Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wipe, περνάς custom.

Κάνοντας wipe θα σβηστούν αρχικά τα αρχεία, αν καταλαβαίνω καλά? Το wipe θα το κάνω από recovery mode? Και ποια επιλογή θα πρέπει να διαλέξω? "Wipe data/factory reset?" Το factory reset νόμιζα ότι σβήνει απλά τις ρυθμίσεις και επαναφέρει τη συσκευή σε εργοστασιακή μορφή. Ο σκοπός μου είναι να σβηστούν τα πάντα πριν flashάρω ο,τιδήποτε πάνω. Κάτι σαν clean installation που λέμε για τα pc, αυτό που απλά ονομάζουμε "format". :p

Όπως το είπες.

Wipe data και από recovery και είσαι έτοιμος.

Ps για να φύγουν και τα αρχεια σου μπορείς να κανεις επαναφορά και διαγραφή του αποθηκευτικού χωρου και από τις ρυθμίσεις. Το ίδιο πράγμα είναι και διαγράφει και τα δεδομένα.

Οτι έχεις στην micro sd το διαγράφεις μόνος.

Ολα αυτά σε περίπτωση που δεν έχεις cwm. Αν έχεις σβήνεις τα πάντα από εκεί κατευθείαν.

Edited by nikos523

Όπως το είπες.

Wipe data και από recovery και είσαι έτοιμος.

Ps για να φύγουν και τα αρχεια σου μπορείς να κανεις επαναφορά και διαγραφή του αποθηκευτικού χωρου και από τις ρυθμίσεις. Το ίδιο πράγμα είναι και διαγράφει και τα δεδομένα.

Οτι έχεις στην micro sd το διαγράφεις μόνος.

Ολα αυτά σε περίπτωση που δεν έχεις cwm. Αν έχεις σβήνεις τα πάντα από εκεί κατευθείαν.

Λοιπόν, καταρχάς, δεν έχω εξωτερική κάρτα μνήμης, μόνο το χώρο του κινητού έχω. Μάλλον αυτό το υστερόγραφο είναι που με ενδιαφέρει. Βέβαια έχω και cwm. Από cwm ποιες επιλογές δίνω? Ακόμη. όταν σβηστούν δεδομένα κλπ, πώς θα σβηστεί και το cwm, που θέλω να μη μείνει τίποτα στο τηλέφωνο?

Το cwm θα φύγει μόλις περάσεις μια στοκ με το οντιν.

Απο cwm

Wipe data, advanced-wipe dalvik, mounts & storage-format sdcard και format system.

Έτσι δε μένει ουτε λειτουργικό ούτε αρχεια στη συσκευή.

Μετά περνάς την στοκ με το οντιν και έτοιμος.

Το cwm θα φύγει μόλις περάσεις μια στοκ με το οντιν.

Απο cwm

Wipe data, advanced-wipe dalvik, mounts & storage-format sdcard και format system.

Έτσι δε μένει ουτε λειτουργικό ούτε αρχεια στη συσκευή.

Μετά περνάς την στοκ με το οντιν και έτοιμος.

Σε ευχαριστώ πολύ! Όλα οκ, απλά έχω ένα θεματάκι με τα δεδομένα. Νομίζω δε μπορώ να χρησιμοποιήσω megabytes για internet. Επιλέγω τις επιλογές που είναι για δεδομένα, αλλά δε γίνεται κάτι. Αν δεν είναι ανοιχτό το wi-fi δεν καταφέρνω κάτι.

Edit: Το έφτιαξα :D

Edited by Zep

Έχω βάλει μια stock 2.3.6 και πολλές φορές η οθόνη αναμονής του κινητού αναβοσβήνει. Εκεί που δείχνει την εικόνα του φόντου και τις εφαρμογές ξαφνικά γίνεται μαύρη και επανέρχεται, και όλο αυτό γίνεται συνέχεια. Μέχρι να το επανεκιννήσω. Τι μπορεί να φταίει?

• 2 weeks later...
Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και λίγο καιρό έχω αγοράσει το Samsung galaxy S GT i-9000 και εχει την εκδοση 2.1-update1.Ειναι αρκετα παλιο σε συγκριση με το λογισμικο του αδερφου μου (4.3) και θα ηθελα να το αναβαθμισω σε 2.3.6 gingerbread.Η baseband εκδοση μου ειναι XXJM1.Γνωριζω για rooting ετσι ωστε να παω σε 4.3 , αλλα προς το παρον επιδιωκω μονο 2.3.6 official.. Θα εκτιμουσα καθε βοηθεια σας!!

Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και λίγο καιρό έχω αγοράσει το Samsung galaxy S GT i-9000 και εχει την εκδοση 2.1-update1.Ειναι αρκετα παλιο σε συγκριση με το λογισμικο του αδερφου μου (4.3) και θα ηθελα να το αναβαθμισω σε 2.3.6 gingerbread.Η baseband εκδοση μου ειναι XXJM1.Γνωριζω για rooting ετσι ωστε να παω σε 4.3 , αλλα προς το παρον επιδιωκω μονο 2.3.6 official.. Θα εκτιμουσα καθε βοηθεια σας!!

Γιατί όχι; Διάβασε τους οδηγούς και όρμα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

Εγώ έχω την JW8 και είναι ότι καλύτερο έβαλα στο κινητό 3 χρόνια τώρα :D

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

• 2 months later...

Έχει κανείς το πολύτιμο: "I9000XWJW8 (EUR) (έκδοση 20 Ιουνίου - αρχικά για Vodafone Αυστραλίας, εδώ τελείως sim free με ελληνικές ρυθμίσεις)". Τα πάντα στα ελληνικά (μενού + πληκτρολόγια)";

Δυστυχώς το link στο sticky θέμα με τα firmware για το Galaxy S δεν λειτουργεί πλέον (παραπέμπει σε κάποιο exe αρχείο) και τη συγκεκριμένη rom που είναι sim free και έχει ελληνικές ρυθμίσεις δεν μπορεί να τη βρει κανείς αλλού.

Ευχαριστώ.

Έχει κανείς το πολύτιμο: "I9000XWJW8 (EUR) (έκδοση 20 Ιουνίου - αρχικά για Vodafone Αυστραλίας, εδώ τελείως sim free με ελληνικές ρυθμίσεις)". Τα πάντα στα ελληνικά (μενού + πληκτρολόγια)";

Δυστυχώς το link στο sticky θέμα με τα firmware για το Galaxy S δεν λειτουργεί πλέον (παραπέμπει σε κάποιο exe αρχείο) και τη συγκεκριμένη rom που είναι sim free και έχει ελληνικές ρυθμίσεις δεν μπορεί να τη βρει κανείς αλλού.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα και βουαλά!:)

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=5489

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Καλημέρα και βουαλά!:)

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=5489

Καλημέρα Γιάννη και σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη για τη γρήγορη πρωινή απάντηση :) Τη δοκίμασα και αυτή αλλά είναι Vodafone και το πιο σημαντικό δεν υπάρχει άλλο CSC πέρα από αυτό της Vodafone Australia. Επομένως αν έχει κρατήσει κανείς την βελτιωμένη JW9 του Superuser πάσα προσφορά δεκτή :)

Παρεμπιπτόντως έχει βγει και μία έκδοση JW9 στην ίδια πηγή (εκτός της JWB που κάποιοι θεωρούν παλαιότερη). Δεν έχω δει βέβαια καμία διαφορά σε σχέση με την JW8 (εκτός των επιπλέον συντομεύσεων και εφαρμογών του κάθε παρόχου, π.χ. την εφαρμογή της ADAC στην JW9 της BASE Γερμανίας).

Καλημέρα Γιάννη και σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη για τη γρήγορη πρωινή απάντηση :) Τη δοκίμασα και αυτή αλλά είναι Vodafone και το πιο σημαντικό δεν υπάρχει άλλο CSC πέρα από αυτό της Vodafone Australia. Επομένως αν έχει κρατήσει κανείς την βελτιωμένη JW9 του Superuser πάσα προσφορά δεκτή :)

Παρεμπιπτόντως έχει βγει και μία έκδοση JW9 στην ίδια πηγή (εκτός της JWB που κάποιοι θεωρούν παλαιότερη). Δεν έχω δει βέβαια καμία διαφορά σε σχέση με την JW8 (εκτός των επιπλέον συντομεύσεων και εφαρμογών του κάθε παρόχου, π.χ. την εφαρμογή της ADAC στην JW9 της BASE Γερμανίας).

Eμενα παντως το λινκ ανοιγει κανονικα για download στην σελιδα με τα firmares εδω στο myphone.

http://lp.downloadsetup.net/?sysid=406&appid=484&dynid=120931&subid=20uebd36ouu3bCR11z1h5O1wXbRF000.

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Eμενα παντως το λινκ ανοιγει κανονικα για download στην σελιδα με τα firmares εδω στο myphone.

http://lp.downloadsetup.net/?sysid=406&appid=484&dynid=120931&subid=20uebd36ouu3bCR11z1h5O1wXbRF000.

Εμένα αυτό το link μου κατεβάζει το αρχείο "iLividSetup-r484-n-bc.exe". Θα σκίσω τα πτυχία μου ;)

Εγώ είχα φτιάξει την JW1 οπότε αν εννοείς αυτή μπορώ να στην ανεβάσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Εγώ είχα φτιάξει την JW1 οπότε αν εννοείς αυτή μπορώ να στην ανεβάσω.

Ευχαριστώ Superuser. Την JW8 όμως ποιος την έχει φτιάξει άραγε;

Αφού δεν την έφτιαξα εγώ τότε την έχει φτιάξει ο Tyxerakias.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Την ειχα κατεβασει τη JW8 απλα δεν την εχω περασει ακομη, μολις την ανεβασα

I9000XWJW8 (EUR) (έκδοση 20 Ιουνίου - αρχικά για Vodafone Αυστραλίας, εδώ τελείως sim free με ελληνικές ρυθμίσεις)

Την ειχα κατεβασει τη JW8 απλα δεν την εχω περασει ακομη, μολις την ανεβασα

I9000XWJW8 (EUR) (έκδοση 20 Ιουνίου - αρχικά για Vodafone Αυστραλίας, εδώ τελείως sim free με ελληνικές ρυθμίσεις)

Το κατέβασα, ευχαριστώ πολύ otari!

(Των φρονίμων τα παιδιά... Κι εγώ λέω πάντα να κατεβάζω όταν χρειάζομαι κάτι και είναι σε τέτοια link που μπορεί να λήξουν αλλά πολλές φορές...)

Edited by savas

• 3 weeks later...

SOS SOS SOS SOS SOS

Επεσε στα χερια μου ενα galaxy s i9000 και ειπα να του περασω καποια νεοτερη rom και να το δωσω στο μικρο μου αδερφο.

το κινητο φοραει 2.3.3 και συγκεκριμενα την GINGERBREAD.XWJVH (εκδοση βασικου φασματος Ι9000XXJVO και sales code: ATO)

Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης. μετα απο factory reset το βαζω σε download mode και μπαινω σε odin (οποιοδηποτε odin)

αλλα δεν το βλεπει. Το περιεργο ειναι οτι, αν το συνδεσω στο odin ενω η συσκευη ειναι ανοιχτη κανονικα, το βλεπει...σε download mode ομως οχι!!!

Απ την αλλη, περναω στην εξωτερικη sd καρτα αρχεια οπως cwm ή καποια custom rom για να φλασαρω και δε βλεπει καν την εξωτερικη καρτα σε recovery mode. Αν παλι περασω τα συγκεκριμενα αρχεια χυμα στην εσωτερικη μνημη, μπω σε recovery και προσπαθησω να φλασαρω ετσι, μου βγαζει aborted.

Κοινως, αυτη τη στιγμη δεν εχω τροπο να το αναβαθμισω με οποιοδηποτε τροπο!

Να σημειωσω οτι εχω χρησιμοποιησει το kies ωστε το λαπτοπ μου να παρει τους drivers για τη συσκευη. Επισης, επειδη ημουν κατοχος των S2, S3 και S4, ειμαι αρκετα εξοικειωμενος με τις παραπανω διαδικασιες!

Τι κανω λαθος με τη συγκεκριμενη συσκευη? Μπορει καποιος να βοηθησει???

Το κινητό έχει το cwm (semaphore 2.7.4 για την 2.3.3.) ενσωματωμένο?Πως προσπαθείς να περάσεις το CWM?Mονο με odin μπορείς να το φλασάρεις αλλα το πρόβλημα είναι ότι δεν το βλέπει.

Δοκίμασε να βγάλεις μπαταρία και κούμπωσε το στο odin3 v1.83 (όχι σε νεότερο γιατί ίσως αυτό φταίει) βάλε τα αρχεία που θες να φλασάρεις στο pda,phone,csc και κούμπωσε το τηλεφωνο σβηστό.Μετά βάλε το τηλέφωνο σε download mode μήπως το αναγνωρίσει έτσι και πές μας.:)

Το κινητό έχει το cwm (semaphore 2.7.4 για την 2.3.3.) ενσωματωμένο?Πως προσπαθείς να περάσεις το CWM?Mονο με odin μπορείς να το φλασάρεις αλλα το πρόβλημα είναι ότι δεν το βλέπει.

Δοκίμασε να βγάλεις μπαταρία και κούμπωσε το στο odin3 v1.83 (όχι σε νεότερο γιατί ίσως αυτό φταίει) βάλε τα αρχεία που θες να φλασάρεις στο pda,phone,csc και κούμπωσε το τηλεφωνο σβηστό.Μετά βάλε το τηλέφωνο σε download mode μήπως το αναγνωρίσει έτσι και πές μας.:)

Όχι! Δε γινεται τιποτα! Δοκιμασα και με odin 1.83 και με τον τροπο που μου ειπες και με το νορμαλ τροπο (πρωτα σε download mode και μετα κουμπωμα). Συνεχιζει να μην το βλεπει... :(

Το περιεργο ειναι οτι το odin βλεπει το τηλεφωνο κανονικα αν το συνδεσω ενω ειναι ανοιχτο σε κανονικη λειτουργια...

Edited by djfotisl7
σημαντικη πληροφορια

Όχι! Δε γινεται τιποτα! Δοκιμασα και με odin 1.83 και με τον τροπο που μου ειπες και με το νορμαλ τροπο (πρωτα σε download mode και μετα κουμπωμα). Συνεχιζει να μην το βλεπει... :(

Το περιεργο ειναι οτι το odin βλεπει το τηλεφωνο κανονικα αν το συνδεσω ενω ειναι ανοιχτο σε κανονικη λειτουργια...

Σε τι λειτουργικο το κουμπωνεις?Μήπως η θύρα δεν δουλεύει σωστά?΄Αλλαξε και θύρα στο pc/laptop

Σε τι λειτουργικο το κουμπωνεις?Μήπως η θύρα δεν δουλεύει σωστά?΄Αλλαξε και θύρα στο pc/laptop

Σε windows 8.1. Παιζει ρολο? Με το s3 και το s4 δεν ειχα προβλημα στο συγκεκριμενο λειτουργικο! Τις εχω δοκιμασει και τις 3 θυρες usb στο λαπτοπ...

Σε windows 8.1. Παιζει ρολο? Με το s3 και το s4 δεν ειχα προβλημα στο συγκεκριμενο λειτουργικο! Τις εχω δοκιμασει και τις 3 θυρες usb στο λαπτοπ...

Eχουν αναφερθεί προβλήματα με τα 8/8.1 Δοκίμασε να σβήσεις τους drivers και κατέβασε αυτούς εδώ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961956

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Dες και αυτό μήπως βοηθήσει.

i Have had the problem of not being able to connect to odin before , all what i had to do was Reboot my phone a couple of times , check USB debugging from Application > Development > USB debugging

then afterwards open your computers's task manger and KILL every kies related software like Kies AgentTray and stuff

make sure your phone is unplugged before killing kies stuff , then try reconnecting your phone and check odin , if u can't see it try restating it a few times

that's what i did to get odin to see my phone

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)