Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει ενα προγραμμα, το Tuxility, το οποιο κατεβαζεις απο το market και μπορεις να κανεις wipe battery stats μεσω αυτου.

Δεν ειμαι root, γινεται κανονικα και ετσι;

Edit: θελει root.

Edited by chenakos

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ανοιξα εχθες το samsung apps και ειδα 2 νεες εφαρμογες για edit βιντεο και φωτο,σημερα ειδα και τριτη,για print απο το κινητο απευθειας σε εκτυπωτη,τις εχετε δει?

edit (σαν να εχουν αρχισει να το παιρνουν ψιλο-ζεστα το θεμα με το galaxy οι κορεατες,καλα το πανε!!:p)

Edited by truckman

Καλησπέρα σε όλους. :)

Αποφάσισα σήμερα να ασχοληθώ με το θέμα της μπαταρίας. Διάβασα το σχετικό οδηγό του φίλου Stinger και έκανα κάποια από τα βήματα (όσα ένιωθα ότι κατάλαβα). Κόλλησα στο 14 που όπως είδα όμως είναι αρκετά σημαντικό. Το πρόβλημα ότι στο market δεν βλέπω την εφαρμογή setCPU. Είμαι root. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω για να βλέπω όλες τις εφαρμογές;

Σε συνέχεια του προηγούμενου να αναφέρω ακόμη κάτι. Πήγα πριν λίγο μέσα από τη διαχείριση εφαρμογών να διαγράψω τις τέσσερις εφαρμογές που έρχονται μαζί το Ολλανδικό Froyo (Telegraaf.apk, Fileindex.apk, Samsung.apk, και txtr-android-client-bol-1.0.3-nobooks.apk) αλλά δεν τα κατάφερα. Πρέπει να μπω από κάποιο άλλο application για να κάνω την κατάργησή τους;

Είναι δυνατόν να είμαι... μισοroot ;;; :wacko:

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Σε συνέχεια του προηγούμενου να αναφέρω ακόμη κάτι. Πήγα πριν λίγο μέσα από τη διαχείριση εφαρμογών να διαγράψω τις τέσσερις εφαρμογές που έρχονται μαζί το Ολλανδικό Froyo (Telegraaf.apk, Fileindex.apk, Samsung.apk, και txtr-android-client-bol-1.0.3-nobooks.apk) αλλά δεν τα κατάφερα. Πρέπει να μπω από κάποιο άλλο application για να κάνω την κατάργησή τους;

Είναι δυνατόν να είμαι... μισοroot ;;; :wacko:

Πηγες με την μαμα διαχειρηση εφαρμογων?Αν ναι κατεβασε το root explorer και σβηστες με αυτο.:)
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Δες στην πρωτη σελιδα του οδηγου Hacks/Root εκει που λεει για την Ολλανδικη 2.2.1.

Τις διαβάζω συνέχεια όλες τις σχετικές σελίδες. Το πρόβλημα είναι ότι στο market δε βλέπω ούτε το root explorer για να τον κατεβάσω. Κατέβασα από τους XDA το setCPU. Αν δοκιμάσω να το περάσω στο κινητό με το adb είναι ok ή παίζει να μου κολλήσει; Yπάρχει ανάλογο link για τον root explorer;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Τις διαβάζω συνέχεια όλες τις σχετικές σελίδες. Το πρόβλημα είναι ότι στο market δε βλέπω ούτε το root explorer για να τον κατεβάσω. Κατέβασα από τους XDA το setCPU. Αν δοκιμάσω να το περάσω στο κινητό με το adb είναι ok ή παίζει να μου κολλήσει; Yπάρχει ανάλογο link για τον root explorer;

Γιατί να περάσεις εφαρμογές με adb? Aν είχες διαβάσει τους οδηγούς για νέους χρήστες θα είχες δει ότι οι εφαρμογές περνιούνται πολύ εύκολα από τον υπολογιστή συνδέοντας το τηλέφωνο σαν usb stick, και μετά τις πατάς και εγκαθίστανται.

Όσο για το root explorer είναι επί πληρωμή, πρέπει να εγκαταστήσεις το market access (κι αυτό στους οδηγούς), για να βλέπεις τα paid apps.

- Alex

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι και ζητω εκ των προταιρων συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα διαβαζω απ΄το πρωι και ακρη δεν μπορω να βγαλω.Εχω εδω και καιρο στο γαλαξια το froyo 2.2 και ειναι και root.Απο προχθες εχει ξεκινησει και τρωει κατι φλασιες με τα μηνυματα και γινετε τουβλο κ μονο αν βγαλω την μπαταρια συνερχετε,μεχρι το επομενο μηνυμα και παει λεγοντας.Κατι λεει για com.android.mms οτι τερματιστηκε.Δεν βρηκα καποια λυση και ειπα να βαλω την επισημη froyo της samsung μιας και βγηκε.Μπορω να την περασω απευθειας πανω σε αυτην που εχω ή πρεπει να ακολουθησω καποια αλλη διαδικασια οσον αφορα το root και το onlf?Το pda του τηλεφωνου ειναι το XXJPK και το csc OXXJM1.Ευχαριστω

Καποια βοηθεια pls?

Καποια βοηθεια pls?

Bγάλε τελείως το OCLF, αφού βγάλεις το lagfix. Mετά ακολούθησε τον οδηγό για την αναβάθμιση στην πρώτη σελίδα του θέματος Hacks/Root/Bελτιώσεις.

- Alex

Εχω μια αποριουλα. προσπαθω να εγκαταστησω την νεα εκδοση του tapatalk (1.10.3) και ενω με ρωταει να κανει εγκατασταση, οταν παταω ναι, μετα απο λιγο ενω δειχνει οτι κανει εγκατασταση μου εμφανιζει το μηνυμα οτι "δεν εγινε εγκατασταση".

το ιδιο μου κανει και για το παιχνιδι gt racing το οποιο εχω αγορασμενο. οταν ανοιγω το παιχνιδι με ρωταει αν θελω να κατεβει η ενημερωμενη εκδοση. παταω ναι, μου κατεβαζει κανονικα το αρχειο. οταν το ανοιγω για να κανει την εγκατασταση, μου βγαζει το ιδιο μηνυμα οπως και το tapatalk.

αν παω να εγκαταστησω μια εφαρμογη που δεν υπαρχει στο κινητο, η εγκατασταση γινεται κανονικα.

any idea ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Bγάλε τελείως το OCLF, αφού βγάλεις το lagfix. Mετά ακολούθησε τον οδηγό για την αναβάθμιση στην πρώτη σελίδα του θέματος Hacks/Root/Bελτιώσεις.

Ευχαριστω για την απαντηση.Πως τα βγαζω ομως αυτα?Για το δικο μου εχει βγει επισημη αναβαθμιση?Γιατι δεν βλεπω κατι στο hack/root/βελτιωσεις

Ευχαριστω για την απαντηση.Πως τα βγαζω ομως αυτα?Για το δικο μου εχει βγει επισημη αναβαθμιση?Γιατι δεν βλεπω κατι στο hack/root/βελτιωσεις

Το OCLF βγαινει μεσα απο την εφαρμογη που το εγκατεστησες (αν το εγκατεστησες). Ειναι ο οδηγος που λεει αναβαθμιση στην ολλανδικη 2,2,1 αυτος που θελεις (δεν ειναι επισημη).

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδια καλησπερα.Ψαχνω να βρω αφου εβαλα την 2.2 εκδοση ,πως μπορω να αλλαζω γλωσσα με το συρσιμο στο πληκτρο spacebar .Στο πληκτρολογιο Samsung εχω μονο επιλογη Αγγλικων ,οποτε στις γλώσσες εισαγωγης που λεει να κυλησεις το δαχτυλο στο spacebar δεν κανει τιποτα,ουτε καν βγαζει το spacebar το βελακι δεξια -αριστερα.Στο πληκτρολογιο swype στις ρυθμισεις δεν αναφερει κατι παρομοιο για τετοια δυνατοτητα αλλα εκει μπορω να κανω εναλλαγη γλωσσας με τον κλασικο τροπο .Διαβασα τους οδηγους αλλα δεν βρηκα κατι εκτος αν μου διεφυγε.

Παιδια ακυρο το βρηκα .Αυτο το κινητο θα με τρελανει .Ειχα ανοιξει 1 συνομιλια με μηνυματα με ενα ατομο στο οποιο ηθελα να στειλω εκ νεου μηνυμα και στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου Samsung μου εβγαζε επιλογη μονο μιας γλωσσας των Αγγλικων .Ειπα κατσε να ανοιξω νεα συνομιλια και ως δια μαγειας στις ρυθμισεις ειχαν εμφανιστει ολες οι γλωσσες ,οποτε επιλεγοντας Ελληνικα ,Αγγλικα εμφανιστηκε και το slice spacebar .Eιναι να κανεις το σταυρο σου ωρες ωρες...

Οταν κανω restore τις εφαρμοφες με mybackup pro δεν μου τις εμφανιζει στο market μετα. Υπαρχει καποιος τροπος συγχρονισμου για να βλεπω τις εφαρμογες και τις ενημερωσεις τους απο το μαρκετ;

Επιτέλους κατάφερα να ανοίξω τις εφαρμογές στο market. Όμως τώρα διαπίστωσα ένα νέο πρόβλημα. Πώς πληρώνεις για μια εφαρμογή αφού οι επιλογές χωρών δεν έχουν Ελλάδα ή Κύπρο μέσα; Αν δώσω σωστά στοιχεία κάρτας και μούφα διεύθυνση (αληθινή αλλά όχι δική μου) περνάει;

edit: Το δοκίμασα με Γερμανική διεύθυνση και τη δέχτηκε κανονικά.....

Edited by Idomeneas80

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Εχω μια αποριουλα. προσπαθω να εγκαταστησω την νεα εκδοση του tapatalk (1.10.3) και ενω με ρωταει να κανει εγκατασταση, οταν παταω ναι, μετα απο λιγο ενω δειχνει οτι κανει εγκατασταση μου εμφανιζει το μηνυμα οτι "δεν εγινε εγκατασταση".

το ιδιο μου κανει και για το παιχνιδι gt racing το οποιο εχω αγορασμενο. οταν ανοιγω το παιχνιδι με ρωταει αν θελω να κατεβει η ενημερωμενη εκδοση. παταω ναι, μου κατεβαζει κανονικα το αρχειο. οταν το ανοιγω για να κανει την εγκατασταση, μου βγαζει το ιδιο μηνυμα οπως και το tapatalk.

αν παω να εγκαταστησω μια εφαρμογη που δεν υπαρχει στο κινητο, η εγκατασταση γινεται κανονικα.

any idea ?

Αντωνη το εχω παρατηρησει κι εγω αυτο, συμβαινει. Κανε απεγκατασταση της παλιας εκδοσης και περασε την νεα και θα εισαι ενταξει.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Οταν κανω restore τις εφαρμοφες με mybackup pro δεν μου τις εμφανιζει στο market μετα. Υπαρχει καποιος τροπος συγχρονισμου για να βλεπω τις εφαρμογες και τις ενημερωσεις τους απο το μαρκετ;

Τρεις σελίδες πίσω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3486637#post3486637.

Edited by Lakerdas
Μάκης

Πήγαινε μενού - διαχείριση εφαρμογών και διέγραψε τα δεδομένα από το μάρκετ. Όταν ξανανοίξεις το μάρκετ θα αναγνωρίσει όλες σου τις εφαρμογές.

Παω αλλα στις επιλογες μου βγαζει μονο ταξινομιση. Πως γινεται η διαγραφη; :worry:

Παω αλλα στις επιλογες μου βγαζει μονο ταξινομιση. Πως γινεται η διαγραφη; :worry:

Μενού τηλεφώνου - εφαρμογές - διαχείριση εφαρμογών - market - διαγραφή δεδομένων. Όχι από το μενού της εφαρμογής :).

Μάκης

Μενού τηλεφώνου - εφαρμογές - διαχείριση εφαρμογών - market - διαγραφή δεδομένων. Όχι από το μενού της εφαρμογής :).

Κατι χανω μου φαινεται... Παω μενου > Ρυθμισεις > Εφαρμογες > Διαχειριση Εφαρμογων > και εκει μου εχει 4 καρτελες: "τριτο μερος", "σε εκτελεση", "ολα", "σε καρτα SD". Αλλα σε καμια καρτελα δεν λεει διαγραφη δεδομενων...

Edit: Αν ειναι η επιλογη σε κουμπακι που λεει μπαινοντας στο Market "διαγραφη δεδομενων" το βρηκα. Ευχαριστω πολυ! :)

Edited by chenakos

Κατι χανω μου φαινεται... Παω μενου > Ρυθμισεις > Εφαρμογες > Διαχειριση Εφαρμογων > και εκει μου εχει 4 καρτελες: "τριτο μερος", "σε εκτελεση", "ολα", "σε καρτα SD". Αλλα σε καμια καρτελα δεν λεει διαγραφη δεδομενων...

Edit: Αν ειναι η επιλογη σε κουμπακι που λεει μπαινοντας στο Market "διαγραφη δεδομενων" το βρηκα. Ευχαριστω πολυ! :)

Ρυθμισεις > Εφαρμογες > Διαχειριση Εφαρμογων και πατας πανω στο market. εκει θα δεις την επιλογη διαγραφη δεδομενων. Πατας και εισαι ετοιμος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ρυθμισεις > Εφαρμογες > Διαχειριση Εφαρμογων και πατας πανω στο market. εκει θα δεις την επιλογη διαγραφη δεδομενων. Πατας και εισαι ετοιμος.

Ναι το βρηκα! Ευχαριστω πολυ παιδια! :)

Αντωνη το εχω παρατηρησει κι εγω αυτο, συμβαινει. Κανε απεγκατασταση της παλιας εκδοσης και περασε την νεα και θα εισαι ενταξει.

Πετραν, το θεμα ειναι οτι εχω περασμενα πολλα φορουμ που παρακολουθω (καμια δεκαρια) μαζι με τους κωδικους, και αν κανω απεγκατασταση, αυτα θα χαθουν.

γνωριζεις κανενα τροπο να μου κρατησει τις ρυθμισεις και να μην τις χασω αν την απεγκαταστησω την παλια εκδοση, ωστε να βαλω την καινουργια ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

εδώ και καιρό είχα πρόβλημα με το handsfree, όλα λειτουργούσαν κομπλέ εκτός από το κουμπί για να σηκώσεις το τηλέφωνο

Νόμιζα οτι έφταιγε κάτι που είχα κάνει εγώ, τελικά μετά από κανά μήνα και μερικά πειράματα ανακάλυψα οτι έφταιγε το winamp

υπάρχει επιλογή στο "winamp controll headset" εάν δεν είναι τικαρισμένο δουλεύει κανονικά το handsfree

ελπίζω να βοήθησα

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)