rido21 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά, είμαι κι εγώ κάτοχος του εν λόγω κινητού και χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Το πήρα μεταχειρισμένο με περασμένο το 2.3.3 firmware. Πατώντας *#1234# μου βγάζει αυτές τις πληροφορίες: PDA: I9000XWJVH PHONE: I9000XXJVO CSC: I9000XEEJV3 και έχω το εξής πρόβλημα: Όταν το ανοίγω κάνει κάποιες αλλόκοτες γραμμές η οθόνη και μετά ανοίγει κανονικά, χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα (καμιά φορά μπορεί να βγάλει τις γραμμές αυτές και στην κάμερα) Παραθέτω φώτο για να δείτε το πρόβλημα. http://i205.photobucket.com/albums/bb93/rido21/WP_000053.jpg Η ερώτηση μου είναι, έχει κάποιο πρόβλημα η gpu του κινητού ή δεν έχει "κάτσει καλά" το firmware. Υ.Γ.Δεν ξέρω αν είχε το ίδιο πρόβλημα στον προηγούμενο κάτοχο με το "μαμά" firmware. Edited June 5, 2011 by rido21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Old. Δεν έχουνε περαστεί οι bootloaders. Πρέπει να ξαναφλασάρεις την JVO, κατά προτίμηση κατέβασε από το επισημασμένο θέμα που έχουμε για τα firmwares την .. JVO. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Στην κάθε επαφή που έχεις κάνει Join Contact πρέπει να πας και ναι πατήσεις Mark as Default και εκεί επιλέγεις να φαίνεται η φωτογραφία του facebook ως προεπιλεγμένη. δεν μου έχει άλλη επιλογή εκτός απο το Phone οταν οι επαφες ειναι joined Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 το ξανδοκιμασα και πριν λιγο χωρις να κλεισω καμια εφαρμογη απο το task manager, ανοιγοντας το angry birds κανωντας pause ανοιγοντας τον browser και μετα ανοιγοντας παλι το angry birds μου το εκλεινε τελειως το angry birds αυτο το δοκιμασα 4-5 φορες και παντα μου εκλεινε το angry brids μετα εκλεισα ολες τις εφαρμογες με τον task manager και ανοιξα browser, angry birds, και gmail μου τα ειχε ολα ανοικτα, το δοκιμασα και αυτο 3-4 φορες... ειμαι σιγουρος ομως οτι αμα το δοκιμασω παλι σε 2-3 ωρες χωρις να κλεισω εφαρμγοες με τον task killer και αφου το συστημα εχει ανοιξει απο μονο το τις διαφορες εφαρμογες, χαρτες, ρολοι, 3g watchdog κτλ αμα ανοιξω browser και angry birds θα μου κλεισει το angry birds... :( @mitsos1 το εχεις δοκιμασει το scriptακι αυτο? Οχι δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν αντιμετωπιζω προβληματα με τη ραμ. @rido21 kατι τετοιο γινεται νομιζω οταν δεν εχοyν περαστει οι bootloaders Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 το ξανδοκιμασα και πριν λιγο χωρις να κλεισω καμια εφαρμογη απο το task manager, ανοιγοντας το angry birds κανωντας pause ανοιγοντας τον browser και μετα ανοιγοντας παλι το angry birds μου το εκλεινε τελειως το angry birds αυτο το δοκιμασα 4-5 φορες και παντα μου εκλεινε το angry brids μετα εκλεισα ολες τις εφαρμογες με τον task manager και ανοιξα browser, angry birds, και gmail μου τα ειχε ολα ανοικτα, το δοκιμασα και αυτο 3-4 φορες... ειμαι σιγουρος ομως οτι αμα το δοκιμασω παλι σε 2-3 ωρες χωρις να κλεισω εφαρμγοες με τον task killer και αφου το συστημα εχει ανοιξει απο μονο το τις διαφορες εφαρμογες, χαρτες, ρολοι, 3g watchdog κτλ αμα ανοιξω browser και angry birds θα μου κλεισει το angry birds... :( @mitsos1 το εχεις δοκιμασει το scriptακι αυτο? κι εγω την ιδια εντυπωση εχω...το προβλημα λοιπον Βασιλη εγκειται στο γεγονος οτι δεν κλεινει τις εφαρμογες με σειρα προτεραιοτητας οπως πρεπει αλλωστε...δηλαδη την πρωτη φορα που δεν εκανες kill μπορει να ειχες ελευθερη π.χ 60mb μονο...καλα εκανε κι εκλεισε καποιες για να απελευθερωθει μνημη...ομως επρεπε να κλεισει ολες τις υπολοιπες ωστε να παραμεινουν ενεργες ο browser και το a.birds...ομως και παλι υπηρεσιες τυπου χαρτες,gmail,market τρεχουν διαρκως...μηπως κατι να συμβαινει με τα min. free...;:blink: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 παιδιά έχω πρόβλημα με το ημερολόγιο. καθάρισα το cashe kai data του ημερολογίου και καθάρισε όλα τα ημερολόγια που είχα (αναμενόμενο). σε ένα απο αυτά (gmail) έχω περάσει τις αργίες και τις ονομαστικές εορτές. κάνω account Και συγχρονισμό και ΤΙΠΟΤΑ !!!!!πανάθεμάτο. τι φταίεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Οχι δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν αντιμετωπιζω προβληματα με τη ραμ. @rido21 kατι τετοιο γινεται νομιζω οταν δεν εχοyν περαστει οι bootloaders απο οτι ειδα μαλλον δεν υποστηριζεται ο supercurio κερνελ που φοραω... :( Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Τελικά το πρόβλημα ήταν στους bootloaders! Πέρασα την JVO όπως μου επισήμανε ο saliez κι όλα οκ. Πάω να ψάξω για ελληνικό swype τώρα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Τελικά το πρόβλημα ήταν στους bootloaders! Πέρασα την JVO όπως μου επισήμανε ο saliez κι όλα οκ. Πάω να ψάξω για ελληνικό swype τώρα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. δες τους καταραμενους οδηγους για νεους χρηστες... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 δες τους καταραμενους οδηγους για νεους χρηστες... ναι ναι!!! εκεί πάω!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) Παιδιά βρήκα δύο bugs στην εφαρμογή GMail, την οποία χρησιμοποιώ κατά κόρον. Θα το έγραφα στους "Οδηγούς για νέους χρήστες" αλλά δεν ξέρω αν πληροί τις προϋποθέσεις, οπότε αν θέλουν οι mods ας το μεταφέρουν. Πάντως θεωρώ ότι είναι αρκετά σημαντικό για όσους στέλνουν πολλά email από το κινητό. Η Rom μου είναι η JS8 από το οδηγό, χωρίς μόντες. Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1ον - εάν πατήσετε "απάντηση" και ξε-επιλέξετε να μην εμφανίζεται το αρχικό μηνυμα του παραλήπτη ("Συμπερίληψη Κειμένου"), κάτω από το δικό σας, κόβει μαζί και το δικό σας μήνυμα (αν είναι κάμποσες λέξεις) ή την υπογραφή σας. Εγώ απλά δεν πατάω πιά αυτήν την επιλογή και πάει ολόκληρο. 2ον (και αρκετά σημαντικό) - τις προάλλες έγραψα 6 απαντήσεις, ενώ ήμουν offline για να μην υπάρχει traffic και λέω μόλις πατήσω να μπει ιντερνετ θα φύγουν και οι 6. Αμ δε, έφυγε μόνο η μία, και οι υπόλοιπες κόλλησαν σε "Αποστολή...". Δοκίμασα τα πάντα, ΔΕΝ συγχρόνιζε με τον λογαρισαμό μου για να το διαχειριστώ μέσω pc, ΔΕΝ έφευγαν με απανωτούς συγχρονισμούς, ΔΕΝ μπορείς να τα επεξεργαστείς με copy/paste εάν είναι σε "αποστολή", ούτε και να τα σβήσεις, γενικά είναι κολλημένα στο "πουθενά". Στο ιντερνετ είδα ότι είναι ΚΟΙΝΟΤΑΤΟ bug σε πολλά τηλέφωνα και εκδόσεις android, για το οποίο η Google πετάει χαρταετό κανονικότατα, και οι περισσότεροι το λύνουν με διαγραφή cache/δεδομένων εφαρμογής, που τα πετάει ΟΛΑ, και μετά ξανασυγχρονίζει κανονικά με τον online λογαριασμό. Το κακό είναι ότι έτσι, προφανώς, σβήνει οριστικά και τα κολλημένα μηνύματα, αλλά τα δικά μου ήταν αρκετά μεγάλα και θα μου έπαιρνε πολλή ώρα να τα ξαναγράψω, οπότε δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Η λύση που βρήκα είναι εδώ, ανάμεσα σε πάρα πολλές που επίσης προτείνονται, είναι αυτή που προτεινε ο rakimbro στις 7/22/10 (ο οποίος με τη σειρά του δίνει credits στον gchead" του AndroidCommunity.com) - πηγαίνουμε στα "Εξερχόμενα" (στο κινητό) - ανοίγουμε τη συνομιλία, - πατάμε "Απάντηση", - σώζουμε τη νέα απάντηση ως "Πρόχειρο", χωρίς να χρειάζεται να γράψουμε κάτι μέσα - πηγαίνουμε στα "Πρόχειρα" και ανοίγουμε το προχειρο που μόλις σώσαμε Voila, θα δούμε στη θέση του αρχικό εξερχόμενο που είχε κολλήσει στο "πουθενά", αλλά πλέον σε μορφή που μπορούμε να το αποθηκεύσουμε, να κάνουμε copy/paste και να το ξαναστείλουμε. Δεν ξέρω αν φταίει που επιχείρησα να στείλω πολλά μαζί, αλλά νομίζω δεν θα το ξανακάνω, και πιστεύω ότι μέχρι στιγμής αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να μην ξαναγράφετε το μήνυμα που κόλλησε. Edited June 5, 2011 by drlacan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 παιδιά βοήθεια! κάτι πάιζει με τα ημερολόγια της google. σε ένα λογαριασμό έχω 4 ημερολόγια. όταν κάνω συγχρονισμό εμφανίζεται μόνο το ένα. επίσης ο λογαριασμός facebook δεν φαίνεται καν στα calendars. έχω κάνει clear calendar cache and sorage data ξάνα συγχρονισμό και τίποτα. κάθε βόήθεια δεκτή. χωρίς αυτά τα ημερολόγια δεν μπορώ να δουλέψω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 παιδιά βοήθεια! κάτι πάιζει με τα ημερολόγια της google. σε ένα λογαριασμό έχω 4 ημερολόγια. όταν κάνω συγχρονισμό εμφανίζεται μόνο το ένα. επίσης ο λογαριασμός facebook δεν φαίνεται καν στα calendars. έχω κάνει clear calendar cache and sorage data ξάνα συγχρονισμό και τίποτα. κάθε βόήθεια δεκτή. χωρίς αυτά τα ημερολόγια δεν μπορώ να δουλέψω!!! κανε εκκαθαριση δεδομενων και στο "χωρο αποθηκευσης ημερολογιου" και στο "ημερολογιο"...λογικα θα συγχρονισει μετα... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 κανε εκκαθαριση δεδομενων και στο "χωρο αποθηκευσης ημερολογιου" και στο "ημερολογιο"...λογικα θα συγχρονισει μετα... δεν παίζει φίλε έκανα. πάλι ένα ηεμρολόγιο βλέπει. τώρα έκανα και καινούργιο λογαριασμό μαιλ πάλι με 4 ημερολόγια και πάλι τζίφος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Καλησπέρα κι απο μενα, μια ερωτηση προς τους γνώστες..αν πάρω το galaxy S παραεισαγωγη(ελληνικο μενου κ χαρακτηρες)οταν βγαλει η Ελληνικη αντιπροσωπία της Samsung την αναβαθμιση για την 2.3(λεμε τωρα...)θα μπορω να την παρω αυτοματα μεσω του kies? Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 δεν παίζει φίλε έκανα. πάλι ένα ηεμρολόγιο βλέπει. τώρα έκανα και καινούργιο λογαριασμό μαιλ πάλι με 4 ημερολόγια και πάλι τζίφος!! τοτε δυστυχως, σε αυτη την περιπτωση επειδη μου ειχε ξανασυμβει κι εμενα κατι αναλογο στο παρελθον, εκανα hard reset και μετα οταν ανοιγει στα βηματα εγκαταστασης μην δηλωσεις το google λογαριασμο σου αλλα, μπες στο μαρκετ οπου θα σου ζητησει να κανεις συνδεση και τοτε θα βαλεις τα στοιχεια του λογαριασμο σου...ετσι το ειχα κανει και ειχε φτιαξει. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 δεν παίζει φίλε έκανα. πάλι ένα ηεμρολόγιο βλέπει. τώρα έκανα και καινούργιο λογαριασμό μαιλ πάλι με 4 ημερολόγια και πάλι τζίφος!! Ημερολογιο αριστερο κλικ ρυθμισεις ημερολογια και τικαρε αυτα που θες να εμφανιζονται... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 καλά τα ημερολόγια. το facebook Που εξαφανίστηκε? γιατί δεν έχω επιλογή να το προβαλώ στο ημερολόγιο?? να κάνω hard reset για αυτό??? αν είναι να χάσω όλα τα δεδομένα μου τότε το τηλέφωνο είναι για πέταμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 καλά τα ημερολόγια. το facebook Που εξαφανίστηκε? γιατί δεν έχω επιλογή να το προβαλώ στο ημερολόγιο?? να κάνω hard reset για αυτό??? αν είναι να χάσω όλα τα δεδομένα μου τότε το τηλέφωνο είναι για πέταμα!!! εκανες αυτο που σου προτεινει ο mantzaros...; το θεωρησα ως δεδομενο παντως εγω οτι το εχεις κανει ηδη...:wacko: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 καλά τα ημερολόγια. το facebook Που εξαφανίστηκε? γιατί δεν έχω επιλογή να το προβαλώ στο ημερολόγιο?? να κάνω hard reset για αυτό??? αν είναι να χάσω όλα τα δεδομένα μου τότε το τηλέφωνο είναι για πέταμα!!! Η συσκευη κανει οτι της ζητησεις φιλε μου Για τα ημ/για ειδες το παραπανω μυνημα μου; Για το fb εχεις κανει συγχρονισμο στη συσκευη με το λογαριασμο σου; Edit τιποτα δεν ειναι δεδομενο ηρακλη... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Παιδια οσοι εχετε θεματα με τη ραμ δειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1111145 επιστρεφοντας στο θεμα με την ram τελικα το script αυτο υποστηριζει και τον supercurio kernel απο οτι ειπε ο juwe εγω δεν μπορουσα να βρω τον φακελο init.d μεσα στο etc αλλα μου ειπε οτι πρεπει να τον δημιουργησω επισης οσοι το βαλουν θα πρεπει να το διορθωσουν λιγο απλα θα ανοιξουν το αρχειακι με εναν επεξεργαστη κειμενου και μεσα στο αρχειο αναφερει 2 φορες στο τελος το backgroud απλα προσθεστε ενα n στο background αποθηκευση και ολα οκ και οι εντυπωσεις μου για το script ειναι οτι κανει δουλεια, καλη θα ελεγα δεν εμφανιζει ως διαμαγειας αλλα 200mb ραμ αλλα μπορει και τρεχει περισσοτερες εφαρμογες ταυτοχρονα και χωρις καθολου lag επισης σου εχει γυρω στα 20mb περισσοτερη ελευθερη μνημη γενικα δεν υποστηρηζεται σε ολους τους kernels υποστηριζεται σιγουρα απο suercurio και darkcore kernel speedmod δεν υποστηριζει οπως και με του damian υπαρχει καποια επιπλοκη Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Η συσκευη κανει οτι της ζητησεις φιλε μου Για τα ημ/για ειδες το παραπανω μυνημα μου; Για το fb εχεις κανει συγχρονισμο στη συσκευη με το λογαριασμο σου; Edit τιποτα δεν ειναι δεδομενο ηρακλη... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk απο τη συσκευή ζήτησα να σβήσω ένα λογαριασμό facebook για να προσθέσω ένα με διαφορετικά στοχεία μιας και η εκπληκτική συσκευή δεν δέχετε δυο λογαριασμούς facebook. τώρα που έκανα add kai sync δεν υπάρχει στο ημερολόγιο η επιλογή facebook! τα νευρα μου. παν τα facebook events.!!!:(( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 απο τη συσκευή ζήτησα να σβήσω ένα λογαριασμό facebook για να προσθέσω ένα με διαφορετικά στοχεία μιας και η εκπληκτική συσκευή δεν δέχετε δυο λογαριασμούς facebook. τώρα που έκανα add kai sync δεν υπάρχει στο ημερολόγιο η επιλογή facebook! τα νευρα μου. παν τα facebook events.!!!:(( Ζητησες να στα εμφανιζει με το τροπο που σου πα 2 μηνυματα παραπανω;λογικα δε δεχεται 2 λογαριασμους fb Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Ζητησες να στα εμφανιζει με το τροπο που σου πα 2 μηνυματα παραπανω;λογικα δε δεχεται 2 λογαριασμους fb Sent from my GT-I9000 using Tapatalk και βέβαια το έκανα. στις επιλογές προβολή έχω το ημερολόγιο απο τον ενα λογαριασμο που είχα φτιάξει. τωρα για να μην χάνω χρόνο αφτιαξα άλλους τρεις και έβαλα τα υόλοιποα ημερολόγια εκεί. μου μένει το facebook. που στο καλό εξαφανίστηκε? δεν υπάρχει στις στα calendars για να το προβάλω. στους λογαριαμούς είναι μια χαρά. κάνει sync τις επαφές ,το ημερολόγιο μου βγάζει θαυμαστικό οτι και καλα αντιμετωπίζει προβλήματα.τι να κάνω? τι κόλλημα έφαγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 και βέβαια το έκανα. στις επιλογές προβολή έχω το ημερολόγιο απο τον ενα λογαριασμο που είχα φτιάξει. τωρα για να μην χάνω χρόνο αφτιαξα άλλους τρεις και έβαλα τα υόλοιποα ημερολόγια εκεί. μου μένει το facebook. που στο καλό εξαφανίστηκε? δεν υπάρχει στις στα calendars για να το προβάλω. στους λογαριαμούς είναι μια χαρά. κάνει sync τις επαφές ,το ημερολόγιο μου βγάζει θαυμαστικό οτι και καλα αντιμετωπίζει προβλήματα.τι να κάνω? τι κόλλημα έφαγε? Αι γεια σου Στο λεει κ μονο του εχει προβλημα στο συγχρονισμο του ημ/γιου.δοκιμασε αργοτερα το κανει συχνα αυτο Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts