red_herring Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπέρα και απο μένα. Μόλις αγόρασα και εγώ ένα γαλαξία απο το πλαίσιο και διαπιστώνω με τα εκπλήξεως ότι η συσκευή μου φοράει τη 2.2 έκδοση!!! τα πουλάνε τώρα και απο το πλαίσιο με τη τελευταία έκδοση? έχει τύχει και σε κάποιον άλλο μήπως? Μεγεια σου. Ε ναι λογικο ειναι, πλεον εχει τοσο καιρο που κυκλοφορησε. Την JPH φοραει? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 I9000XXJPP KERNEL - 2.6.32.9 ROOT@SE-S608#1 FROYO.XWJPH Θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον ειναι ελληνικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 I9000XXJPP KERNEL - 2.6.32.9 ROOT@SE-S608#1 FROYO.XWJPH Θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον ειναι ελληνικο... Ναι ελληνικο ειναι. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ναι ελληνικο ειναι. Thank you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Εχω φιλο που αγορασε εναν γαλαξια απο wind , θα ερθει την τεταρτη. Ξερει κανεις με τη εκδοση τα πουλαει η wind; 2.1 η 2.2; Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Εχω ενα Galaxy S αγορασμενο απο vodafone Κατω δεξια στην οθονη εχει ενα καφε αποχρωματισμο ακομα και οταν η οθονη ειναι κλειστη Τι ειναι αυτο ? Αν το πάω για σέρβις στην vodafone θα αργησει πολυ? Το χρειαζομαι αμεσα Ειναι καλυτερα να το παω στην vodafone ή στην samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Εχω φιλο που αγορασε εναν γαλαξια απο wind , θα ερθει την τεταρτη. Ξερει κανεις με τη εκδοση τα πουλαει η wind; 2.1 η 2.2; Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Λογικα με 2.2 θα του ερθει. Εχω ενα Galaxy S αγορασμενο απο vodafone Κατω δεξια στην οθονη εχει ενα καφε αποχρωματισμο ακομα και οταν η οθονη ειναι κλειστη Τι ειναι αυτο ? Αν το πάω για σέρβις στην vodafone θα αργησει πολυ? Το χρειαζομαι αμεσα Ειναι καλυτερα να το παω στην vodafone ή στην samsung? Οταν λες οτι φαινεται ακομα και οταν η οθονη ειναι κλειστη τι εννοεις? Πως γινεται να το βλεπεις οταν ειναι κλειστη η οθονη? Anyway, αν το κινητο θελει αλλαγη οθονης και στη vodafone να το δωσεις, αυτοι θα το στειλουν στο επισημο service της samsung. Και λογικα θα αργησει 2-3 βδομαδες. Πριν κανεις ολα αυτα δοκιμασες να κανεις κανενα hard reset η να φλασαρεις? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Δεν ειναι πανω στην οθονη ειναι σαν να εμφανιζεται ακριβως κατω απο την οθονη αναμεσα στο πλαισιο και την οθονη δηλαδη ακομα και οτανη οθονη ειναι κλειδωμενη αυτο φαινεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Δεν ειναι πανω στην οθονη ειναι σαν να εμφανιζεται ακριβως κατω απο την οθονη αναμεσα στο πλαισιο και την οθονη δηλαδη ακομα και οτανη οθονη ειναι κλειδωμενη αυτο φαινεται . Δηλαδη επανω στα κουμπια αφης ειναι? Καπου θα το χτυπησες/λερωσες εσυ τοτε. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Οχι καμια σχεση θα ανεβασω αργοτερα καμια φοτο .Ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπερα εχω το Galaxy S white καμια εβδομαδα περιπου ολα καλα και πολυ ωραιο κινητο....Ενα προβλημα μονο καμια φορα τρωει κολληματα πχ το πληκτρολογιο πατας και δεν γραφει,ή παταω επιστροφη στην αρχικη οθονη και μου γραφει απετυχε,κανει μια δονηση και μετα ειναι κομπλε... 2.2 εκδοση εχει απο οτι ειδα .... ξερει καποιος να μου πει γιατι μπορει να τρωει κολληματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butcher13 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 καλησπερα. εχω τη 2.2.1 jpy και θα ηθελα να περασω τη 2.3.3 jvo. τρωει πολυ περισσοτερη μπαταρια (καποιοι εχουν παραπονεθει γι' αυτο) απο τη 2.2.1 και γενικοτερα αξιζει η αλλαγη σε 2.3.3; χρησιμοποιω το τηλεφωνο πολυ για internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 καλησπερα. εχω τη 2.2.1 jpy και θα ηθελα να περασω τη 2.3.3 jvo. τρωει πολυ περισσοτερη μπαταρια (καποιοι εχουν παραπονεθει γι' αυτο) απο τη 2.2.1 και γενικοτερα αξιζει η αλλαγη σε 2.3.3; χρησιμοποιω το τηλεφωνο πολυ για internet. ιδια καταναλωση εχουν περιπου οχι καποια ιδιαιτερη διαφορα απο αποψη ιντερνετ αξιζει, παρα πολυ ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπέρα και απο μένα. Μόλις αγόρασα και εγώ ένα γαλαξία απο το πλαίσιο και διαπιστώνω με τα εκπλήξεως ότι η συσκευή μου φοράει τη 2.2 έκδοση!!! τα πουλάνε τώρα και απο το πλαίσιο με τη τελευταία έκδοση? έχει τύχει και σε κάποιον άλλο μήπως? Και γώ από το πλαίσιο το πήρα πριν 10 ημέρες και είχε 2.2. Send from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis895 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπερα παιδια, ισως ειναι λιγο offtopic αλλα δεν ηξερα που να το βαλω.. Στην πληρη ιστοσελιδα του facebook και οχι στη mobile πως μπορω να μπω? Δεν υπαρχει επιλογη στο τελος της σελιδας. Δοκιμασα με τον Opera mini και mobile αλλα και τον μαμα της 2.2.1 αλλα ακρη δεν βρηκα... Και το Mobile view απενεργοποιησα και ολα! Το αστειο ειναι οτι ειχα μπει στο κανονικο πριν απο κανενα 10ημερο αλλα δεν θυμαμαι πως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπερα παιδια, ισως ειναι λιγο offtopic αλλα δεν ηξερα που να το βαλω.. Στην πληρη ιστοσελιδα του facebook και οχι στη mobile πως μπορω να μπω? Δεν υπαρχει επιλογη στο τελος της σελιδας. Δοκιμασα με τον Opera mini και mobile αλλα και τον μαμα της 2.2.1 αλλα ακρη δεν βρηκα... Και το Mobile view απενεργοποιησα και ολα! Το αστειο ειναι οτι ειχα μπει στο κανονικο πριν απο κανενα 10ημερο αλλα δεν θυμαμαι πως! Παρομοια απορία έχω και εγω επί τούτου...θυμάμαι παλιότερα μπορούσα να μπω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπερα παιδια, ισως ειναι λιγο offtopic αλλα δεν ηξερα που να το βαλω.. Στην πληρη ιστοσελιδα του facebook και οχι στη mobile πως μπορω να μπω? Δεν υπαρχει επιλογη στο τελος της σελιδας. Δοκιμασα με τον Opera mini και mobile αλλα και τον μαμα της 2.2.1 αλλα ακρη δεν βρηκα... Και το Mobile view απενεργοποιησα και ολα! Το αστειο ειναι οτι ειχα μπει στο κανονικο πριν απο κανενα 10ημερο αλλα δεν θυμαμαι πως! Πάνω δεξιά στη σελίδα για κινητά γράφει More. Αν το πατήσεις η τελευταία επιλογή είναι Desktop Site. Αυτό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis895 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Δεν μπορω να το βρω ρε γμτ... Εσυ αν μπεις τωρα το βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Δεν μπορω να το βρω ρε γμτ... Εσυ αν μπεις τωρα το βλεπεις? Ναι κανονικά! Όταν πατάς στο More βγάζει απο κάτω 12 επιλογές. Friends, Photos, Places κτλ. Η 12η είναι το Desktop Site. Ίσως πρέπει να κατέβεις λίγο πιο κάτω για να στα εμφανήσει όλα. edit. Εγώ χρησιμοποιώ τον Boat Browser. Απο ποιόν μπαίνεις εσύ? Edited June 4, 2011 by tsomby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ναι κανονικά! Όταν πατάς στο More βγάζει απο κάτω 12 επιλογές. Friends, Photos, Places κτλ. Η 12η είναι το Desktop Site. Ίσως πρέπει να κατέβεις λίγο πιο κάτω για να στα εμφανήσει όλα. edit. Εγώ χρησιμοποιώ τον Boat Browser. Απο ποιόν μπαίνεις εσύ? αν και offtopic, με την ευκαιρια να σου πω φιλε μου, οτι προχθες διαβαζα καπου (δεν θυμαμαι που:wacko:)οτι τον boat browser τον απεσυραν απο το μαρκετ για λογους ασφαλειας απο οτι φαινεται...επομενως, be careful...!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 [/b] αν και offtopic, με την ευκαιρια να σου πω φιλε μου, οτι προχθες διαβαζα καπου (δεν θυμαμαι που:wacko:)οτι τον boat browser τον απεσυραν απο το μαρκετ για λογους ασφαλειας απο οτι φαινεται...επομενως, be careful...!! Ναι το παρατήρισα και εγώ. Τί να πώ, θα σταματίσω να τον χρησιμοποιώ για λίγο και βλέπουμε. Και με είχε βολέψει πολύ :( Ευχαριστώ για την πληροφορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis895 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ναι κανονικά! Όταν πατάς στο More βγάζει απο κάτω 12 επιλογές. Friends, Photos, Places κτλ. Η 12η είναι το Desktop Site. Ίσως πρέπει να κατέβεις λίγο πιο κάτω για να στα εμφανήσει όλα. edit. Εγώ χρησιμοποιώ τον Boat Browser. Απο ποιόν μπαίνεις εσύ? Απο Opera mobile μπαινω... Anyway αφου το βρισκεις εσυ θα το βρω και εγω! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Απο Opera mobile μπαινω... Anyway αφου το βρισκεις εσυ θα το βρω και εγω! Thanks! Μπαίνοντας με τον Opera δεν βλέπεις την επιλογή που αναφέρει ο φίλος παραπάνω. Μπες με τον Dolphin και θα δεις το κουμπί με την επιλογή Desktop View. Send from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Απο Opera mobile μπαινω... Anyway αφου το βρισκεις εσυ θα το βρω και εγω! Thanks! Μπήκα και εγώ απο Opera και όντως δεν το έχει. Μπές απο Dolphin ή κάτι άλλο και θα το δεις! ;) Υ.Γ. Με πρόλαβε ο stavros :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 λοιπον παιδια, το κινητο δυστυχως ακομη και με την jvo οπως και με ολες μεχρι τωρα τις gingerbread τα πηγαινει ΧΑΛΙΑ με την ram... σημερα επαιζα ενα παιχνιδι, δεν το κανω συχνα, το angry birds συγκεκριμενα και ηθελα να κανω μια παυση για να μπω στο ιντερνετ μπαινω ιντερνετ τσεκαρω κατι 1 λεπτο ξαναπαω στην εφαρμογη και την ανοιγει απο την αρχη... :worry: εκεινη την ωρα μου αναψαν τα λαμπακια :angry: δηλαδη ενταξει, δεν εχτρεχε καμια αλλη εφαρμογη, το angry birds και o browser που ανοιξα, + οι κλασικες εφαρμογες συστηματος... δυστυχως πλεον στην ουσια ΔΕΝ εχουμε multitaskig εχω ξενερωσει απιστευτα με αυτο, τα εχω παρει πολυ ασχημα μα στις 2 εφαρμογες να μου κλεινει την μια??? ελεος... :rolleyes: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts