Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το wifi της cm10 δεν το συζητώ. Στην δική μου τουλάχιστον περίπτωση, πολύ κακό range. Για την cm9 δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής. (πάει και ενάμισης μήνας που την χρησιμοποιούσα)

Οσον αφορά τη διαφορετική εντύπωση που αφήνουν στον καθένα μας οι στοκ, εγώ πιστεύω ότι δεν φταίνε τόσο οι ρομ όσο εμεις οι ίδιοι. Για παράδειγμα μια εποχή είχα στο κινητό μου την JW1. Ημουν απόλυτα ευχαριστημένος και μάλιστα έλεγα σε όσους με ρωτούσαν ότι αυτή η ρομ είναι καλύτερη από την JVZ, η οποία όταν την είχα δοκιμάσει μου έκανε επανεκκινήσεις. Μετά απο κάποια φλασαρίσματα επέστρεψα στην JW1 αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο καλή. Για αλλαγή γύρισα στην JVZ η οποία αυτή τη φορά δεν έκανε κανένα τσαλίμι. Πιθανολογώ ότι το φλασάρισμα παρότι σαν διαδικασία είναι στάνταρ, ενδέχεται να παρουσιάζει ποικιλία αποτελεσμάτων. Κατα 80-90% η ρομ θα κάτσει σωστά αλλά αν σου τύχει το 10% και η ρομ κάτσει λάθος ενώ εσύ τα έχεις κάνει όλα σωστά, ε τότε δεν γίνεται παρα να θεωρήσεις οτι η ρομ έχει πρόβλημα.

Επίσης αν πάω στο σπίτι ενός φίλου που φοράει στον υπολογιστή του το ίδιο λειτουργικό με το δικό μου και ο υπολογιστής του κάνει τρέλες, πρώτα θα σκεφτώ ότι κάποια χαζομάρα εγκατέστησε (καποιον ιό ή κάποιο κακογραμμένο λογισμικό) και μετά ότι φταίνε τα windows. Κάπως έτσι πιστεύω πρέπει να σκεφτόμαστε πλέον και με τα κινητά. Είναι συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο και συνήθως δεν προνοούμε να τις προστατεύσουμε με κάποιο antivirus είτε γιατί κάποιος μας είπε ότι τα unix δεν κολλάνε ιούς, είτα γιατί δεν θέλουμε να τρέχουν πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο και να μας δεσμεύουν πόρους είτε για κάποιον άλλο λόγο. Ακόμα κατεβάζουμε εφαρμογές απο ένα σωρό sites ενώ ξέρουμε ότι κυκλοφορεί τέτοια σαπίλα που ακόμα και αν κατεβάζουμε μόνο απο το play store, υπάρχει πιθανότητα να έχουμε θεματάκια.

Κώστας

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν μπαίνει σε κανένα από τα δύο; Περίεργο μου φαίνεται.

Λειτουργεί κανονικά το κινητό χωρίς να πέφτει σε Bootloops; Ποιο Firmware φοράς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

)

...Κατα 80-90% η ρομ θα κάτσει σωστά αλλά αν σου τύχει το 10% και η ρομ κάτσει λάθος ενώ εσύ τα έχεις κάνει όλα σωστά, ε τότε δεν γίνεται παρα να θεωρήσεις οτι η ρομ έχει πρόβλημα.

... Ακόμα κατεβάζουμε εφαρμογές απο ένα σωρό sites ενώ ξέρουμε ότι κυκλοφορεί τέτοια σαπίλα που ακόμα και αν κατεβάζουμε μόνο απο το play store, υπάρχει πιθανότητα να έχουμε θεματάκια.

Θα συμφωνησω στο πρωτο μερος,οτι δηλαδη ενω θεωρητικα εχουμε κανει τη σωστη διαδικασια,εντουτοις δεν καθεται η ρομ.Ομως το γιατι να μην κατσει σωστα δεν μπορω να καταλαβω.Εχω προσφατο παραδειγμα με την jw5,την ειχα 1,5 μηνα,τελεια λειτουργια,απροβληματιστη,δεν κρεμουσε με τιποτα.Οταν την ξαναπερασα ειδα αμεσως θεματα με lag.Tην ξαναπερασα,ξανα και ξανα,παντα με καθαρη εγκατασταση,απο την αρχη,ομως τζιφος!!!Εδω ειναι που τρελενεσαι τωρα!!!

Για τις εφαρμογες που λες,ναι εχεις δικιο και δεν ειναι λιγες οι φορες που καποια μας κανει μπαχαλο το συστημα,ομως..οταν περνας μια νεα ρομ και βαζεις για αρχη μονο τις βασικες,δοκιμασμενες εφαρμογες που χρησιμοποιεις παντα και βλεπεις θεματα,τοτε τι συμβαινει?δεν θα ριξεις το φταιξιμο στη ρομ?Παντως με τις τελευταιες στοκ value pack εχουμε χασει την μπαλα,δεν ξερουμε τι θα μας βγει και δεν μπορω να καταλαβω που οφειλεται ολο αυτο.Παλια εβγαινε μια ρομ,την δοκιμαζαμε και ειχαμε ολοι στο τελος λιγο πολυ τα ιδια συμπερασματα,τωρα <αλλου παπας κι αλλου τα ρασα του!!> :wacko:

Δεν μπαίνει σε κανένα από τα δύο; Περίεργο μου φαίνεται.

Λειτουργεί κανονικά το κινητό χωρίς να πέφτει σε Bootloops; Ποιο Firmware φοράς;

Ναι λειτουργεί κανονικα δεν θυμάμαι ποιο ποιο firmware έχει αυτο μου δείχνει

[ATTACH]26790[/ATTACH]

[ATTACH]26791[/ATTACH]

Καλημέρα σε όλους...

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου μπαίνει ούτε σε Download Mode ούτε σε Recovery Mode. Έχεις Jig για να δοκιμάσεις να το βάλεις σε Download Mode;

Έχεις βάλει τον λογαριασμό Google εκεί που σου ζητάει ώστε να ξεκλειδώσεις το κινητό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν το κατεβάζεις το USB Jig αλλά το αγοράζεις ή το φτιάχνεις αν έχεις κάποιες βασικές γνώσεις και ακολουθήσεις τους οδηγούς που υπάρχουν στο Internet.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν θυμάμαι το κωδικο του mail απο που μπορω να Κατεβάζω jig?και πως θα το περάσω?

άμα βγάλεις τη μπαταρία, κρατήσεις πατημένα τα απαραίτητα κουμπιά για download mode και βάλεις τη μπαταρία χωρίς να αφήσεις τα κουμπιά κάνει κάτι?

δοκίμασε 3-4 φορές

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Καπου εχει φτιαξει ο Παναγιωτης aka redherring ( τι κανεις φιλε..;:))

εναν οδηγο για το πως ενεργοποιεις τον συνδυασμο των κουμπιων για να μπεις σε recovery και d.mode, λετε με αυτον να τα καταφερει ο φιλος μας..;:rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αυτό το θέμα νομίζω πως υπήρχε μόνο στις Eclair εκδόσεις και ίσως με τις Froyo. Με τις Gingerbread δεν υπήρχε πρόβλημα με τον bootloader.

Αν κρίνω από τις φωτογραφίες πιο πάνω σίγουρα δεν έχει Gingerbread ο φίλος.

Ορίστε και ο οδηγός του red_herring.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μα βρε παιδιά για να κάνει οτιδήποτε μέσω ADB θα πρέπει πρώτα να ανοίξει η συσκευή. Πράγμα που δε γίνεται γιατί δεν ξέρει τον κωδικο...

Επίσης από τις φωτο που ανέβασες είμαι 99,999% σίγουρος ότι έχεις Froyo πράγμα που σημαίνει ότι όντως μπορεί να μη λειτουργεί ο συνδυασμός των πλήκτρων... Την λύση να δω πως θα την βρούμε όμως...

Edited by nikospot

Σου έχω και πιο δύσκολη κατάσταση.

Galaxy S που όταν ανοίγει ζητάει κωδικό (ακόμα και στο Recovery) τον οποίο και φυσικά δεν γνωρίζουμε.

Προφανής λύση: Το φλασάρισμα Firmaware με re-partition και pit ώστε να ανοίξει το κινητό.

Τελικό αποτέλεσμα: Το κινητό συνεχίζει να ζητάει κωδικό!:confused:

Είπαμε στον φίλο να βάλει αρκετές φορές έναν τυχαίο κωδικό γιατί νομίζω ότι μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες το κινητό κάνει reset και περιμένουμε απάντηση.

Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πιο πάνω πρόβλημα είναι δεκτή.

Όπως βλέπετε έχουμε δύο περίεργες καταστάσεις να λύσουμε.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Τπτ πάλι τα ίδια..δλδ δεν υπάρχει τρόπος να προσπέρασω αυτο το βήμα?

Δοκίμασε να πάρεις τον εαυτό σου τηλέφωνο από το σταθερό, να το σηκώσεις και αμέσως να πατήσεις το back.

ή να το σηκώσεις, να το κλείσεις, και αμέσως να πατήσεις το home πολλές πολλές φορές.

Υποτίθεται τότε θα μπεις στο μενού, και θα μπορέσεις από κεί να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Στις καινούριες εκδόσεις δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Υποθέτω ότι δοκίμασες να κάνεις reset το google password από το pc σου;

Δες κι αυτό... (αν και είναι για το αμερικάνικο)

http://www.ultratechy.com/how-to-unlock-android-phone-after-too-many-pattern-attempts-without-factory-reset/

Edited by Tyxerakias
- Alex

Για μια ακόμα φορά σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας...

Έκανα αυτο που ειπε ο @Tyxerakias και δούλεψε...

Σου έχω και πιο δύσκολη κατάσταση.

Galaxy S που όταν ανοίγει ζητάει κωδικό (ακόμα και στο Recovery) τον οποίο και φυσικά δεν γνωρίζουμε.

Προφανής λύση: Το φλασάρισμα Firmaware με re-partition και pit ώστε να ανοίξει το κινητό.

Τελικό αποτέλεσμα: Το κινητό συνεχίζει να ζητάει κωδικό!:confused:

Είπαμε στον φίλο να βάλει αρκετές φορές έναν τυχαίο κωδικό γιατί νομίζω ότι μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες το κινητό κάνει reset και περιμένουμε απάντηση.

Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πιο πάνω πρόβλημα είναι δεκτή.

Όπως βλέπετε έχουμε δύο περίεργες καταστάσεις να λύσουμε.

Τελικα ανοιξε!!Αυτο με τους απανωτους κωδικους επιασε,του εβγαλε μυνημα οτι αν ξαναβαλει κι αλλον κωδικο θα γινει φορματ στην sd κι ετσι εγινε κι ανοιξε.Τωρα το στηνουμε.Απ οτι υπολογιζω ειχε κανει τη ζημια το αντικλεπτικο που ειχε βαλει το οποιο για ενα παραδοξο λογο συνεχιζε να τρεχει αφου δεν ειχε γινει φορματ στην sd και προφανως υπηρχαν οι φακελοι του,παρ¨ολο που ειχαμε κανει repartition.H πιο κουφη και η πιο παραλογη περιπτωση που μου εχει τυχει :blink: Edited by truckman

Πλέον νομίζω ότι έχουμε δει τα πάντα με τις δύο τελευταίες περιπτώσεις που μας έτυχαν και που τελικά λύθηκαν και οι δύο με επιτυχία!

Λες να πάμε να δουλέψουμε στην τεχνική υποστήριξη της Samsung;:lol:

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πλέον νομίζω ότι έχουμε δει τα πάντα με τις δύο τελευταίες περιπτώσεις που μας έτυχαν και που τελικά λύθηκαν και οι δύο με επιτυχία!

Λες να πάμε να δουλέψουμε στην τεχνική υποστήριξη της Samsung;:lol:

:lol: :lol: οτι η ομαδα απο εδω μεσα θα ταπωσει κοσμο εκει μεσα ειναι το μονο σιγουρο :D

ρε παιδες εχω το εξης θεμα!!!! δεν ειναι κατι κακο.... ειναι κατι πολυ περιεργο απλα θεωρω εγω!!!!!

αποταν εβαλα στο galaxy το cm9 το επισημο, νομιζω οτι εχει γινει hyper sensitive η οθονη του!!!!

λειτουργει με γαντια και κλειδια! δεν κανω πλακα!!!! δεν ξερω τι εχει παιχτει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδες εχω το εξης θεμα!!!! δεν ειναι κατι κακο.... ειναι κατι πολυ περιεργο απλα θεωρω εγω!!!!!

αποταν εβαλα στο galaxy το cm9 το επισημο, νομιζω οτι εχει γινει hyper sensitive η οθονη του!!!!

λειτουργει με γαντια και κλειδια! δεν κανω πλακα!!!! δεν ξερω τι εχει παιχτει!

Οντως, τωρα το προσεξα κι εγω, δεν νομιζω να γινοταν πριν με τις στοκ ρομς :eek:θυμαμαι ειχα δοκιμασει να το κανω με χαρτι και δεν ανταποκρινοταν ενω τωρα λειτουργει κανονικοτατα!!!

Και μετα σου λενε οι αλλοι για lumia 920 :p

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Οντως, τωρα το προσεξα κι εγω, δεν νομιζω να γινοταν πριν με τις στοκ ρομς :eek:θυμαμαι ειχα δοκιμασει να το κανω με χαρτι και δεν ανταποκρινοταν ενω τωρα λειτουργει κανονικοτατα!!!

Και μετα σου λενε οι αλλοι για lumia 920 :p

αυτό γίνεται και με την cm10 :D

όντως μεγάλη καινοτομία οι της νοκια :p

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Πιστεύω πως με αντικείμενα που μεταφέρουν ηλεκτρισμό (π.χ. μεταλλικά) είναι λογικό να δουλεύει. Επίσης αν χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό κομμάτι χαρτί και βάλετε από πάνω το δάκτυλο σας και το σύρεται πάλι θα πιάσει γιατί δεν είναι αρκετά παχύ και περνάει από μέσα του ο ηλεκτρισμός. Αν δοκιμάσετε με πλαστικό ή με χοντρό κομμάτι χαρτί τότε δεν νομίζω να λειτουργήσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

ουαου :lol: !!!! πιστευα οτι θα ειναι δυσκολο να σας πεισω αλλα ειμαστε πολλοι τελικα...!

μου παραφαινεται περιεργο παντως αυτο το πραγμα!!! το cyanogenmod κανει θαυματα :love:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)