playloud Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Kαταφερα τελικα με ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ της ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ καρτας να μπω τελικα στο Kies και να κανω την αναβαθμιση σε Froyo. Ομως για να κανω και την επομενη σε Gingerbread θα επρεπε να αποσυνδεθω και να ξανασυνδεθω, ετσι ειπε το Kies. Mε αποτελεσμα οταν ξανασυνδεθηκα να ΜΗΝ μπορω παλι να συνδεθω στο Kies μιας και η αποσυνδεση της εσωτερικης καρτας δεν υπαρχει ως επιλογη Τωρα? Πως μπορω να περασω το τελευταιο firmware (Μηπως ετσι λυθει και το ΜΤΡ error προβλημα) Ποιος αλλος τροπος υπαρχει να περασω firmware ΧΩΡΙΣ to KIES?Επισης πως θα μπορεσω (χωρις το Kies παλι αφου μεχρι στιγμης δεν καταφερνω να συνδεθω) να περασω τις επαφες μου απο το Outlook στο τηλεφωνο? Θυμιζω οτι ειναι σε Froyo τωρα. Ευχαριστω παντως ολους οσους διαβαζουν το προβλημα ΥΓ. Με το adb γινεται τιποτα για το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Kαταφερα τελικα με ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ της ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ καρτας να μπω τελικα στο Kies και να κανω την αναβαθμιση σε Froyo. Ομως για να κανω και την επομενη σε Gingerbread θα επρεπε να αποσυνδεθω και να ξανασυνδεθω, ετσι ειπε το Kies. Mε αποτελεσμα οταν ξανασυνδεθηκα να ΜΗΝ μπορω παλι να συνδεθω στο Kies μιας και η αποσυνδεση της εσωτερικης καρτας δεν υπαρχει ως επιλογη Τωρα? Πως μπορω να περασω το τελευταιο firmware (Μηπως ετσι λυθει και το ΜΤΡ error προβλημα) Ποιος αλλος τροπος υπαρχει να περασω firmware ΧΩΡΙΣ to KIES?Επισης πως θα μπορεσω (χωρις το Kies παλι αφου μεχρι στιγμης δεν καταφερνω να συνδεθω) να περασω τις επαφες μου απο το Outlook στο τηλεφωνο? Θυμιζω οτι ειναι σε Froyo τωρα. Ευχαριστω παντως ολους οσους διαβαζουν το προβλημα ΥΓ. Με το adb γινεται τιποτα για το προβλημα? Θα σε ξαναπαρακαλέσω να διαβάσεις τα επισημασμένα θέματα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=152 , ειδικά τους Οδηγούς για νέους χρήστες και αυτό με τα Επίσημα firmwares. 2 είναι μόνο. Αν έχεις μετά απορίες, ξαναρώτα... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Δεν κανω και τιποτε αλλο απο την πρωτη μερα που σας "ενοχλω". Expert απο computer και απο κινητα δεν ειμαι αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ασχετος. Ουτε κανας πιτσιρικας να μην εχω ιδεα, οκ? Μαλλον κανενας δεν θελει να αφιερωσει ΛΙΓΟ χρονο και να ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτα που λεω (η και τις απαντησεις στις προτασεις (σου)). Ενταξει κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος και σιγουρα μερικοι ειναι πιο "φιλοι" με καποιους αλλους, απλα δεν ξερω που αλλου να στραφω, που να ειναι πιο "ειδικοι" Δεν πειραζει, μεχρι τοτε η θα βρω την λυση καπως η θα μαμησω το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Δεν κανω και τιποτε αλλο απο την πρωτη μερα που σας "ενοχλω". Expert απο computer και απο κινητα δεν ειμαι αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ασχετος. Ουτε κανας πιτσιρικας να μην εχω ιδεα, οκ? Μαλλον κανενας δεν θελει να αφιερωσει ΛΙΓΟ χρονο και να ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτα που λεω (η και τις απαντησεις στις προτασεις (σου)). Ενταξει κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος και σιγουρα μερικοι ειναι πιο "φιλοι" με καποιους αλλους, απλα δεν ξερω που αλλου να στραφω, που να ειναι πιο "ειδικοι" Δεν πειραζει, μεχρι τοτε η θα βρω την λυση καπως η θα μαμησω το τηλεφωνο Ε αφού τα διαβάζεις όπως λες, δοκίμασες πριν αποσυνδέσεις την κάρτα να τρέξεις το προγραμματάκι που γράφει στους οδηγούς; Γιατί αν ναι, δεν το ανέφερες. Επίσης, όταν ρωτάς "πώς μπορώ να περάσω το τελευταίο firmware χωρίς το Kies", τη στιγμή που υπάρχει ολόκληρο θέμα που λέει ακριβώς πώς μπορείς να περάσεις τα καινούρια firmware με το Odin, νομίζω ότι εσύ είσαι αυτός που δε θες να αφιερώσεις χρόνο να διαβάσεις. Σόρρυ κιόλας. Και όχι, με adb δε λύνονται τα προβλήματα του Kies, αν λυνόντουσαν θα ήταν στον οδηγό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo24ax Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Παιδια θα ήθελα αν μπορούσατε να μου λύσετε μια απορία έχω το galaxy I 9000 το όποιο το έχω αγοράσει από Γερμάνια και προσπαθώ να βάλω μέσο του κιες την έκδοση γίνγερ αλλά δεν μπορώ γιατί το έχει γκριζαρισμένο και δεν με αφήνει να την επιλέξω. Υπάρχει καποια λυση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Ε αφού τα διαβάζεις όπως λες, δοκίμασες πριν αποσυνδέσεις την κάρτα να τρέξεις το προγραμματάκι που γράφει στους οδηγούς; Γιατί αν ναι, δεν το ανέφερες. Επίσης, όταν ρωτάς "πώς μπορώ να περάσω το τελευταίο firmware χωρίς το Kies", τη στιγμή που υπάρχει ολόκληρο θέμα που λέει ακριβώς πώς μπορείς να περάσεις τα καινούρια firmware με το Odin, νομίζω ότι εσύ είσαι αυτός που δε θες να αφιερώσεις χρόνο να διαβάσεις. Σόρρυ κιόλας. Και όχι, με adb δε λύνονται τα προβλήματα του Kies, αν λυνόντουσαν θα ήταν στον οδηγό. ENNOEITAI οτι το ετρεξα το προγραμμα. Το ειδα το προβλημα με τους 16 χαρακτηρες (διαβαζω και σε αλλα ξενα φορουμ, ναι, ξερω να διαβαζω, σε εχω βρει κι εσενα σε μερικα) Το μεγαλο μου προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι που δεν μπορω να περασω τις επαφες, τις σημειωσεις, τις ειδοποιησεις μου απο το Outlook Οσο για το Odin ελεγα πρωτα να εξαντλησω τις "κανονικες" μεθοδους απ το να "φλασαρω" Ειδες που... "εχω διαβασει"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 ENNOEITAI οτι το ετρεξα το προγραμμα. Το ειδα το προβλημα με τους 16 χαρακτηρες (διαβαζω και σε αλλα ξενα φορουμ, ναι, ξερω να διαβαζω, σε εχω βρει κι εσενα σε μερικα) Το μεγαλο μου προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι που δεν μπορω να περασω τις επαφες, τις σημειωσεις, τις ειδοποιησεις μου απο το Outlook Οσο για το Odin ελεγα πρωτα να εξαντλησω τις "κανονικες" μεθοδους απ το να "φλασαρω" Ειδες που... "εχω διαβασει"? Απλά αν δεν το πεις ότι το δοκίμασες, και τι δοκίμασες, μετά από τόσο καιρό εδώ μέσα προτιμώ να υποθέτω ότι δεν δοκίμασες τίποτα. Και συνήθως δυστυχώς αυτό ισχύει. Ούτε να σε προσβάλλω προσπαθώ ούτε τίποτα... :) Επειδή είναι κρίμα να μην μπορείς να ευχαριστηθείς το τηλέφωνο σου, θα σου στείλω μετά ένα πμ μπας και τα καταφέρουμε μέσω chat. Τώρα και για κάποιες ώρες είμαι δυστυχώς έξω και δε μπορώ.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 ENNOEITAI οτι το ετρεξα το προγραμμα. Το ειδα το προβλημα με τους 16 χαρακτηρες (διαβαζω και σε αλλα ξενα φορουμ, ναι, ξερω να διαβαζω, σε εχω βρει κι εσενα σε μερικα) Το μεγαλο μου προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι που δεν μπορω να περασω τις επαφες, τις σημειωσεις, τις ειδοποιησεις μου απο το Outlook Οσο για το Odin ελεγα πρωτα να εξαντλησω τις "κανονικες" μεθοδους απ το να "φλασαρω" Ειδες που... "εχω διαβασει"? Odin is your friend.. Δεν αξίζει να βασανίζεσαι με το kies.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 @playlaud για να μην παιδεύεσαι φλασαρε με το odin την επίσημη Ελληνική ginger JVI που υπάρχει στο θέμα με τα επίσημα firmware και θα είσαι μια χαρά, σαν να έγινε μέσω KIES (από ότι μου έχουν πει και μένα). Είναι το πολύ 5 λεπτά υπόθεση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Re4cTiV3 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 (edited) Έχει καμιά βδομάδα που πήρα το S...Ωραίο κινητό :) Με παραξενεύει όμως που καμιά φορά όταν το αφήνω κλειδωμένο και πατάω το κομπί power για να ξεκλειδώσω το κινητό, οτι μένει μαύρη η οθόνη(σαν να φριζάρει για πολύ ώρα) και χρειάζεται επανεκκίνηση... Ξέρετε τι πάιζει; Gingerbread έχει πάνω Edited September 18, 2011 by Re4cTiV3 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Καλησπερα και απο μενα! Εχω το SGS με την JS3 Froyo 2.2.1 rooted και την τελευταια βδομαδα οταν βαζω το USB καλωδιο για να το φορτισω κανει 3 δονησεις. Μια αρχικα, κανει μια παυση και στην συνεχεια αλλες δυο στο καπακι. Οταν βγαζω το καλωδιο κανει μια απο τα ιδια :blink:! Επισης οταν το ανοιγω (π.χ. μετα απο επανεκκινηση) κανει καποιο αριθμο δονησεων. Ολα αυτα που σας περιγραφω ΔΕΝ τα εκανε μεχρι πριν μια βδομαδα. Δεν εχω πειραξει κατι τον τελευταιο καιρο και γι αυτο μου κανει εντυπωση. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει; Τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Παιδια θα ήθελα αν μπορούσατε να μου λύσετε μια απορία έχω το galaxy I 9000 το όποιο το έχω αγοράσει από Γερμάνια και προσπαθώ να βάλω μέσο του κιες την έκδοση γίνγερ αλλά δεν μπορώ γιατί το έχει γκριζαρισμένο και δεν με αφήνει να την επιλέξω. Υπάρχει καποια λυση ευχαριστω Μην χρησιμοποιήσεις το KIES. Κάντο με το odin όπως περιγράφει εδώ! Το KIES μπορεί να μη σε αφήνει γιατί το κινητό φοράει γερμανικό λογισμικό ενώ η τοποθεσία του KIES είναι ρυθμισμένη στην Ελληνική. Μάλλον κάτι τέτοιο μπορώ να φανταστώ ότι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Γεια σας και καλη εβδομαδα. Μπορεί κάποιος να μου λύσει την εξής απορία? Θυμάμαι πως τα led στα κουμπιά αφής έσβηναν πριν σβήσει η οθόνη αν δεν τα πάταγες για λίγη ώρα. Σωστά δε θυμάμαι? Γιατί αν είναι έτσι, εμένα κάτι έπαθε και μένουν συνέχει αναμένα μέχρι να σβήσει η οθόνη..... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Γεια σας και καλη εβδομαδα. Μπορεί κάποιος να μου λύσει την εξής απορία? Θυμάμαι πως τα led στα κουμπιά αφής έσβηναν πριν σβήσει η οθόνη αν δεν τα πάταγες για λίγη ώρα. Σωστά δε θυμάμαι? Γιατί αν είναι έτσι, εμένα κάτι έπαθε και μένουν συνέχει αναμένα μέχρι να σβήσει η οθόνη..... :rolleyes: υπηρχε νομιζω καποιο προβλημα σε gingerbread,αλλα δεν θυμαμαι αν διορθωθηκε απο custom kernels ή απτην 2.3.4... Τι εκδοση εχεις και τι κερνελ? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 υπηρχε νομιζω καποιο προβλημα σε gingerbread,αλλα δεν θυμαμαι αν διορθωθηκε απο custom kernels ή απτην 2.3.4... Τι εκδοση εχεις και τι κερνελ? Χτες φλασάροντας διάφορες εκδόσεις για να δω αν θα διορθωθεί ένα άλλο πρόβλημα (μα πόσο γκαντέμης είμαι πια....) ξαναπέρασα την επίσημη JVI και άρχισε να το κάνει αυτό παρόλο που πριν μια εβδομάδα πάλι με αυτή την έκδοση δεν το έκανε. Kernel: 2.6.35.7-I9000XWJVI-CL210427root@DELL103 #2 Αυτόν είχα και όταν δούλευε κανονικά, και αυτός περάστηκε προφανώς και με την JVI official που έβαλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Καλησπέρα σας, Μια βοηθεια παρακαλώ. Εκανα αναβαθμιση με το odin σε επισημη 2.2.1 js8 απο xxjp2 ανεπισημη. Εκανα repartition ok, μετα αναβαθμιση και εκει ολα οκ. Το τηλ εκανε ρεμπουτ πηγε στο ς και μετα εσβησε. Εχει τωρα 10 λεπτα που παίζει η δόνηση και δεν ανοίγει. Ξέρει κανείς τι κάνω? Το odin το έχω αφήσει όπως είναι στο πας.Να βγάλω το καλώδιο ή οχι? Γράφω και δω γιατι βλέπω κίνηση αν μπορεί κάποιος να βοηθείσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Καλησπέρα σας, Μια βοηθεια παρακαλώ. Εκανα αναβαθμιση με το odin σε επισημη 2.2.1 js8 απο xxjp2 ανεπισημη. Εκανα repartition ok, μετα αναβαθμιση και εκει ολα οκ. Το τηλ εκανε ρεμπουτ πηγε στο ς και μετα εσβησε. Εχει τωρα 10 λεπτα που παίζει η δόνηση και δεν ανοίγει. Ξέρει κανείς τι κάνω? Το odin το έχω αφήσει όπως είναι στο πας.Να βγάλω το καλώδιο ή οχι? Γράφω και δω γιατι βλέπω κίνηση αν μπορεί κάποιος να βοηθείσει. To odin απο τη στιγμή που λέει PASS και το κινητό κάνει reboot δεν χρειάζεται να το έχεις συνδεδεμένο, αλλά τώρα για τα άλλα που λες δε μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 To odin απο τη στιγμή που λέει PASS και το κινητό κάνει reboot δεν χρειάζεται να το έχεις συνδεδεμένο, αλλά τώρα για τα άλλα που λες δε μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς... Το ξεσύνδεσα του έβγαλα την μπαταρία και μετά πηγε να ανάψει, έβγαλε τα S I 9000 SAMSUNG κτλ και μετά ξανάσβησε και παίζει η δόνηση κάθε 5 δευτερα.Τα δύο κουμπιά κάτω μόνο ανάβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Το ξεσύνδεσα του έβγαλα την μπαταρία και μετά πηγε να ανάψει, έβγαλε τα S I 9000 SAMSUNG κτλ και μετά ξανάσβησε και παίζει η δόνηση κάθε 5 δευτερα.Τα δύο κουμπιά κάτω μόνο ανάβουν. Δοκίμασε αν σου δουλεύει το download mode για να ξαναφλασάρεις από την αρχή και πάλι. Αν δε δουλεύει μάλλον θα χρειαστείς jig. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Δοκίμασε αν σου δουλεύει το download mode για να ξαναφλασάρεις από την αρχή και πάλι. Αν δε δουλεύει μάλλον θα χρειαστείς jig. Δουλεύει, ξανακάνω και repartition? μάλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Δουλεύει, ξανακάνω και repartition? μάλλον? Εγώ θα έκανα και repartition πάντως για να μπουν όλα σωστά στην μνήμη από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Εγώ θα έκανα και repartition πάντως για να μπουν όλα σωστά στην μνήμη από την αρχή. Μήπως έκανα βλακεία γιατι δεν ξαναπάτησα το πιτ να βάλω το 512!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 (edited) Μήπως έκανα βλακεία γιατι δεν ξαναπάτησα το πιτ να βάλω το 512!! Τίκαρες το repartition χωρίς να βάλεις το pit? Edited September 19, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Τίκαρες το repartition χωρίς να βάλεις το pit? Οχι στο επόμενο βήμα δεν ξαναέβαλα στο πιτ. οχι στο repartition. αφου έκανα το repartition μετα έκανα ρεσετ το οδιν και έβαλα pda, phone, csc αλλά όχι ξανά το πιτ. Το περίεργο είναι οτι το τηλ δουλεύει τώρα. Να τα ξανακάνω όλα απο την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 (edited) Οχι στο επόμενο βήμα δεν ξαναέβαλα στο πιτ. οχι στο repartition. αφου έκανα το repartition μετα έκανα ρεσετ το οδιν και έβαλα pda, phone, csc αλλά όχι ξανά το πιτ. Ε εντάξει έτσι λέει και ο οδηγός. Πρώτα κάνεις το repartition και μετά κάνεις reset και φλασάρεις τα άλλα αρχεία χωρίς το Pit και χωρίς να έχεις τικαρισμένο το repartition. Πάλι δε σου δουλεύει? Μήπως η JS8 δεν έχει 512 pit αλλά 803? Δεν ξέρω σίγουρα να σου πω περίμενε να το δει κάποιος άλλος καλύτερα. :) EDIT: Ωπα έκανες τροποποίηση και τώρα είδα ότι το κινητό δουλεύει. Ε ξέρω γω? Μην το πειράξεις άλλο καλύτερα Edited September 19, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts