Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

όντας πλέον ιδιοκτήτης ενός μεταχειρισμένου Γερμανικού, Vodafone-branded, Froyo (2.2) ξεκλειδωμένου όμως κινητού με τα ακόλουθα στοιχεία:

PDA: I9000BUJP7

Phone: I9000BUJP5

CSC: I9000GVD2JP5

build info 2010.10

...θα εκτιμούσα τα φώτα σας στο τι να φλασάρω από official firmwares με:

(α) πλήρη υποστήριξη ελληνικών και

(β) με απόλυτη ασφάλεια

(γ) χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα πάω σε 2.3 για την ώρα, αρκεί να φύγει το ρημαδο-Vodafon branding και οι εφαρμογές του.

Νουμπάς εδώ, οπότε με λυπηθείτε τα links :)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απο αθηνα το πηρα απο κατάστημα γιατι ? (ολοκαινουριο)

Σφραγισμένο;;

@carmik

Έχεις τα 3 κουμπιά;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

Σφραγισμένο;;

@carmik

Έχεις τα 3 κουμπιά;

ναι σφραγγισμενο έχει και τα 3 κουμπιά και λειτουργούν όλα.

(το τσεκαρα ξανα τώρα ένα ένα και λειτουργούν ολα

με τρομάζεται :P

Edited by Driver007

Πρέπει να το επιστρέψεις, το firmware που φοράει δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα.

Τώρα η κάνανε λάθος στην αντιπροσωπεία(δεν νομίζω) η κάποιος κάβουρας κούμπωσε το συγκεκριμένο firm και το πακεταρίσανε ξανά, που συνεπάγεται οτι είναι μεταχειρισμένο.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Το κινητο κατα πασα πιθανοτητα ειναι μεταχειρισμενο φιλε και στο πουλησαν για καινουριο εκμεταλλευομενοι την (λογικη) αγνοια σου. Στη θεση σου θα το πηγαινα πισω. Εκτος αν εγινε αυτο που ειπε ο saliez (ψιλοαπιθανο).

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

@carmik

Έχεις τα 3 κουμπιά;

Χμμ, τι εννοείς; Το menu και το back είναι αφής, το άλλο (home) πατιέται.

Οχι εννοει οταν εχεις σβηστο το κινητο αν μπαινει σε download mode πατωντας ταυτοχρονα home button+vol down+power button.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Οχι εννοει οταν εχεις σβηστο το κινητο αν μπαινει σε download mode πατωντας ταυτοχρονα home button+vol down+power button.

Ναι, μπαίνει (σε recovery ας πούμε)

Δοκίμασε ενώ είναι κλειστό να πατήσεις volume down , home, power! αν σου βγάλει το ρομπότ να σκάβει σου δουλεύουν τα κουμπιά για να μπορείς να φλασαρεις άφοβα!

Edit δεν είδα την κόκκινη ρέγκα!

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Φίλε carmik, πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε προσεκτικά τους οδηγούς που βρίσκονται στην υπογραφή του tyxerakia παραπάνω. Αν δεν το κάνεις σε βλέπω αύριο να τσουγκρίζεις αντί για κόκκινο αυγό το κινητό σου.

Μάκης

Δοκίμασε ενώ είναι κλειστό να πατήσεις volume down , home, power! αν σου βγάλει το ρομπότ να σκάβει σου δουλεύουν τα κουμπιά για να μπορείς να φλασαρεις άφοβα!

Μόλις το δοκίμασα,το βγάζει!

Πώς βγαίνω από δω τώρα; :p

Διάβασε τότε το πρώτο μήνυμα του θέματος hacks/root/βελτιώσεις και βάλε τη 2.2.1, ή διάβασε στο xda και βάλε μια custom ή beta ginger.

Edit: Πιεσε πολύ ώρα το ον-οφφ θα κάνει ριμπουτ. Αν οχι, βγάλε τη μπαταρία.

- Alex

EDIT: Το βρήκα.

Οπότε για να απαντήσουμε στο αρχικό post μου, ποια είναι η κατάλληλη έκδοση firmware για μένα;

Για να βγεις απο το download mode βγαζεις τη μπαταρια. Για να βγεις απο το recovery κανεις reboot.

edit - Με προλαβε ο Αλεξ. Οπως απαντησε ο Αλεξ μπορεις να βαλεις με τον λεπτομερη οδηγο μια 2.2.1. Γνωμη μου ασε τις custom καλυτερα μεχρι να καταλαβεις τι παιζει.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

EDIT: Το βρήκα.

Οπότε για να απαντήσουμε στο αρχικό post μου, ποια είναι η κατάλληλη έκδοση firmware για μένα;

Σου απάντησα ακριβώς από πάνω.

- Alex

Σου απάντησα ακριβώς από πάνω.

Διαβάζω το "Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPΗ)". Μια χαρά φαίνεται, δε θέλω και κάτι παραπάνω, απλά debranding για το Γερμανικό Voda. Αναφέρονται όμως όχι ένα αλλά 2-3 firmware (?), τα M2/COS, JM5/EUR και JG1/COS. Ποια διαλέγω; Γιατί;

Τονίζω ότι δεν έχω παλιό Ελληνικό firmware, αλλά το Γερμανικό και μάλιστα branded (Vodafone). Τι διαλέγω;

EDIT: Έχω το product code GT-I9000HKDVD2

Edited by carmik

Πρέπει να το επιστρέψεις, το firmware που φοράει δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα.

Τώρα η κάνανε λάθος στην αντιπροσωπεία(δεν νομίζω) η κάποιος κάβουρας κούμπωσε το συγκεκριμένο firm και το πακεταρίσανε ξανά, που συνεπάγεται οτι είναι μεταχειρισμένο.

το κινιτο το πήρα από το birdphone το καταστημα και δν ειμαι απο αθηνα ήταν σε καλη τιμή.

Και τώρα τι κανω ? τους πέρνω τηλ και τους λέω τι ?

Διαβάζω το "Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPΗ)". Μια χαρά φαίνεται, δε θέλω και κάτι παραπάνω, απλά debranding για το Γερμανικό Voda. Αναφέρονται όμως όχι ένα αλλά 2-3 firmware (?), τα M2/COS, JM5/EUR και JG1/COS. Ποια διαλέγω; Γιατί;

Τονίζω ότι δεν έχω παλιό Ελληνικό firmware, αλλά το Γερμανικό και μάλιστα branded (Vodafone). Τι διαλέγω;

EDIT: Έχω το product code GT-I9000HKDVD2

Σου είπα. Το 2.2.1, είναι το τελευταίο κάτω-κάτω. Και έχει οδηγίες. Είναι το πιό πρόσφατο και πιό σταθερό Froyo. Το JPH 2.2 είναι παλιό και αργό, αυτό που έχεις είναι καλύτερο. Ντάξει, βγάλε το branding, αλλά μην το κάνεις και χειρότερο. Τα άλλα είναι Eclair 2.1, ακόμα παλιότερα, δε συνιστώνται πιά. Για τελευταία λοιπόν φορά... βάλε τη 2.2.1

το κινιτο το πήρα από το birdphone το καταστημα και δν ειμαι απο αθηνα ήταν σε καλη τιμή.

Τί θα πει τί να τους πεις, ότι το τηλέφωνο που μου δώσατε είναι χρησιμοποιημένο, γιατί έχει λογισμικό που δεν έχει εκδοθεί επίσημα και αποκλείεται να είναι καινούριο, και είστε απατεώνες κύριοι κάγκουρες [sic]. Αν θες κάντους και μήνυση για απάτη και πάρτους τα σώβρακα, τί να σου πούμε εμείς... απλά σου λέμε ότι το τηλέφωνο που σου δώσανε έχει ανοιχτεί σίγουρα, και έχεις πέσει θύμα εξαπάτησης. Αν δε θες να μπεις σε φασαρία, σου δουλεύει καλά και δε βλέπεις πρόβλημα, ξέρω γω, κράτα το. Αλλά αν το πλήρωσες σε τιμή καινούριου, να ξέρεις ότι δεν είναι.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Τους λες οτι το κινητό έχει μη επίσημη έκδοση firmware και άρα πιθανότατα είναι μεταχειρισμένο.Αν το πεις αυτό σε υπεύθυνο λογικά θα στο αλλάξουν.

Αν αρνηθούνε ρίξε μερικά ελληνικά μπινελίκια και απείλησε τους οτι θα τους δώσεις σε κάποια ανάλογη υπηρεσία(πχ συνήγορς του καταναλωτή; η όπως λέγεται)

Αν πας εκεί face to face και κάνεις φασαρία δεν υπάρχει περίπτωση θα στο αλλάξουνε.

Οι σωστοί χαρακτηρισμοί είναι κουτοπόνηροι έλληνες κάγκουρες για να ξέρεις :)

Εγώ βασικά μάλλον θα ζήταγα τα χρήματα μου πίσω πάντως.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Σου είπα.

[...]

Για τελευταία λοιπόν φορά... βάλε τη 2.2.1

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλά ήθελα να είμαι σίγουρος ότι πρόσεξες ότι έχω Γερμανικό Vodafone κινητό. Μη βρεθώ με κανά τούβλο ;)

EDIT: Ένας ακόμα για λόγος για το κόλλημα με τη 2.2 είναι η αναφορά ότι η 2.2.1 είναι κάπως unofficial. Όταν βγει η επίσημη 2.3 θα έχω απλό upgrade από την 2.2.1;

Edited by carmik

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλά ήθελα να είμαι σίγουρος ότι πρόσεξες ότι έχω Γερμανικό Vodafone κινητό. Μη βρεθώ με κανά τούβλο ;)

EDIT: Ένας ακόμα για λόγος για το κόλλημα με τη 2.2 είναι η αναφορά ότι η 2.2.1 είναι κάπως unofficial. Όταν βγει η επίσημη 2.3 θα έχω απλό upgrade από την 2.2.1;

Εγώ πρόσεξα, αλλά κι εσύ να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα για τούβλο όταν κάνεις firmware upgrade. Aφού όμως έχεις τα 3 κουμπιά, η πιθανότητα είναι πολύ μικρότερη. Γι'αυτό σε ρώτησα.

Ό,ΤΙ και να βάλεις εσύ είναι unofficial, είναι τελείως άστοχη η ανησυχία σου στο edit. Tα "απλά" upgrade ξέχνα τα, θέλει πολύ μανούρα για να φτάσεις σε τέτοιο σημείο και δεν αξίζει και καθόλου κιόλας.

Τους λες οτι το κινητό έχει μη επίσημη έκδοση firmware και άρα πιθανότατα είναι μεταχειρισμένο.Αν το πεις αυτό σε υπεύθυνο λογικά θα στο αλλάξουν.

Αν αρνηθούνε ρίξε μερικά ελληνικά μπινελίκια και απείλησε τους οτι θα τους δώσεις σε κάποια ανάλογη υπηρεσία(πχ συνήγορς του καταναλωτή; η όπως λέγεται)

Αν πας εκεί face to face και κάνεις φασαρία δεν υπάρχει περίπτωση θα στο αλλάξουνε.

Οι σωστοί χαρακτηρισμοί είναι κουτοπόνηροι έλληνες κάγκουρες για να ξέρεις :)

Εγώ βασικά μάλλον θα ζήταγα τα χρήματα μου πίσω πάντως.

Αυτό που λέει ο Αλέκος είναι λογικό, αν πλήρωσες για καινούριο τηλέφωνο. Αν πλήρωσες σε τιμή μεταχειρισμένου και είναι σαν καινούριο, ακόμα και στο αλλάξουνε δεν ξέρεις τί θα σου δώσουνε... βασικά ή το ίδιο το μαγαζί ή ο προμηθευτής τους (γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε), είναι απατεώνες.

Οπότε ή το γυρνάς πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου (όχι αλλαγή), ή το παίρνεις απόφαση και κρατάς το (απ'ότι φαίνεται ελαφρώς) μεταχειρισμένο τηλέφωνο και του περνάς καινούριο gingerbread όταν βγει επίσημα όπου να'ναι.

Edited by Tyxerakias
- Alex

παιδες μηπως ειδε κανενας το θεμα με τον οπερα που ειπα πιο πανω...?:)

εξακολουθει να μην μου ανοιγει βιντεακια σε full screen ενω ο μανισιος τα ανοιγει κανονικα....

ρωταω για να δω αν ειναι θεμα κινητου η εφαρμογης.....

σε download mode μπενει με τα 3 κουμπια.

Αποψη μου παντως φιλε να ζητησεις τα λεφτα σου πισω και παρτο απο ενα αξιοπιστο καταστημα. Απο περιεργεια και μονο για δες και τι product code εχεις. Δες εδω http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Samsung_Galaxy_S_Series#How_To_Find_Product_Codes.3F στο σημειο που λεει how to find product code

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αποψη μου παντως φιλε να ζητησεις τα λεφτα σου πισω και παρτο απο ενα αξιοπιστο καταστημα. Απο περιεργεια και μονο για δες και τι product code εχεις. Δες εδω http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Samsung_Galaxy_S_Series#How_To_Find_Product_Codes.3F στο σημειο που λεει how to find product code

PCode:GT-I9000HKDKOR

αν και δεν ξέρω τι πεζει με το code>

Πάντως επειδή με φουντώσατε θα πάρω αύριο τηλ.

Απλα φοβάμαι οτι θα έχω πρόβλημα και δν θα το αλάξουν και φοβαμαι μην μπλέξω μαζι τους............ :(

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)