drlacan Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 στο insomnia απευθυνθηκες ??? :lol: ναι θα δουλεψει yep :p:p:p ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 yep :p:p:p ευχαριστώ πολύ! ταυτοποιηθηκες :p :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 ταυτοποιηθηκες :p :lol: Α, φίλε μου αυτό έχει γίνει πολύ καιρό πριν (ή τουλάχιστον ήταν εφικτό) αφού κάποια πράγματα για το Galaxy τα έχω συνεισφέρει κι εδω κι εκεί. :p Απλά στο ινσομνια αναφέρεται συχνά το myphone, αλλά δεν έχω δει το αντίστροφο, και δεν ξέρω την πολιτική στο παρόν φόρουμ για να κάνω σεφτέ εγώ. Με πιάνεις; :lol: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Καλο μεσημερι σε ολους. Εχθες το βραδυ διαπιστωσα αυτο για το οποιο μιλουσε τοσο καιρο ο υποπτος Βασιλης σχετικα με το streaming. Αφου δεν ειχα υπνο αραξα στο κρεβατι και ειδα μεσω live streaming ολη την press conferance της sony για την E3 απροβληματιστα χωρις ουτε μισο κολλημα για ενα 2ωρο συνεχομενο. Πραγματικα δεν το περιμενα να παιξει για τοση ωρα και τοσο καλα. Το μονο εκνευριστικο ειναι οτι διακοπτει τη συνδεση μολις ανοιγεις ενα αλλο παραθυρο και οταν επιστρεφεις το ξαναφορτωνει απο την αρχη. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδια,ζητώ την βοηθειά σας!!!! σημερα παρελαβα κι εγω το Galaxy s,ελληνικό με την 2.1 εγκατεστησα το kies για να το αναβαθμίσω στην 2.2,βρηκε κανονικα το κινητο και μου εδωσε την αναβάθμιση. Την εκανε κανονικά download στο pc και μετά ξεκίνησε την διαδικασία αναβάθμισης ΑΛΛΑ το παράθυρο στο pc εχει κολλησει στο 0% και στην οθόνη του κινητου εμφάνισε το ρομποτάκι που σκάβει(do not turn off target!!!).Εχει κολλησει εκει ένα 50λεπτο!!!ο υπολογιστης δεν εχει κολλησει γενικως,δουλεύει το start κτλ)Τι να Κάνω?????????να το αποσυνδέσω? Edited June 7, 2011 by Awaker Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Καλησπέρα παιδια,ζητώ την βοηθειά σας!!!! σημερα παρελαβα κι εγω το Galaxy s,ελληνικό με την 2.1 εγκατεστησα το kies για να το αναβαθμίσω στην 2.2,βρηκε κανονικα το κινητο και μου εδωσε την αναβάθμιση. Την εκανε κανονικά download στο pc και μετά ξεκίνησε την διαδικασία αναβάθμισης ΑΛΛΑ το παράθυρο στο pc εχει κολλησει στο 0% και στην οθόνη του κινητου εμφάνισε το ρομποτάκι που σκάβει(do not turn off target!!!).Εχει κολλησει εκει ένα 50λεπτο!!!ο υπολογιστης δεν εχει κολλησει γενικως,δουλεύει το start κτλ)Τι να Κάνω?????????να το αποσυνδέσω? Βγάλε μπαταρία ξανά - άνοιξε το κινητό και ξανά - προσπάθησε να κάνεις την αναβάθμιση Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Βγάλε μπαταρία ξανά - άνοιξε το κινητό και ξανά - προσπάθησε να κάνεις την αναβάθμιση ολα καλα τελικά,το ξεσυνδεσα κι έκανα την διαδικασία σε αλλον υπολογιστη, Τώρα ειμαι με froyo...(προς το παρών...:p) Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Καλο μεσημερι σε ολους. Εχθες το βραδυ διαπιστωσα αυτο για το οποιο μιλουσε τοσο καιρο ο υποπτος Βασιλης σχετικα με το streaming. Αφου δεν ειχα υπνο αραξα στο κρεβατι και ειδα μεσω live streaming ολη την press conferance της sony για την E3 απροβληματιστα χωρις ουτε μισο κολλημα για ενα 2ωρο συνεχομενο. Πραγματικα δεν το περιμενα να παιξει για τοση ωρα και τοσο καλα. Το μονο εκνευριστικο ειναι οτι διακοπτει τη συνδεση μολις ανοιγεις ενα αλλο παραθυρο και οταν επιστρεφεις το ξαναφορτωνει απο την αρχη. με την jvo δεν το εχω δοκιμασει ακομη το ειχα δοκιμασει με την jvb νομιζω η με την jvk Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 με την jvo δεν το εχω δοκιμασει ακομη το ειχα δοκιμασει με την jvb νομιζω η με την jvk Ειναι το ιδιο καλο Βασιλη (μπορει και καλυτερο). Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ειναι το ιδιο καλο Βασιλη (μπορει και καλυτερο). ελπιζω να ειναι καλυτερο γιατι με την jvb/jvk μου κολουσε η συσκευη λιγο πριν το μισαωρο :lol: ισως να διορθωσε κατι και ο flash 10.3 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 ελπιζω να ειναι καλυτερο γιατι με την jvb/jvk μου κολουσε η συσκευη λιγο πριν το μισαωρο :lol: ισως να διορθωσε κατι και ο flash 10.3 Οχι σου λεω ενα 2ωρο κανονικο, απροβληματιστα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Καλησπερα παιδια αν και off topic θα ηθελα να ρωτισω αν χρησημοποιησω το κινητο σαν mobile hotspot θα χρεωθω κατι επιπλεον εκτος απο τα mb που θα καταναλωσει το λαπτοπ που θα ειναι συνδεδεμενο? Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Καλησπερα παιδια αν και off topic θα ηθελα να ρωτισω αν χρησημοποιησω το κινητο σαν mobile hotspot θα χρεωθω κατι επιπλεον εκτος απο τα mb που θα καταναλωσει το λαπτοπ που θα ειναι συνδεδεμενο? οχι... Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 μια απο τις αλλαγες του f.player 10.3.185.23 ειναι και η παρακατω: "Corrected an issue on the Samsung Galaxy S where H.264 video at resolutions of 720p and below was not displayed". αν δεν κανω λαθος, το ειχε καταφερει καποιος συμφοφουριτης μας με την προηγουμενη εκδοση...:wacko::wacko: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ξέρει κανείς πώς μπορούμε να κάνουμε τα wallpapers να φαίνονται ολόκληρα σε κάθε αρχική οθόνη αντί να "μοιράζονται" σε όλες τις αρχικές; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ξέρει κανείς πώς μπορούμε να κάνουμε τα wallpapers να φαίνονται ολόκληρα σε κάθε αρχική οθόνη αντί να "μοιράζονται" σε όλες τις αρχικές; Ευχαριστώ. Με ποια ρομ εισαι? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ξέρει κανείς πώς μπορούμε να κάνουμε τα wallpapers να φαίνονται ολόκληρα σε κάθε αρχική οθόνη αντί να "μοιράζονται" σε όλες τις αρχικές; Ευχαριστώ. Ποια έκδοση φοράς; Στις 2.2.1/2.3.3 σίγουρα αυτό γίνεται πανεύκολα απευθείας από το Gallery. Αλλιώς θα χρειαστείς εφαρμογή από Market. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ακριβως οτι ειπε ο mod saliez. Αν τελικα χρειαστει, κατεβασε απο το μαρκετ την wallpaper wizardii η καπως ετσι. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ποια έκδοση φοράς; Στις 2.2.1/2.3.3 σίγουρα αυτό γίνεται πανεύκολα απευθείας από το Gallery. Αλλιώς θα χρειαστείς εφαρμογή από Market. Αλεκο, νομιζω οτι ετσι ομως δεν θα scrollαρει το wall...μια λυση παντως ειναι ενα livewallpaper που κυκλοφορει (δεν μου'ρχεται αυτη την στιγμη το ονομα :p) οπου μπορεις να βαλεις ξεχωριστο wall σε καθε οθονη...αν θελει κατι τετοιο ο φιλος... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ποια έκδοση φοράς; Στις 2.2.1/2.3.3 σίγουρα αυτό γίνεται πανεύκολα απευθείας από το Gallery. Αλλιώς θα χρειαστείς εφαρμογή από Market. Αλεκο, νομιζω οτι ετσι ομως δεν θα scrollαρει το wall...μια λυση παντως ειναι ενα livewallpaper που κυκλοφορει (δεν μου'ρχεται αυτη την στιγμη το ονομα :p) οπου μπορεις να βαλεις ξεχωριστο wall σε καθε οθονη...αν θελει κατι τετοιο ο φιλος... Με ποια ρομ εισαι? Είμαι με stock JVH. Αυτό είναι το θέμα μου ότι δεν θέλω να scrollάρει το wallpaper..! Θέλω να είναι το ίδιο σε όλες τις αρχικές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ε, ωραία. Στην Gallery πατάς more/περισσότερα και πατάς χρήση ως ταπετσαρία. Σου έχει κάτω από τη φωτογραφίες 2 ορθογώνια περιγράμματα, ένα πλαγιαστό και ένα όρθιο, αν επιλέξεις το όρθιο θα γίνει αυτό που θες. Σημείωση, χρειάζεται να χρησιμοποιείς τον Touchwiz Launcher για να γίνει αυτό. Αν και μια φορά είχε σπάσει το σύστημα και ήταν έτσι με έναν άλλον launcher. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ε, ωραία. Στην Gallery πατάς more/περισσότερα και πατάς χρήση ως ταπετσαρία. Σου έχει κάτω από τη φωτογραφίες 2 ορθογώνια περιγράμματα, ένα πλαγιαστό και ένα όρθιο, αν επιλέξεις το όρθιο θα γίνει αυτό που θες. Σημείωση, χρειάζεται να χρησιμοποιείς τον Touchwiz Launcher για να γίνει αυτό. Αν και μια φορά είχε σπάσει το σύστημα και ήταν έτσι με έναν άλλον launcher. Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Το blog μου πλεον απολαμβανει και mobile εκδοση !!!! Οποιος εχει ελευθερο χρονο, ας μπει απο το κινητο του στο http://antonis-news.blogspot.com/ να μου πει πως του φαινεται. θα του ανοιξει αυτοματα την Mobile εκδοση και τερμα κατω εχει και επιλογη για την full εκδοση. αν εχετε χρονο αφηστε σχολιο στο Blog για να μην γεμιζουμε off topic εδω. Ευχαριστω !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ολο κουσουρια ανακαλυπτω στο sgs... Αυτο βεβαια το εχω παρατηρησει απτην αρχη αλλα δεν το εχω ρωτησει ακομα Παρατηρει κανεις κατι σαν να κουνιεται/τριζει(σαν ξεβιδωμενη βιδα μεσα στο κινητο) οταν χτυπησει με το δαχτυλο του την δεξια μερια του κινητου απο πισω στην περιοχη γυρω απτην καμερα? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ολο κουσουρια ανακαλυπτω στο sgs... Αυτο βεβαια το εχω παρατηρησει απτην αρχη αλλα δεν το εχω ρωτησει ακομα Παρατηρει κανεις κατι σαν να κουνιεται/τριζει(σαν ξεβιδωμενη βιδα μεσα στο κινητο) οταν χτυπησει με το δαχτυλο του την δεξια μερια του κινητου απο πισω στην περιοχη γυρω απτην καμερα? Και το δικό μου έτριζε από τότε που το πήρα... τώρα κάνει σαν κουδουνίστρα.Όταν το κουνάω μέχρι και η μπαταρία κουνιέται λες και πήρα κινέζικη απομίμηση.Αλλά ευτυχώς η θήκη που του φοράω είναι στενή και δεν κουνιέται τίποτα.Barely there και τα μυαλά στα κάγκελα . Αλλά το κουδούνισμα πίστεψε με δεν με πειράζει καθόλου, ο γαλαξίας ήταν και θα είναι η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ! edit: μέχρι να μου την δώσει και να πάρω το s 2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts