους, στην συνεχεια πατα εκει που λεει το "Usb ειναι συνδεδεμενο" και στο παραθυρο που θα σου ανοιξει πατα στο "Ενεργοποιηση αποθηκευτικου χωρου USB" Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatispolitis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) παλι δν βγαζει κατι... Τραβα απο ψηλα με το δαχτυλο προς τα κατω την "Notification Βar" μετα τον ηχο που ακους, στην συνεχεια πατα εκει που λεει το "Usb ειναι συνδεδεμενο" και στο παραθυρο που θα σου ανοιξει πατα στο "Ενεργοποιηση αποθηκευτικου χωρου USB" παλι δεν βγαζει κατι...για το samsung galaxy ace μιλαμε ετσι? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 14, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 παλι δεν βγαζει κατι...για το samsung galaxy ace μιλαμε ετσι? Όλα το Android ίδια είναι. Κατέβασε το Samsung kies ( googlαρε), εγκατέστησε το και μετά συνδεσε το κινητό και κάνε αυτό που σου λέει ο φίλος από πάνω. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatispolitis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 να στε καλα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 να στε καλα παιδια Αν απλά θέλεις να ανταλλάξεις κάποια αρχεία μεταξύ pc και κινητού, δες κι αυτό: Software Data Cable https://market.android.com/details?id=com.lyy.softdatacable Συνδέοντας το κινητό πάνω στο wifi του router μας, μπορούμε να διαχειριστούμε τα αρχεία της SD (και ίσως και του ίδιου του τηλεφώνου - δεν το έχω δοκιμάσει) χωρίς να χρησιμοποιήσουμε κάποιο καλώδιο. Πολύ χρήσιμο άν μας κάνει κόλπα το pc ή/και το KIES και ζορίζεται να μιλήσει με το κινητό. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές στο Market, δοκίμασα αρκετές, αλλά η συγκεκριμένη παίζει άψογα στο Ace. (δοκιμασμένη μόνο σε KS2 2.3.5 και pc με Windows XP) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Πιο πίσω είχα αναφέρει ένα thread από το xda σχετικά με εγκατάσταση flash player σε rooted, stock-rom Ace με αρχείο apk. Το δοκίμασα με gingerbread ks2 και, όχι μόνο δεν παίζει, αλλά το flash plugin "ξυπνάει" στο παρασκήνιο και δεν αφήνει να ανοίξει σελίδα με οποιονδήποτε browser. Ειδικά ο Opera mini, που με mobile data πετάει, δεν μπορούσε να ανοίξει ούτε το google. Το ίδιο και ο Dolphin browser που υποστηρίζει flash. Μόλις το ξήλωσα, το τηλέφωνο επανήλθε στα καλά του. Αν το κάνετε και δουλέψει, μην μας αφήνετε στο σκοτάδι :ninja: Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Το όνομα του wifi δικτύου μου είναι κρυφό (Hidden SSID) Οταν το κάνω φανερό συνδέονται τα πάντα (Laptops, Κινητά τηλέφωνα, TV, ραδιόφωνα κλπ) Οταν το κάνω ξανά κρυφό συνδέονται τα πάντα πλην του Ace. Είναι δυνατόν κινητά με τεχνολογία 100 χρόνια πίσω (win mobile v5, v6 κλπ) να συνδέονται και να μη μπορεί να συνδεθεί το Ace? Μήπως κάνω κάτι λάθος? ΔΕ θέλω να έχω φανερό το SSID του δικτύου μου για ευνόητους λόγους. -----------Προσθήκη----------- Μετά από αρκετές δοκιμές βρήκα πως γίνεται. (Απλά γίνεται κάπως...διαφορετικά) Edited January 14, 2012 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Το έβαλες "κουμπωτά" τελικά; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr72 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Δοκίμασα την εφαρμογή που παρέθεσες προηγουμένως και παίζει κανονικά σε 2.3.5 KS9. Μπαίνω στα web sites που έχουν flash και εφόσον κάνω κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο που εμφανίζεται, το flashάκι παίζει κανονικά. Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ πολλούς μήνες τώρα ως κάτοχος ACE. Mε έχει βοηθήσει πάρα πολύ στα "παιχνίδια" μου με το κινητό μου, αφού ήμουν άσχετος στην αρχή από Android. Με αφορμή αυτό, λοιπόν, τα συγχαρητήριά μου σε αυτούς που με υπομονή και πολύ καλή διάθεση, απαντάνε στα επαναλαμβανόμενα ερωτήματα, παρόλο που πολλές φορές έχουν το ίδιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Δοκίμασα την εφαρμογή που παρέθεσες προηγουμένως και παίζει κανονικά σε 2.3.5 KS9. Μπαίνω στα web sites που έχουν flash και εφόσον κάνω κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο που εμφανίζεται, το flashάκι παίζει κανονικά. Τί από τα παρακάτω χρησιμοποίησες? (1) com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk (2) lib.zip (3) Adobe_Flash_Player_11_v11.0.1.153_ARMv6_only.apk Είτε το (1) είτε το (3) έβαλα δεν έγινε τίποτα. Τα αρχεία από το (2) δεν κατάφερα να τα περάσω στον φάκελο που λένε, αλλά όταν εγκατέστησα το (3) και πήγα στον φάκελο με το file expert, τα βρήκα εκεί και είχαν και σωστά τα δικαιώματα. Παρόλα αυτά, όταν έτρεξα την εφαρμογή Flash Player και μου ζήτησε να ανοίξει κάποιον browser για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το παράθυρο είτε του stock browser είτε του Dolphin ήταν μαύρο (δεν εμφανιζόταν τίποτε). Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει λείψει το flash -σερφάρω κυρίως με Opera mini που δεν το υποστηρίζει κιόλας- αλλά, άν το έχω διαθέσιμο μία στο τόσο που χαζο-χρειάζεται, δεν είναι κακό. Και μου φαίνεται περίεργο: παίζει με 2.3.4 stock, παίζει σε σένα με ks9, γιατί δεν παίζει και με ks2?!? Edited January 14, 2012 by spyros88 Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Το έβαλες "κουμπωτά" τελικά; Eπειδή είχα ήδη συνδεθεί μία φορά με το wifi μου όσο αυτό ήταν ορατό, το Ace αρνιόταν να το δεχτεί όταν ήταν κρυφό (ούτε καν κουμπωτά!) Επρεπε να διαγράψω το δίκτυο από τις ρυθμίσεις και να το ξαναδηλώσω "κουμπωτά" όπως είπες αυτή τη φορά ενώ είχα το SSID κρυφό! Τώρα το βλέπει είτε έχω κρυφό το wifi Μου είτε φανερό... Δε θα έλεγα ότι είναι πολύ νορμάλ αυτό... Ενώ δηλαδή ήταν ήδη αυτόματα δηλωμένο το δίκτυο και έπαιζε να πρέπει να το ξεδηλώσω και να το ξαναδηλώσω manual... Τελος πάντων... Τέλος καλό όλα καλά... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 παίδες, έχω δύσκολη ερώτηση: χρησιμοποιώ συχνά το κινητό ως gps και τελειώνει η μπαταρία πολύ γρήγορα.. σκέφτομαι ότι μπορώ να το συνδέσω στο usb του στερεοφωνικού, όπου θα φορτίζεται.. φοβάμαι, όμως, να το κάνω για να μην το κάψω.. παλιά έβαζα ένα htc και φορτίζονταν και χωρίς να έχει πρόβλημα.. μια φορά, όμως, έβαλα ένα sonim και το έκαψε.. έχει κανείς άποψη; το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch1st0s Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 παιδια να κανω μια ερωτηση? σας εχει παρουσιαστει σε κανεναν να μπαίνεις στο αντροιδ και να κανεις ενημερηση μια εφαρμογης και να σου κανει 20 με 30 λεπτα λήψη και να μην στην κατεβάζει? επιπλέον έχω ασύρματο ρουτερ και είμαι δίπλα, το σήμα είναι καμπάνα στο κινητο και στο ιντερνετ μπαίνει σφαίρα. αν μπορείτε μια βοήθεια!!!!!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Έχω παρόμοιο πρόβλημα: Ότι χρησιμοποιεί internet πάει μια χαρά ΕΚΤΟΣ από το market. Όταν είναι να μπω στο market και πχ. στις εφαρμογές μου, σέρνεται το σύμπαν :(. Ενώ facebook, gmail, reader, κλπ πάει μια χαρά, στο android market κωλοσέρνεται... Βέβαια, αυτό το φαινόμενο συμβαίνει μόνο στο δικό μου router που είναι του ΟΤΕ (ένα HAWAI ή κάπως έτσι...) σε όλα τα άλλα που έχω δοκιμάσει σε σπίτια φίλων (Wind, HOL, Forthnet) πάει σφαίρα το market. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Έχω παρόμοιο πρόβλημα: Ότι χρησιμοποιεί internet πάει μια χαρά ΕΚΤΟΣ από το market. Όταν είναι να μπω στο market και πχ. στις εφαρμογές μου, σέρνεται το σύμπαν :(. Ενώ facebook, gmail, reader, κλπ πάει μια χαρά, στο android market κωλοσέρνεται... Βέβαια, αυτό το φαινόμενο συμβαίνει μόνο στο δικό μου router που είναι του ΟΤΕ (ένα HAWAI ή κάπως έτσι...) σε όλα τα άλλα που έχω δοκιμάσει σε σπίτια φίλων (Wind, HOL, Forthnet) πάει σφαίρα το market. Φίλε μάλλον υπάρχει θέμα..έχω ίδιο ρουτερ αλλά Xperia neo v και σέρνεται το μαρκετ..μάλλον δεν υπάρχει λύση...εκτός και αν πάρουμε άλλο ρουτερ Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Φίλε μάλλον υπάρχει θέμα..έχω ίδιο ρουτερ αλλά Xperia neo v και σέρνεται το μαρκετ..μάλλον δεν υπάρχει λύση...εκτός και αν πάρουμε άλλο ρουτερ Έχω ένα linksys WAG200 αλλά δεν το κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με τον ΟΤΕ και το έχω στο ράφι :( Όμως είναι πραγματικά εκνευριστικό να ανοίγω market και να βλέπω το λαμπάκι του WLAN σταθερο για 20 δευτερόλεπτα και μετά να αναβοσβήνει και ΤΟΤΕ να δίνει δεδομένα στο Ace. Έλεος! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyreverse Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Παιδιά έχω ένα θέμα. Θέλω να κατεβάσω το titanium backup pro root αλλά έχει 4,99. Έτσι έβαλα 10ευρη κάρτα και πάτησα αποδοχή και αγορά αλλά θέλει πιστωτική. τι ειναι αυτο; δεν υπαρχει αλλος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Μήπως βρε παιδιά έχετε το νεο μάρκετ? Αν ναι, τότε μάλλον αυτή είναι η αιτία. Σβήστε το και βάλτε το παλιό και θα πηγαίνει σφαίρα... Το είχαμε ξαναπαρατηρήσει παλαιότερα... δείτε κι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3792231&highlight=market#post3792231 Edited January 17, 2012 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Παιδιά έχω ένα θέμα. Θέλω να κατεβάσω το titanium backup pro root αλλά έχει 4,99. Έτσι έβαλα 10ευρη κάρτα και πάτησα αποδοχή και αγορά αλλά θέλει πιστωτική. τι ειναι αυτο; δεν υπαρχει αλλος τροπος; Για να αγοράσεις εφαρμογή από το market χρειάζεσαι πιστωτική ή χρεωστική. Όχι να έχεις λεφτά στο καρτοκινητό σου :) @Yoda Ναί, έχω το νέο, αλλά αυτή τη μ@λ@κία την κάνει ΜΟΝΟ στο δικό μου router... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Παιδιά έχω ένα θέμα. Θέλω να κατεβάσω το titanium backup pro root αλλά έχει 4,99. Έτσι έβαλα 10ευρη κάρτα και πάτησα αποδοχή και αγορά αλλά θέλει πιστωτική. τι ειναι αυτο; δεν υπαρχει αλλος τροπος; Εχεις προσωπικο μηνυματακι..... Edited January 17, 2012 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch1st0s Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Μήπως βρε παιδιά έχετε το νεο μάρκετ? Αν ναι, τότε μάλλον αυτή είναι η αιτία. Σβήστε το και βάλτε το παλιό και θα πηγαίνει σφαίρα... Το είχαμε ξαναπαρατηρήσει παλαιότερα... δείτε κι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3792231&highlight=market#post3792231 μηπως πρεπει να εισαι ροοτ για να γυρισεις στο παλίο? δεν ειμαι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiota91 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 αν μπορει καποιος να με βοηθησει...στο διαμερισμα μου το wifi το ιντερνετ λειτουργα κανονικα αλλα οταν πηγαινω στο διαμερισμα του φιλου μου δεν λειτουργα μου λεει wifi απενεργοποιηση και οτι και αν κανω δεν λεει να λειτουργησει...να σημιωσω οτι μονο στο σιγκεκριμενο διαμερισμα το κανει αλλου πιανω κανονικα ιντερνετ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr72 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Τί από τα παρακάτω χρησιμοποίησες? (1) com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk (2) lib.zip (3) Adobe_Flash_Player_11_v11.0.1.153_ARMv6_only.apk Είτε το (1) είτε το (3) έβαλα δεν έγινε τίποτα. Τα αρχεία από το (2) δεν κατάφερα να τα περάσω στον φάκελο που λένε, αλλά όταν εγκατέστησα το (3) και πήγα στον φάκελο με το file expert, τα βρήκα εκεί και είχαν και σωστά τα δικαιώματα. Παρόλα αυτά, όταν έτρεξα την εφαρμογή Flash Player και μου ζήτησε να ανοίξει κάποιον browser για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το παράθυρο είτε του stock browser είτε του Dolphin ήταν μαύρο (δεν εμφανιζόταν τίποτε). Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει λείψει το flash -σερφάρω κυρίως με Opera mini που δεν το υποστηρίζει κιόλας- αλλά, άν το έχω διαθέσιμο μία στο τόσο που χαζο-χρειάζεται, δεν είναι κακό. Και μου φαίνεται περίεργο: παίζει με 2.3.4 stock, παίζει σε σένα με ks9, γιατί δεν παίζει και με ks2?!? Δοκίμασα το 1 και το 2, μόνο που για να βρω το folder που πρέπει να γίνει η αντιγραφή των αρχείων του 2, το οποίο δεν είναι στην SD αλλά στη μνήμη του κινητού, χρειάστηκα τον Root Explorer που αναφέρουν οι οδηγίες εγκατάστασης. Ακολούθησα λοιπόν απλά τις οδηγίες και έπαιξε κανονικά, χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Πάντως σ' ευχαριστώ για το link γιατί μερικά site που έχουν flash, μου ήταν έως τώρα απροσπέλαστα, αλλά όχι πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Δοκίμασα το 1 και το 2, μόνο που για να βρω το folder που πρέπει να γίνει η αντιγραφή των αρχείων του 2, το οποίο δεν είναι στην SD αλλά στη μνήμη του κινητού, χρειάστηκα τον Root Explorer που αναφέρουν οι οδηγίες εγκατάστασης. Ακολούθησα λοιπόν απλά τις οδηγίες και έπαιξε κανονικά, χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Πάντως σ' ευχαριστώ για το link γιατί μερικά site που έχουν flash, μου ήταν έως τώρα απροσπέλαστα, αλλά όχι πια... :) tnx :) :) έπαιξε και σε μένα :) :O προσπάθησα να κάνω την αντιγραφή και την διόρθωση των δικαιωμάτων με τον file expert και όχι με τον root explorer - γι' αυτό δεν έπαιζε :O :lol: **ακόμα ένα πρόβλημα λυμένο με το ace (2.3.5 ks2)** :lol: _____________________________________________ ...btw, επειδή ψήνομαι πάλι για χαβαλέ (σχεδόν 3 μήνες με ks2 - όχι ότι με χαλάει)... ...έχει κανείς άποψη για τις official 2.3.6 που έχουν βγει? ή άποψη περί σύγκρισης ks2 με ks9 (κυρίως σε θέματα μπαταρίας)? _____________________________________________ ...και μία ακόμα ερώτηση: Μήπως έχει βρει κανείς κάποιο *αξιόπιστο* workaround για να ανοίγει η κάμερα όταν η μπαταρία πέφτει κάτω από το 10-15%? Μιλάω πάντα για stock rom. Edited January 17, 2012 by spyros88 Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts