Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμάζω τις official και μερικές καστομιές και στο τέλος καταλήγω πάντα στην σκοτεινή

τυχαίο; δεν νομίζω:lol:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα και από μένα παιδιά.

ήθελα την άποψή σας.:D

λέω τελικά να το πάρω κ εγώ το gs ,με την 400αρα επιδότησή μου αλλά το εξής με τρώει..

μήπως να περιμένω την επόμενη μείωση τιμής έλεγα..:rolleyes:

έχω καλά κινητά..μόνο η κ...α:lol:με ωθεί σε άμεση αγορά..

ε λέω ή με το nexus s ή με το gs2 που έρχεται θα πέσει η τιμή..

κανα ,1.5 μήνα περιμένω,αλλά ως εκεί..:p

τι λέτε?

Υ.Γ.το χαμηλό σαρ με έφερε στο gs,οι επιδόσεις του με υπερκαλύπτουν

ώστε να μην περιμένω το 2..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

καλησπέρα και από μένα παιδιά.

ήθελα την άποψή σας.:D

λέω τελικά να το πάρω κ εγώ το gs ,με την 400αρα επιδότησή μου αλλά το εξής με τρώει..

μήπως να περιμένω την επόμενη μείωση τιμής έλεγα..:rolleyes:

έχω καλά κινητά..μόνο η κ...α:lol:με ωθεί σε άμεση αγορά..

ε λέω ή με το nexus s ή με το gs2 που έρχεται θα πέσει η τιμή..

κανα ,1.5 μήνα περιμένω,αλλά ως εκεί..:p

τι λέτε?

Υ.Γ.το χαμηλό σαρ με έφερε στο gs,οι επιδόσεις του με υπερκαλύπτουν

ώστε να μην περιμένω το 2..

η τιμη καποια στιγμη σιγουρα θα πεσει, θα ειναι σε 10 μερες, 1 μηνα, 1 χρονο κανεις δεν ξερει

δεν μπορει να ξερει κανεις ποσο και ποτε

οποτε οτι νομιζεις κανε ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

τρια προβληματα μονο με το SGS πλεον

1)αφου αλλαξα το gallery app οταν εβαλα την 2.2.1, απο τοτε δεν σκρολαρει τις φωτογραφιες στο wallpaper.Αν βαλω καποια απο τις default φωτο τοτε το κανει, αν βαλω καποια δικια μου τοτε δεν το κανει

2)απο τοτε που εβαλα μια 16αρα καρτα μνημης κολλαει οταν περναει μεγαλα αρχεια ή φακελους με το καλωδιο usb. Δηλαδη περναει για παραδειγμα 20ΜΒ και μετα κολλαει και σταματαει να περναει

3)οταν ερχονται μηνυματα ερχονται διπλά στο handcent. δεν εχει να κανει με το notification της μαμα εφαρμογης (αυτο το εχω απενεργοποιησει). Απλα ερχονται διπλά απο το handcent

καμια ιδεα ?

τρια προβληματα μονο με το SGS πλεον

1)αφου αλλαξα το gallery app οταν εβαλα την 2.2.1, απο τοτε δεν σκρολαρει τις φωτογραφιες στο wallpaper.Αν βαλω καποια απο τις default φωτο τοτε το κανει, αν βαλω καποια δικια μου τοτε δεν το κανει

2)απο τοτε που εβαλα μια 16αρα καρτα μνημης κολλαει οταν περναει μεγαλα αρχεια ή φακελους με το καλωδιο usb. Δηλαδη περναει για παραδειγμα 20ΜΒ και μετα κολλαει και σταματαει να περναει

3)οταν ερχονται μηνυματα ερχονται διπλά στο handcent. δεν εχει να κανει με το notification της μαμα εφαρμογης (αυτο το εχω απενεργοποιησει). Απλα ερχονται διπλά απο το handcent

καμια ιδεα ?

Oλα τα μηνυματα? Σε μενα ερχονται καποια απο φιλους που εχουν Cosmote.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Γεια σας.Εχω και εγω το θεμα μου.Περασα τις ρυθμισεις δικτυου απο το σαητ του tony k.Περαστηκαν κανονικα με τον οδηγο του.Στο ιντερνετ της κινητης μπαινει κανονικα.Αλλα με τιποτα.Αλλα με τιποτα δεν παιρνω ουτε δινω mms.Τι να κοιταξω?Ουτε με την μαμα εφαρμογη μυνηματων ουτε με handsent.Η rom ειναι 2.2.1 jpx.Καποια ιδεα?

Γεια σας.Εχω και εγω το θεμα μου.Περασα τις ρυθμισεις δικτυου απο το σαητ του tony k.Περαστηκαν κανονικα με τον οδηγο του.Στο ιντερνετ της κινητης μπαινει κανονικα.Αλλα με τιποτα.Αλλα με τιποτα δεν παιρνω ουτε δινω mms.Τι να κοιταξω?Ουτε με την μαμα εφαρμογη μυνηματων ουτε με handsent.Η rom ειναι 2.2.1 jpx.Καποια ιδεα?

Ποιον πάροχο έχεις φίλε ? Μπορεί να σου δώσει από εδώ κάποιος που του δουλεύουν τα mms, τις ρυθμίσεις του για τα mms.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Ρε παιδια κατι εγινε και ξαφνικα δεν παιζει κανενα απο τα τραγουδια που εχω στο κινητο.ολα τα τραγουδια ειναθι mp3 και ενω παλια επαιζαν τωρα δεν παιζουν,εχω δοκιμασει με winamp και με αλλα,κατι πρεπει να εκανα αλλα δεν ξερω τι,γνωριζει κανεις τιποτα?
Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated

Ρε παιδια κατι εγινε και ξαφνικα δεν παιζει κανενα απο τα τραγουδια που εχω στο κινητο.ολα τα τραγουδια ειναθι mp3 και ενω παλια επαιζαν τωρα δεν παιζουν,εχω δοκιμασει με winamp και με αλλα,κατι πρεπει να εκανα αλλα δεν ξερω τι,γνωριζει κανεις τιποτα?

τι εννοεις δεν παιζουν?

σου βγαζει καποιο σφαλμα η δεν ακουγονται?

Μου γραφει οτι το αρχειο δεν υποστηριζεται και δεν μπορω να καταλαβω γιατι,
Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated

Ρε παιδια μπορει καποιος που χρησιμοποιει το widgetsoid να μου πει αν κραταει τα settings μετα απο reboot?

Εμενα δεν το κανει...Ειμαι σε doc rom 9.1.3 και το προβλημα αυτο το εχω μονο σε αυτο το προγραμμα

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Ποιον πάροχο έχεις φίλε ? Μπορεί να σου δώσει από εδώ κάποιος που του δουλεύουν τα mms, τις ρυθμίσεις του για τα mms.

Vodafone εχω.

Ρε παιδια μπορει καποιος που χρησιμοποιει το widgetsoid να μου πει αν κραταει τα settings μετα απο reboot?

Εμενα δεν το κανει...Ειμαι σε doc rom 9.1.3 και το προβλημα αυτο το εχω μονο σε αυτο το προγραμμα

Tα κραταει. Πηγαινε στο /dbdata/databases και βρες εναν φακελο που να σχετιζεται με το Widgetsoid. Διαγραψε τον. Θα εισαι ενταξει μετα :)

Με root explorer.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Tα κραταει. Πηγαινε στο /dbdata/databases και βρες εναν φακελο που να σχετιζεται με το Widgetsoid. Διαγραψε τον. Θα εισαι ενταξει μετα :)

Με root explorer.

δουλεψε....thx

και κατι αλλο.Οταν παταω καποιο στοιχειο στο widgetsoid φαινεται ενα χρωματιστο περιγραμμα γυρω απο αυτο που παταω...μηπως αυτο μπορει να βγει?

Edited by what

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Καλησπερα απο εναν ασχετο.Αν και εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες αισθανομαι πολυ μπερδεμενος.Μια ερωτηση λοιπον γιατι υποψιαζομαι οτι εκανα πατατα.Γαλαξιας αγορασμενος απο vodafone με eclair τα παραπανω δεν τα θυμαμαι και γινεται η πρωτη αποπειρα συνδεσης με το pc μεσω kies.Διαθεσιμη αναβαθμιση λεει οκ του λεω κανει αυτα που ειναι να κανει και ξαφνικα λεει δεν ολοληρωθηκε και βγαζει στην οθονη του κινητου το μαγκα που σκαβει.Περιμενω αλλα κανενα ιχνος και ψαχουλευοντας το kies βλεπω "ανακτηση υλικολογισμικου εκτακτης αναγκης.Εκτακτη λεω και εγω ειναι και το παταω.Φορτωνει μια μπαρα κατω απο τον μαγκα που σκαβει κανει κατι reboot και ξανανοιγει το κινητο με τα εξης στοιχεια ι9000bjup5 froyo bujp7.Συνοψη,ολα καλα δουλευουν εκτος απο το samsung keyboard που δεν εχει ελληνικα,μπαρα δεξια απο τις επαφες δεν εχει ελληνικα και στην οθονη που βγαζει οταν ειναι να ξεκλειδωσει η ημερομηνια ειναι στα αγγλικα.Τι μεγεθους λοιπον ειναι η πατατα που εκανα και διορθωνεται.Sorry για την πολυλογια αλλα πρωτη φορα ειναι.Ευχαριστω ολους οσους ανταποκριθουν!!!!!

Καλημερα παλικαρια και καλη εβδομαδα,

λοιπον, σας εχω πολυυυυυ καλα νεαααα !!!!

Οχιιιι....δεν ηρθε η 2.2.1 η ελληνικη. ουτε η 2.3.

Η adobe εχει ανακοινωσει οτι στις 18 μαρτιου θα μας δωσει μεσω του market τον flash player 10.2.

Εχω βρει ανεπισημα αυτη την εκδοση πριν κυκλοφορησει και την εβαλα πριν καμια ωρα στο galaxy μου. Δεν υπαρχει καμια σχεση στο θεμα browsing σε σχεση με πριν (flash player 10.1).

Ολα δουλευουν πολυ καλυτερα !!!!

Προσωπικη μου αποψη οτι δουλευει πλεον καλυτερα και απο το καλυτερο browsing των 2.1 eclair !!!! Καλο ειναι ομως να το δοκιμασετε κι'εσεις για να μου πειτε γνωμες.

Δουλεψα με τον μαμα browser για κανενα μισαωρο, και μπηκα και σε αρκετες σελιδες, μερικες απο αυτες αρκετα εως πολυ βαριες, οπως in.gr, sportnet.gr, sport24.gr, in.gr, gazetta.gr, κ.τ.λ.

ανοιξα σελιδες που ειχαν βιντεο απο youtube, dailymotion, και ολα παιζουν μια χαρα !!!!.

Υπενθυμιζω οτι εγω εχω την 2.2.1 jpy χωρις τιποτα αλλο, ουτε Lagfix, Ουτε custom kernel ουτε τιποτα.

Εχω γραψει τις εντυπωσεις μου στο αρθρο που εχω φτιαξει στο blog μου. οποιος ενδιαφερεται ας τις διαβασει να δουμε αν κι'εσεις οντως θα δειτε διαφορα οπως ειδα κι'εγω με το 10.2.

Το ανεβασα στο Blog μου για να το παρετε οσοι θελετε. Εδω ειναι :

http://antonis-news.blogspot.com/2011/03/flash-player-102-android.html

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Ωραίος Αντώνη, επιβεβαιώνω ότι έχει αυξηθεί η ταχύτητα και ότι πλέον έχει εξαφανιστεί το καρέδιασμα στις σελίδες. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Μάκης

εβαλα κι εγω την 10.2 ...φορτωνει λιγο πιο γρηγορα τις σελιδες αλλα μεχρι εκει...για μενα τουλαχιστον :p

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ωραίος Αντώνη, επιβεβαιώνω ότι έχει αυξηθεί η ταχύτητα και ότι πλέον έχει εξαφανιστεί το καρέδιασμα στις σελίδες. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
σε μενα το καρεδιασμα υπαρχει ακομη,λιγοτερο βεβαια αλλα υπαρχει (stock js7)

@what πηγαινε στις ρυθμισεις της εφαρμογης,στο theme και ξετικαρισε οτι βρεις εκει,αν παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις το κανεις οπως θελεις.

Edited by truckman

Καλησπερα απο εναν ασχετο.Αν και εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες αισθανομαι πολυ μπερδεμενος.Μια ερωτηση λοιπον γιατι υποψιαζομαι οτι εκανα πατατα.Γαλαξιας αγορασμενος απο vodafone με eclair τα παραπανω δεν τα θυμαμαι και γινεται η πρωτη αποπειρα συνδεσης με το pc μεσω kies.Διαθεσιμη αναβαθμιση λεει οκ του λεω κανει αυτα που ειναι να κανει και ξαφνικα λεει δεν ολοληρωθηκε και βγαζει στην οθονη του κινητου το μαγκα που σκαβει.Περιμενω αλλα κανενα ιχνος και ψαχουλευοντας το kies βλεπω "ανακτηση υλικολογισμικου εκτακτης αναγκης.Εκτακτη λεω και εγω ειναι και το παταω.Φορτωνει μια μπαρα κατω απο τον μαγκα που σκαβει κανει κατι reboot και ξανανοιγει το κινητο με τα εξης στοιχεια ι9000bjup5 froyo bujp7.Συνοψη,ολα καλα δουλευουν εκτος απο το samsung keyboard που δεν εχει ελληνικα,μπαρα δεξια απο τις επαφες δεν εχει ελληνικα και στην οθονη που βγαζει οταν ειναι να ξεκλειδωσει η ημερομηνια ειναι στα αγγλικα.Τι μεγεθους λοιπον ειναι η πατατα που εκανα και διορθωνεται.Sorry για την πολυλογια αλλα πρωτη φορα ειναι.Ευχαριστω ολους οσους ανταποκριθουν!!!!!

δεν ξέρω ακριβώς τι έχει παιχτεί γιατί ποτέ μου δεν έκανα αναβάθμιση μέσω kies, το έχω απλά να μουχλιάζει στο pc.

settings --> locale and text -->

στην πρώτη επιλογή πάνω πάνω δες άμα έχει ελληνικα

στο πληκτρολόγιο της samsung δες άμα έχει επιλογή για ελληνικά

για δες και ενημέρωσε..

ωραιος Αντωνη

να πω την αληθεια δεν ειδα τεραστια αλλαγη, αλλα εχω την αισθηση οτι βελτιωθηκε λιγο

Ελληνικα εχω κανονικα,το πληκτρολογιο της samsung δεν εχει και εκει πιστευω οτι κατι παιζεται

Για να περασω ξανα την αναβαθμιση εκτος kies για να ξεφορτωθω και την vodafone ειναι δυσκολο?

Ελληνικα εχω κανονικα,το πληκτρολογιο της samsung δεν εχει και εκει πιστευω οτι κατι παιζεται

Για να περασω ξανα την αναβαθμιση εκτος kies για να ξεφορτωθω και την vodafone ειναι δυσκολο?

ρε φιλε για να μην παιδευεσαι με 2.2 και ιστοριες, γιατι δεν βαζεις την JS7 και εσυ? ελληνικα σε ολα και ταχυτατη αναλυτικοτατες οδηγιες θα βρεις στην πρωτη σελιδα του hacks roots

εάν είναι το μόνο θέμα σου τα ελληνικά μπες στο market και κατέβασε keyboard με ελληνικά

γράψε greek locale και θα σου βγάλει νομίζω

μπορείς να ξανατσεκάρεις αν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω kies

έχει αναλυτικότατους οδηγούς στο hacks/root πως μπορείς να περάσεις ολόκληρη έκδοση λογισμικού, απλά πας εκτός εγγύησης και θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα βήματα.

θέλει πολύ διάβασμα και εάν αποφασίσεις να προχωρήσεις, βεβαιώσου για τα 3 κουμπιά και μετά βάλε την js7.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)