kostis132 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλά ναι. Το καπάκι τρίζει λίγο, αλλά δεν έχει σχέση με τη δόνηση.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Ναι κάτι τρίζει όταν το χτυπάω :lol: Πάντως αυτό με την δόνηση που λες αν κατάλαβα καλά τι εννοείς ήταν ένα παλιό μου samsung έτσι. Όταν το χτύπαγες με το δάχτυλο το ένιωθες σαν να ήταν ένα γιγάντιο ελατήριο και έκανε ΝΤΟΙΝΝ :p Στο galaxy S δεν μου είναι ακριβώς έτσι, αλλά πάντως κάτι ακούγεται σαν τρίξιμο και μένα μου έκανε εντύπωση αλλά δεν το θεώρησα πρόβλημα. (άσε που νομίζω πως τρίζουν τα πλαστικά κουμπιά της έντασης στο πλάι, και το καπάκι του USB) ετσι ακριβως.τα πλαστικα ψιλοτριζουν...:(τωρα αυτο με τη δονηση μαλλον κατι κακο ειναι.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispgr Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Αυτό που λεει κ ο νικος σαν να έχει ενα ελατήριο μέσα και όταν το χτυπάω κουνιεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Αυτό που λεει κ ο νικος σαν να έχει ενα ελατήριο μέσα και όταν το χτυπάω κουνιεται Και στο samsung jet μου έδινε αυτή την αίσθηση και πολύ πιο έντονα μάλιστα. Μάλλον είναι τα vibrator που χρησιμοποιεί η samsung, δε ξέρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Το κουμπί power ακούγετε σαν να τρίζει και σαν ελατήριο. Μην το ψάχνετε και μην αγχώνεστε! δεν το κάνει εμένα πλέον αυτό. Το έχω σχεδόν 8 μήνες το κινητό.έχω κάνει πολλά reboot λογο πολλών φλασαρισματων βέβαια. Με το πάτημα στρώνει λογικά! :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispgr Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Όχι απο το κουμπί. Από τη δόνηση ακούγεται... Δοκίμασε να το χτυπησεις ελαφρα στο πλαι κ προς την κάτω μερια και δες αν νίωθεις κάτι σαν ελατήριο μεσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Το κουμπί power ακούγετε σαν να τρίζει και σαν ελατήριο. Μην το ψάχνετε και μην αγχώνεστε! δεν το κάνει εμένα πλέον αυτό. Το έχω σχεδόν 8 μήνες το κινητό.έχω κάνει πολλά reboot λογο πολλών φλασαρισματων βέβαια. Με το πάτημα στρώνει λογικά! :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Εμένα τα κουμπιά της έντασης κουνιούνται ολίγον :D Όχι απο το κουμπί. Από τη δόνηση ακούγεται... Δοκίμασε να το χτυπησεις ελαφρα στο πλαι κ προς την κάτω μερια και δες αν νίωθεις κάτι σαν ελατήριο μεσα.... Μην το ψάχνεις φίλε μου και άλλο να πάρεις πιθανόν το ίδιο θα είναι (άσε που μπορεί να μην σου το αλλάξουν κιόλας) Αν αργότερα σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το πας για σέρβις γιατί αγχώνεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispgr Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Εμένα τα κουμπιά της έντασης κουνιούνται ολίγον :D Μην το ψάχνεις φίλε μου και άλλο να πάρεις πιθανόν το ίδιο θα είναι (άσε που μπορεί να μην σου το αλλάξουν κιόλας) Αν αργότερα σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το πας για σέρβις γιατί αγχώνεσαι? Αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα γιατί να μην το αλλάξω τώρα που είναι νωρίς και να είμαι ήσυχός; Δε μ είπες το δικό σου το galaxy s το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα γιατί να μην το αλλάξω τώρα που είναι νωρίς και να είμαι ήσυχός; Δε μ είπες το δικό σου το galaxy s το κάνει αυτό; σε ολους μας βασικα κανει ενα θορυβο παραπλισιο με αυτο που λες οταν το χτυπαμε στα παγια.δεν ειναι κατι το ανησυχητικο.κατι με τα πλαστικα και λογικα το vibe της συσκευης ειναι.δε θα παθει τιποτα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα γιατί να μην το αλλάξω τώρα που είναι νωρίς και να είμαι ήσυχός; Δε μ είπες το δικό σου το galaxy s το κάνει αυτό; Δεν είπα ότι έχει πρόβλημα, είπα ααααν σου παρουσιάσει στο μέλλον κάτι.... Ναι το κάνει λίγο απλά δε με ανησύχησε επειδή το έχω δει και σε άλλο κινητό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lena_Chari Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλησπέρα. Έχω κάνει εγκατάσταση του KIES στον υπολογιστή μου και οταν του δίνω να κάνει αναβάθμιση, μου βγάζει " η εφαρμογή firmwareupdate σταμάτησε να λειτουργεί σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος. Και εκεί σταματάει και η αναβάθμιση. Τι πρέπει να κάνω ? Με απλά λόγια, βήμα βήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδια υπαρχει τροπος: 1. Να επαναφερω τις επαφες με τις συνδεσεις στο facebook, με τους ηχους κλησεις και τα γκρουπ πουτις αντιστοιχουν με το titanium? 2. Να αλλαξω τις παυλες που υπαρχουν στους αριθμους τηλεφωνων των επαφων? Sent from my GT-I9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδια υπαρχει τροπος: 1. Να επαναφερω τις επαφες με τις συνδεσεις στο facebook, με τους ηχους κλησεις και τα γκρουπ πουτις αντιστοιχουν με το titanium? 2. Να αλλαξω τις παυλες που υπαρχουν στους αριθμους τηλεφωνων των επαφων? Sent from my GT-I9000 Για το πρώτο δεν ξέρω (αν και με ενδιαφέρει και εμένα). Για το δεύτερο πρέπει να αλλάξεις τη γλώσσα του τηλεφώνου. Για να σου εμφανίζει παύλες μάλλον έχεις επιλέξει Αγγλικά(Ηνωμένων Πολιτιών). Επέλεξε Αγγλικά(Ηνωμένου Βασιλείου) και δεν θα σου εμφανίζει καθόλου παύλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Για το πρώτο δεν ξέρω (αν και με ενδιαφέρει και εμένα). Για το δεύτερο πρέπει να αλλάξεις τη γλώσσα του τηλεφώνου. Για να σου εμφανίζει παύλες μάλλον έχεις επιλέξει Αγγλικά(Ηνωμένων Πολιτιών). Επέλεξε Αγγλικά(Ηνωμένου Βασιλείου) και δεν θα σου εμφανίζει καθόλου παύλες. Αγγλικα uk το εχω. Δεν αλλαζει κατι Θυμαμαι ειχα κανει κατι στις ρυθμισεις και τωρα δεν μπορω να το βρω. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Γράψε *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και πες μας τι λέει. Επίσης το htc ime δε θα σου δουλέψει βγάλτο. Και διάβασε τα επισημασμένα θέματα για να βάλεις μια rom με ελληνικά που θα δουλεύει σωστά. τελικα το περασα και ολα οκ !!!. σε ευχαριστω ολους για την βοηθεια τελικα η εκδοση που εχω ειναι ivq δλδ η αγγλικη για αυτο δεν εχει ελληνικα. αλλα τελικα οκ χαρις εσας το εφτιαξα αυτο. μια αλλη απορια που εχω ειναι η εξης: υπαρχει τροπος να γυρισουμε το κινητο να χτυπαει για μυνηματα και κλησεις με συντομο ηχο;. οπως στα νοκια και κατι αλλο στην δονηση υπαρχει μια επιλογη που λεει οχι στην αθορυβη λειτουργια καπως ετσι το εχει δεν θυμαμαι ακριβως. θυμαμι οτι εχει μια επιλογη παντα , ποτε μονο στην αθορυβη λειτουργια και αυτο τι ακριβως ειναι; δηλαδη η δονηση , δοναει μονο στις επιλογες π.χ. υπενθυμισης; ή για γενικοτερα μονο στις εφαρμογες ; . επισης η επιλογη hancentsms τι ακριβως ειναι; το εχω κατεβασει αλλα δεν εχω καταλαβει την χρηση του. επισης καπου διαβασα οτι σου διαβαζει τις κλησεις ποιος σε παιρνει στα ελληνικα και τα μυνηματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Λοιπον μου συμβαινει κατι παραξενο. Προχτες περασα την JSD 2.2.1, την εκανα Root και ξεκινησα να περναω εφαρμογες. Σημερα προσπαθω να περασω το Angry Birds Rio αλλα και αλλες εφαρμογες και μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει: " Σφαλμα ληψης "Ονομα Εφαρμογης". Υπαρχει επαρκης χωρος στη συσκευη. " Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως μου λεει πως εχει επαρκη χωρο, αλλα εγκατασταση δεν κανει :mad:! Ξερει κανεις τι συμβανει; Η εσωτερικη SD εχει 1,82GB/5.78GB. Η εξωτερικη SD εχει 6.37GB/7.41GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδιά, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να γλυτώσουμε το battery drain (2.3.3) εκτός του να μεταβούμε στην 2.3.4? Μετά από 1 μήνα, μου το έκανε πρώτη φορά εχθές, από 70%-2% σε ένα βράδυ, και σε λειτουργία πτήσης... :wacko: Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδιά, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να γλυτώσουμε το battery drain (2.3.3) εκτός του να μεταβούμε στην 2.3.4? Μετά από 1 μήνα, μου το έκανε πρώτη φορά εχθές, από 70%-2% σε ένα βράδυ, και σε λειτουργία πτήσης... :wacko: οταν το παρατηρεις κανοντας ενα reboot συνηθως στρωνει.αλλα αν στο κανει μεσα στη μαυρη νυχτα απλα το υπομενεις αν δε θελεις να περασεις σε 2.3.4 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 οταν το παρατηρεις κανοντας ενα reboot συνηθως στρωνει.αλλα αν στο κανει μεσα στη μαυρη νυχτα απλα το υπομενεις αν δε θελεις να περασεις σε 2.3.4 Θα το παρατηρήσω ακόμη λίγο καιρό και θα δω τι θα κάνω. Απλώς βαριέμαι όλη την διαδικασία (και, απλώς, ελπίζω πως κάποια στιγμή θα βρω την 2.3.4 μέσω του KIES - αν και όποτε γίνει κάτι σαν κι αυτό...) Τελευταία εφαρμογή που εγκατέστησα πριν το battery drain ήταν το google gesture search. Αυτό θα είναι το πρώτο που θα φύγει άν ξανασυμβεί κάτι σαν κι αυτό.... ;) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Θα το παρατηρήσω ακόμη λίγο καιρό και θα δω τι θα κάνω. Απλώς βαριέμαι όλη την διαδικασία (και, απλώς, ελπίζω πως κάποια στιγμή θα βρω την 2.3.4 μέσω του KIES - αν και όποτε γίνει κάτι σαν κι αυτό...) Τελευταία εφαρμογή που εγκατέστησα πριν το battery drain ήταν το google gesture search. Αυτό θα είναι το πρώτο που θα φύγει άν ξανασυμβεί κάτι σαν κι αυτό.... ;) δε νομιζω να φταιει αυτο.συνηθως οι χαρτες το κανουν, αλλα και καμια φορα μπορει να δεις να σου γραφει πως τρωει φουλ μπαταρια το συστημα ανδροιντ, οποτε εκει δε μπορεις να κανεις και πολλα.επισεις λογικα τσαμπα θα περιμενεις(συντομα τουλαχιστον)να την δεις απο το kies την 2.3.4.παρε ενα titanium back up και περνα την απο τωρα.γνωμη μου παντα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Θα το παρατηρήσω ακόμη λίγο καιρό και θα δω τι θα κάνω. Απλώς βαριέμαι όλη την διαδικασία (και, απλώς, ελπίζω πως κάποια στιγμή θα βρω την 2.3.4 μέσω του KIES - αν και όποτε γίνει κάτι σαν κι αυτό...) Τελευταία εφαρμογή που εγκατέστησα πριν το battery drain ήταν το google gesture search. Αυτό θα είναι το πρώτο που θα φύγει άν ξανασυμβεί κάτι σαν κι αυτό.... ;) Η Samsung είπε ότι θα δώσει επίσημα την 2.3.5, σύμφωνα με αυτό το άρθρο, άρα λογικά θα πάρουμε τουλάχιστον μία 2.3.4 Ελληνική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Η Samsung είπε ότι θα δώσει επίσημα την 2.3.5, σύμφωνα με αυτό το άρθρο, άρα λογικά θα πάρουμε τουλάχιστον μία 2.3.4 Ελληνική. η λογικη ειναι σχετικη φιλε μου.αν σκεφτεις οτι η σαμυ Ελλας δεν μας εδωσε 2.2.1 και πηγαμε απευθειας σε 2.3.3 πιο πιθανο ειναι να παρουμε 2.3.5 επισημη.:lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 η λογικη ειναι σχετικη φιλε μου.αν σκεφτεις οτι η σαμυ Ελλας δεν μας εδωσε 2.2.1 και πηγαμε απευθειας σε 2.3.3 πιο πιθανο ειναι να παρουμε 2.3.5 επισημη.:lol::lol: Δε θα είχα κανένα πρόβλημα αν γινόταν κάτι τέτοιο...! Το θέμα είναι αν θα ασχοληθούν ώστε να μας δώσουν την μια από τις δύο!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Δε θα είχα κανένα πρόβλημα αν γινόταν κάτι τέτοιο...! Το θέμα είναι αν θα ασχοληθούν ώστε να μας δώσουν την μια από τις δύο!:p χαχαχ ειδωμεν!εν αναμονη τω εξελιξεων!!:cool::cool: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Λοιπον μου συμβαινει κατι παραξενο. Προχτες περασα την JSD 2.2.1, την εκανα Root και ξεκινησα να περναω εφαρμογες. Σημερα προσπαθω να περασω το Angry Birds Rio αλλα και αλλες εφαρμογες και μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει: " Σφαλμα ληψης "Ονομα Εφαρμογης". Υπαρχει επαρκης χωρος στη συσκευη. " Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως μου λεει πως εχει επαρκη χωρο, αλλα εγκατασταση δεν κανει :mad:! Ξερει κανεις τι συμβανει; Η εσωτερικη SD εχει 1,82GB/5.78GB. Η εξωτερικη SD εχει 6.37GB/7.41GB. Καμια ιδεα κανεις για το τι μπορει να συμβαινει σε μενα παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts