Jump to content

Πόσο καιρό κρατάτε ένα κινητό;

Guest steliosp
 Κοινοποίηση

Πόσο καιρό κρατάτε ένα κινητό;  

116 members have voted

1. 1. Πόσο καιρό κρατάτε ένα κινητό;

• Λιγότερο από 1 χρόνο
      45
    • 1 χρόνο
      45
    • 2 χρόνια
      17
    • 3 χρόνια
      5
    • 4 χρόνια
      4
    • Περισσότερα από 4 χρόνια
      0

Recommended Posts

Τα περισσότερα τα είχα κάτω απο χρόνο αλλά πιστεύω θα αλλάζω κινητό κάθε χρόνο έτσι όπως βλέπω τα πράγματα...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

• Απαντήσεις 79
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (22 Μάρ. 2004 , 23:08)

110% σωστός. ;)

Ένα απλό τηλέφωνο για 1-2 χρόνια και ένα καλό PDA δίπλα για να κάνει αυτά που ένα smartphone ούτε καν ονειρεύεται. :p

Επίσης όταν αλλάζω κινητό εξετάζω σοβαρά και την αγορά μεταχειρισμένων. Έχω γλιτώσει ένα ΚΑΡΟ λεφτά έτσι. :)

Heheheh

Kai gw pros metaxeirismeno to vlepw na phgainw otan 8a anava8mhstw me to kalo :p kapoia mera 8a parw kati pou na exei bluetooth na mporw na stelnw minimata me to kataplhktiko transcriber tou Pocket PC :happy: Alla exoume mellon mexri tote :alien:

Btw h jordana pws paei? :)

τι κριμα που δεν υπαρχει και ψηφος για λιγοτερο απο 3 μηνες δυστυχως στο τομεα κινητων εχω αποδειχθει πολυ σπαταλος 2 συσκευες που διαθετο παντως τωρα sx-1 και p-900 τα χω λιγο περισσοτερο απο 3 μηνες τα θεωρο πολυ καλα και γι αυτο τα χω ακομα κακια ασθενεια και ακριβη

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

egw prattw analoga me to ti briskw.epithimia mou einai,na allazw kinito kathe 12 mines.omws apoklietai na dosw polla kai peritta lefta gia kinito.protimw na kanw sinexis anavathmisi sto pc mou,na agorasw siga siga notebook,kai genikotera to kinito einai i teleutaia protereotita.

An brw kati kalo kai oikonomiko,kalws.

pantos mexri tora allazw kinita kathe 1 me 1misi xrono.exei tixei na kratisw kinito omws kai 3 xronia:) ( 3210 ) !

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από ALR

egw prattw analoga me to ti briskw.epithimia mou einai,na allazw kinito kathe 12 mines.omws apoklietai na dosw polla kai peritta lefta gia kinito.protimw na kanw sinexis anavathmisi sto pc mou,na agorasw siga siga notebook,kai genikotera to kinito einai i teleutaia protereotita.

An brw kati kalo kai oikonomiko,kalws.

pantos mexri tora allazw kinita kathe 1 me 1misi xrono.exei tixei na kratisw kinito omws kai 3 xronia:) ( 3210 ) !

Logiko na kratiseis to 3210 3 xronia, oi perissoteroi etsi ekanan ektos tou oti gia tin epoxi tou itan apo ta kalutera kinita! :)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Egw pali to krataw apo 6-12-15 mines to polu!! To 3650 mou fenete tha to kratisw mexri na vgei to panasonic x700. Oxi oti me xalaei to 3650.:)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Εγώ κάνω ποιο ουσιώδης επενδύσεις στην ζωή μου οπότε τα κινητά τα κρατάω μέχρι να κλατάρουν μιας και τα θεωρώ πεταμένα λεφτά να τα αλάζεις συνέχεια. Αλλά όταν πάρω κάτι προσέχω να είναι η κορυφή για την εποχή του ώστε να κρατήσει κάποιο καιρό. Χρησιμοποιώ το Τ68 μου εδώ και 2.5 χρόνια ασταμάτητα και ακόμα μια χαρά το θεωρώ.

Το να έχω πχ ένα Νοκια 3650 και να τρέξω να πάρω το 3660 είναι κουταμάρα. Προσπαθώ να περιμένω λίγο ώστε να νοιώσω κάποια ουσιαστική διαφορά στην τεχνολογία.

Less is more...

Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από steliosp

Λιγότερο από 1 χρόνο

1 χρόνο

2 χρόνια

3 χρόνια

4 χρόνια

Περισσότερο από 4 χρόνια

Ligotero apo xrono! 6-8 mines!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Το ρεκόρ μου είναι ένας χρόνος και κάτι νομίζω.... Όλοι θα σκεφτείτε οτι ανήκω κι εγώ στην κατηγορια τοτυ μέσου όρου αλάγής των περισσότερων πορρωμένων απο μας... Η αλήθεια είναι οτι αυτός είναι ο δεύτερος λόγος. ΄Κάποιος όμως με έχει σίγουρα καταραστει να μην μπορώ να κρατήσω κινητό πάνω από ένα χρόνο... Κάπου εκεί, λίγο πριν ή λίγο μετά... θα το χάσω ή θα μου το κλέψουν.... :( Μόλις πάω να σκεφτω τί κάνω τώρα που το ψιλοβαρέθηκα...τσουπ!Σίγουρα είναι κατάρα... Και το κακό είναι οτι θα ήθελα να είχα και τα παλιά μου κινητούλια....κλαψ.....

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.

Το πρώτο μου κινητό ένα 3310 το κράτησα 1χρόνο, το δεύτερο 3510 το κράτησα για 7μήνες και τώρα έχω ένα Τ610 εδώ και 4 μήνες.!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Φτάνει πολλά λεφτά τους έδωσα αλλάζοντας συνέχεια κινητό.

Και τι κατάλαβα.

αυτό που έχω θα το κρατήσω για όσο αντέξει.(3650)

Προσπαθώ να επιλέγω κινήτα με Λογική τιμή κ Πολλές Δυνατότιτες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζω καθε 3 κ λίγο! 1 κινητό πρεπει να κρατήσει 2 χρόνια...

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 (27 Μάρ. 2004 , 10:59)

Προσπαθώ να επιλέγω κινήτα με Λογική τιμή κ Πολλές Δυνατότιτες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζω καθε 3 κ λίγο! 1 κινητό πρεπει να κρατήσει 2 χρόνια...

Στις μέρες μας είναι δύσκολο να σου κρατήσει 2 χρόνια ένα κινητό...είναι σαν να κρατάς ένα 3310 στις μέρες μας...

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x (27 Μάρ. 2004 , 13:19)

Στις μέρες μας είναι δύσκολο να σου κρατήσει 2 χρόνια ένα κινητό...είναι σαν να κρατάς ένα 3310 στις μέρες μας...

:p :wacko: στην αρχή είχα 3210{2,5 χρονία}, μέχρι το Ιουλιο είχα τ65 για 2 χρόνια {περίπου} κ τώρα τ610 κ δε σκέπτομαι να το άλλαξω!!ΌΤαν θα υπάρχει κανενα Καλό 3g με 1+ mp φωτό το συζητάω ....

Φιλικά :happy:

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Βασικα φιλε poseidon θελει σωστη ερευνα αγορας...

Αν δεν το ψαξεις σωστα και αγορασεις καποιο που εν μερει δεν σε ικανοποιει τοτε ειναι δεδομενο οτι την επομενη μερα θα ψαχνεις να το πουλησεις και να αγορασεις αλλο...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από xraysr0x

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 (27 Μάρ. 2004 , 10:59)

Ki omws exei o pateras mou 3310 se aristh katastash:p Pantws egw sigoura 1 fora to xrono tha allaksw.:happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (28 Μάρ. 2004 , 22:14)

Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ki omws exei o pateras mou 3310 se aristh katastash:p Pantws egw sigoura 1 fora to xrono tha allaksw.:happy:

Ο πατερας σου...εσυ μπορεις νεε μου? :lol:

Οι μεγαλυτεροι δεν ενδιαφερονται και δεν θελουν να γνωριζουν τα features ενος τηλ οπως ολοι οι νεοι...νομιζω? :whistle:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (29 Μάρ. 2004 , 18:10)

Ο πατερας σου...εσυ μπορεις νεε μου? :lol:

Οι μεγαλυτεροι δεν ενδιαφερονται και δεν θελουν να γνωριζουν τα features ενος τηλ οπως ολοι οι νεοι...νομιζω? :whistle:

kala les ego apo osous 3ero kratane ena T29 kai merikoi apo 3210 agorasane 3310 :confused:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...