Jump to content

drivingacademy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About drivingacademy

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

drivingacademy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα θελω να παρω ενα iphone απο την αγγλια το περνω 600 ευρο δηλαδη 130 ευρο φθηνοτερα απο οτι εδω θα το παρω απο το καταστημα της apple δυο ερωτησεις το 4g θα δουλευει?? και επισης το μενου θα μπορει να ειναι ελληνικο ? ευχαριστω πολυ!!!
  2. καλησπερα και απο εμενα και εγω νεος κατοχος samsung galaxy s3 , πρωτη φορα σε android πριν ειχα iphone 3gs, 4, 4s και λιγο htc hd 2 και τωρα samsung!! πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι η μπαταρια ειναι λιγο καλυτερη απο το iphone , το σημα ειναι περιπου ιδιο και ελαχιστα καλυτερο το περιμενα πολυ καλυτερο :( και επισης εχετε κατι ψηλο κολιματακια οταν τα κανεις ολα γρηγορα και ανοιγεις εφαρμογες κατι που δεν το εβλεπες στο iphone!!! τωρα για μενα που iphone πηγα στο galaxy επρεπε να το ειχα κανει καιρο πολυ πιο λειτουργικο πολυ πιο βολικο το προγραμμα το μενου κτλ κε ετσι οπως λειτουργει ενα android ειμαι πολυ ευχαριστημενος κατι διαφορετικο και μου αρεσει παρα πολυ!!!! ηθελα να κανω 3 ερωτησεις 1) υπαρχει καποιος τροπος να δυναμωσω την μουσικη απο τα ακουστικα διωτη στο τερμα εμενα προσωπικα δεν με ικανοποιεί !! 2) πως μπορω οταν ακουω μουσικη και θελω να προχωρήσω το κομματι λιγα δευτερολεπτα και οχι να παω στο επομενο , να το κανω αυτο , διωτη οταν παταω δυο φορες παει στο επομενο και αμα το παταω συνεχομενα δεν κανει τιποτα οπως εκανε στα αλλα κινητα που προχωραγε μπροστα !!! 3) ειχα παρατηρησει σε εναν φιλο μου οταν εγραφε μυνημα στα ελληνικα πχ. ελα τι κανεις σημερα....... και εγραφε ξερω εγω ελο τα κενες σιμερη..αυτο διωρθωνε την καθε λεξη μονο του και εγραφε την σωστη πως γινετε αυτο, εγω το μονο που βλεπω ειναι παω να γραψω καλημερα και στο κα..μου εχει την λεξη ετοιμη απο πανω!!! ευχαριστω πολυ!!! ευχαριστω πολυ συντομα θα ενημερωσω και αλλες αποψεις!!!
  3. σευχαριστω παρα πολυ !!!! για τον χρονο σου!!!!
  4. ερωτηση ? λες οπως ειμαι στο magldr πας services κτλ κτλ δεν το καταλαβα αυτο ? μπορεις να μου το εξηγησεις ευχαριστω πολυ! οπως και στο τελος που λες ad recovery ...τι ενοεις να παω σε αυτα τα δυο πως παω ?? ευχαριστω και σορρυ για τις ασχετες ερωτησεις αλλα ειπα να ασχοληθω λιγο με το κηνιτο μου και παλι ευχαριστω
  5. γραφει πανω aMAGLDR V1.13 build feb 1 2011 by cotulla 2011 και απο κατω booting android from NAND οποτε εγω στο τοπικ που εχεις στην υπογραφη σου κανω ολα τα στεπ 1.2.3.4. η παω απο τοι 4 και κανω αυτο ευχαριστω πολυ ελπιζω να τα καταφερω και να μην το χαλασω!!!
  6. δεν ξερω φιλε μου ειχα δωσει 20 ευρο σε ενα καταστημα και μου τα περασανε και μου το εκαναν andoid παει καιρος!!! πως μπορω να μαθω αμα μπορω να το κανω οπως λετε στο τοπικ για τα windows 7
  7. καλησπερα εχω περασει τα android και θελω το κηνιτο μου να το γυρισω σε windows υπαρχει καποιος τροπος οπως δειχνετε να περασει τα windows 7 κατι ιδιο πως να το γυρισω οπως το ειχα ευχαριστω πολυ!!! η αμα υπαρχει τροπος να μου δειξει καποιος πως να περασω τα windows 7 απο ανδροιδ που εχω!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
×
×
  • Create New...