Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Windows Phone 7 Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετσι ακριβως.επειδη δεν ειναι αξιοπιστο γιαυτο και εγω χρησιμοποιησα μια σιγουρη λυση.

• Απαντήσεις 700
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είχα περάσει και εγώ τα καινουργια wp αλλα δεν τα αντεξα και τα έβγαλα αμέσως. Δεν ήξερα οτι μπορούμε να έχουμε και nativesd μαζι.

Μάλλον θα τους δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.

Εσύ Χρήστο τα δούλεψες? Αξίζουν?

Φιλικά : Κωστής

Nαι είναι η πρώτη φορά που έχω κρατήσει wp στο hd2 μου παραπάνω από μερικές ώρες.Αποφάσισα να τους δώσω μια δεύτερη ευκαρία να δω τι παίζει γενικά με το λειτουργικό.Γενικά για κάποιον που θέλει να κάνει σε κάποια πράγματα γρήγορα την δουλειά του,το λειτουργικό ειναι μια χαρά.

Αν δεν μπορούσα όμως να βάλω και nativesd android rom θα το είχα στείλει μέσα σε λίγες ώρες.

εχω τρια partition ενα για τα wm7 ένα ext4 και ενα fat32. αυτο που δεν εχω καταλάβει ειναι πως θα βάλω το recovery για να βαλω την nativeSD...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Kατεβάζεις αυτό http://goo.im/devs/Xylograph/Various/Recoveries/SD/recovery_4EXT2.2.7_leo_sd.zip

αποσυμπιέζεις και βάζεις στο fat32 κομμάτι το φάκελο 4extrecovery.Πας magldr--->services--->ad sd dir και επιλέγεις το φάκελο 4extrecovery. Μετά πας magldr --->ad sd και περιμένεις να ξεκινήσει το recovery

Αφού τελειώσει η εγκατάσταση της ρομ,πας magldr--->services--->ad sd dir και επιλέγεις το φάκελο NativeSD.Μετά από magldr --->ad sd ξεκινάς την ρομ.Αν θες κάποια στιγμή να ξαναμπεις στο recovery πας magldr--->services--->ad sd dir και επιλέγεις το φάκελο 4extrecovery.Μετά πας magldr --->ad sd και περιμένεις να ξεκινήσει το recovery.Αν τώρα θες να ξαναγυρίσεις στην ρομ πας πας magldr--->services--->ad sd dir και επιλέγεις το φάκελο NativeSD

καλημερα

Ψάχνω το navigon 4.2 (για να εχει και ελληνικα) αν το εχει κανεις μπορει να μου στείλει pm? :)

• Administrators
καλημερα

Ψάχνω το navigon 4.2 (για να εχει και ελληνικα) αν το εχει κανεις μπορει να μου στείλει pm? :)

Πρώτον, γράφεις σε λάθος μέρος. Δεύτερον, το Navigon δεν διατίθεται δωρεάν και απαγορεύεται στο παρόν forum η παράνομη διακίνησή του. Αν το θέλεις, το αγοράζεις από το Play Store.

Modpic.gif

• 3 weeks later...
Αυτήν την στιγμή, ποια είναι η καλύτερη wp rom για το hd2. Έχω μια 8g κάρτα και αν τρέχει ικανοποιητικά Android από την κάρτα, λέω να δοκιμάσω wp στην nand και Android με nativesd.

Αυτήν την στιγμή, ποια είναι η καλύτερη wp rom για το hd2. Έχω μια 8g κάρτα και αν τρέχει ικανοποιητικά Android από την κάρτα, λέω να δοκιμάσω wp στην nand και Android με nativesd.

για εμενα ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1356833 αλλα πρόσεξε αν εχεις κανει partition native sd να μην ενεργοποιησεις στην ρομ των windows την εφαρμογή root (νομιζω οτι λεγεται trasted all apps η επιλογή) γιατι θα σου χαλάσει τα partition

για εμενα ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1356833 αλλα πρόσεξε αν εχεις κανει partition native sd να μην ενεργοποιησεις στην ρομ των windows την εφαρμογή root (νομιζω οτι λεγεται trasted all apps η επιλογή) γιατι θα σου χαλάσει τα partition

Δεν μπαίνει με τίποτα. Δοκίμασα ήδη τέσσερις φορές και πάντα κολλάει στο ίδιο σημείο. Ενεργοποίησα και τα 24mb της nand και clearsd partitions. Κατεβάζω την Η2Ο. Το partition ext4 το δημιουργώ μετά; Πρέπει δηλαδή να στείλω cab ( π.χ. DEV_EXTRAPART_3G.cab ) και μετά να φτιάξω το εχτ4 σωστά;

Το ίδιο κάνει και η h2o, κολλάει προς το τέλος της εγκατάστασης.

Edited by cb600f

Δεν μπαίνει με τίποτα. Δοκίμασα ήδη τέσσερις φορές και πάντα κολλάει στο ίδιο σημείο. Ενεργοποίησα και τα 24mb της nand και clearsd partitions. Κατεβάζω την Η2Ο. Το partition ext4 το δημιουργώ μετά; Πρέπει δηλαδή να στείλω cab ( π.χ. DEV_EXTRAPART_3G.cab ) και μετά να φτιάξω το εχτ4 σωστά;

Το ίδιο κάνει και η h2o, κολλάει προς το τέλος της εγκατάστασης.

δοκίμασε να εφαρμοσεις τις οδηγιες που έχει το λινκ που σου δίνω

δοκίμασε να εφαρμοσεις τις οδηγιες που έχει το λινκ που σου δίνω

Δεν είναι δυνατόν. Αυτά κάνω, όπως τα έκανα και πριν μήνες αλλά καμία wp rom δεν μπαίνει. Σταματάει στο flashing 4 partition...4 κλπ και βγάζει error στο pc. Κάνω τα ίδια που έκανα και πριν μήνες που είχα wp7 και δεν είχα πρόβλημα. Τα ίδια και στην 16g κάρτα.

Προσπαθώ να περασω αυτήν HD2 Pdaimatejam Rom Wp7.8 OS 7.10.8835.35 v8.5

To dev_extra_cab δε λειτουργεί στην wp7.8 rom.Πρέπει να κάνεις το partition χειροκίνητα ειτε με 2 κάρτες όπως περιγράφω σε προηγούμενο ποστ του παρόντος θέματος ειτε με μια κάρτα με βάση τις οδηγίες του βίντεο που έδωσε ο Στέλιος

To dev_extra_cab δε λειτουργεί στην wp7.8 rom.Πρέπει να κάνεις το partition χειροκίνητα ειτε με 2 κάρτες όπως περιγράφω σε προηγούμενο ποστ του παρόντος θέματος ειτε με μια κάρτα με βάση τις οδηγίες του βίντεο που έδωσε ο Στέλιος

Εντάξει Χρήστο αλλά πρέπει πρώτα να περάσω μια wp7 ρομ. Τα ίδια κάνει και η tiger που είχα πριν καιρό!. Όλες κολλάνε στο ίδιο σημείο, τι να φταίει; το radio , τα windows7; και οι δυο καρτες;

Η κάρτα από όσο έχω καταλάβει ειναι σαν να μην υπάρχει μέχρι το φλασάρισμα της ρομ και "συμμετέχει" στο πρώτο boot των wp7.Ραδιο υποθέτω ότι δεν έχεις αλλάξει.Δοκίμασε να κάνεις ένα hard reset και μετά να περάσεις την ρομ.Με κλειστή συσκευή πατάς ταυτόχρονα τα 2 πλήκτρα της φωνής και μετά το power και περιμένεις να σε βγάλει στην γκρι οθόνη για hard reset όπου το επιβεβαιώνεις με volume up και ξαναδοκίμασε την εγκατάσταση της ρομ

Η κάρτα από όσο έχω καταλάβει ειναι σαν να μην υπάρχει μέχρι το φλασάρισμα της ρομ και "συμμετέχει" στο πρώτο boot των wp7.Ραδιο υποθέτω ότι δεν έχεις αλλάξει.Δοκίμασε να κάνεις ένα hard reset και μετά να περάσεις την ρομ.Με κλειστή συσκευή πατάς ταυτόχρονα τα 2 πλήκτρα της φωνής και μετά το power και περιμένεις να σε βγάλει στην γκρι οθόνη για hard reset όπου το επιβεβαιώνεις με volume up και ξαναδοκίμασε την εγκατάσταση της ρομ

Δυστυχώς, τίποτα πάλι

An error has occurred

Read below for more information

Error Description: send d000ff partition data failed

Info: .\RSPL\RSPL.cpp (1279)

Error Description: block send fail

Info: .\RSPL\RSPL.cpp (962)

Error Description: flash write failed.

Info: .\RSPL\RSPL.cpp (710)

Μπορεί να έχω κάνει και 20 φορές task29!

Edited by cb600f

Η αιτια γιαυτό το λαθος ειναι συνηθως η μη ενεργοποιηση των τελευταιων 24mb της nand. Υποθετω οτι μετα το τασκ 29 και την επανεγκατασταση του magldr τα ενεργοποιεις παλι

P

Η αιτια γιαυτό το λαθος ειναι συνηθως η μη ενεργοποιηση των τελευταιων 24mb της nand. Υποθετω οτι μετα το τασκ 29 και την επανεγκατασταση του magldr τα ενεργοποιεις παλι

Κάθε φορά! πρώτα αυτό και μετά clearSD MBR

Πρώτη φορά δεν κατάφερα να περάσω wp. Το αφήνω προς το παρον.

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που έγινε αυτό. Δοκίμασα συνολικά 4 ρομ και τρεις κάρτες! Μήπως έχει πρόβλημα το τηλέφωνο; Όσες φορές και αν δοκίμασα στο παρελθόν, έγινε η εγκατάσταση σε λίγα λεπτά. Μήπως να περνούσα winmo πρώτα; τι να πω...

Edited by cb600f

Συγνώμη για το συνεχόμενο ποστ, αλλά τουλάχιστον έτσι θα το δει κάποιος σαν νεο μήνυμα.

Η λύση στο πρόβλημα με το partition 4 που είχα είναι το να περάσει κάποιος μια winmo rom. Πέρασα μια ellegancia omega που είχα και μέσα σε λίγα λεπτά η διαδικασία ολοκληρώθηκε.

Τώρα προσπαθώ να κάνω τα απαραίτητα partition.

Η κάρτα είναι 16g. Ο χώρος που φαίνεται διαθέσιμος μετά την εγκατάσταση της wp8 rom είναι 14.53g.

Θέλω 9g για το wp, 2g ext4 και το υπόλοιπο fat 32. Ακολούθησα τον οδηγό στο παραπάνω βίντεο του dxdy1973 και έκανα αυτά τα partition. Μπούταρα όμως στο wp και είδα πως είχαν εξαφανιστεί όλα και ο διαθέσιμος χώρος παρέμενε στα 14,53g.

Edited by cb600f

Με βάση το βίντεο του dxdy1973 , έχω φτιάξει για εκατοστή φορά τρία partition στην κάρτα.

Ένα είναι το fat16 ,το δεύτερο unallocated 5.84g και το τελευταίο unformatted 8.79g. Απο εδώ το βίντεο δεν δείχνει την δημιουργία ext4 partition. Πως πρέπει να συνεχίσω;

καλησπερα, μια ερωτηση θελω να κανω .

εδω >>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311023 εχει οδηγο για το πως περναμε windows7 στο hd μας αν με αυτην την μεθοδο προσπαθησω να περασω τα wp8 θα πετυχει και αν ναι τι χρειαζονται τοτε ολα αυτα με τα partition??

η ρομ που θα περασω με την παραπανω μεθοδο ειναι αυτη >>>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1356833

Η μέθοδος ειναι αυτή που λέει ο οδηγός με την προσθήκη ότι πριν αρχίσεις το φλασάρισμα της ρομ,πρέπει να πας magldr--->services και να ενεργοποιήσεις τα τελευταία 24mb της nand.Και η ρομ που θες να περάσεις ειναι wp7.8 και όχι wp8.Τα wp8 δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη γενικά ή ειδικά για την συσκευή μας.Τα partition χρειάζονται για να λειτουργήσει το σύστημα.Η nand του hd2 ειναι κατασκευασμένη να τρέχει windows mobile.Ετσι βάζουμε magldr και μετά μέσω αυτού η εσωτερική μνήμη του hd2,διαμορφώνεται κατάλληλα ώστε να δεχτεί τα windows phone.

Tώρα αν διάβασες σε προηγούμενα ποστ του παρόντος θέματος,κάτι για ext4 partition κτλ ειναι κάτι προαιρετικό και το κάνουμε για να μπορούμε να τρέχουμε από την ίδια κάρτα και android.

Edited by bbbb

Τώρα πλέον έχω δυο partition. Ένα fat32 που προήλθε απο την ένωση με το fat16 και έχει μέγεθος 6,04g και ένα unformatted 8.79g που προφανώς είναι το partition των wp.Και τα δυο τα έχω ορίσει ως primary. Μέχρι εδώ καλά, τώρα πως δημιουργώ το ext4;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1896213

@bbbb Αν θέλεις μπορείς να το προσθέσεις στην υπογραφή σου και έτσι να είναι πιο ολοκληρωμένος ο οδηγός.

@steliosk "για εμενα ειναι αυτη http://forum.xda-developer....php?t=1356833 αλλα πρόσεξε αν εχεις κανει partition native sd να μην ενεργοποιησεις στην ρομ των windows την εφαρμογή root (νομιζω οτι λεγεται trasted all apps η επιλογή) γιατι θα σου χαλάσει τα partition"

Έχεις κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών; Στον opera πχ μου λέει αν έχω πλήρως ξεκλειδωμένη συσκευή.

Edited by cb600f

• 4 weeks later...
παιδια εγκατεστησα 2-3 rom και oλες μου ζηταν να κανω activation για το market, δηλ. τι πρεπει να κανω?να τηλεφωνησω καπου?
Samsung Galaxy A50

Ναι είναι γνωστό θέμα αυτό. Πρέπει να κάνεις chat με την ms http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921309 και να τους πουλήσεις παραμύθι :p ότι έχεις ένα hd7 που π.χ. έκανες hard reset ή αγόρασες από το ebay και σου ζητάει κωδικό ενεργοποίησης.Σου ζητάνε το hotmail σου,το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο (φυσικά μπορείς να δώσεις και ψεύτικα στοιχεία) και σε 2 λεπτά έχεις τον κωδικό Edited by bbbb