Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γυρισε το στα Αγγλικα. Ευτυχως ο Φεβρουαριος δεν εχει πολλες μερες :lol:

αυτο θα το κανει μονο στον Φεβρουαριο??

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο θα το κανει μονο στον Φεβρουαριο??

Nαι. Ειχε ξαναγινει αν θυμαμαι καλα και για εναν αλλο μηνα, νομιζω Νοεμβριο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Υποψιάζομαι ότι το φαινόμενο με την ημερομηνία στα ελληνικά θα παρουσίαζεται τους τετραψήφιους μήνες πχ Νοέμ..., Φεβρ...Ιουν..., Ιούλ...

Η ημερομηνία πρέπει να είναι εκει και να μην φενεται γιατί δεν υπάρχει χώρος

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

και αυτο γιατι γινεται??ειναι bug των ξενων firmwares??η και στο ελληνικο γινεται??

Αν δε βαριέσαι να περιμένεις....

Σε 2 εβδομάδες θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό,οπότε θα αργήσει να έρθει στη Μπανανία μας.

Πάρε το GalaxyS τώρα,κάνε την αναβάθμιση μέσω Kies και αν διαβάσεις καλά τους οδηγούς που παραθέτουν τα παιδιά εδώ μέσα,δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Τα περισσότερα προβλήματα τα έχουν αυτοί που δεν διάβασαν τους οδηγούς και βιάζονταν.

Υποψιάζομαι ότι το φαινόμενο με την ημερομηνία στα ελληνικά θα παρουσίαζεται τους τετραψήφιους μήνες πχ Νοέμ..., Φεβρ...Ιουν..., Ιούλ...

Η ημερομηνία πρέπει να είναι εκει και να μην φενεται γιατί δεν υπάρχει χώρος

Λογικα αυτο ισχυει, ναι.

και αυτο γιατι γινεται??ειναι bug των ξενων firmwares??η και στο ελληνικο γινεται??

Αυτο δεν το ξερω... Αν και νομιζω πως δεν εχει να κανει με το αν ειναι ελληνικο ή οχι, καθως ενα firmware περιεχει ολες τις γλωσσες, δεν νομιζω να κανουν κατι διαφορετικο σε αυτο που προοριζεται για Ελλαδα. Υποθετω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

συγνωμη για τη ασχετη πιθανως ερωτηση αλλα εχω σπασει υτο κεφαλι μου μαζι και το δαχτυλο μοθ...λοιππον χτες εκει που ακουμπουσα την οθονη στο desktop κανωντας διαφορες κινησεις.....σε μια στιγμη μου βγαζει περιμετρικα ολα τα desktops για να επιλεξω οποιο θελω......δεν μπορεσανα το επαναλαβω...ξερει κανεισ πως γινεται???????? συγνωμη αλλα 2 μερες το προσπαθω...

συγνωμη για τη ασχετη πιθανως ερωτηση αλλα εχω σπασει υτο κεφαλι μου μαζι και το δαχτυλο μοθ...λοιππον χτες εκει που ακουμπουσα την οθονη στο desktop κανωντας διαφορες κινησεις.....σε μια στιγμη μου βγαζει περιμετρικα ολα τα desktops για να επιλεξω οποιο θελω......δεν μπορεσανα το επαναλαβω...ξερει κανεισ πως γινεται???????? συγνωμη αλλα 2 μερες το προσπαθω...

Αυτο που λες γινετε οπως κανεις zoom out στις φωτογραφιες. :)

Καλησπέρα στο φόρουμ,

διαπίστωσα ότι το handcent sms ΔΕΝ κρατάει τις ρυθμίσεις που του βάζω αν απενεργοποιήσω το κινητό!

ξέρει κανείς τι παίζει; μήπως πρέπει να αγοράσω κάποια φουλ έκδοση η κάτι άλλο;

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

επειδη δεν μπορω να στο πω με λογια, δες το στο βιντεο. στα πρωτα 15 δευτερολεπτα το κανει 2 φορες !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλησπέρα στο φόρουμ,

διαπίστωσα ότι το handcent sms ΔΕΝ κρατάει τις ρυθμίσεις που του βάζω αν απενεργοποιήσω το κινητό!

ξέρει κανείς τι παίζει; μήπως πρέπει να αγοράσω κάποια φουλ έκδοση η κάτι άλλο;

Αν εχεις την jpy τοτε και ο dialer one θα σου κάνει το πρόβλημα

Καλησπερα...είμαι στο σταδιο σκεψης του να κανω ή να μην το κανω το update se 2.2 μεσω kies patcher...δυστυχως δεν εχει βγει ακομα μεσω kies διοτι εχω dvd2 product code και δεν μου δειχνει τιποτα για αναβαθμιση...σε περιπτωση που το κανω καταρχας γνωριζω οτι χανω την εγγυηση αλλα αν στο μελλον βγει η σωστη αναβαθμιση (για το ηδη υπαρχον pc) θα μπορεσω να γυρισω σε αυτο ωστε να ξανα'χω εγγυηση? Και σε περιπτωση που κανω την διαδικασια στο Spoof p.c as αντι COS στεκει να βαλω κατι αλλο και αν ναι τι?

Ευχαριστω πολυ!!!

Παλικαρια, εβαλα και ενα μικρο chat στο blog για να εχουμε και αυτο τον τροπο επικοινωνιας.

μπορειτε να τα λετε και εκει live οσοι θελετε μιας και θα ειναι μονιμα ανοιχτο λογω υπαρξης του Blog. Το chat υπαρχει στο δεξιο μερος του blog.

Το ιδιο chatroom μπορειτε να το βρειτε και εκτος του blog μου, στην διευθυνση :

http://antonis-blog.chatango.com/

Πιστευω οτι θα ειναι πολυ χρησιμο γιατι θα μπορουμε να βοηθησουμε καποιον που χρειαζεται κατι live, αντι να περιμενει την απαντηση γραπτως εδω, και επισης με αυτο τον τροπο δεν θα ρωταμε εδω πραγματα που εχουν απαντηθει πολλες φορες, οποτε δεν θα γεμιζει και το topic εδω με τα ιδια και τα ιδια.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Παλικαρια, εβαλα και ενα μικρο chat στο blog για να εχουμε και αυτο τον τροπο επικοινωνιας.

μπορειτε να τα λετε και εκει live οσοι θελετε μιας και θα ειναι μονιμα ανοιχτο λογω υπαρξης του Blog. Το chat υπαρχει στο δεξιο μερος του blog.

Το ιδιο chatroom μπορειτε να το βρειτε και εκτος του blog μου, στην διευθυνση :

http://antonis-blog.chatango.com/

Πιστευω οτι θα ειναι πολυ χρησιμο γιατι θα μπορουμε να βοηθησουμε καποιον που χρειαζεται κατι live, αντι να περιμενει την απαντηση γραπτως εδω, και επισης με αυτο τον τροπο δεν θα ρωταμε εδω πραγματα που εχουν απαντηθει πολλες φορες, οποτε δεν θα γεμιζει και το topic εδω με τα ιδια και τα ιδια.

Yπάρχει ήδη εδώ και 2 βδομάδες chat για το Galaxy S, στο http://www.tinychat.com/myphonesgs (στην υπογραφή μου), και έχει κάνει και ο Stinger ένα στο freenode (irc style). Αλλά φαντάζομαι ότι όσο περισσότερες πηγές για βοήθεια υπάρχουν καλό είναι.

- Alex

παιδες ανοιξε επισημα η σελιδα του μαρκετ απο pc να βλεπουμε εφαρμογες κ να τις κατεβαζουμε!

καλη αρχη !https://market.android.com/

έχει λύσει κάποιος το πρόβλημα με το wifi error?το μόνο που κάνω είναι να το πατάω πολλές φορές ή απλά να κάνω μια επανεκκίνηση το τηλεφωνο. τι παίζει τελικά με αυτό το θέμα?έχουμε ασυμβατότητα οδηγών στη froyo?

έχει λύσει κάποιος το πρόβλημα με το wifi error?το μόνο που κάνω είναι να το πατάω πολλές φορές ή απλά να κάνω μια επανεκκίνηση το τηλεφωνο. τι παίζει τελικά με αυτό το θέμα?έχουμε ασυμβατότητα οδηγών στη froyo?

Δωσε καποιες παραπανω λεπτομερειες. Σε πιο error αναφερεσαι? Πια rom φορας? Αν και δεν εχω ιδεα απο 2.1 (την ειδα μολις 30 λεπτα αφου αγορασα το τηλ) περασα σε 2.2.1 jpy στην αρχη και js3 στην συνεχεια, εχει με διαφορα το σταθεροτερο wifi απο ολα τα android κινητα που ειχα (5 στον αριθμο). Με το που ανοιγει η οθονη 2 δεπτερολεπτα μετα ειναι ηδη συνδεμενο με απροσκοπτη λειτουργια.

παιδες ανοιξε επισημα η σελιδα του μαρκετ απο pc να βλεπουμε εφαρμογες κ να τις κατεβαζουμε!

καλη αρχη !https://market.android.com/

Στην Ελλάδα φαίνονται και οι top paid?

- Alex

Δεν υπαρχει tab top paid απλα. :p

Αν ψαξεις τις αντιστοιχες top paid απο το market με market enabler φυσικα θα τις βρεις ολες εκει.

Παιδιά, έχουμε βρει τι φταίει και το setCPU, δεν κρατάει τις ρυθμίσεις? Έχω JPY, δε χρησιμοποιώ task killer και αν και έχω επιλεγμένο set on boot, και από τα profiles enable και notifications, σταματάει να δουλεύει, ακόμα και χωρίς να κλείσω το κινητό... Δε βρήκα καμία λύση ούτε στο forum για τα applications, ούτε στο google.... Εδώ είδα ότι έχει ξανααναφερθεί αλλά χωρίς λύση...
Αντώνης.

Παιδεια το tab με τις κορυφαιες επι πληρωμη εφαρμογες στο μαρκετ δεν μορουμε να το δουμε στη 2.2 froyo ετσι δεν ειναι?πρεπει να παμε αναγκαστικα στο tab με τις καινουρειες εφαρμογες για να δουμε και καποιες επι πληρωμη

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)