nikos523 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλημερα και απο εμενα στη παρεα :) Εχω την εξης απορια και εαν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ειμουν υποχρεος. Λοιπον, εχω περασει την εκδοση 2.3.5 μεσω ODIN. Το εχω κανει Root και ολα καλα μεχρι στιγμης. Οταν το εκανα root ομως εγκατασταθηκε και το CWM (δεν ειμαι και σιγουρος εαν εγινε κατα την εγκαταση της ROM η κατα τη διαδικασια root :p ) Πολυ χρησιμο δεν μπορω να πω....Αλλα τι γινεται οταν θελω να περασω πχ την official εκδοση frogo μεσω ODIN? Η καποια αλλη εκδοση μεσω ODIN? Θα μπορεσω η θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα το CWM? Εχω βρει rom με bootloader για ODIN για να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση αλλα το CWM με μπερδευει. Σας ευχαριστω για τυχον απαντησεις :) . οτι και να περασεις μπορεις να γυρισεις σε πληρες στοκ της επιλογης σου μεσω odin για ποιο λογο να ψαχνεις ρομ με bootloaders? εδω εχουμε επισημα firmwares Και οδηγους http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trololo Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση. Ειχα μπερδευτει επειδη ειχα διαβασει οτι για να γυρισω σε παλαιοτερη εκδοση απαιτουνται και ο bootloader να γινει απο την αρχη.. Root παντως θα χρειαστει να το ξανακανω ετσι και αλλαξω εκδοση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση. Ειχα μπερδευτει επειδη ειχα διαβασει οτι για να γυρισω σε παλαιοτερη εκδοση απαιτουνται και ο bootloader να γινει απο την αρχη.. Root παντως θα χρειαστει να το ξανακανω ετσι και αλλαξω εκδοση?? αν πας απο froyo σε ginger και το αντιστροφο σαφως και χρειαζονται bootloaders. ο Αλεξ εχει σχεδον ολες τις ρομ σε μορφη 3 αρχειων και με bootloaders (τις 2.3.χ σιγουρα. για τις φρογιο δεν ξερω) στους οδηγους. ναι θα φυγει το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trololo Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ωραια. Παντως το CWM δεν χανεται ετσι? Παραμενει ως εχει στο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ωραια. Παντως το CWM δεν χανεται ετσι? Παραμενει ως εχει στο τηλεφωνο? Φυσικά και χάνεται. Έφαγες κόλλημα με το cwm έτσι; :lol: γιατί δεν περνάς τον semaphore kernel; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trololo Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 :lol: :lol: :lol: Αστα να πανε οσο πιο πολλα διαβαζεις τελικα τοσο πιο πολυ μπερδευεσαι :lol: Απλα επιβεβαιωση ηθελα να ειμαι σιγουρος, οτι εχω κανει ειναι με βαση οδηγιων αλλα το CWM ποτε δεν το ειχα και το ειδα ξαφνικα στη συσκευη . Και με εχει αγχωσει θα ελεγα αλλα οκ. Αυτο που λες τι ειναι παλι? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 :lol: :lol: :lol: Αστα να πανε οσο πιο πολλα διαβαζεις τελικα τοσο πιο πολυ μπερδευεσαι :lol: Απλα επιβεβαιωση ηθελα να ειμαι σιγουρος, οτι εχω κανει ειναι με βαση οδηγιων αλλα το CWM ποτε δεν το ειχα και το ειδα ξαφνικα στη συσκευη . Και με εχει αγχωσει θα ελεγα αλλα οκ. Αυτο που λες τι ειναι παλι? :wacko: Προτείνω να διαβάσεις και τα 3 επισημασμενα θέματα για να καταλάβεις κάποια πράγματα καλύτερα και να γλυτώσεις μελλοντικά μπρικαρισματα :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Σήμερα το απόγευμα μου συνέβη το εξής πολύ παράξενο : Ήμουν στο βουνό κάνοντας το αγαπημένο μου σπορ έχοντας ενεργοποιημένα στο Galaxy το ραδιόφωνο για να ακούω μουσική και ταυτόχρονα το πρόγραμμα runkeeper το οποίο συνεργαζόταν με το gps για να συλλέγει data. Ξαφνικά το κινητό κόλλησε στην αρχική οθόνη και δεν ανταποκρινόταν σε κανένα πάτημα κουμπιού...αλλά όταν συνέβη αυτό, το ραδιόφωνο συνέχισε να παίζει κανονικότατα.....:music: Από τα πολλά και ενώ περίμενα λίγα λεπτά μήπως και ξεκολλήσει μόνο του (χωρίς αποτέλεσμα), έβγαλα την μπαταρία και το πάτησα να ανοίξει. Αρχίζει να ανοίγει και κολάει στο σημείο που δείχνει το μεγάλο ψηφιδωτό S στην οθόνη.....περιμένω...περιμένω... τίποτα ..... :cry: Ξαναβγάζω μπαταρία, ξαναενεργοποιώ, κολάει πάλι όπως πριν στο S, περιμένω αρκετά και αφού δεν βλέπω φώς πατάω μια δύο φορές το δεξί πλαϊνό κουμπί λειτουργιών και περιμένω...μετά από κάποια δευτερόλεπτα (:lol:!!!) μου εμφανίζει αυτά που έπρεπε να εμφανίσει, δηλαδή την επιλογή λειτουργία δικτύου κτλ, πατάω απενεργοποίηση και σβήνει. Όταν ξανάναψε όλα έδειχναν φυσιολογικά και από εκείνη την ώρα δεν μου έχει κάνει κάποιο άλλο παράξενο..... Ξέρετε τί μπορεί να συνέβη ή έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ; Ευχαριστώ για την κατανόηση λόγω του μακροσκελούς μηνύματος.:O Υ.Γ. Τον παραπάνω συνδιασμό εφαρμογών (ραδιόφωνο-runkeeper-gps) τον έχω χρησιμοποιήσει πάλι για την ίδια δουλειά χωρίς παρατράγουδα. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouri Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής, όταν ανοίγω το κινητό στην υπηρεσίες που τρέχουν ανοίγουν πάντα οι χάρτες, τους κάνω διακοπή και όταν ανοίγω το wi-fi ξανατρέχουν πάλι.Εχω ψάξει και δεν έχω βρει κάποια ρυθμιση για enable/disable στην εκίνηση, χρισιμοποίησα το startup cleaner 2.0 αλλά και πάλι οι χάρτες ανοίγουν μόνοι τους στην εκίνηση και όταν κάνω enable το wi-fi, έχετε να πρότείνετε κάτι καλύτερο? Ευχαριστω!:) Παράθεση Mac Book Pro 13.3 2017 Ipad 2017 32 gb Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής, όταν ανοίγω το κινητό στην υπηρεσίες που τρέχουν ανοίγουν πάντα οι χάρτες, τους κάνω διακοπή και όταν ανοίγω το wi-fi ξανατρέχουν πάλι.Εχω ψάξει και δεν έχω βρει κάποια ρυθμιση για enable/disable στην εκίνηση, χρισιμοποίησα το startup cleaner 2.0 αλλά και πάλι οι χάρτες ανοίγουν μόνοι τους στην εκίνηση και όταν κάνω enable το wi-fi, έχετε να πρότείνετε κάτι καλύτερο? Ευχαριστω!:) Autostarts (απαιτεί ροοτ) από το μάρκετ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouri Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Autostarts (απαιτεί ροοτ) από το μάρκετ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ευχαριστώ! το έιχα κοιτάξει το autostarts αλλά επειδή δεν είμαι root ακόμα υπάρχει κάτι αντίστοιχo? Παράθεση Mac Book Pro 13.3 2017 Ipad 2017 32 gb Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ευχαριστώ! το έιχα κοιτάξει το autostarts αλλά επειδή δεν είμαι root ακόμα υπάρχει κάτι αντίστοιχo? Όχι. Το αποτελεσματικότερο είναι το αυτό και απαιτεί root. Και αλλες παρόμοιες εφαρμογές να δοκιμάσεις, χωρίς ροοτ δεν θα γίνει δουλειά. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Autostarts (απαιτεί ροοτ) από το μάρκετ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ωραία και πως υποτίθεται ότι θα το κατεβάσω εγώ αφού έχει μόνο πληρωτική έκδοση? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ωραία και πως υποτίθεται ότι θα το κατεβάσω εγώ αφού έχει μόνο πληρωτική έκδοση? :confused: Θα το αγοράσεις :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Θα το αγοράσεις :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν έχω πρόβλημα να το αγοράσω, κάρτα δεν έχω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Παίδες καλησπέρα, Έχω μία απορία, αν μπορεί κανείς να μου πει τι παίζει με την μνήμη ραμ. Το τηλ. λέει ότι έχει 512mb, αλλά οταν πάω διαχείρηση εφαρμογών μου γράφει 160-170 απο 339MB. Που είναι τα υπόλοιπα? Αυτο το 160 μου το δείχνει μετά απο reboot που κάνω (με εφαρμογή fast reboot) διαφορετικά με λίγη χρήση internet πάει στα 210-220 και πάνω.Είναι φυσιολογικό αυτό? Reboot είναι κακό να κάνεις πολλές φορές? Επίσης απο ρυθμισεις για να δω τι τρώει την μπαταρία βλέπω: προβολή 72%, αναμονή 19% αδράνεια 8% στην αναμονή λέει ότι είναι απο την χρήση του ραδιοφώνου! το οποίο δεν το δούλεψα ποτέ! Ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει. ( τηλ. 2.2.1 επισημο μέσω odin) ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Παίδες καλησπέρα, Έχω μία απορία, αν μπορεί κανείς να μου πει τι παίζει με την μνήμη ραμ. Το τηλ. λέει ότι έχει 512mb, αλλά οταν πάω διαχείρηση εφαρμογών μου γράφει 160-170 απο 339MB. Που είναι τα υπόλοιπα? Αυτο το 160 μου το δείχνει μετά απο reboot που κάνω (με εφαρμογή fast reboot) διαφορετικά με λίγη χρήση internet πάει στα 210-220 και πάνω.Είναι φυσιολογικό αυτό? Reboot είναι κακό να κάνεις πολλές φορές? Επίσης απο ρυθμισεις για να δω τι τρώει την μπαταρία βλέπω: προβολή 72%, αναμονή 19% αδράνεια 8% στην αναμονή λέει ότι είναι απο την χρήση του ραδιοφώνου! το οποίο δεν το δούλεψα ποτέ! Ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει. ( τηλ. 2.2.1 επισημο μέσω odin) ευχαριστώ, Καταρχήν η ραμ δεν φαίνεται για 512 γιατί ένα ποσοστό της δίνεται για τα γραφικά. Reboot δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να κάνεις, άσε που θα καταναλώνεις και περσσότερη μπαταρία έτσι. Είναι σαν να ανοίγει υπολογιστής. :p Η προβολή στην χρήση μπαταρίας είναι όταν είναι αναμμένη η οθόνη, στην αναμονή η χρήση ραδιοφώνου που γράφει είναι η χάλια Ελληνική μετάφραση του cell radio δηλαδή το απλό σήμα που πιάνεις απο την εταιρία σου. Δεν έχει να κάνει με το ραδιόφωνο. Η αδράνεια είναι όταν δεν χρησιμοποιείτε ο επεξεργαστής αν δε κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ευχαριστώ φίλε, Ωραία μετάφραση του ραδιοφώνου!!!!! Έχεις δίκιο για το reboot, απλά με άγχωναν λίγο τα νούμερα χρήσης της ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teolia Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλησπέρα στη παρέα.Έχω μεγάλο πρόβλημα με το gps δεν πιάνει με τίποτα έχω δοκιμάσει πολλές λύσεις αλλά τίποτα.Μπορεί να μου πεί κάποιος πως σβήνουμε τα secret code?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλησπέρα στη παρέα.Έχω μεγάλο πρόβλημα με το gps δεν πιάνει με τίποτα έχω δοκιμάσει πολλές λύσεις αλλά τίποτα.Μπορεί να μου πεί κάποιος πως σβήνουμε τα secret code?Ευχαριστώ secret code? Τι είναι αυτό? Είσαι root? Αν ναι υπάρχουν λύσεις. Αν όχι....... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ευχαριστώ φίλε, Ωραία μετάφραση του ραδιοφώνου!!!!! Έχεις δίκιο για το reboot, απλά με άγχωναν λίγο τα νούμερα χρήσης της ram. Εμένα δε με πολυπασχολεί και τόσο η RAM γιατί χρησιμοποιώ το GO launcher EX και όταν μπαίνεις στο μενου έχει κάτι σαν task killer το οποίο βλέπει τα παιχνίδια και εφαρμογές όχι σημαντικές του συστήματος, οπότε πατάω ένα kill εκει πέρα και ελευθερώνεται η RAM, και παράλληλα δεν κλείνουν εφαρμογες συστήματος όπως κλείνουν άλλοι task killers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλησπερα παιδες οι διαφορες αναμεσα σε jvr και jvt σε ταχυτητα,διαχειριση μνημης,smoothness,και κυριως wi-fi ειναι εμφανεις;Εχουν προσθεσει και καποιες νεες εφαρμογες η παιχνιδια;Γενικα αξιζει η μεταβαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλησπερα παιδες οι διαφορες αναμεσα σε jvr και jvt σε ταχυτητα,διαχειριση μνημης,smoothness,και κυριως wi-fi ειναι εμφανεις;Εχουν προσθεσει και καποιες νεες εφαρμογες η παιχνιδια;Γενικα αξιζει η μεταβαση; Τι προβλημα εχεις σε JVR με το wifi? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Τι προβλημα εχεις σε JVR με το wifi? Δεν ξερω αν ειναι θεμα της ρομ αλλα η εμβελεια μου φαινεται μικρη,γενικα οι διαφορες μεταξυ τους υπαρχουν οπως εγραψα στην ερωτηση;Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Δεν ξερω αν ειναι θεμα της ρομ αλλα η εμβελεια μου φαινεται μικρη,γενικα οι διαφορες μεταξυ τους υπαρχουν οπως εγραψα στην ερωτηση;Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. νομιζα εννοουσες το προβλημα με τις αποσυνδεσεις που ειναι προβλημα της JVS. Αυτο με την εμβελεια παντως θα μπορουσες να το διορθωσεις περνωντας modem απο αλλη ROM(JVQ,JVS,JVT,JVO κτλ) Για τα υπολοιπα θα σου απαντησουν αυτοι που δοκιμασαν την JVT. Εγω ειμαι κολλημενος σε JVR λογο εξεταστικης :wacko: Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts