Tyxerakias Δημ. December 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 επιβεβαιώνω εγώ Άλεξ, όντως το Ελληνικό csc δίνει 160 χαρακτήρες στην στοκ εφαρμογή. Ψαχνόμουν με αυτό γιατί το go και το handcent έχουν ένα πολύ σοβαρό bug, αρκετές φορές στέλνουν αλλού τα sms! Αυτό για κάποιον που στηρίζεται αποκλειστικά στα sms και e-mail για την επικοινωνία του είναι πολύ σημαντικό προβλημα όπως θα καταλαβαίνεις Το δοκίμασες στην ίδια (ποια; ) ρομ με και χωρίς το ελλληνικό csc? Και δε δούλευε πριν σίγουρα, ενώ μετά δούλευε; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Εγώ πάντως έχω 160 χαρακτήρες στην JVT Tornado χωρίς Ελληνικό csc. Απλά με κωδικοποίηση GSM. Δε ξέρω μήπως έχουν κάνει καμιά πατέντα και έχουν βάλει τα αρχεία από όλα τα product codes πάντως σίγουρα δεν μπορω να επιλέξω EUR και είναι KOR :p Σίγουρα δε δίνει τους 160 χαρακτήρες σε ξένα csc ακόμα κι αν επιλέξεις Αλφάβητο GSM? :worry: Edited December 9, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Η stock εφαρμογή SMS μου έδινε πάντα 145 χαρακτήρες στις XW εκδόσεις. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια από την JVU και μετά αλλά αν έχουν πάει τους χαρακτήρες στους 160 είναι ένα θετικό βήμα για την Samsung Hellas.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Η stock εφαρμογή SMS μου έδινε πάντα 145 χαρακτήρες στις XW εκδόσεις. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια από την JVU και μετά αλλά αν έχουν πάει τους χαρακτήρες στους 160 είναι ένα θετικό βήμα για την Samsung Hellas.:p 160 είναι βασικά στο πρώτο μήνυμα, στο επόμενο πάει στους 145 και μετά 153 τα υπόλοιπα. Δε ξέρω γιατί αλλά έτσι γίνεται και όχι μόνο στο android. (κοιτα συζήτηση που ανοίξαμε πάλι :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 επιβεβαιώνω εγώ Άλεξ, όντως το Ελληνικό csc δίνει 160 χαρακτήρες στην στοκ εφαρμογή. Καλημέρα, έχω JVT με ελληνικό csc (EUR) και το πληκτρολόγιο της samsumg από τους οδηγούς της πρώτης σελίδας. Με αλφάβητο GSM όταν γράφω ελληνικά ο παραλήπτης παίρνει το μήνυμα με ερωτηματικά στη θέση των γραμμάτων που είναι κοινά στα ελληνικά και στα αγγλικά (δηλαδή γράφω ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ και φτάνει ?? ?????Σ). Όταν επιλέγω αλφάβητο unicode το μήνυμα φτάνει σωστά αλλά έχω μόνο 60 χαρακτήρες στο μήνυμα... Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ Στράτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Στράτο δες τους οδηγούς για νέους χρήστες. Η απορία σου θα λυθεί αν διαβάσεις το πρώτο ποστ. Το θέμα είναι ότι παραπάνω κάποιος αναφέρει ότι έχει με τη stock εφαρμογή 160 χαρακτήρες στα sms... Είχα δοκιμάσει και το handsent και το go sms αλλά δεν μου άρεσαν, γι'αυτό και παραμένω με τα stock sms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ερώτηση και απο εμένα. Για να φλασάρω άλλο μόντεμ απο odin πρέπει να προσέξω κάτι? Απλά βάζω το μόντεμ που θέλω στο "phone", μπάινω σε download mode, προσέχω να μην έχω τσεκάρει repartition και φλασάρω? Auto reboot και F. reset time να είναι τσεκαρισμένα? Ναι τοσο απλα. Στρατο ναι εγω ειπα οτι εχει 160 με αλφαβητο gsm αλλα δεν εχω τσεκαρει αν το στελνει με ερωτηματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 :lol::lol: Αυτά είναι:cool: Παιδιά μάλλον ήταν κάποιο bug ενδιάμεσης έκδοσης... Εγώ έχω ακόμα την v3.78 και δουλεύει κανονικότατα με πληκτρολόγιο samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ναι τοσο απλα. Στρατο ναι εγω ειπα οτι εχει 160 με αλφαβητο gsm αλλα δεν εχω τσεκαρει αν το στελνει με ερωτηματικα. Επιβεβαιώνω εγώ, τα στέλνει κανονικότατα με gsm και Ελληνικό, φυσικά csc γυρισμένο σε EUR (για COS δεν ξέρω να πω) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Σόρρυ παληκάρια, αλλά έτσι δουλειά δε γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει συμπέρασμα έτσι, όπως δεν έχει βγει για τόσο καιρό, με μισές πληροφορίες. Ο ένας λέει τι του συμβαίνει χωρίς να πει ακριβώς σε ποια rom γίνεται. Ο άλλος λέει ναι έχω 160, αλλά δεν ξέρω αν τα στέλνει. Ο τρίτος λέει κάτι άλλο. Συμπέρασμα μηδεν. Όποιος λοιπόν θέλει πραγματικά να βοηθήσει, ας απαντήσει τα παρακάτω, ακριβώς: 1) Ποιά rom έχει. (Ακριβώς όμως. Όχι απλά "JVT", για παράδειγμα, αφού υπάρχει και XWJVT, και XXJVT, που είναι τελείως διαφορετικές, με τελείως άλλα csc). Aυτό βρίσκεται με *#1234# από τον dialer. 2) Ποιό csc έχει. (XEU, EUR, COS, VGR, TPH, etc) 3) Τι μέθοδο εισαγωγής χρησιμοποιεί (GSM, unicode, αυτόματο) 4) Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί (samsung, swype, etc). 5) Σε ποια γλώσσα είναι το μενού του τηλεφώνου. 6) Πόσα γράμματα του επιτρέπει το τηλέφωνο να γράψει α) με κεφαλαία, β) με μικρά 7) Πώς παραλαμβάνει το μήνυμα ο αποδέκτης, διαβάζεται; Φυσικά δε μιλάμε γι'αυτούς που χρησιμοποιούν handcent ή gosms, αλλά το θέμα είναι να δούμε αν με το μαμα πληκτρολόγιο και messaging app μπορούν να φύγουν 160 χαρακτήρες (ή έστω περισσότεροι από 100), και να φτάσει το μήνυμα ολόκληρο στον παραλήπτη. Όποιος θέλει λοιπόν να βοηθήσει, ας απαντήσει στα παραπάνω σημεία. Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Όποιος λοιπόν θέλει πραγματικά να βοηθήσει, ας απαντήσει τα παρακάτω, ακριβώς: 1) Ποιά rom έχει. (Ακριβώς όμως. Όχι απλά "JVT", για παράδειγμα, αφού υπάρχει και XWJVT, και XXJVT, που είναι τελείως διαφορετικές, με τελείως άλλα csc). Aυτό βρίσκεται με *#1234# από τον dialer. 2) Ποιό csc έχει. (XEU, EUR, COS, VGR, TPH, etc) 3) Τι μέθοδο εισαγωγής χρησιμοποιεί (GSM, unicode, αυτόματο) 4) Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί (samsung, swype, etc). 5) Σε ποια γλώσσα είναι το μενού του τηλεφώνου. 6) Πόσα γράμματα του επιτρέπει το τηλέφωνο να γράψει α) με κεφαλαία, β) με μικρά 7) Πώς παραλαμβάνει το μήνυμα ο αποδέκτης, διαβάζεται; Φυσικά δε μιλάμε γι'αυτούς που χρησιμοποιούν handcent ή gosms, αλλά το θέμα είναι να δούμε αν με το μαμα πληκτρολόγιο και messaging app μπορούν να φύγουν 160 χαρακτήρες (ή έστω περισσότεροι από 100), και να φτάσει το μήνυμα ολόκληρο στον παραλήπτη. Όποιος θέλει λοιπόν να βοηθήσει, ας απαντήσει στα παραπάνω σημεία. Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά. 1) PDA: XWJVW, PHONE: XXJVT κατεβασμένη από εδώ. 2) CSC EUR. 3) Μέθοδο εισαγωγής GSM. 4) Πληκτρολόγιο Samsung. 4) Μενού στα ελληνικά. 6) Γράφει μόνο κεφαλαία. 7) 160 χαρακτήρες το πρώτο, 145 το δεύτερο. 8) Διαβάζεται κανονικά. Επίσης δοκίμασα και με το swype του note. Γράφει 160 χαρακτήρες (κεφαλαία και μικρά) αλλά δεν διαβάζονται από τον παραλήπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Σόρρυ παληκάρια, αλλά έτσι δουλειά δε γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει συμπέρασμα έτσι, όπως δεν έχει βγει για τόσο καιρό, με μισές πληροφορίες. Ο ένας λέει τι του συμβαίνει χωρίς να πει ακριβώς σε ποια rom γίνεται. Ο άλλος λέει ναι έχω 160, αλλά δεν ξέρω αν τα στέλνει. Ο τρίτος λέει κάτι άλλο. Συμπέρασμα μηδεν. Όποιος λοιπόν θέλει πραγματικά να βοηθήσει, ας απαντήσει τα παρακάτω, ακριβώς: 1) Ποιά rom έχει. (Ακριβώς όμως. Όχι απλά "JVT", για παράδειγμα, αφού υπάρχει και XWJVT, και XXJVT, που είναι τελείως διαφορετικές, με τελείως άλλα csc). Aυτό βρίσκεται με *#1234# από τον dialer. 2) Ποιό csc έχει. (XEU, EUR, COS, VGR, TPH, etc) 3) Τι μέθοδο εισαγωγής χρησιμοποιεί (GSM, unicode, αυτόματο) 4) Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί (samsung, swype, etc). 5) Σε ποια γλώσσα είναι το μενού του τηλεφώνου. 6) Πόσα γράμματα του επιτρέπει το τηλέφωνο να γράψει α) με κεφαλαία, β) με μικρά 7) Πώς παραλαμβάνει το μήνυμα ο αποδέκτης, διαβάζεται; Φυσικά δε μιλάμε γι'αυτούς που χρησιμοποιούν handcent ή gosms, αλλά το θέμα είναι να δούμε αν με το μαμα πληκτρολόγιο και messaging app μπορούν να φύγουν 160 χαρακτήρες (ή έστω περισσότεροι από 100), και να φτάσει το μήνυμα ολόκληρο στον παραλήπτη. Όποιος θέλει λοιπόν να βοηθήσει, ας απαντήσει στα παραπάνω σημεία. Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά. PDA I9000XWJVU PHONE I9000XXJVT CSC I9000XXJV9 KOR μεθοδο εισαγωγης gsm alphabet , πληκτρολογιο χρησιμοποιω samsung, αγγλικα menu 160 χαρ, κεφαλαια και μικρα Ο χρηστης παραλαμβανει κεφαλαια για Ελληνικα μιλαω μονο Edited December 9, 2011 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 1) PDA: XWJVW, PHONE: XXJVT κατεβασμένη από εδώ. 2) CSC EUR. 3) Μέθοδο εισαγωγής GSM. 4) Πληκτρολόγιο Samsung. 4) Μενού στα ελληνικά. 6) Γράφει μόνο κεφαλαία. 7) 160 χαρακτήρες το πρώτο, 145 το δεύτερο. 8) Διαβάζεται κανονικά. Επίσης δοκίμασα και με το swype του note. Γράφει 160 χαρακτήρες (κεφαλαία και μικρά) αλλά δεν διαβάζονται από τον παραλήπτη. Ωραία Αχιλλέα. Μπορείς please να δοκιμάσεις το ίδιο και με αυτόματο αντί για gsm να μας πεις; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ωραία Αχιλλέα. Μπορείς please να δοκιμάσεις το ίδιο και με αυτόματο αντί για gsm να μας πεις; Στο αυτόματο είτε μικρά είτε κεφαλαία το σπάει στα 3. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) 1) Ποιά rom έχει. (Ακριβώς όμως. Όχι απλά "JVT", για παράδειγμα, αφού υπάρχει και XWJVT, και XXJVT, που είναι τελείως διαφορετικές, με τελείως άλλα csc). Aυτό βρίσκεται με *#1234# από τον dialer. 2) Ποιό csc έχει. (XEU, EUR, COS, VGR, TPH, etc) 3) Τι μέθοδο εισαγωγής χρησιμοποιεί (GSM, unicode, αυτόματο) 4) Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί (samsung, swype, etc). 5) Σε ποια γλώσσα είναι το μενού του τηλεφώνου. 6) Πόσα γράμματα του επιτρέπει το τηλέφωνο να γράψει α) με κεφαλαία, β) με μικρά 7) Πώς παραλαμβάνει το μήνυμα ο αποδέκτης, διαβάζεται; 1)ROM: XWJVU (root: semaphore 1.9.1) 2) CSC: OXXJV9 sales code CYO 5) Τοπική ρύθμιση: Ελληνικά 3α)αυτόματο-------->4)samsung keyboard--> 6α) με κεφαλαία 68 χαρακτήρες (παραλήπτης ΟΚ) 3α)αυτόματο------- >4)samsung keyboard--> 6β) με μικρά 68 χαρακτήρες (παραλήπτης ΟΚ) 3β)GSM αλφάβητο->4)samsung keyboard---> 6α) με κεφαλαία 155 χαρακτήρες (παραλήπτης ΟΚ, keyboard μόνο κεφαλαία) 3β)GSM αλφάβητο->4)samsung keyboard---> 6β) με μικρά (copy/paste):155 χαρακτήρες (παραλήπτης ΟΚ, μετατρέπεται σε κεφαλαία, το keyboard έχει μόνο κεφαλαία και κατα την αποστολή βγάζει προειδοποίηση για πιθανόν κατεστραμμένο μύνημα) Edited December 9, 2011 by mico διόρθωση sales code Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) 1) Ποιά rom έχει. (Ακριβώς όμως. Όχι απλά "JVT", για παράδειγμα, αφού υπάρχει και XWJVT, και XXJVT, που είναι τελείως διαφορετικές, με τελείως άλλα csc). Aυτό βρίσκεται με *#1234# από τον dialer. 2) Ποιό csc έχει. (XEU, EUR, COS, VGR, TPH, etc) 3) Τι μέθοδο εισαγωγής χρησιμοποιεί (GSM, unicode, αυτόματο) 4) Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί (samsung, swype, etc). 5) Σε ποια γλώσσα είναι το μενού του τηλεφώνου. 6) Πόσα γράμματα του επιτρέπει το τηλέφωνο να γράψει α) με κεφαλαία, β) με μικρά 7) Πώς παραλαμβάνει το μήνυμα ο αποδέκτης, διαβάζεται; 1) XXJVT (κατεβασμένο από το ποστ με τα επίσημα firmware) 2) OXXJV9 με EUR (από τη 2.3.3 πάλι από το παραπάνω ποστ) 4) πληκτρολόγιο samsung (κατεβασμένο από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3612072#post3612072, γιατί η XXJVT δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο) 5) ελληνικά 3, 6 και 7) α) με GSM και κεφαλαία γράμματα στέλνει πάνω από 70 χαρακτήρες αλλά ο παραλήπτης βλέπει ερωτηματικά στη θέση των κοινών γραμμάτων ελληνικού-λατινικού αλφάβητου β) με unicode και κεφαλαία δεν στέλνει πάνω από 70 χαρακτήρες και ο παραλήπτης τα βλέπει σωστά γ) δεν έχω δοκιμάσει κανέναν άλλο συνδυασμό Βλέποντας πάντως τις παραπάνω απαντήσεις υποψιάζομαι ότι φταίει ο συνδυασμός XXJVT και πληκτρολόγιο samsung που έχω βάλει... Μου φαίνεται ότι θα περάσω τη JVW... Edited December 9, 2011 by stratospr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Φταίει ότι έχεις έκδοση XX στην rom και όχι XW. Οι XW εκδόσεις σε συνδυασμό με Ελληνικό CSC σου δίνουν 160 χαρακτήρες στην stock εφαρμογή SMS. EDIT: Το Ελληνικό CSC τελικά δεν είναι απαραίτητο για τους 160 χαρακτήρες στα SMS αλλά χρειάζεται ώστε βάζοντας ως product code EUR ή COS να έχουμε Ελληνικά στο πληκτρολόγιο. Edited December 10, 2011 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Φταίει ότι έχεις έκδοση XX στην rom και όχι XW. Οι XW εκδόσεις σε συνδυασμό με Ελληνικό CSC σου δίνουν 160 χαρακτήρες στην stock εφαρμογή SMS. :bow: Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ορίστε, επιτέλους είδαμε φως !! :) (thanks σε όλους που βοήθησαν :)) Έτσι λοιπόν, οι 160 χαρακτήρες δουλεύουν ΜΟΝΟ σε XW εκδόσεις, και μόνο με GSM αλφάβητο. Οι υπόλοιποι πρέπει να βάλουν handcent ή gosms. To ελληνικό csc δεν είναι υπεύθυνο τελικά για τους 160 χαρακτήρες. Ούτε η εφαρμογή των μηνυμάτων. Αυτό τώρα που μένει, είναι να ανακαλύψουμε τι φταίει... μέχρι τώρα εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάτι μάλλον στο framework είναι. Ίσως κάποια στιγμή το ανακαλύψουμε :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 εχω κατεβασει τον go launcher αλλα πως τον βαζω να ειναι ο προεπιλεγμενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 εχω κατεβασει τον go launcher αλλα πως τον βαζω να ειναι ο προεπιλεγμενος? Aν πατήσεις το home λογικά θα σου βγάλει επιλογή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 κάνω κλίκ πάνω στο εικονίδιο του go launcher και είμαι μ'αυτόν.αλλά μόλις πατήσω μία φορά το home επιστρέφρει στον default launcher! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 κατέβασε τηην εφαρμογη home switcher (δωρεαν στο μαρκετ) και όρισε τον go launcher ως προεπιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 κάνω κλίκ πάνω στο εικονίδιο του go launcher και είμαι μ'αυτόν.αλλά μόλις πατήσω μία φορά το home επιστρέφρει στον default launcher! Ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-ολα-αρχική οθόνη και κάτω πατάς διαγραφή προεπιλογων Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Την κατεβασα παταω "set default" και μου βγαζει μνμ "λυπουμαστε, υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης home switcher (διαδικασια ymst.android.homeswitcher). προσπαθηστε ξανα" βοηθεια παιδια γτ εχει αρχισει και μου τη δινει Αυτο ακριβως ηταν φιλε νικο τσακαλι, ευχαριστω πολυ!! Edited December 10, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts