marou Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ FORUM ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΛΑ ΗΛΠΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔ. ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ KIES ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ... ΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Να αναφέρω εδώ ένα κολπάκι που διαπίστωσα, δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί αλλά πιστεύω ότι θα χρησιμεύσει σε πολλούς εδώ που ψάχνονται με αυτό: εάν θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σε launcers, handcent, κ.λ.π προγράμματα και ΔΕΝ σας κρατάνε όταν κάνετε επανεκκίνηση του κινητού , η λύση είναι απλή: περνάτε όλες τις ρυθμίσεις που θέλετε, π.χ στο Launcer pro έπειτα με root explorer πάτε στο dbdata\databases και διαγράφετε όποιον φάκελο έχει παρεμφερή ή ίδια ονομασία με την εφαρμογή της οποίας αλλάξατε ρυθμίσεις π.χ για το launcer pro είναι com.fede.launcer και για το handcent, com.handcent.nextsms τον διαγράφετε, κάνετε επανεκκίνηση το κινητό και ο φάκελος επαναδημιουργείται αυτόματα με τις ρυθμίσεις που ορίσατε. Προσοχή, ΠΡΩΤΑ κάνουμε τις ρυθμίσεις που θέλουμε και ΜΕΤΑ διαγράφουμε τον σχετικό φάκελο. το ανάποδο απλώς επαναφέρει τις προηγούμενες ρυθμίσεις. ελπίζω να βοήθησα κάποιους από εδώ :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 διαβαζω συχνα θετικα σχολια για την κατασκευη του γαλαξια μας και συγρονως καποιοι αναφερουν οτι το πλαισιο γυρω απο το κινητο τριζει...πως σας φαινεται η αντιφαση αυτη ρε παιδες; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Σημερα τελικα πηρα το i-pad.Πηρα το 16gb μονο με wi-fi και απλα κανει αψογο tether με το γαλαξια μας!Ελπιζω για κανα χρονο να μ σκασω ξανα λεφτα για συσκευη!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 διαβαζω συχνα θετικα σχολια για την κατασκευη του γαλαξια μας και συγρονως καποιοι αναφερουν οτι το πλαισιο γυρω απο το κινητο τριζει...πως σας φαινεται η αντιφαση αυτη ρε παιδες; Σε καποιους τριζει, σε καποιους δεν τριζει και σε καποιους τριζει αλλα δεν το ξερουν. Σε κανεναν ομως δεν τριζει με κανονικη χρηση. Τριζει μονο αμα καθεσαι και το πιεζεις με δυναμη για να δεις αν τριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Σε καποιους τριζει, σε καποιους δεν τριζει και σε καποιους τριζει αλλα δεν το ξερουν. Σε κανεναν ομως δεν τριζει με κανονικη χρηση. Τριζει μονο αμα καθεσαι και το πιεζεις με δυναμη για να δεις αν τριζει. δεν εχω συνηθισει ακομη την αισθηση που μου δινει στο χερι τα πλαστικα του...ισως επειδη εχω συνηθισει απο το desire που κατεμε ειναι καλυτερης ποιοτητας κατασκευη...μου φαινεται δηλαδη ο γαλαξιας λιγο ψευτικος αλλα και ευαισθητος :wacko: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Σε καποιους τριζει, σε καποιους δεν τριζει και σε καποιους τριζει αλλα δεν το ξερουν. Σε κανεναν ομως δεν τριζει με κανονικη χρηση. Τριζει μονο αμα καθεσαι και το πιεζεις με δυναμη για να δεις αν τριζει. Μην παίρνεις και όρκο...εμένα έτριζε από τότε που το πήρα και χωρίς να το πιέζω. Απλά και μόνο που το έπιανα από συγκεκριμένα σημεία ,μπορεί να έτυχα στην περίπτωση.Απλά πλέον έχω βάλει θήκη(την ΘΕΆ barely there) και δεν το προσέχω. Πραγματικά αυτή η θήκη είναι το must αξεσουάρ του γαλαξία.Νομίζω ότι ούτε η samsung δεν θα την έφτιαχνε τόσο καλά :P. Κατά τα άλλα δεν θέλω να καταντάω γραφικός αλλά το κινητό είναι TOP. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 δεν εχω συνηθισει ακομη την αισθηση που μου δινει στο χερι τα πλαστικα του...ισως επειδη εχω συνηθισει απο το desire που κατεμε ειναι καλυτερης ποιοτητας κατασκευη...μου φαινεται δηλαδη ο γαλαξιας λιγο ψευτικος αλλα και ευαισθητος :wacko: Δεν σχολιαζω τα γραφομενα σου, απλα παιρνοντας ευκαιρια εχω να σας πω τα εξης: Ολοι μας θέλουμε μεγαλη οθονη, αλλα οχι βαρυ κινητο. Λεπτο κινητο, αλλα να εχει και το ενα και το αλλο του. Κλπ κλπ, ο καταλογος δεν σταματαει ποτε! Αν το GalaxyS ηταν φτιαγμενο απο τα υλικα του Ν8, ειχε φλας, (ακομα) μεγαλυτερη μπαταρια, τοτε δεν θα ηταν τοσο λεπτο κινητο οσο ειναι και το ελαφρυτερο της κατηγοριας του (συμπεριλαμβανομενων οσων περιεχει στα λιγα αυτα γραμμαρια του). Το πλαστικο ειναι εκει για να κραταει την συσκευη ελαφρια. Το φλας λειπει γιατι αυτοι που το φτιαξανε δεν μας περνανε για τοσο μαμακες ωστε να μας πουλησουν 500+ Ευρω φωτογραφικη μηχανη, αλλα ενα powerfull smartphone. Οσο για την ευαισθητη "φυση" του (και συμφωνω μαζι σου) ειναι επομενο σε κατι που εχει τις διαστασεις του GalaxyS και παχος μολις κατι λιγοτερο απο 1εκ. Anyway, το κινητο τα σπαει και μερικες φορες (το εκανα και γω μεχρι λιγο πριν το αγορασω) ψαχνουμε να βρουμε ατελια εκει που ουσιαστικα δεν υπαρχει! (π.χ. το φλας ποτε δεν το χρειαστηκα! Ακομα και το βραδυ. Στο σκοταδι δεν το χρειαστηκα γιατι τοτε δεν με απασχολουν οι φωτογραφιες. Το κινητο δεν το βαζω στην κωλοτσεπα - δεν εδωσα 500+ Ευρω για να τα βαλω σαν καμια "ξανθια" εκει). Enjoy your SGS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το beautiful widget(αγορασμενο) , ενω δουλευε μια χαρα μετα το τελευταιο update που του εκανα , ενω βαζω κανονικα το beautiful home weather widget , μετα απο λιγη ωρα ή μετα απο επανεκινηση μου αφερει το widget και στην θεση του μου βγαζει το μηνυμα " please remove and re-add the widget for the upgrade " . χρησημοποιω την ρομ 9.2 του darky με το τελευταιο speedmode kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Δεν σχολιαζω τα γραφομενα σου, απλα παιρνοντας ευκαιρια εχω να σας πω τα εξης: Ολοι μας θέλουμε μεγαλη οθονη, αλλα οχι βαρυ κινητο. Λεπτο κινητο, αλλα να εχει και το ενα και το αλλο του. Κλπ κλπ, ο καταλογος δεν σταματαει ποτε! Αν το GalaxyS ηταν φτιαγμενο απο τα υλικα του Ν8, ειχε φλας, (ακομα) μεγαλυτερη μπαταρια, τοτε δεν θα ηταν τοσο λεπτο κινητο οσο ειναι και το ελαφρυτερο της κατηγοριας του (συμπεριλαμβανομενων οσων περιεχει στα λιγα αυτα γραμμαρια του). Το πλαστικο ειναι εκει για να κραταει την συσκευη ελαφρια. Το φλας λειπει γιατι αυτοι που το φτιαξανε δεν μας περνανε για τοσο μαμακες ωστε να μας πουλησουν 500+ Ευρω φωτογραφικη μηχανη, αλλα ενα powerfull smartphone. Οσο για την ευαισθητη "φυση" του (και συμφωνω μαζι σου) ειναι επομενο σε κατι που εχει τις διαστασεις του GalaxyS και παχος μολις κατι λιγοτερο απο 1εκ. Anyway, το κινητο τα σπαει και μερικες φορες (το εκανα και γω μεχρι λιγο πριν το αγορασω) ψαχνουμε να βρουμε ατελια εκει που ουσιαστικα δεν υπαρχει! (π.χ. το φλας ποτε δεν το χρειαστηκα! Ακομα και το βραδυ. Στο σκοταδι δεν το χρειαστηκα γιατι τοτε δεν με απασχολουν οι φωτογραφιες. Το κινητο δεν το βαζω στην κωλοτσεπα - δεν εδωσα 500+ Ευρω για να τα βαλω σαν καμια "ξανθια" εκει). Enjoy your SGS! Μην εισαι απολυτος..υπαρχει η αμερικανικη εκδοση του galaxy s με φλας ,fascinate:vava: Edited February 9, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
politf Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Σε καποιους τριζει, σε καποιους δεν τριζει και σε καποιους τριζει αλλα δεν το ξερουν. Σε κανεναν ομως δεν τριζει με κανονικη χρηση. Τριζει μονο αμα καθεσαι και το πιεζεις με δυναμη για να δεις αν τριζει. Τρίζει και μάλιστα αρκετά σε κάποια σημεία χωρίς να το πιέσεις ιδιαιτέρως... Δύο κινητά galaxy άλλαξα και τα δύο τρίζαν... Έπρεπε να επενδύσουν λίγο παραπάνω στην ποιότητα για την τιμή του...Κατά τα άλλα είναι κορυφαίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Τρίζει και μάλιστα αρκετά σε κάποια σημεία χωρίς να το πιέσεις ιδιαιτέρως... Δύο κινητά galaxy άλλαξα και τα δύο τρίζαν... Έπρεπε να επενδύσουν λίγο παραπάνω στην ποιότητα για την τιμή του...Κατά τα άλλα είναι κορυφαίο! Αυτο που τριζει ειναι το καπακι της μπαταριας. Αν θελουμε να γινουμε κυνικοι, με λιγο σπρευ σιλικονης σταματαει να τριζει :p . Εγω που εβαλα ενα καπακι απομιμηση δεν τριζει ο,τι και να κανω. Αρα ειναι το καπακι. Και επειδη το καπακι που δινει η Samsung ειναι απο πιο λεπτο πλαστικο (σε σχεση με το απομιμηση) ειναι πιο ευαισθητο στους τριγμους (ταλαντευεται πιο ευκολα και παραγει ηχους οπως τριβεται με την πλαστικη βαση που κουμπωνει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
politf Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Αυτο που τριζει ειναι το καπακι της μπαταριας. Αν θελουμε να γινουμε κυνικοι, με λιγο σπρευ σιλικονης σταματαει να τριζει :p . Εγω που εβαλα ενα καπακι απομιμηση δεν τριζει ο,τι και να κανω. Αρα ειναι το καπακι. Και επειδη το καπακι που δινει η Samsung ειναι απο πιο λεπτο πλαστικο (σε σχεση με το απομιμηση) ειναι πιο ευαισθητο στους τριγμους (ταλαντευεται πιο ευκολα και παραγει ηχους οπως τριβεται με την πλαστικη βαση που κουμπωνει). φίλε μου εγώ τα δοκίμασα και τα δύο κινητά χωρίς καπάκι και τρίζαν, χωρίς ιδιαίτερη πίεση και πολλές φορές μη εσκεμμένη...Άλλωστε μη εσκεμμένα διαπίστωσα ότι έτριζε κιόλας... Πάντως όσον αφορά το καπάκι έχεις δίκαιο...Τρίζει και μάλιστα αρκετά. Όσον αφορά το σπρέι δεν το δοκίμασα να σ πω...Ας μου έρθει βέβαια πίσω και βλέπουμε...γτ το χω για service.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Λοιπόν και εμένα έτριζε και έκανα το εξής, δοκιμάστε το και εσείς δεν χάνετε τίποτα..πρόσεξα ότι τρίζει περισσότερο στο πλάι δεξιά και αριστερά...σε εμένα ήταν θέμα κουμπώματος, δηλαδή έβγαλα το καπάκι και το ξαναέβαλα αλλά πιέζοντας το να κουμπώσει μόνο από την πάνω και την κάτω πλευρά, όχι από τα πλάγια..όταν κούμπωσε απλά έσυρα τα δάχτυλα μου από πάνω προς τα κάτω πιέζοντας το στα πλάγια..αν δεν πιάσει με την πρώτη δοκιμάστε ξανά..από τότε και όταν το κουμπώνω με αυτό τον τρόπο δεν έχω τρίξιμο..από την άλλη βέβαια δεν ξέρω αν αυτό πιάνει σε όλους αλλά όπως είπα δεν χάνετε και τίποτα δοκιμάστε το... //Darky's v9.2/Steel Blue theme/Speedmod K13a-t1// Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Το θέμα της ποιότητας κατασκευής είναι λίγο υποκειμενικό. Ο καθένας αντιλαμβάνεται την απτη ποιότητα διαφορετικά. Πολλές φορές το θέμα είναι ψυχολογικό, αφού κακώς έχουμε συνδυάσει την ποιοτική κατασκευή με το βάρος. Έτσι λοιπόν το galaxy είναι καταδικασμένο σε αυτόν τον τομέα προδομένο από το μικρό του βάρος. Η αλήθεια είναι οτι το κινητό δεν έχει και πολλά κομματια εξωτερικά. Είναι η πρόσοψη, το χρωμιομένο πλαστικό γύρω του, και το πλαστικο καπάκι πίσω. Σε σχέση με το Ν95 που ακομα έχω η κατασκευή του είναι απλούστατη. Το μπροστινό τμήμα με την οθόνη είναι αρκετα ικανοποιητικό, μιας και ειναι ενισχυμενο gorilla glass. Η χρωμιομενη φασα στο δικο μου τρίζει και φοβάμαι οτι μπορει να ξεβάψει, ενω το πισω κομματι με το πλαστικό φαίνεται πολύ φτηνιάρικο. Το κινητο το εχω παντα σε θηκη, και οταν το ακουμπαω χωρις θηκη καπου, το τοποθετώ προσεκτικά. Ηδη έχει εμφανίσει κάποιες μικρο εκδορες (σαν αυτες τις απειρες που εμφανιζονται στην κατω πλευρα των cd). Θα μπορορύσε η samsung να του βαλει μια αλουμινενια πλατη (πιο ακριβη, εξισου ελαφρια, και πιο ανθεκτικη, και σιγουρα πιο ταιριαστη σε κινητο των 550ε ). Σε σχεση με τα desire δειχνει υποδεεστερο κατασκευαστικα, και όχι τοσο καλά "δεμένο". Το μηλοφωνο σε αυτον τον τομεα ειναι σε αλλη κλάση, αλλά πάλι όσο πιο βαρύ, τόσο πιο μεγάλο θόρυβο κανει πεφτοντας (ειναι απο γυαλι το περιβλημά του και συμφωνα με στατιστικες ειναι το πρωτο σε θραυσεις απο πτώση). Σε τελική ανάλυση καθόλου δεν με προβληματιζει η κατασκευή του γιατι το κινητο ειναι απλα τοπ. Παρομοια υποκειμενικοτητα υπαρχει και στις φωτογραφίες του γαλαξια. Ο καθενας αναλογα με τις εμπειρίες του, το υπόβαθρό του, αλλά και τις απαιτήσεις του, κρίνει. Θεωρω την καμερα του γκαλαξυ υποδεέστερη απο του Ν95 (3 1/2 ετων μοντελο) και δεν θα τη συγκρινω με κανενα 8αρι ή 12αρι της νοκια, σαμυ, ή ερικσον. Επειδη εχω και dslr έχω γίνει πολύ αυστηρότερος κριτής του τελικου αποτελεσματος. Οποτε επιγραμματικά: Για κινητο high end, εχει κακη καμερα. Σε σχέση με τα υπόλοιπα 5αρια βρίσκεται στο μέσο όρο. Είναι κατώτερο από οποιαδήποτε point and shoot ψηφιακή, ενώ το βράδυ απλώς ξεχνάμε οτι υπάρχει καμερα. Ακομα και τα κινητα με ενα απλο λεντ (πχ το Ν95 μου) σε βραδινες συνθηκες και αποστασεις μεχρι 1-1.5 μέτρο την παλευουν. Για να ειμαστε δικαιοι, σε καλό φωτισμό και για νορμαλ εκτυπώσεις (10Χ15, 13Χ18), το αποτέλεσμα είναι αψογο, καθώς και για θέαση στον υπολογιστή αλλά όχι φυσικα σε πλήρες μέγεθος (για pixel peeping). To ίδιο θα έλεγα και για ανεβάσματα σε σελιδες κοινωνικής δικτύωσης. Και εκει λογω της μικρης αναλυσης, και με καλο φωτισμό, διαφορά δεν θα δείτε σε σχέση με μια ακριβότερη ψηφιακη Edited February 8, 2011 by mihalakis22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterbil Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Kαλημέρα σε όλους. έχω ένα θέμα με το κινητό, βασικά μια απορία να δω αν γίνετε και πως. έχω το galaxy s με froyo 2.2. μου το κάνανε ετσι μιας και δεν σκαμπάζω πράμα από αυτά. θέλω τα τέσσερα εικονίδια κάτω να τα αλλάξω να βάλω δικες μου εφαρμογές. μιας και για κλήσεις δουλεύω άλλο πρόγραμμα και για μηνύματα. όχι της εταιρίας samsung δηλαδή. υπάρχει τρόπος? Παράθεση oloi imaste kaloi mexri na apodixti to antitheto :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Kαλημέρα σε όλους. έχω ένα θέμα με το κινητό, βασικά μια απορία να δω αν γίνετε και πως. έχω το galaxy s με froyo 2.2. μου το κάνανε ετσι μιας και δεν σκαμπάζω πράμα από αυτά. θέλω τα τέσσερα εικονίδια κάτω να τα αλλάξω να βάλω δικες μου εφαρμογές. μιας και για κλήσεις δουλεύω άλλο πρόγραμμα και για μηνύματα. όχι της εταιρίας samsung δηλαδή. υπάρχει τρόπος? Μπαινεις στα Applications, εκει που ειναι ολες οι εφαρμογες δλδ και οχι στις αρχικες οθονες, και πατας αριστερο πληκτρο και σου δινει επιλογη εκει περα να μετακινησεις τα εικονιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Είπα να γράψω ένα ποστ για να πω τον πόνο μου αλλά να εκφράσω και τη χαρά μου. Χθες επαθα 5 εμφραγματα γιατι εχασα το κινητο!Το ειχα αφησει για λιγο στην οροφη του αυτοκινητου μιας φιλης μου και το ξεχασα εκει.Το καταλαβα οταν με αφησε σπιτι! Πηρα ταξι να παω πισω απο οπου ξεκινησαμε και να εχω ανοιχτα τα παραθυρα για να ακουσω την κληση αν το εβρισκα και να οδηγηθω στο κινητο.Εβαλα και οσους ηξερα και θυμομουν τα νουμερα τους να παιρνουν και εκεινοι. Τελικα απαντησε στην κληση μου η κοπελα που το βρηκε και πηγα και το πηρα. Υπάρχουν ακομη ανθρωποι!!!!!! Χθες που το κοιταξα το βραδυ δεν φαινοταν τιποτα. Σημερα ομως με το φως της ημερας ειδα πως εχει ενα μικρο χτυπημα στο πανω μερος, στο πλαστικο, ακριβως πανω απο εκει που λεει samsung, το οποιο με το ζορι το διακρινεις!!! Σκεφτειτε πως επεσε απο οροφη αυτοκινητου σε μεγαλη στροφη. Το καλο ειναι πως ειχα θηκη που προστατευει όμως μονο το πισω μερος του κινητου και οχι την οθονη. Αυτα για το κινητουλη μου. Θεουλη μου σε ευχαριστω!! ΥΓ: επειδη προχθες προσπαθησα με ενα παιδι απο το φορουμ να περασουμε την αβαθμιση αλλα λογω μη καλης λειτουργιας του υπολογιστη δεν εγινε, περασα παλι οτι ειχα.Μεσα σε αυτα και το Handset. Το κακο ειναι πως τωρα, οταν δεχομαι μηνυμα μου βγαει 2 φακελους πανω αριστερα.Εναν απο το handset και εναν απο τα μυνηματα τα παλια. Αν δω το μηνυμα απο το handset o αλλος φακελος παραμενει!! Για να φυγει πρεπει να δω παλι το ιδιο μηνυμα απο τα μηνυματα. Για να δω τα μηνυματα μου βαζει ενα παραθυρο με επιλογη αν θελω να τα δω με το handset ή με το κανονικο! Υπαρχει τροπος να φαινεται μονο το handset? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkal Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Καλησπέρα .... μια ερώτηση, Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε την προστασία οθόνης/ ενέργειας κατά εφαρμογή? Δηλαδή ... όταν τρέχει η εφαρμογή Χ να μην μπαίνει η προστασία ενέργειας ποτέ. Μερικές εφαρμογές όπως αυτές για πλοήγηση το κάνουν αυτό, φαντάζομαι είναι θέμα προγραμματισμού, είναι όμως δυνατό να το κάνουμε για μια τυχαία εφαρμογή? Συγκεκριμένα θέλω να κάνω την πλοήγηση google να τρέχει χωρίς διακοπές. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Καλησπέρα .... μια ερώτηση, Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε την προστασία οθόνης/ ενέργειας κατά εφαρμογή? Δηλαδή ... όταν τρέχει η εφαρμογή Χ να μην μπαίνει η προστασία ενέργειας ποτέ. Μερικές εφαρμογές όπως αυτές για πλοήγηση το κάνουν αυτό, φαντάζομαι είναι θέμα προγραμματισμού, είναι όμως δυνατό να το κάνουμε για μια τυχαία εφαρμογή? Συγκεκριμένα θέλω να κάνω την πλοήγηση google να τρέχει χωρίς διακοπές. ευχαριστώ Μπορεις να κατεβασεις το widgetsoid απο το μαρκετ και να δημιουργησεις ενα widget που να κραταει την οθονη ανοιχτη μεχρι να την ξανακλεισεις εσυ.Εχει παρα πολλα καλουδια μεσα και με εχει σωσει προσωπικα.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Σε οποιον δεν αρεσει το φτηνιαρικο γυαλιστερο χρωμιομενο frame και εχει γρατζουνιες, μπορει να ακολουθησει με δικη του ευθυνη την τεχνικη που φαινεται σε αυτο το video http://www.youtube.com/watch?v=NtLSeVx_q1I. Εγω το εκανα και εξαφανισε τις γρατζουνιες και εδωσε στο frame ενα ασημι πολυ πιο ματ που θυμιζει αλουμινιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Είπα να γράψω ένα ποστ για να πω τον πόνο μου αλλά να εκφράσω και τη χαρά μου. Χθες επαθα 5 εμφραγματα γιατι εχασα το κινητο!Το ειχα αφησει για λιγο στην οροφη του αυτοκινητου μιας φιλης μου και το ξεχασα εκει.Το καταλαβα οταν με αφησε σπιτι! Πηρα ταξι να παω πισω απο οπου ξεκινησαμε και να εχω ανοιχτα τα παραθυρα για να ακουσω την κληση αν το εβρισκα και να οδηγηθω στο κινητο.Εβαλα και οσους ηξερα και θυμομουν τα νουμερα τους να παιρνουν και εκεινοι. Τελικα απαντησε στην κληση μου η κοπελα που το βρηκε και πηγα και το πηρα. Υπάρχουν ακομη ανθρωποι!!!!!! Χθες που το κοιταξα το βραδυ δεν φαινοταν τιποτα. Σημερα ομως με το φως της ημερας ειδα πως εχει ενα μικρο χτυπημα στο πανω μερος, στο πλαστικο, ακριβως πανω απο εκει που λεει samsung, το οποιο με το ζορι το διακρινεις!!! Σκεφτειτε πως επεσε απο οροφη αυτοκινητου σε μεγαλη στροφη. Το καλο ειναι πως ειχα θηκη που προστατευει όμως μονο το πισω μερος του κινητου και οχι την οθονη. Αυτα για το κινητουλη μου. Θεουλη μου σε ευχαριστω!! ΥΓ: επειδη προχθες προσπαθησα με ενα παιδι απο το φορουμ να περασουμε την αβαθμιση αλλα λογω μη καλης λειτουργιας του υπολογιστη δεν εγινε, περασα παλι οτι ειχα.Μεσα σε αυτα και το Handset. Το κακο ειναι πως τωρα, οταν δεχομαι μηνυμα μου βγαει 2 φακελους πανω αριστερα.Εναν απο το handset και εναν απο τα μυνηματα τα παλια. Αν δω το μηνυμα απο το handset o αλλος φακελος παραμενει!! Για να φυγει πρεπει να δω παλι το ιδιο μηνυμα απο τα μηνυματα. Για να δω τα μηνυματα μου βαζει ενα παραθυρο με επιλογη αν θελω να τα δω με το handset ή με το κανονικο! Υπαρχει τροπος να φαινεται μονο το handset? Ευχαριστω εκ των προτερων! Στην μανίσια εφαρμογη πήγαινε ρυθμίσεις και ξετίκαρε τις ειδοποιήσεις και είσαι έτοιμος. Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 υπαρχει τροπος να αντιγραψουμε τις επαφες απο τον λογαριασμο μας που ειναι αποθηκευμενες στο google -----> στην καρτα sim....??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ρε παιδιά έχουν σπάσει τα νεύρα μου με τους συγχρονισμούς του κινητού με τα ημερολόγια του Gmail μου...ότι και να κάνω δεν συγχρονίζει ΌΛΑ τα ημερολόγια που έχω στο λογαριασμό μου στο Gmail και δεν βρίσκω λύση...Έχει κάποιος καμιά ιδεα τι συμβαίνει? Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Σε οποιον δεν αρεσει το φτηνιαρικο γυαλιστερο χρωμιομενο frame και εχει γρατζουνιες, μπορει να ακολουθησει με δικη του ευθυνη την τεχνικη που φαινεται σε αυτο το video http://www.youtube.com/watch?v=NtLSeVx_q1I. Εγω το εκανα και εξαφανισε τις γρατζουνιες και εδωσε στο frame ενα ασημι πολυ πιο ματ που θυμιζει αλουμινιο. Μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια του κινητου σου να το δουμε λιγο πως δειχνει στο SGS; Στο link του youtube που εδωσες καποιοι λεγαν να το κανουν και στο πισω καπακι του ειναι και αυτο γυαλιστερο.Ειναι παντως μια καλη λυση και σταματας να ασχολεισαι πλεον με γρατσουνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts