nikos523 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Πια είναι καλύτερη Ρομ CyanogenMod 7.1-cooper-KANG-RC1 η 2.3.5 The Mith; Με τα γούστα. Αύριο μεθαύριο θα περάσω και την kang να δω τι παίζει. η the myth είναι καλή πάντως. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Με τα γούστα. Αύριο μεθαύριο θα περάσω και την kang να δω τι παίζει. η the myth είναι καλή πάντως. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Από δυνατότητες ίδιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Από δυνατότητες ίδιες? Δεν γνωρίζω. Θα δείξει.. Πάντως δεν έχουν καμία σχέση. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itasoulas Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 ενταξει, η cyanogen mod στο ace ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Απιστευτα γρηγορη, την δοκιμασα σε KS2. Το κινητο κλεινει σε χρονο dt, καμια καθυστερηση στο unlock, bluetooth, wifi λειτουργουν αψογα, gps δεν προλαβα να δοκιμασω ακομη...καμια σχεση με την The Myth. Αλλος αερας στο κινητο, πολλες ρυθμισεις να πειραξουμε, εχει επιλογη για να εγκαθιστανται οι εφαρμογες σε sd... Αν και ειναι ακομη unofficial δεν βρισκω κανενα λογω καποιος να μην την βαλει. :) Παράθεση Samsung Galaxy ACE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Περασα και την the myth... ερωτηση οταν παταω παρατεταμενα το power off μου βγαζει και καποιες αλλες εντολες περαν απο τις γνωστες ... μπορει να μου απαντησει κανεις τι ειναι αυτες για να μην κανω καμμια βλακεια ; και γιατι δεν αναγνωριζεται απο το Kies ; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itasoulas Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 λαθος μου, καθυστερηση στο ξεκλειδωμα ακομη οφειλεται!!!!:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy ACE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 μηπως οφειλεται στο οτι μεταφερα ολες τις εφαρμογες στην sd μεσω του + Open tweakmanager > enable VM Swapiness & DT: Autostart (dont need to click Apply because ur phone will reboot after enable davilk cache in next step) + Enable swap & zipalign + Enable A2SDGUI > Davilk cache > Cache on sd-ext then press "Move ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Περασα και την the myth... ερωτηση οταν παταω παρατεταμενα το power off μου βγαζει και καποιες αλλες εντολες περαν απο τις γνωστες ... μπορει να μου απαντησει κανεις τι ειναι αυτες για να μην κανω καμμια βλακεια ; και γιατι δεν αναγνωριζεται απο το Kies ; ευχαριστω. Σαν custom rom και όχι επίσημη έχει τα δικά της μενού. Δεν την έχω για να ξέρω τι κάνει ένα ένα, αλλά θυμάμαι πως έχει επιλογή για επανεκκίνηση, και bootάρισμα στο Clockworkmod. Ως custom λοιπόν, μην περιμένεις να τη διαβάσει το KIES. Αυτό συμβαίνει με όλες τις custom roms. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Σαν custom rom και όχι επίσημη έχει τα δικά της μενού. Δεν την έχω για να ξέρω τι κάνει ένα ένα, αλλά θυμάμαι πως έχει επιλογή για επανεκκίνηση, και bootάρισμα στο Clockworkmod. Ως custom λοιπόν, μην περιμένεις να τη διαβάσει το KIES. Αυτό συμβαίνει με όλες τις custom roms. μαλιστα... και για να γυρισω παλι στην 2.3.5 την περναω απο πανω η κανω ολη την διαδικασι με το odin ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 μαλιστα... και για να γυρισω παλι στην 2.3.5 την περναω απο πανω η κανω ολη την διαδικασι με το odin ? Ναι, αφού πριν και μετά κάνεις wipe data. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 ok φιλε... σε ευχαριστω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Περασα και την the myth... ερωτηση οταν παταω παρατεταμενα το power off μου βγαζει και καποιες αλλες εντολες περαν απο τις γνωστες ... μπορει να μου απαντησει κανεις τι ειναι αυτες για να μην κανω καμμια βλακεια ; και γιατι δεν αναγνωριζεται απο το Kies ; ευχαριστω. Reboot =επανεκκίνηση Download =download mode Recovery =cwm Όλες οι custom rom σε όλα τα κινητά τα έχουν αυτά. Επίσης και στοκ ρομς περνώντας κάποιο ανάλογο mod. Ποιος ο λόγος να συνδεθείς με το κιες φίλε μου; Ποιος χρησιμοποιεί το κιες και γιατί; Το μόνο που μας χρειάζεται το κιες, είναι για να κάνεις update το κινητό αν δεν το κάνεις με οντιν. Το κιες είναι pc suite του λειτουργικού bada και όχι του android. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itasoulas Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 (edited) κρατηθειτε....η συγκριση stock KS2 και cyanogen mod ειναι αξιοπροσεχτη. ΠΡΙΝ (STOCK KS2, 2.3.5): antutu = 1913 και quadrant = 1039 ΜΕΤΑ (CYANOGEN, 2.3.7): antutu = 2155 και quadrant = 1742 ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!! :D Με το quadrant το κινητο μου μπηκε στην κορυφη της λιστας!!!! Edited October 31, 2011 by itasoulas Παράθεση Samsung Galaxy ACE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 κρατηθειτε....η συγκριση stock KS2 και cyanogen mod ειναι αξιοπροσεχτη. ΠΡΙΝ (STOCK KS2, 2.3.5): antutu = 1913 και quadrant = 1039 ΜΕΤΑ (CYANOGEN, 2.3.7): antutu = 2155 και quadrant = 1742 ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!! :D Με το quadrant το κινητο μου μπηκε στην κορυφη της λιστας!!!! Μην συγκρίνεις ανόμοιες ρομ με Benchmarks.. Καταρχήν η cm τρέχει σε filesystem τύπου ext4 και yaffs2. Όχι σε rfs. Κάνε ext2 την στοκ (η ext4 χωρίς journal) και βγάζει 1800 στο quadrant. Και πάλι όμως δεν συγκρίνεις ρομς τύπου cm7-miui με στοκ γιατί είναι φτιαγμένες διαφορετικά απο την αρχή με βάση τον source code της samsung (της κάθε εταιρείας ανάλογα με το κινητό) και δεν είναι βασισμένες στις ρομς της samsung. Ένα απλό παράδειγμα, Galaxy S με cm7= 2000 περίπου στο quadrant Galaxy S με οτι λέει η υπογραφή μου= 4500 στο quadrant Η απόδοση-ταχύτητα κλπ είναι πάνω κάτω ιδιες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Μην ψαρωνετε με τα σκορ στα benchmarks, δεν ειναι ουτε καν η μιση αληθεια σχετικα με μια ρομ...αν και ενταξει, ολοι εχουμε λιγο το μικροβιο για το ποιος το εχει μεγαλυτερο (το σκορ) :p Κατα τη γνωμη μου cyanogen και ξερο ψωμι κι ας ειχε και πολυ χαμηλοτερο σκορ. Δεν εχω δοκιμασει ολες τις ρομς αλλά απο τις 3-4 που ειχα δοκιμασει πιο πριν τη προτιμω μιας και ειναι σε αλλο επιπεδο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Με την cyanogen που ειχαι δοκιμασει ειχα προβλημα και δεν μου ερχοταν με τιποτα οι ρυθμησεις internet απο το κινητο.Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Reboot =επανεκκίνηση Download =download mode Recovery =cwm Όλες οι custom rom σε όλα τα κινητά τα έχουν αυτά. Επίσης και στοκ ρομς περνώντας κάποιο ανάλογο mod. Ποιος ο λόγος να συνδεθείς με το κιες φίλε μου; Ποιος χρησιμοποιεί το κιες και γιατί; Το μόνο που μας χρειάζεται το κιες, είναι για να κάνεις update το κινητό αν δεν το κάνεις με οντιν. Το κιες είναι pc suite του λειτουργικού bada και όχι του android. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk καλησπερα φιλε νικο ... για να διορθωσω καποια πραγματα στο τηλεφωνικο καταλογο μου θα ηθελα ενα suite ... μηπως εχεις υποψιν κανενα μιας που δεν μπορω να μπω μεσω του kies ... η THE MYTH φυσαε παιδια ... και ο λογως γιατι μετεφερα ολο το συστημα στην SD μεσω του tweak και του A2SDGUI ... εχω 158mb υπολοιπο στην internal memory .. :):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 καλησπερα φιλε νικο ... για να διορθωσω καποια πραγματα στο τηλεφωνικο καταλογο μου θα ηθελα ενα suite ... μηπως εχεις υποψιν κανενα μιας που δεν μπορω να μπω μεσω του kies ... η THE MYTH φυσαε παιδια ... και ο λογως γιατι μετεφερα ολο το συστημα στην SD μεσω του tweak και του A2SDGUI ... εχω 158mb υπολοιπο στην internal memory .. :):p εγω εχω το myphone explorer και κανω συνδεση του κινητου ασυρματα με τον υπολογιστη, πολυ βολικο κατα τη γνωμη μου διαβασε ενα αρθρακι εδω να δεις τι κανει http://www.angroid.info/2011/02/06/myphone-explorer-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-android-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B1-windows/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 εγω εχω το myphone explorer και κανω συνδεση του κινητου ασυρματα με τον υπολογιστη, πολυ βολικο κατα τη γνωμη μου διαβασε ενα αρθρακι εδω να δεις τι κανει http://www.angroid.info/2011/02/06/myphone-explorer-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-android-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B1-windows/ ^Deadly_Sin^ σε ευχαριστω φιλε μια χαρα το προγραμματακι δεν ηθελα κ κατι παραπανω... συνδεθηκα μεσω usb και παει καλα ... επιτελους ειχα βαρεθει ολες αυτες τις επαφες.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnikolakis Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 μάγκες μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το κινητό μου.....έχει κλειδώσει και μου ζητάει λωγαριασμό google..αλλά εγώ δν έχω τ να κάνω?? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Διέγραψε τα! Μπορείς να βάλεις μέχρι 16 γκιγκα σίγουρα και τρέχει απροβλημάτιστα. μπορει και 32 να σηκώνει αλλα δεν ξέρω πως τρέχει στο κινητό. ο flash player παίζει (αυτός που έχει στο θρεντ της the myth) Είμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ να ψάχνω λινκς. Ψάξε στο subforum του galaxy S, στους «οδηγούς για νέους χρήστες» και διάβασε την παράγραφο «δεν μου δουλεύει το κιες». Ενημέρωσε μας αν δοκιμάσεις ότι γράφει εκεί και λυθεί το πρόβλημα σου. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Το έψαξα, έκανα ότι έλεγαν αλλά τζίφος. Δεν ξέρω τι να κάνω. Κάποια άλλη λύση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 μάγκες μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το κινητό μου.....έχει κλειδώσει και μου ζητάει λωγαριασμό google..αλλά εγώ δν έχω τ να κάνω?? :blink: Να φτιάξεις έναν λογαριασμό google και να τον περάσεις... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Να φτιάξεις έναν λογαριασμό google και να τον περάσεις... αφού του έχει κλειδώσει το κινητό σου λέει βρέ πώς να τον περάσει ? :happy: αλήθεια τι εννοείς σου κλείδωσε ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosk1 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Καλωσόρισες λοιπόν! Η CyanogenMod είναι πράγματι από τις καλύτερες custom roms. Εδώ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1167 θα βρεις και θα μάθεις πολλά :) αλλά πριν ρωτήσεις κάτι, ψάξτο μήπως και έχει απαντηθεί. Πάντος, οι βασικότερες απορίες για να περάσουμε κάποια rom είναι απαντημένες. εχω περασει την 2.3.5 μεσω odin και μετα root..μπορω δηλ μεσα απο αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263292 να περασω κ εγω την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG η πρεπει να κανω κατι αλλο πριν η ειναι δεν εχουν σχεση τα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 εχω περασει την 2.3.5 μεσω odin και μετα root..μπορω δηλ μεσα απο αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263292 να περασω κ εγω την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG η πρεπει να κανω κατι αλλο πριν η ειναι δεν εχουν σχεση τα παραπανω? κατεβασε την clockwork απο δω .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168417 μετα βαλε την στην Sd καρτα σου ... στην συνεχεια κατεβασε την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG απο εκει που την βρηκες και βαλε την και αυτη στην SD ... βγες σε recovery mode και πατα apply from sd ... εκτελεσε πρωτα στο clockwork.zip αρχειο , περιμενε να κανει την διαδικασια και μετα που θα bootαρει μπες ξανα στο recovery mod ... θα εχεις πλεον το menu της clockwork , πατα ξανα apply from sd και βρες την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG.zip .... και πατα απανω της ... περιμενε και παλι καμποση ωρα και οταν τελειωσει θα εχεις την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG που θες... ετσι περασα την the myth εγω και εμεινα ευχαριστημενος...πρωτα ομως απο ολα κανε την sd σου partition ... .... οταν τελειωσεις βεβαια μπορεις να μεταφερεις το συστημα σου εκει και εχεις αφθονο χωρο στην εσωτερικη μνημη ... υπαρχει αναλογο thrend εδω που βρηκα και το εκανα ... δεν θα κερδισεις τπτ αν δεν κανεις αυτο...ειναι το α και το ω στην ολη διαδικασια ... να ξερεις οτι kies δεν θα την αναγνωριζει και η λυση σε αυτο ειναι εδω ... http://www.angroid.info/2011/02/06/myphone-explorer-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-android-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B1-windows/ ... πιστευω και οι αλλοι users να συμφωνησουν σε αυτο που λεω ... πιστευω να βοηθησα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts