Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι σωστα, update σε gingerbread εννοειται:)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Kαμία χώρα απο τα OXX multicsc δεν έχει πάρει ginger... αν και υπάρχει leaked (ΧWJVH/XXJVO/OXXJV9) στο XDA, ίσως η Samsung έχει βρει κάποιο λάθος.... ποιός ξέρει.

Απ'την άλλη μπορεί να είναι απλή έλλειψη οργάνωσης. :p

- Alex

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δοκίμασα Ηρακλή και όντως δεν την ανοίγει με κανένα τρόπο. Δοκίμασε αυτήν την διεύθυνση: http://mobile.lemonde.fr/. Μόνο αυτήν ανοίγω με τον opera.

Sent from my GT-I9000

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο.Ο stock την ανοιγει κανονικα. Δεν βολευομαι πολυ παντως απο την mobile εκδοση αλλα καλυτερα ετσι παρα το τιποτα.

Σε ευχαριστω Μακη.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλημέρα, αν αγοράσω συσκευή απο γερμανία αλλάζει το λειτουργικό σε ελληνικά ή αγγλικά μια και δεν γνωρίζω γερμανικά? πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό?Ευχαριστώ

Καλημέρα, αν αγοράσω συσκευή απο γερμανία αλλάζει το λειτουργικό σε ελληνικά ή αγγλικά μια και δεν γνωρίζω γερμανικά? πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό?Ευχαριστώ

Εαν φοράει την Γερμανική επίσημη ROM τότε λογικά θα έχει κανονικά ελληνικα παντου

Samsung S21 Ultra

Μου συνεβει το εξης περιεργο χθες.Το τηλ. της συζυγου μου,ενα παλιο ΝΟΚΙΑ, εκανε διαφορα τρελα.Ειπα λοιπον μηπως φταει η σιμ και την εβαλα στο galaxy.Το κινητο εκανε αρκετη ωρα για να ανοιξει και οταν ξεκινησε με εβγαλε στην οθονη που εμφανιζει οταν αλλαζουμε ρομ.Στη συνεχεια διαπιστωσα οτι ειχα χασει ολες τις επαφες,τα πιο πολλα προγραμματα δε ξεκιναγαν και γενικα το κινητο ειχε πολυ περιεργη συμπεριφορα.Τι μπορει να εγινε απο μια απλη αλλαγη της σιμ;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Ναι, το μενου αλλαζει κανονικοτατα στα ελληνικα απο τις ρυθμισεις. Ειναι υποθεση δευτερολεπτων. Τα πληκτρολογια δεν θα ειναι στα ελληνικα βεβαια και θα πρεπει να τα περασεις εσυ.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δοκίμασε το navigon, μακράν το καλύτερο UI, βάζεις ΠΟΛΥ πιο άνετα την διεύθυνση που θέλεις να πας από τα άλλα προγράμματα (και τα έχω ΟΛΑ)

Σήμερα έκανα πλοήγηση με το Navigon (το κινητό είναι μαμα 2.2) και ενώ ήμουν Κηφισίας με πέταγε ένα στενό μέσα, μου έδινε αναποδες οδηγίες και γενικά δεν με ικανοποίησε. Ενώ με το παλιό μου, ένα htc TyTN II με το destinator με έδειχνε συνεχώς τέλεια...

Send from my Galaxy S

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Σήμερα έκανα πλοήγηση με το Navigon (το κινητό είναι μαμα 2.2) και ενώ ήμουν Κηφισίας με πέταγε ένα στενό μέσα, μου έδινε αναποδες οδηγίες και γενικά δεν με ικανοποίησε. Ενώ με το παλιό μου, ένα htc TyTN II με το destinator με έδειχνε συνεχώς τέλεια...

Send from my Galaxy S

to froyo έχει πόλλα θέματα..;)

βάλε την τελευταία JVQ και ξαναδοκίμασε!

με το froyo και εγώ είχα πολλά κουλά με ΟΛΑ τα προγράμματα πλοήγησης

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Send from my Galaxy S

Όπως είπε ο Δημήτρης, είναι θέμα Froyo. Οι drivers στη 2.2 είναι χάλια, και είναι έτσι ώστε να μην κρατάν δορυφόρο με κάτω από 20 SNR, και επίσης δεν πιάνουν ποτέ πάνω από 8. Βάλε το GPS test και δες. Όλα αυτά διορθώθηκαν από την 2.2.1 και μετά.

- Alex

Αν και απο τα λιγα που κοιταξα δεν βρηκα κατι , πειτε μου αν το κινητο εχει καποια γνωστα μικρα ή μεγαλα προβληματα και ποια ειναι αυτα γιατι σκεφτομαι να το αγορασω

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Αν και απο τα λιγα που κοιταξα δεν βρηκα κατι , πειτε μου αν το κινητο εχει καποια γνωστα μικρα ή μεγαλα προβληματα και ποια ειναι αυτα γιατι σκεφτομαι να το αγορασω

- Ελλειψη φλας και αρα αδυναμια ληψης αξιoπρεπων νυχτερινων φωτογραφιων.

- Ευτελη πλαστικα ως υλικα κατασκευης.

- Ανυπαρκτη υποστηριξη απο την ελληνικη αντιπροσωπεια.

Αυτες ειναι για μενα οι πιο τρανταχτες αδυναμιες του κινητου, εδω και ενα χρονο που συμβιωνω μαζι του. Απο εκει και περα θελει ψαξιμο το θεμα, γιατι τα παντα ειναι θεμα προσωπικων προτιμησεων.

Υ.Γ. Εχε υποψιν οτι με +150€ περιπου παιρνεις το galaxy s II

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Το φόρτισα όλο το βράδυ, το «δούλεψα» αρκετά και ακόμα είναι στο 70%! Εαν πάει έτσι θα ναι πάρα πολυ καλά (Ενεργοποίησα το usb debbuging, ισως να «φταίει» αυτό; )
Samsung S21 Ultra

red_herring

Για το πρωτο που λες θα παρω φωτογραφικη οποτε δεν με νοιαζει .

Για το δευτερο απο οσο το πιασα δεν με πολυχαλασε .

Και για το τριτο απο οτι διαβαζω υπαρχουν custom roms και μπορεις να βαλεις οτι θες .

Αρα αυτα δεν ειναι προβληματα για μενα .

Κατι αλλο ?

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

red_herring

Για το πρωτο που λες θα παρω φωτογραφικη οποτε δεν με νοιαζει .

Για το δευτερο απο οσο το πιασα δεν με πολυχαλασε .

Και για το τριτο απο οτι διαβαζω υπαρχουν custom roms και μπορεις να βαλεις οτι θες .

Αρα αυτα δεν ειναι προβληματα για μενα .

Κατι αλλο ?

Αρα για το πρωτο η φωτογραφια δεν αποτελει προβλημα πλεον για σενα. Για το δευτερο, μετα απο αρκετη χρηση θα διαπιστωσεις αυτο που σου λεω. Πραγματικα "χανει" παρα πολυ το κινητο οταν βλεπεις το πισω καπακι μεσα στις δαχτυλιες. Βεβαια γουστα ειναι αυτα...Για το τριτο, να εισαι ετοιμος για τρελο διαβασμα γιατι το κινητο ειναι βασιλιας στα πειραγματα. Μιλαμε για ολοκληρη επιστημη. Για μενα αυτα ειναι τα βασικοτερα μειονεκτηματα του οπως σου ειπα. Σιγουρα υπαρχουν και αλλα αλλα ειναι θεμα του τι θεωρει ο καθενας μειονεκτημα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ωραιος . Ας μου πουν και οι αλλοι κατοχοι της συσκευης αν εχουν εντοπισει κατι

Ωραιος . Ας μου πουν και οι αλλοι κατοχοι της συσκευης αν εχουν εντοπισει κατι

Ετσι οπως τα λεει ο red_herring ειναι τα πραγματα.Ενα ακομα προβλημα ειναι οτι κατα 99% μετα την gingerbread δεν θα παρει αλλη αναβαθμιση(επισημα τουλαχιστον).Κατα τα αλλα ειναι αψογο!

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Όπως είπε ο Δημήτρης, είναι θέμα Froyo. Οι drivers στη 2.2 είναι χάλια, και είναι έτσι ώστε να μην κρατάν δορυφόρο με κάτω από 20 SNR, και επίσης δεν πιάνουν ποτέ πάνω από 8. Βάλε το GPS test και δες. Όλα αυτά διορθώθηκαν από την 2.2.1 και μετά.

Έχετε δίκιο και οι δύο, περιμένω την επίσημη 2.3 που ελπίζω να βγεί σύντομα και να λύσει αρκετά από τα bug της συσκευής. Root κρατιέται να μην κάνω γιατί ξέρω ότι άμα αρχίσω τις μόντες...σταματημό δεν θα 'χω και πλέον δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση, γι' αυτό απλά κάνω υπομονή.

Send from my Galaxy S

εμενα το μονο αρνητικο ειναι οτι αργει σε περιηγηση με 3g οταν ειμαι έξω σε σχεση με το optimus one που ειχα(λογικα το flash player θα φταιει τωρα που το σκεφτομαι....)

Παντως με την επερχομενη (και πιθανοτατα τελευταια) αναβαθμιση σε 2.3.4 που θα παρει επισημα το galaxy s, η samsung διαψευδει ολες τις προβλεψεις που την ηθελαν να παραταει το κινητο στο ελεος του Θεου 4-5 μηνες μετα την κυκλοφορια του. Οσο και αν την εχουμε κραξει κατα καιρους (δεν μιλαω για την ελληνικη"αντιπροσωπεια") οφειλουμε να της αναγνωρισουμε οτι θα δωσει update 1,5 χρονο μετα την κυκλοφορια της συσκευης. Δεν μπορω να πω με σιγουρια ποιος ειναι ο λογος που υποστηριξε αυτο το κινητο τοσο καλα, αλλα για εμενα ειναι ενας ακομη λογος να νιωθω οτι τα 480€ που εδωσα ενα χρονο πριν επιασαν τοπο και με το παραπανω.

Υ.Γ. Μιλαω παντα απο τη σκοπια του καταναλωτη που ειναι προθυμος να μπει σε διαδικασιες πειραγματος και συνεχους ενασχολησης για να εχει ενα κινητο που να δουλευει οπως πρεπει. Αν δεν υπηρχε το xda και οι developers, κανονικα δεν θα επρεπε ουτε ενας καταναλωτης απο Ελλαδα να παει στο galaxy s 2 και σε επομενες συσκευες της samsung, με την αντιμετωπιση που εχουμε εδω.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Συμφωνώ μαζί σου αλλά άς περιμένουμε να δούμε πρώτα την περιβόητη 2.3.3 που όλο έρχεται στην Ελλάδα και ακόμα δεν την έχουμε δεί και μετά κατά τον Δεκέμβρη...μπορεί να αξιωθούν να μας δώσουν και την 2.3.4.

Send from my Galaxy S

Συμφωνώ μαζί σου αλλά άς περιμένουμε να δούμε πρώτα την περιβόητη 2.3.3 που όλο έρχεται στην Ελλάδα και ακόμα δεν την έχουμε δεί και μετά κατά τον Δεκέμβρη...μπορεί να αξιωθούν να μας δώσουν και την 2.3.4.

Send from my Galaxy S

Φυσικα, γι'αυτο διευκρινησα στο υστερογραφο μου οτι μιλαω παντα για οσους θελουν και ξερουν να φλασαρουν. Ολοι οι υπολοιποι καταναλωτες επρεπε ηδη να εχουν παρει το κουβαδακι τους σε αλλη παραλια, αφου θεωρητικα ο μεσος Ελλην κατοχος galaxy s εχει στο κινητο του την 2.2 JPH και το τηλεφωνο ειναι ουσιαστικα μη λειτουργικο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Είναι όμως απαράδεκτοι, ουσιαστικά με την ανυπαρξία τους μας "σπρώχνουν" στο root διαδικασία με την οποία και χάνεις την εγγύηση αλλά ταυτόχρονα και τον...ύπνο σου μιας και άμα μπεις σ' αυτό το τριπάκι μετά συνεχώς ψάχνεσαι.

Send from my Galaxy S

Είναι όμως απαράδεκτοι, ουσιαστικά με την ανυπαρξία τους μας "σπρώχνουν" στο root διαδικασία με την οποία και χάνεις την εγγύηση αλλά ταυτόχρονα και τον...ύπνο σου μιας και άμα μπεις σ' αυτό το τριπάκι μετά συνεχώς ψάχνεσαι.

Send from my Galaxy S

Eτσι ακριβως εχουν τα πραγματα. Υπαρχει βεβαια παντα και η δυνατοτητα αγορας απο το εξωτερικο, ωστε να παιρνεις αμεσα τα updates και ταυτοχρονα να εισαι εντος της πανευρωπαικης εγγυησης (παντα με την αντιστοιχη αποδειξη αγορας). Παρα ταυτα, το root ειναι μια επιτακτικη (για μενα) διαδικασια χωρις την οποια χανεις τις μισες και παραπανω δυνατοτητες της συσκευης...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τον μαμα broswer, όταν προσπαθώ να κατεβάσω αρχεία από site τυπου rapidshare, αντι να κατεβάσει τα αρχεία κατεβάζει ένα μικρό html.

Το κάνει και σ' εσας; Υπάρχει κάποια λύση;

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)